2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

Kizlar nasılsınız? Ben mide bulantısından ölüyorum. 3 gündür akşam saatlerinde kusuyorum. Care bulamadım. Kraker fln iyi gelio gibiydi ama aksam ne yesem gidio. Azıcık yiyorum artık. 1, 5 kg vermişim. 12 ağustosta kontrolum var.eger o gune dek gecmezse doktora solicem artik ilaç mı verir napar bilmiom.insallah bebege sıkıntı yapmiodur kusmalar.

Bu arada bende progesteron kullanıyorum. Gunde 2 kez. Rahimde hafif kanama gordu dr. Ama bende lekelenme olmadı. 2 doktora gidiorum.1 devlet 1 ozel. Devletteki ilk 3 ay iliski yok dedi. Uzun yolculuk yok dedi.ozeldeki hicbisey olmaz dedi.kanama olmadigi surece iliskide sıkıntı yok dedi.boyle iste...

mrb geçmiş olsun.bendede çok bulantı vardı doktor ilaç verdi ama o da sesemletti beni sürekli uykum geliyor.nette okumuştum günde 5 defdan fazla kusmak zararlıymış sadece.içim dışıma çıktı benimde ilaç içiyorum elimi kaldıramıyorum içmiyorum iç organlarım dışarı çıkacak gibi oluyur.çooooooook zormuş bu işler

canım benimde senin gibi rahimde hafif kanamam vardı gelen bi kanamam yoktu bana günde 3 tane vermişti ama beni mahvetti tansiyonum düşük normalde ilaç daha da düşürdü 1 kutu kullandım bıraktım doktor yeterli dedi. inş. sende bırakınca rahatlarsın ben çok iyim şimdi ama ilaçtan sonra rahatlamam bile 1haftayı buldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder

Herkese günaydınlar hanımlar, iyi haftalar
Bebişlerini göremeyenlerin gördüğü, kalp atışlarını duyamayanların duyduğu sağlıklı güzel bir hafta olsun inşallah
Bizim randevumuza da 1 hafta kaldı, ama artık sabredemiyorum ya:26:
Bir de 2 gündür mide bulantım kesildi, inşallah herşey yolundadır:18:

kızlar merhaba.bende c.tesi günü duydum bebişimin kalp atışlarını.çok sesli ve hızlı bi şekilde idi maşallah.çok ağladım ama .dr da yüzüme bakıyo.çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inş.

Benimde doktorum geçen hafta rahimde kanama oldugunu söyleyip progesteron vermişti günde üç kez, bugun doktora gittim ve kanama görmedi. İlaç kullanıp dinlenince geçiyor merak etme. Benim bebeğim bir hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi doktorum, şimdi kalp atışı için sabırsızlanıyorum.

merhaba mart anneleri İstanbul Avrupa yakasında olup doktor tavsiyesi olan var mı acaba .şimdiden teşekkürler.şu an tam hız sizlerle olamıyorum bir kanama alnım oluşmuş düzeldi gibi ama hala dinlenmedeyim sonra hep yanınızda olucam inşallah

bugün biricik bebişimin kalp atışlarını dinledik çok güzel bır duyguydu rabbım herkese yaşatsın sağlıklı bir şekılde kucagımıza almayı nasip eylesın inş

8 haftalık hamileyim bu günü 3 yıldır bekliyordum çok değişik bir duygu onu beklemek vücudumdaki değişimi izlemek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah....kaybediceğim korkusu çok fazla

Hayırlı olsun

Allah korusun kötü düşünme, iyi şeyler düşün güzel sonuçlar alasın. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Günaydın anneler,

öncelikle herkesten özür dilerim topikle ilgilenemediğim için.

Maddi manevi zor bir süreçten geçiyorum, bir de hamilelik fiziksel ve ruhsal olarak yoruyor beni. Hiçbir şeye odaklanamıyorum.

Bu yüzden sadece paylaşımlarınızı okumakla yetinebildim,

konuyu öksüz bıraktığım için kusura bakmayın.

Merhaba arkadaslar
Bende mart annesi olucam inşallah. 25 Mart doğum tarihim. Çok heyecanlıyım şaşkınım. Beklenmeyen bir anda hamile kaldım. kist diye gittim bebek çıktı :) Merakla paylasımları beklemekteyim takipteyim.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…