2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Okumak kısmet olmayacak galiba şimdide anneannem çağırdı kızlar annemle yanyana oturuyorlar gelince devam edicem artık napalım görüşürüz

Canimmm benimmmm , çok geçmiş olsunm okuyunca ürperdim birden ama çok şükür ciddi birşey değilmiş. . Allahım sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Habersiz bırakma sakın olur mu canım göbüşdaşım..

çok geçmiş olsun, Allah tan durumunuz iyiyimiş, inşallah bir an önce dönersin evine.

Aaaaaaaaaayyyyyy bebeğimi doğurmama 85 gün kalmışş ne kadar hızlı geçti sanki ve ne kadar az kalmış

İyi geceler kızlar. Bugün kontrolumz vardı herşey gayet iyidi taa ki şeker yüklemesi yapılana kadar şekerli suyu içince coştu benimde şeker 181 çıktı dr diyetisyene gitmen lazım bebek için prob olabilir dikkat etmelisin dedi. Aslında öyle şekerli yiyen biri de değilimdir. Bebeğim için ne gerekiyosa onları yiycem napimm

Deme birde bana anlayışla rolü yapıp arkamdan söylemesine kızmıştım, neyse az önce aradı gerçi önce oğlunu aramış hasta olduğumu duyunca beni aramış, neyse takmıcam zaten boğaz ağrısı beni mahvetti, ya bu arada ben ilaç kullanıyorum içime de sinmiyor ama 3 ayrı Dr a sordum yine öyle kullanıyorum, Allah'ım sen bebişimi koru...
Çok geçmiş olsun cnm

Mesele sadece ilgi değil ki cnm bir kaç şey için ihtiyacım var ona evde yapamadığım işlerim var, benim mutfak dolaplarım çok yüksek, 6 aydır bulaşık makinesini eşim boşaltıyor dolapların hâli perişan her şeyi başka yere koyuyor, bunu yapmasına da şükür tabi, ama önceden kayınvalidem yardım eder diyordum o da fos çıktı, neyse bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklara da inşallah her yeri düzenlicem tek tek...

allah şifa versin... durdukyere mi oldu? ters hareket falan yapmadın değilmi?ciddi birşey değildir umarım kalkmadan yat dinlen...

Çok geçmiş olsun canım, sağlıklı bi şekilde sabah çıkarsın inşallah

çok geçmiş olsun canım..umarım sağlıklı ve daha dinç bi şekilde ayrılırsın yarın hastaneden.. bebişin size naz yapmış sanırım:)))

Canımmm çok geçmiş olsun , Allah şifalar versin bişey olmayacak sakın üzme kendini doktorun da bi önlem olarak kalmanı istemiş, sabah çıkıp gideceksin evine canım dualarımız seninle

sıkıntı yapma canım bazen acaip kıpır kıpır olup bazende bir durgunluk çöküyor bunlara içini ferah tut. sorun yoktur benimkide yapıyor bazen:))

Çook geçmiş olsun dualarımız seninle..

amargicim beni eklemeyi yine atlamışsın özel msj atamıyorum. yaş 32 ilk bebişimiz erkek BDT: 19 mart

Kizlar disim tuttu yine ya aksamdan beri agriyor bu agriya nasil dayancam doguma kadar bilmiyorum tuzlu suyla gargara yaptim biraz daha iyi ama iste.karanfil zararli mi acaba hamilelere? Agriyi alirdi ama tam net bisi bilmeden de denemek istemiyorum

40u dolunca yapmak şart mı? Bir de bebek doğduktan sonra ilk 1. haftanın içerisinde kurban kesmek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ben keseceğim kesinlikle..
bizde kurban kesmeyi dusunuyorz kismetse.ilk 7 gun icerisinde kesilmesi uygunmus oyle diyorlar.akika kurbani deniliyorms.mevlutu 40i ciktiktan sonra dusunuyorm bende.anca toparlaniriz hem bebek hem kendimiz.hazirliklarda ona gore anca yapilir

kizlar bugun kontrolum vardi seker yuklemesini de yaptrdm ama sonucu almadm.mide yanmasi icin dr surup verdi.kasilmalar icin de suda eriyen ilac yazdi.kilo almayayim diye gunde 1tane almam gereken demir hapini kullanmayi birakmstm.dr cok kizdi.demir ve kan depon sifirlanms dedi ve ilaci gunde 2kez kullancan artk dedi.bebisimin kilosuda 875 gr cikti.24+4teym henuz.sisko olacak galiba

Çok geçmiş olsun canım.bundan sonra iyice dinlen, kendini yorma.dualarimiz seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…