- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
hayırlı olsun canım. hafif şeyler ye. çubuk kraker iyi geliyo, bastırıyo. bide ben bi ilaç kullanıyorum, bitkiselmiş. ama kurum karşılamıyo. b6-b12 ve folik asit takviyesi de varmöış içinde. onu kullandığım için mi bilmiyorum ama bnm pek olmadı bulantım
teşekkür ederim canım. bende çubuk krakerle ayakta duruyorum zaten sabahtan bu yana ama o da çok fayda etmiyo gibi. hiçbişey yiyesim de yok, yemeklerden tiksindim dünden bu yana
senin ilacın adı ne canım?
Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...
merhaba arkadaşlar bende varım
bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)
ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?
hoşgeldinn.Allah herkesin gönlüne göre versin canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah
selammm,hoşgeldinn.çubuk krakerrrr,şimdilik başka bi çözüm yok maalesef.
bugün doktor kontrolüm var zaten bakalım ne tavsiye edecek bu bulantılar için.
ve inşallah kalp atışlarını duyabilirim bugün
tamam canım bu ilacı da sor istersen. bizde dün duyduk cnm kalp atışlarını pıt pıt nası atıyo
bugün gittiğinde duyamayabilirsin, 7 haftadan önce biraz zor diyorlar. duymazsan da sıkma canını. bnm hamiş 2 arkadaş daha var onlara da sordum ne zamn duyduklarını 7.haftada duymuşlar
tamam canım bu ilacı da sor istersen. bizde dün duyduk cnm kalp atışlarını pıt pıt nası atıyo
bugün gittiğinde duyamayabilirsin, 7 haftadan önce biraz zor diyorlar. duymazsan da sıkma canını. bnm hamiş 2 arkadaş daha var onlara da sordum ne zamn duyduklarını 7.haftada duymuşlar
bugun daha fazla dayanamayıp doktora gıttık kesemızı gordukkk çok mutluyum bel ağrımı ve kasık ağrımı doktora sordum gayet normal dedııııDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
canım senin sat ne zaman. muhtemel doğum tarihlerimizin arasında 2 gün var. benide salı günü çağırdı doktor keseyi görmek için.
bende keseyi göriim rahatlicam ve sonrasında kalp atışını duyacağım günü beklicemm bakalım ona hangi gün çağırcak
benım 16 hazıran cnm ultrasondan gordu doktor tabı daha çok kucuk ama 2 hafta sonra kalp atışları ıın cagırdııı senn sat ne zaman
bnmki 19 haziran canım 26 günde bir olurdum normalde 15inde bekliyordum 15inde öğrendm. doktor ilk hcgye baktı hamilesin dedi beni de ultrasona aldı satı sordu 4 hafta olmuş yeni dedi o kadar. yeni tanıdığım bi doktordu bakalım.. salı günü inş bende kesesini görücem bebeğimin.
ne guzelll çok heyecanlı demıııı bız bebegın ultrason resmını akdık yapıştırdık eşim gıdıp gelip bakıyo ona arada sevıyooo ılk olunc böyle oluyor heralde
ultrason resmi derken bebişi gördünüz mü kız ben daha anca keseyi gördüm
sorma yaa hemde ne heyecan... bide ailelere söyleme heyecanı var şimdi sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?