2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gecmiş olsun canım. Hep güzel şeyler düşün. Bebeğine kavuşunca bugünlerin acısını çıkartacaksın inşallah. Çıkınca da kendini yoracak birşeyler yapma sakın. Prenses gibi tamamlayalım şu üç ayı.

Kızlar Mevlüt konusunda size şunu söyleyebilirim mesela ben kızım 18 günlükken yapmıştım, kimi 1 ay sonra yapıyo bi arkadaşım çocuğu 6 aylıkken yaptı. Ben Allah kısmet ederse kızım 3 aylıkken falan annemlerde yapıcam çünkü oturduğum yerde 2-3 arkadaşım var o kadar . Kısacası benim gözlemlediğim kime ne zamn uyarsa o zaman yapılıyor

Mevlut 40 icnde yapilcak die bi sart yok.kurban 7 gun icinde kesilecek diede bi sart yok.bole rakamlarla kendinizi sartlandirmayin..
Bende kurbani mevlude denk getirip gelenlerede kavurma yapmayi planliyorum

40u dolunca yapmak şart mı? Bir de bebek doğduktan sonra ilk 1. haftanın içerisinde kurban kesmek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben keseceğim kesinlikle..
ben mevlü yaptım illa 40ında yapmana gerek yok 40 dolulduktan sonra istediğin zaman yap
oğlum kurban kestim akika kurbanı diyorlar zaman konusunda bir şey yok mesela ben oğlumun kurbanını kurban bayramında kestirmiştim o zaman 40nı doldurmuştu bayramda kestirelim dedik 7 yaşında da kesilecek bu oğluma da yapacağım inşallah
cnm mrb sen adanadaydın dimi yanlış bilmiyorum çocuk dr olarak önerdiğin bir dr varmı cnm
kızım için dr bakıyorum
evet adanadayım canım ben başkent hastanesinde buket hanımdı sanırım güzelyalı başkentte çok şeker biri ama ne bileyim sanki tatmin edici değildi yoksa çok şeker ve ilgili
bana ayrıca şu metroda bir dr var adı ömerdi sanırım onu çok övdüler de gitmedik daha

boşverrrrrrr büyük oğlumda çok yaptı kayınvalidem bunda daha bişey yok olmasa da olur sıkıntı etme benim annem de her telefonda bunu aldım şunun aldım diyor ben takılmıyorum valla

Kizlar disim tuttu yine ya aksamdan beri agriyor bu agriya nasil dayancam doguma kadar bilmiyorum tuzlu suyla gargara yaptim biraz daha iyi ama iste.karanfil zararli mi acaba hamilelere? Agriyi alirdi ama tam net bisi bilmeden de denemek istemiyorum

Geçmiş olsun cnm sensodyn hassasiyeti alıyor ama ağrıyıda alır mı acaba bir denesen mi??)

Sabah sabah uçukla uyandım bende, krem sürdüm hemen sonra baktım krem hamilelere zararlıymış hemen sildim 5 dk falan kaldı sadece, Dr a mesajla sordum bi sorun olmaz çok gerektiğinde kullanılan bi krem dedi, sabah sabah atraksiyon oldu gene bana kıslar aman dieyim hasta olmayın ne uçuğu bitiyor ne öksürüğü

emellllllllllllllll butik bebede bir sürü uğurböcekli tulum varrrrrrrrrrr bakkk
denizci değil ama deniz temalılar da vaaaarrr

gidiyim de oğlullarımı doyurayım biri içerde tekmede diğeri hadi anne kahvaltııııı edelim diyor kaçtım görüşürüz kızlar

buz koy üstüne canım sıcaklığını alsın sonra ruj sür buzu bugün uygula şişmez

Kizlar disim tuttu yine ya aksamdan beri agriyor bu agriya nasil dayancam doguma kadar bilmiyorum tuzlu suyla gargara yaptim biraz daha iyi ama iste.karanfil zararli mi acaba hamilelere? Agriyi alirdi ama tam net bisi bilmeden de denemek istemiyorum

Canim geçmiş olsun. Geçmiş yorumunu okudum. Cleksanla ilgili. 2.gebelgim benim. İlk oğlum maşallah 3 buçuk kilo 52 cm doğdu. Minyatür olur diye bisey hic duymadim. Takma kafani sakin.

. Çok geçmiş olsun canim. Biseycik olmaz inşallah ferah tut içini.

sana da gecmis olsun canim disim biraz daha iyi gibi tatli sekerli seyler yemicem artik fena sizlatiyor sende dikkat et kende

Canim geçmiş olsun. Geçmiş yorumunu okudum. Cleksanla ilgili. 2.gebelgim benim. İlk oğlum maşallah 3 buçuk kilo 52 cm doğdu. Minyatür olur diye bisey hic duymadim. Takma kafani sakin.
sagol canim suanda kilosu normal gorunuyor haftasina gore insallah sag salim saglikli olsunlar da igneye doguma kadar devam ettin dimi ben hala gobekten oluyorum bazen acidiginda yavrum benim canimin yandigini hissediyor sanirim igneden sonra tekme atiyor

günaydın kızlarr sabaha kadar ağladım şu an gözlerim ve başım ağrıyor, ilgisizlik, umursanmamak çok kötü birşey...

Son düzenleme:

evettt benim de öyle oldu bu hafta (( çok hafif hissediyorum inşallah geçer bakalım

çok çok geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et aman haberlerini bekliyoruz...

sıkıntı yapma canım bazen acaip kıpır kıpır olup bazende bir durgunluk çöküyor bunlara içini ferah tut. sorun yoktur benimkide yapıyor bazen:))

Sağolun kızlar sanırım haklısınız ama işte insan ister istemez niye böyle bi sorunmu var acaba diyor.. Geçen hafta kıpır kıpırken ben gün geçtikçe daha sık ve daha şiddetli hareket eder diye düşünürken oyüzden bukadar stres yapıyom herald.. hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık minikler daha çok korkutacaklar bu şekilde heralde:))

Doğuma bir hafta kala biraktirdi canim. Genelde o civar biraktiriyolar. Göbekten vuruyorum ben de. Canim başka zaman da karnina elini koysan hissettiği için oraya gelir zaten. Endişelenmeye gerek yok.

Çok geçmiş olsun çok şükürki korkacak bi durum yokmuş,. Bundan sonra daha dikkat edersin kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…