- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
hayırlı olsun topikciğin
27 yaşındayım 5+6 haftalık hamişim halsizlikten başka şikayetim yok şimdilik ama çok zor oluyo :26:
Allah hepimize kolaylık versin
Benim mart annesi olma hayalim bitti. Bugün bebeğimi aldılar. Kalbi durmustu. Allah sizden uzak etsin
bu topikte kımse yokmuu galıba artık yasamıyo kımse ses verın yahuuuuuu
Günaydın glsn. Nasılsın
günaydın nckım ıyıyım sen nasılsın
Eh işte... Ağzımın hiç tadı yok, bu yüzden pek de keyfim yok.
canım gecmıs olsunn ınsallah en kısa zamanda yenı bı bebısın olurMerhaba kızlar, 1 haftadır yoktum.Bundan sonra da olmayacağım sanırım...Benim de niyetim bu yolda sizinle birlikte yürümekti. Ama olmadı, kısmet değilmiş. Bebeğimi kaybettim.Başından beri birşeylerin yolunda gitmediğini biliyordum zaten. Olmadı işte.Sizlere bu yolda başarılar diliyorum, inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Merhaba kızlar, 1 haftadır yoktum.
Bundan sonra da olmayacağım sanırım...
Benim de niyetim bu yolda sizinle birlikte yürümekti. Ama olmadı, kısmet değilmiş. Bebeğimi kaybettim.
Başından beri birşeylerin yolunda gitmediğini biliyordum zaten. Olmadı işte.
Sizlere bu yolda başarılar diliyorum, inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
canım gecmıs olsunn ınsallah en kısa zamanda yenı bı bebısın olur
canım çok gçmıs olsun cok uzuldumm
Merhaba kızlar, 1 haftadır yoktum.
Bundan sonra da olmayacağım sanırım...
Benim de niyetim bu yolda sizinle birlikte yürümekti. Ama olmadı, kısmet değilmiş. Bebeğimi kaybettim.
Başından beri birşeylerin yolunda gitmediğini biliyordum zaten. Olmadı işte.
Sizlere bu yolda başarılar diliyorum, inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
canım takma kafana, herşey yolunda gidiyorsa kendini boşuna korkutup da bebeğini de üzme. Benim daha başından belliydi birşeylerin yolunda gitmediği. Ben sağlıkçıyım, daha tahlillerimi elime aldığım gibi söyledim problem olduğunu. Eşim dahil etrafımdaki herkes kızdı bana boşuna evham yapıp durma diye. Ama boşuna değildi benim evhamım. Önce kese görülmedi, sonra geç de olsa görüldü ama bu sefer kandaki progesteron değerim normalin altında çıktı, ki bu zaten hamileliğimin sağlıklı olmadığının birinci göstergesiydi. Doktorum çok da önemli bir durummuş gibi davranmadı, progesteron hormonu verdi bana, hergün kullan dedi. Eğer kanaman ya da lekelenmen başlarsa gel, ilacın dozunu arttırcam dedi. Hamileyken dışardan alınan progesteron hormonunun, zaten düşecek olan sağlıksız bebeği biraz daha uzun süre karında tutmaktan başka faydası olmadığını biliyordum, ama yine de bir umut kullandım işte. 3hafta sonra gel dedi, gittiğimde bebek kesenin içinde oluşmuş, büyümüş hatta ama kalp atışı yoktu. Progesteron hormonu bebeğimin büyümesine yardım etti ama kalbinin atmasını sağlayamadı işte. Hiçbir belirtim olmadı, ultrasona girene kadar anlaşılmadı. Ama ben hissediyordum...kızlar çok kafama takıldı topikte bebegının kalbı duran ve kürtaj olan arkdaslar var doktora gıtmeden önce bunun olduğunu nasıl anlayabaılrızkı yanı lekelenme falan mı oluyo ya da şiddetlı bel ağrısı mı bunları duyunca ınsan tedırgın oluyo kalp atışı duylduktan sonra düşüklerin ve tehlikelerin yüzde 95 e düştüğünü duymuştum aslında ama bu nasıl oluyo anlamadım
çok teşekkür ederim canım, inşallah...çok geçmiş olsun, ççok üzüldüm en kısa zamanda yeni bir bebişin olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?