2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

hayırlı olsun topikciğin
27 yaşındayım 5+6 haftalık hamişim halsizlikten başka şikayetim yok şimdilik ama çok zor oluyo :26:
Allah hepimize kolaylık versin

merhaba herkese. 24yaşındayım, 17 Mart'ta bebeğini kucağına almayı heyecanla bekleyen bir anne adayıyım.bu benim ilk bebeğim:) Şimdiden hayatıma güzellik kattın bebeğim..

kızlar ben dün gittim doktora.fotografa baktıkça kafasını burnunu çenesini seçebiliyorum. belki ben benzetiyorum ama çok hoşuma gitti.kemik oluşumu başlamış kalsiyum tableti ve anemi için bi hap verdi doktor. çantam ilaç doldu. bi de 2litest yaptırdım.15 güne belli olur dedi. bu sefer çok heyecanlandım yaaa, yavrum büyüyo çok tuhaf bi duygu...

Merhaba kızlar, 1 haftadır yoktum.
Bundan sonra da olmayacağım sanırım...
Benim de niyetim bu yolda sizinle birlikte yürümekti. Ama olmadı, kısmet değilmiş. Bebeğimi kaybettim.
Başından beri birşeylerin yolunda gitmediğini biliyordum zaten. Olmadı işte.
Sizlere bu yolda başarılar diliyorum, inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Allah bebeğini kaybeden herkese sabır versin İnşallah. Hayırlısıyla hepimizin evladını bağışlasın. Bende 2 gündür grip oldum çok ateşim var aklım çıkıyo bebeğe birşey olduysa diye ateşimi düşürmek için uğraşıyorum devamlı, kuzenimde gebe ve jinekologda çalışıyo kanama yoksa sadece yat dinlen hiç iş fln yapma dedi ama insanın içi rahat etmiyo işte. Çevrede güvenilir hemen kısa sürede gidebileceğim bir doktorda yok bide şimdi izmirin sıcağında zaten ateşim var bide otobüse bin klima ile terlerin soğusun fln daha kötü olurum diye korkuyorum. Allahım ne olur bebeğimi korusun. Nasıl böyle hasta oldum yaz günü anlamadım. daha içimdeyken bebeğime bakamıyorum. Moralim çok bozuk

canım gecmıs olsunn ınsallah en kısa zamanda yenı bı bebısın olur

canım çok gçmıs olsun cok uzuldumm

kızlar çok kafama takıldı topikte bebegının kalbı duran ve kürtaj olan arkdaslar var doktora gıtmeden önce bunun olduğunu nasıl anlayabaılrızkı yanı lekelenme falan mı oluyo ya da şiddetlı bel ağrısı mı bunları duyunca ınsan tedırgın oluyo kalp atışı duylduktan sonra düşüklerin ve tehlikelerin yüzde 95 e düştüğünü duymuştum aslında ama bu nasıl oluyo anlamadım

merhaba arkadaşlar bende 11+5 haftalık hamişim, kısmetse mart annesi olucam inş., dünde meleğimin %70 kız olacağını öğrendim...çok mutluyum:) çok şkr halsizlik dışında benimde bi sıkıntım yok :)

çok geçmiş olsun, ççok üzüldüm en kısa zamanda yeni bir bebişin olur inş.

canım takma kafana, herşey yolunda gidiyorsa kendini boşuna korkutup da bebeğini de üzme. Benim daha başından belliydi birşeylerin yolunda gitmediği. Ben sağlıkçıyım, daha tahlillerimi elime aldığım gibi söyledim problem olduğunu. Eşim dahil etrafımdaki herkes kızdı bana boşuna evham yapıp durma diye. Ama boşuna değildi benim evhamım. Önce kese görülmedi, sonra geç de olsa görüldü ama bu sefer kandaki progesteron değerim normalin altında çıktı, ki bu zaten hamileliğimin sağlıklı olmadığının birinci göstergesiydi. Doktorum çok da önemli bir durummuş gibi davranmadı, progesteron hormonu verdi bana, hergün kullan dedi. Eğer kanaman ya da lekelenmen başlarsa gel, ilacın dozunu arttırcam dedi. Hamileyken dışardan alınan progesteron hormonunun, zaten düşecek olan sağlıksız bebeği biraz daha uzun süre karında tutmaktan başka faydası olmadığını biliyordum, ama yine de bir umut kullandım işte. 3hafta sonra gel dedi, gittiğimde bebek kesenin içinde oluşmuş, büyümüş hatta ama kalp atışı yoktu. Progesteron hormonu bebeğimin büyümesine yardım etti ama kalbinin atmasını sağlayamadı işte. Hiçbir belirtim olmadı, ultrasona girene kadar anlaşılmadı. Ama ben hissediyordum...
Kontrollerde herşey yolunda gidiyorsa kendinizi boşyere strese sokmayın ve hamileliğinizin tadını çıkartın kızlar..
Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize.

çok geçmiş olsun, ççok üzüldüm en kısa zamanda yeni bir bebişin olur inş.
çok teşekkür ederim canım, inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…