2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

mrb arkadaşalr bu yıl aralık ayında boş gbelik geçirdim, çocuk ssahibi olmayı çok istiyordum, sonra temmuzda tekrardan hamile olduğumu öğrendim,mutluluktan havalara uçtum sonra bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu,doktora gittik, son adet tarihime göre 8 haftalık hamilydim ama ultrasonda 6+2 çıktı ve bebeğin kalp atışı yoktu doktor hemen alınmalı dedi, başka bir doktora daha gittim oda yineultrasone göre 6 haftalık ahmile olgumu söyledi bebeği ve yok sacı gördüğünü kürtaj için bir kaç gün daha bekleme gerektiğini söyledi, belki geç döllenmedir dei, şimdi lekelenmem devam ediyor ve çok kötü kokulu sizce benim bu yaşadıklarım nedir acil cevap

avılar hospital tülay egeli çok ıyı bır doktormus cnm bende gıtcem bıde batı bahat mustafa balık

Merhaba bende martta 2. Kez anne olacagim ins. Cok guzel bir duygu allah herkese nasip etsin. Ilk kez hamile olup sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum arkadaslar .

biliyorum hamilelik imzamda nisan 11 diyor ama 2 kez sezeryan olucam için mart sonu gibi alınacak inş. o yüzden mart dedim yanlış anlaşılmasın

kızlarrr selamlarrr.

bugun doktorumuza gittik. bebişimizi gördük. kıpırdamaya başlamış artık. hareketliydi minnoşum

ultrasonda günümüzü belirledik. 9+6 haftalıkmış.

bu arada diğer bi doktora gitmiştim hani, devlette. yola çıkcam diye kontrol ettirmiştim de rahimde kanama gördü diye progesteron vermişti. onu da söyledim doktoruma. peki leke ya da kanama geldi mi dedi. hayır dedim. o zmn o kanama değilmiş dedi. çünkü eğer rahimde herhangi bi kanama varsa naparsan yap onun çıkması lazımmış. gelmediğine göre yanlış görmüş. ultrasonu da eski olabilir dedi. ki evet eskiydi, kalp atışını gösteriyor mesela ama duyamıyorsun, ses yoktu onunkinde. boşu boşuna ilaç kullanmış oldum. midem allak bullak oldu, sersem gibi gezdim. bir de stres oldum. cinselliği yasaklamıştı, kocamın moralini de bozmuş oldum. kaç haftadır bişi yapamadık bu sebeple. neyse şükür geçti hepsi. kıpırdanışını gördüm ya hepsini unuttum. günü yaşa dedi doktorum.

ilaç vermedi bulantım ve kusmam için. ben günde 2 kez istifra ediyorum ama bulantım 24 saat durmaksızın. normal dedi. bikaç haftaya azalır dedi. dayancan yapcak bişi yok dedi. kuru ekmekte yesen sıkıntı yok şimdi dedi.
böyle işte benden haberler

tüm güzellikler için darısı hepinizin başına hamişlerrr

Merhaba bende martta 2. Kez anne olacagim ins. Cok guzel bir duygu allah herkese nasip etsin. Ilk kez hamile olup sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum arkadaslar .

cnm slm hayırlı olsun hamileliğin, ben de tüp bebekle hamile kaldım. bulantım filan yok çok şükür ama kabızlık sorunu yaşıyorum , kayısıdır kepekli ekmektir hiç bişi çözüm olmuyor, bazen gliserin fitil koyuyorum bir zararı olur mu acaba.

Slm tatlim hayirli olsun gebeligin. Kabizkik icin herhangi bir Gastroenteroloji doktoruna gittin mi yada fitilde hamilelerde sakincalidir filan yaziyormu

Slm tatlim hayirli olsun gebeligin. Kabizkik icin herhangi bir Gastroenteroloji doktoruna gittin mi yada fitilde hamilelerde sakincalidir filan yaziyormu

doktora gitmedim, gerçi fitil için zararlıdır demiyor ama hamilelerde doktora danışın diyor, doktorum dufalak vermişti, tadını sevmedim bakalım fitile ne diyecek :)

doktora gitmedim, gerçi fitil için zararlıdır demiyor ama hamilelerde doktora danışın diyor, doktorum dufalak vermişti, tadını sevmedim bakalım fitile ne diyecek :)

sen genede bir sor çünkü ben hiç kabız olmadım bu konuda bilgim olsa söylerdim sorana kadar da kullanma birde yan etkisi olur allah korusun

herkese selam, nasıl geçti bayram tatiliniz?
Bebişler nasıl bakalım?
Ben de yarın gidicem doktora, heyecanlıyım:18:

merhaba, çok geçmiş olsun. ultrasonda sata göre daha geri çıkabiliyor, normal. Ama lekelenme için doktorunun ilaç vermiş olması gerekirdi.
Ve yolk sac varsa mutlaka beklenmeli ki daha 6 haftalıkken seni niye bu kadar korkutmuşlar anlamadım, kalp atışı için 8-9 haftaya kadar beklenmeli. İçini ferah tut ve biraz daha bekle bence canım Allah yardımcın olsun.

Merhaba canım öncelikle cok güzel acıklamıssın eline saglık cok tesekkür ederim ilk yazdıgım zamanlarda egepole gidiyordum hakan beyden cok memnundum aslında yine iyi bi doktor fakat gecen hafta bi düşük tehlikesi gecirdim ufak capta doktoru kackere aradım mesgule attı en son msj attım oralı olmadı orda arkadasım olmasına ragmen o bile zar zor ulasıp bilgi aldı ogün bi sogudum ayrıca egepol hakkında ögrendiğim ve vazgecmeme sepep olan diger olay ise erken dogumlarda doktrun hastanede yok ise o anda hang, doktor nöbetci ise o doktor doguma giriyormus bunuda duyunca kararımı verdim karatasta ahmet kılyara randevu aldım ve gittim yaklasık yarım saatten fazla ilgilendi herseyi anlattı bnm tüm soracaklarımı daha sormadan yanıtladı ve 2 3 defa aradım hepsindede ilk aramamda ulastım fmf hastasıyım onla ilgili arastırma yaptı aksam ara sana bilgi vericem dedi aradım ve arastrıp beni bilgilendirdi.suan cok memnum beni tek düşündüren karatas hastanesi biaralar orası hakkında olumsuz seyler duymustum sen ne düşünüyorsun peki ahmet beyi duymusmuydun hiç ve karatas hakkında bir bilgin var mı ?? tesekkür ederim simdiden

mrb canım öncelikli olarak geçmiş bayramın mübarek olsun.

karataş hastanesi ve ahmet beyi hiç duymadım, bakarkende hiç karataşı araştırmamıştım ben. geçmiş olsun ayrıca şu anda umarım iyisindir.
karataşta plansız bir doğum gerçekleşirse mesai saatleri dışında doktorun doğuma geliyormuymuş merak ettim? çünkü özel hastanelerde plansız doğumlarda eğer mesai saatleri içersinde değilse doktorun gelmez, icapçı doktor kim ise doğuma o girer diye biliyorum ben. şifa hastanesindede bu şekilde. benimki sezeryan olduğu için pek düşünmedim bu kısmı açıkcası.
doktora ulaşma konusundada direk cep numaraları yok benim gittiğim doktorların her ikisininde hastaneden ulaşıyorsun. mesai saati dışındaysa ulaşamıyorsun :) yani hastanede değillerse hastanede hangi doktor veya ebe varsa onunla görüştürtüyorlar.

bu arada şifa hastanesinde belli tarihlerde radyoloji bölümüne gidiyorsun demiştimya, sadece basmane hastanesinde geçerliymiş. bornova hastanesinde doktorum gerek yok dedi. ölçümleri ben yapacağım bir aksilik veya detaylı göremez isem yönlendireceğim dedi. bu konudada yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

şu anda iki doktora devam ediyorum bende egepol-ayşen / şifa bornova-esra hanım. çok birsey anlatmalarını beklemiyorum açıkcası 2. gebeliğim olduğu için birde netten araştırıyorum bana yeterli oluyor. fazla pirpirikli değilmidir. rahat geçiyor hamileliğim şükürler olsun. allah hepinize sağlıcakla kucaklarınıza almayı naasip etsin.

sagol canım seninde gecmiş bayramın kutlu olsun ....Ahmet bey kendisi giriyor doguma ama dediğin gibi sezeryan derlersede pek bi espirisi kalmıcak işin ama istediğinde herseyi kendi doktoruna sormak cok farklı birsey diger doktrlar ilgilenmiyor seni tanımıyor cünkü bilgi vermesi dogru degil aslında bu bikac gün içinde hakan beye randevum var gitmedim senin gibi böle ikisini bir mi devam etsem bende bilemedim walla kafam cok karısık (

Son düzenleme:

mrb bende yeni üyeyim bende şuan 10 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim birtane kızım var çok rahattım ilk gebeliğimde bunda dayanılmaz ağrılarım bulantılarım var geçmesini bekliyorum

meraba arkadaşlar
biz de buralardayız inşlh..
bi iyiyim bi kötü nasıl olduğum belli olmuyo
bi de gece kabuslarım kötü rüyalarım olmasa

merhaba herkese. 24yaşındayım, 17 Mart'ta bebeğini kucağına almayı heyecanla bekleyen bir anne adayıyım.bu benim ilk bebeğim:) Şimdiden hayatıma güzellik kattın bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…