- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
günaydın canım,
bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. eminim çok sıkıntılı bir durumdur. benim 2. hamileliğim ve ikisindede hiç bulantım olmadı şükür. sadece folik asit haplarını aldığımda hazımsızlık gibi bir durum oluşuyor sıkıntı yapıyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun miğdemde.
unutmadan birde deli gibi bir bel ağrım var. beni yatıracak ölçüde diyebilirim. sol kalça kemiğimin belime bağlantı yerinde hareket ettirmeyen bir ağrı tutuyor birkaç günde bir. rahat 3-4 gün yatırıyor ama beni. neyse bunada şükür diyorum napayım :)
Günaydın
Ben 3 aydır folik asit kullanıyorum, bi yan etki yaşamadım çok şükür.Sen hangisini kullanıyorsun? Benimki folbiol.
Birkaç gündür ben de diz ve omuz eklemlerimle sorun yaşıyorum. Dün omzum sanki çıkmış gibi acıyordu. Halbuki hiç bi ters hareket de yapmadım, durduk yere kolulumu kıpırdatamamaya başladım :26: ondan önce de iki dizim ayn şekilde oldu, merdiven çıkmakta, oturup kalkmakta zorlanıyorum walla :26:
canım ben daha bu topik yokken de oraya yazıyordum ama orda çoğu zaman yazılanlar arada kaynıyor, kimse cevap vermiyor. Mesela evelki gün yazdığım günaydın mesajıma bile bi Allah'ın kulu cevap vermedi. Öyle olunca da insan orada paylaşım yapmaya çekiniyor
:) ihmal etme, önemli bir ilaç o canım biliyorsunBende folbiol kullanıyorum canım doktor yarım iç dedi ama anlam veremedim hoş unutuyorum içmeyi daha bu akşam 3. kez içiçem :)))
sana nasıl söyledi?
Evet cevap verilmediği için de yazmanın bi anlamı yokAyni sorunu bende yasiyorum diger topikte. orayi cogu zaman okuyarak takip ediyorum. zaten yazdiklarim arada kaynayipgidiyor.
bende bugün daha iyi gibiyim. dün cok kotuydum. sukur bugün daha rahatim.
:) ihmal etme, önemli bir ilaç o canım biliyorsun
Bana günde 1 tane dedi dr. Hatta ben elevit de kullanıyorum, onun içinde de folik asit var. O yüzden folbiolun içindeki folik asit miktarı fazla, aslında hamilelere önermiyoruz folbiolu, ama senin özel durumun nedeniyle sen folbiole devam et dedi doktorum. Özel durumum da talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısı olmam. Bu yüzden ben folbiolu sürekli kullanıcam, yani hamilelikten sonra da kullanacağım. Sana da doktorun hem hazımsızlık şikayetinden hem de içindeki folik asit miktarı fazla olduğu için yarım iç demiştir.
Evet cevap verilmediği için de yazmanın bi anlamı yok
İnşallah böyle rahat bi şekilde devam ederiz. Gerçi bebişler iyi olsun da, bulantıya da katlanırız biz
çok sukur cnm hersey yolunda ama ınsan yınede tedırgın oluyo duymadan rahat edemıcem galıba
sizleri okudukça rahatlıyorum arkadaşlar. ben de sadece ben tedirgin oluyorum zannediyordum bu pazartesi gidicem ben de ultrasona umarım kalp atısı da duyabilirim ve rahatlarım. allah korusun sanki hep bişey olacak gibi hissediyorum
sizleri okudukça rahatlıyorum arkadaşlar. ben de sadece ben tedirgin oluyorum zannediyordum bu pazartesi gidicem ben de ultrasona umarım kalp atısı da duyabilirim ve rahatlarım. allah korusun sanki hep bişey olacak gibi hissediyorum
Hayırlısı ile inşallah pıt pıtları duyarsın canım...Tedirgin olma allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza sağsağlim alacağız....Bol bol dua oku rahatlat kendini...
Hayırlısı ile inşallah pıt pıtları duyarsın canım...Tedirgin olma allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza sağsağlim alacağız....Bol bol dua oku rahatlat kendini...
etmez miyimmm aklım hep onda her gece rüyamda.. zaten allaha emanet ettim .. hepimizin bebişleri allaha emanet. ilk hamilelik olunca panik oluyor insan
hahahahaBiliyorum önemli ilaç ama akşamları kusmaktan ilaçı içmeyi unutuyorum açıkçası :)) gündüz de ilaç içmeyi sevmiyorum :)) huyum kurusun ilaç= akşam saati demek benim için :))
yok yoookk, tedirginlik hepimizin içinde var, ama bazımız bunu dışarı da yansıtıyoruz bazımız içimizde yaşıyoruz. Ama işte insan içinde 2. bi canı taşıyınca, heleki bu kendi kanından canındansa, tedirgin olmamak mümkün değilsizleri okudukça rahatlıyorum arkadaşlar. ben de sadece ben tedirgin oluyorum zannediyordum bu pazartesi gidicem ben de ultrasona umarım kalp atısı da duyabilirim ve rahatlarım. allah korusun sanki hep bişey olacak gibi hissediyorum
evet kesinlikle, olağanüstü bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsınsöylemesi bile güzel değil mi yaaa kendi kanımızdan canımızdannnhep okurdum imrenirdim sonunda ben de hamileyim bi canın sorumluluğu bende hem de ömür boyu. allah hepimizin yardımcısı olsunnnnn
evet kesinlikle, olağanüstü bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Aminnn
Sgkdan doğum parası alma şartlarını bilen var mı?
Günaydın
Ben 3 aydır folik asit kullanıyorum, bi yan etki yaşamadım çok şükür.Sen hangisini kullanıyorsun? Benimki folbiol.
Birkaç gündür ben de diz ve omuz eklemlerimle sorun yaşıyorum. Dün omzum sanki çıkmış gibi acıyordu. Halbuki hiç bi ters hareket de yapmadım, durduk yere kolulumu kıpırdatamamaya başladım :26: ondan önce de iki dizim ayn şekilde oldu, merdiven çıkmakta, oturup kalkmakta zorlanıyorum walla :26:
kızlar merhaba..bende mart annesi aday adayıyım :) 1 hafta kadar yazamadım buraya..bazı arkadaşlar neler yaşadığımı az çok biliyor yeni gelişmeler var..
önce doktor kese küçük demişti,sonra üçüzmüş biri kaybolmuş erimiş diğerinin kesesi büzüşmeye başlamış biride dış gebelik dedi ve kan değerim 2 ye katlamıyordu.kürtaj yapacağı gün bhcg birden yükselmeye başladı ama yine kese küçük dediler.ama dış gebelik değil tek gebelik oldu bu sefer.6.haftada gittim kontrole bebek yok boş gebelik olabilir dedi doktor bu sefer de..ve bunları diyenler ayrı 3 doktor..en son daha büyük bir ilde ki başka bir doktora gittim ve bebeği kalp atışını herşeyi gördük şükür..kese küçük falan da değilmiş ayrıca herşey olması gerektiği gibiymiş..
yani diyeceğim o ki sizde bu tip bişey yaşarsanız bekleyin ve birkaç doktora birden görünün..
canım ben biyerde böyle bir yazı okumuştum, sizinle de payşalayım dedim, o yüzden alıntı yaptımAklıma takılan sorulardan biride buydu canım , Bende bunu merak ediyorum :26:
evet haptan hapa farkediyor demek kibenim ilacın adı folik plus canım. haptan olabilir belki diğer markalar rahatsız etmiyordur ama aldım artık 3 hafta idare edeyim diyorum. nasıl olsa sonrasında kullanmıycam.
merhaba kadesacımkızlar merhaba..bende mart annesi aday adayıyım :) 1 hafta kadar yazamadım buraya..bazı arkadaşlar neler yaşadığımı az çok biliyor yeni gelişmeler var..
önce doktor kese küçük demişti,sonra üçüzmüş biri kaybolmuş erimiş diğerinin kesesi büzüşmeye başlamış biride dış gebelik dedi ve kan değerim 2 ye katlamıyordu.kürtaj yapacağı gün bhcg birden yükselmeye başladı ama yine kese küçük dediler.ama dış gebelik değil tek gebelik oldu bu sefer.6.haftada gittim kontrole bebek yok boş gebelik olabilir dedi doktor bu sefer de..ve bunları diyenler ayrı 3 doktor..en son daha büyük bir ilde ki başka bir doktora gittim ve bebeği kalp atışını herşeyi gördük şükür..kese küçük falan da değilmiş ayrıca herşey olması gerektiği gibiymiş..
yani diyeceğim o ki sizde bu tip bişey yaşarsanız bekleyin ve birkaç doktora birden görünün..
evet kesinlikle, olağanüstü bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Aminnn
Evet sanırımayy şimdi farkettim sanırım evlilik tarihlerimiz de aynı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?