2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kıslar 2000 li sayfalara gelmişiz hayırlı olsun, 3000 lerde bebişler gelmiş olur herhalde artık

ben de oğlumda vurdum şimdi de vuruyorum her ikisi de göbekten doğuma bir hafta kla bıraktım ben de
oğlum 3100gr doğdu şeker diyeti yaptım ondan dolayı kilo alamadı sanırımm şimdi de şeker çıktı yine diyet yapacağım

Doğuma bir hafta kala biraktirdi canim. Genelde o civar biraktiriyolar. Göbekten vuruyorum ben de. Canim başka zaman da karnina elini koysan hissettiği için oraya gelir zaten. Endişelenmeye gerek yok.

evet bizim doktorumuz da 1 hafta kala dedi ozaman senin de planlı doğum oldu sezeryan mı normal mi ? orasını çok merak ediyorum mesela doktor sezeryanla 39.haftada almayı planlıyor ilacı 38.haftada bırakman lağzım sancın olursa peki 38. haftada sorun olur mu ki?yada epiduralli normal yapmak istiyosun nasıl ayarlıyor acaba doktorlar çünkü epiduralli normal doğumda da sancıyı beklemen gerekli?
amma sordum sabah sabah canım sana da

benim dr sezeryan önerdi çatım dar diye sorun olmaz kanama riskinden dolayı erken bıraktırıyorlar bir hafta öncesi
diğerleri konusunda bilgim yok

Canım benim bu konuda çok bilgimyok ama bir arkadaşım böyle hergüne kendine iğne vuruyordu, göbekten koldan v.s kan sulandırıcıymış, sonra 35 haftalık doğum yaptı bebek erken geldi ama bir sorun yaşamadılar muhtemelen bir hafta öncesinde ilacı kesmemişti, Dr ayarlıyordur bir şekilde diye düşünüyorum...

günaydın kızlarr sabaha kadar ağladım şu an gözlerim ve başım ağrıyor, ilgisizlik, umursanmamak çok kötü birşey...

Ayni durum bende de var arkadasim daha bu sabah kahvaltida kavga ettik hafta ici zaten bisey yapamiyoruz hadi yorgun geliyo oyle boyle kiyamiyorum hamile hamile bi tabak kaldirmasina bile izin vermiyorum bi hafta sonumuz var acmis masada gazete okuyor nasilsin diye iki kelam ettigi yok cok fena doluyum

inan bende çok doluyum evde sürekli yatıyorum açılamyorum da bir insan yüzü görmüyorum, birde dün geceki tartışma beni iyice yıprattı, hamile bir kadın ağlatılmaz, eğer bir şekilde ağladıysa ona teselli olunmaya çalışılır, gidip yatıp da uyunmaz . hadi gittin yattın uyudun, bense ömrümde ilk kez sabaha kadar ağladıysam sabah kalkıp da hesap sorulmaz gelip yatmadın helal olsun diye, yapılmaz arkadaş. istediğimiz birazcık ilgi yaa bu kadar mı zor hala ağlıyorum dün geceden beri.

çok üzüldüm canım. konu neydi niye kavga ettiniz ki

çok üzüldüm canım. konu neydi niye kavga ettiniz ki

canım bende erken doğum riski var doktor sürekli oturacaksın ve yatacaksın dedi, evdeki bütün işleri de eşim yapıyor haliyle, yapıyor yapmasına Allah razı olsun ama hadi bi sinemaya gidelim desem yada çok sıkıldım beni arabayla bi markete götür yada bebek mağazasına götür desem azıcık yürüyeyim hemde açılmış olayım desem hemen başlıyor kızmaya evi bile ben süpürüyorum sen gezmek istiyorsun diye, bu saydıklarım ayda yılda bir yapılacak ve 5-10 dk lık işler ve üstelik arabayla gidilip kapısında inilip binilecek yerler. bende en sonunda patladım ev işini de kendim yaparım sürekli başıma kakıyorsun istemiyorum dedim ağlamaya başladım , suç bende yada onda ama sabaha kadar tek bırakılmam inan çok koydu bana

Onlar bazen bizi anlayamayabiliyorlar canım ya, geçici bir süreç ama yıpratıcı oluyor işte.Sen bebeğini düşün.Sen üzüldükçe o da üzülüyordur

amargi cim posta kutun dolu olduğu için özelden mesaj gönderilmiyor.Listeye beni de eklersen sevinirim. Yaş 28 BDT 28 mart kız

Onlar bazen bizi anlayamayabiliyorlar canım ya, geçici bir süreç ama yıpratıcı oluyor işte.Sen bebeğini düşün.Sen üzüldükçe o da üzülüyordur

haklısın canım da işte ne bileyim insan üzülüyor bazen, affetsin beni bebeğim dünden beri çok strese soktum onu Allahtan yine de bol bol tekme atıyor da içim rahatlıyor

Üzülme canım erkekler böyle ben kabul ettim, beklentilerim o kadar düşük ki anlatamam, olmayınca zorlasan da olmuyor ben de olduğu gibi kabul ettim eşimi böyle daha mutluyum. Ama bebeğin doğduğunda hepsi unutulup gidecek

Ayni bizde olan olaylar bu sene calistigim okulda ogrenci profili sorunlu oldugu icin kaldiramam stres olurum bebege bisi olur diye ucretsiz izine ayrildim hafta ici tek basima gitmek istemiyorum hafta sonunu beraber bisiler yapariz diye iple cekiyorum beyfendinin hicbiseyini eksik birakmadigim bi gun dahi yemeginin saatini bile gecirmedigim halde hala bana laf ediyor dedigi de su milletin karisi hamile hamile bagda bahcede calisiyor sen evinde yedigin onunde hala naz yapiyorsun naz dedigim de iki sohbet muhabbet basbasa bisiler yapmak yani hem anlamiyo hem de ustune cemkiriyor ben de dedim hayirlisiyla cocugum bi olsun surekli onunla zaman geciricem o zaman gorursun pesimde dolanirsin ilgi ilgi diye simdi yaptiklarini hatirlaticam sana

Arkadas sanki cocugu tek basimiza yaptik :))) erken dogum riski de bizim yuzumuzden :))) hatalarini anlayacaklar ama dogumdan once olur insallah cunku kolay kolay unutamiyorum yapilan kotulugu

Canım çok geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.

Arkadas sanki cocugu tek basimiza yaptik :))) erken dogum riski de bizim yuzumuzden :))) hatalarini anlayacaklar ama dogumdan once olur insallah cunku kolay kolay unutamiyorum yapilan kotulugu

sağolun kızlar inşallah bebek doğunca herşey düzelir, esmergüzel senin dediğin gibi bende kolay kolay unutamıyorum yapılanları en ufak olayda geçmiş şöyle bi gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor :) senin durum da zor, eskiden kadınlar bağ bahçeye giderlermiş hamile hamile tamam ama benim annemin bile iki tane düşüğü var doktor hep oturacaksın demiş oturamamış kadın, çok mu iyiymiş eskiler bide örnek veriyor millet şimdiki hamileler nazlı diye nazlı değiliz BİLİNÇLİYİZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…