2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

teşekkür ederim canım. bende çubuk krakerle ayakta duruyorum zaten sabahtan bu yana ama o da çok fayda etmiyo gibi. hiçbişey yiyesim de yok, yemeklerden tiksindim dünden bu yana

senin ilacın adı ne canım?

teşekkür ederim canım. bende çubuk krakerle ayakta duruyorum zaten sabahtan bu yana ama o da çok fayda etmiyo gibi. hiçbişey yiyesim de yok, yemeklerden tiksindim dünden bu yana

senin ilacın adı ne canım?

premesis diye bi hap. ama doktoruna sormadan kullanma canım. gebelikte ilaç alırken 2 kere düşünmek lazım, mutlaka da sor doktoruna.

bugün doktor kontrolüm var zaten bakalım ne tavsiye edecek bu bulantılar için.

ve inşallah kalp atışlarını duyabilirim bugün

Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...

hoşgeldinn.Allah herkesin gönlüne göre versin canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhaba arkadaşlar bende varım

bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)

ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?

selammm,hoşgeldinn.çubuk krakerrrr,şimdilik başka bi çözüm yok maalesef.

bugün doktor kontrolüm var zaten bakalım ne tavsiye edecek bu bulantılar için.

ve inşallah kalp atışlarını duyabilirim bugün

tamam canım bu ilacı da sor istersen. bizde dün duyduk cnm kalp atışlarını pıt pıt nası atıyo
bugün gittiğinde duyamayabilirsin, 7 haftadan önce biraz zor diyorlar. duymazsan da sıkma canını. bnm hamiş 2 arkadaş daha var onlara da sordum ne zamn duyduklarını 7.haftada duymuşlar

hıhı sorucam canım. ne güzel ya inşallah bende duyabilirim bakalım kısmet :)

ay dr randevum haftaya.7. haftaya giricem ben de duyarım inşallah pıt pıtları...çok endişeliyim

rabbim yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... tam 1 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim tüp bebek olduğu için hamileliğim hep panik ve endişeli geçti.. şükürler olsunki mart ayında kucağıma aldım yavrumu onu bekleme süreci o kadar güzeldiki sizde hamileliğinizin her anını doyasıya yaşayın

merhaba kızlar ben geldim
bugün anne evine geldim kocam yarın başka bir şehirden gelecek işi için gitmişti
bu şehirde kayınvalidem de oturuyor annem sürekli ara haber ver geldiğini dedi, gitmicem bugün yarın giderim yorgunum diyorum olsun yine de ara haber ver diye ısrar etti dayanamadım sonunda aradım söyledim
söylemesem acaba ayıp mı olurdu?
ben yeni evliyim böyle şeyleri pek bilmiyorum da bu durumlar böyle midir yani ben hep bu şehire geldiğimde kayınvalidemi arayacak mıyım
eşim naparsan yap diyo daha kendisi buraya geleceğini annesine söylememiş bile. kocam bu konularda çok duyarsızdır annemi ara yada aramadı demedi kendi bile haber vermedi yani ben aradığımda kayınvalidem oğlunun geleceğinden haberi olmadığını dün onu aradığını bir daha kendisine dönmediğini konuşmadıklarını söyledi
benim kocam da bi sorun var galiba

ay hamilelik topiğinde saçma sapan konuştum kusura bakmayın

hamilelik çok iyi annemle komşuya gittik iki saat uyumuşum orda ya sürekli yatasım geliyo

Son düzenleme:
ikinci hamileliğim ama ilki kadar heyecanlıyım bebişim 4+4 haftalık ama hergün adet sancısı gibi karın ve bel ağrısı yaşıyorum ilkinde olmamıştı yaşayan var mı?

bugun daha fazla dayanamayıp doktora gıttık kesemızı gordukkk çok mutluyum bel ağrımı ve kasık ağrımı doktora sordum gayet normal dedıııı DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

canım senin sat ne zaman. muhtemel doğum tarihlerimizin arasında 2 gün var. benide salı günü çağırdı doktor keseyi görmek için.
bende keseyi göriim rahatlicam ve sonrasında kalp atışını duyacağım günü beklicemm bakalım ona hangi gün çağırcak

benım 16 hazıran cnm ultrasondan gordu doktor tabı daha çok kucuk ama 2 hafta sonra kalp atışları ıın cagırdııı senn sat ne zaman

benım 16 hazıran cnm ultrasondan gordu doktor tabı daha çok kucuk ama 2 hafta sonra kalp atışları ıın cagırdııı senn sat ne zaman

bnmki 19 haziran canım 26 günde bir olurdum normalde 15inde bekliyordum 15inde öğrendm. doktor ilk hcgye baktı hamilesin dedi beni de ultrasona aldı satı sordu 4 hafta olmuş yeni dedi o kadar. yeni tanıdığım bi doktordu bakalım.. salı günü inş bende kesesini görücem bebeğimin.

ne guzelll çok heyecanlı demıııı bız bebegın ultrason resmını akdık yapıştırdık eşim gıdıp gelip bakıyo ona arada sevıyooo ılk olunc böyle oluyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…