Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.optum hepinizi.dua edin bize olurmu?
ben mevlü yaptım illa 40ında yapmana gerek yok 40 dolulduktan sonra istediğin zaman yap40u dolunca yapmak şart mı? Bir de bebek doğduktan sonra ilk 1. haftanın içerisinde kurban kesmek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben keseceğim kesinlikle..
evet adanadayım canım ben başkent hastanesinde buket hanımdı sanırım güzelyalı başkentte çok şeker biri ama ne bileyim sanki tatmin edici değildi yoksa çok şeker ve ilgilicnm mrb sen adanadaydın dimi yanlış bilmiyorum çocuk dr olarak önerdiğin bir dr varmı cnm
kızım için dr bakıyorum
Kıslar ya düşündükçe tav oldum bu kayınvalidem nie hiç beni arayıp kıszım bi ihtiyacın var mı diye sormuyor, şaka maka 6 aylık olduk yani, insan bi düşünür benim mi hamilelik hormonların fazla çalışıyor yoksa haklımıyım???
Kizlar disim tuttu yine ya aksamdan beri agriyorbu agriya nasil dayancam doguma kadar bilmiyorum tuzlu suyla gargara yaptim biraz daha iyi ama iste.karanfil zararli mi acaba hamilelere? Agriyi alirdi ama tam net bisi bilmeden de denemek istemiyorum
Sabah sabah uçukla uyandım bende, krem sürdüm hemen sonra baktım krem hamilelere zararlıymış hemen sildim 5 dk falan kaldı sadece, Dr a mesajla sordum bi sorun olmaz çok gerektiğinde kullanılan bi krem dedi, sabah sabah atraksiyon oldu gene bana kıslar aman dieyim hasta olmayın ne uçuğu bitiyor ne öksürüğü
Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.opt um hepinizi.dua edin bize olurmu?[/ QUOTE] canim benim kiyamam ya gecmis olsun.acil sifalar diliyorum dualarim seninle insallah kritik donem kisa surede gecer
Ra
Bbim bebisini korusun
çok geçmiş olsun canım
Kizlar disim tuttu yine ya aksamdan beri agriyorbu agriya nasil dayancam doguma kadar bilmiyorum tuzlu suyla gargara yaptim biraz daha iyi ama iste.karanfil zararli mi acaba hamilelere? Agriyi alirdi ama tam net bisi bilmeden de denemek istemiyorum
. Çok geçmiş olsun canim. Biseycik olmaz inşallah ferah tut içini.Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.optum hepinizi.dua edin bize olurmu?
sana da gecmis olsun canim disim biraz daha iyi gibi tatli sekerli seyler yemicem artik fena sizlatiyor sende dikkat et kendeSabah sabah uçukla uyandım bende, krem sürdüm hemen sonra baktım krem hamilelere zararlıymış hemen sildim 5 dk falan kaldı sadece, Dr a mesajla sordum bi sorun olmaz çok gerektiğinde kullanılan bi krem dedi, sabah sabah atraksiyon oldu gene bana kıslar aman dieyim hasta olmayın ne uçuğu bitiyor ne öksürüğü
sagol canim suanda kilosu normal gorunuyor haftasina gore insallah sag salim saglikli olsunlar da igneye doguma kadar devam ettin dimi ben hala gobekten oluyorum bazen acidiginda yavrum benim canimin yandigini hissediyor sanirim igneden sonra tekme atiyorCanim geçmiş olsun. Geçmiş yorumunu okudum. Cleksanla ilgili. 2.gebelgim benim. İlk oğlum maşallah 3 buçuk kilo 52 cm doğdu. Minyatür olur diye bisey hic duymadim. Takma kafani sakin.
İyi akşamlar kızlar biliyorum bu konuda iyice paronayak oldum ama elimde değil napim(iki gündür bebeğim çok durgun arada sırada kıpırtılarını hissediyorum ama çok hafif oda seyirme gibi ( normalmi bu acaba geçtiğimiz hafta çok güzel kıpır kıpırdı şimdi üç dört saatte bir çok hafif hissediyorum yoruldum desem hayır evdeyim ve bugün özellikle hiç bi işde yapmadım... Sizlerdede böyle oluyormu arada..
Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.optum hepinizi.dua edin bize olurmu?
canım senın haftalarında bende bı durgunluk hıssetmıstım hatta senın gıbı paranoyak olmustum. demekkı 24 25. haftalarda bı duruluyo bebekler. sımdı masallah at kosturuyor ıcerde:)))
takma kafana cokda sıkıntı yaparsan al elıne cıkolatayı yumul gıtsın 5 dakıka ıcınde baslıyorlar oynamaya zten
sıkıntı yapma canım bazen acaip kıpır kıpır olup bazende bir durgunluk çöküyor bunlara içini ferah tut. sorun yoktur benimkide yapıyor bazen:))
sagol canim suanda kilosu normal gorunuyor haftasina gore insallah sag salim saglikli olsunlar da igneye doguma kadar devam ettin dimi ben hala gobekten oluyorum bazen acidiginda yavrum benim canimin yandigini hissediyor sanirim igneden sonra tekme atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?