2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bi hasta oldum 1 haftaya yakın giremedim.Yazılanların hepsini okucam derken mahvoldum : ) ama azmettim ve bitirdim

Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.optum hepinizi.dua edin bize olurmu?

süper yazmışsın canım, ellerine sağlık.. aynen katılıyorum, pazartesi bekle biziii:))

canm çok geçmiş olsun, çok korkmuşsundur..Allah korusun bebişini de seni de..dikkat et, güzel haberlerini bekliyoruz

iyi de açken de kanını almalar lazım!glikozu eczaneden alırsın onlar nasıl hazırlayacağını da anlatır ama sen gene bi daha sor onu ya.iç gel olmaz bence öyle.

Bende öyle yaptım, kliniğe gidiyorum ben 1 saat bekleyemem dedim doktorumda tozu verdi evde aç karnına yada kahvaltıdan 3 saat sonra iç ama 1 saat sonra gel hemen bakalım dedi. Allaha şükür 118 çıktı şeker onu da iyi dedi. :)

Canım tam aynı değil ama benzer şey bende de var alltan sanki iğne bayıyo gb bi anlık girip çıkıyo ama enfeksiyon benzeri bişi değil. Çok tekrarlamadı bende öle günaşırı 1-2 kere oluyo son bi haftadan beri çok sık olmadığı içinde doktora sormadım. Umarım önemli bişey değildir

geçmiş olsun canım umarım sağlıkla dönersin evine bebiş de acele etmez inşallah şunun şurasında ne kaldı dimii

hehe ben bu resmin ilk aşamasındayım şuan var mı benim gibi uykusuz arkadaşlar
bundan sonra uyku yok gibi görünüyor bukadar zaman uyuduklarımıza sayıcaz artık :106:

canım senın haftalarında bende bı durgunluk hıssetmıstım hatta senın gıbı paranoyak olmustum. demekkı 24 25. haftalarda bı duruluyo bebekler. sımdı masallah at kosturuyor ıcerde:)))
takma kafana cokda sıkıntı yaparsan al elıne cıkolatayı yumul gıtsın 5 dakıka ıcınde baslıyorlar oynamaya zten

gecmıs olsun canım allahtan daha muhım bırsey degılmıs. kendını de kasma bebegın uzulmesın yarın cıkcaksın nasılsa.

aaah cnım cok ozur dılerım. zuzumanjıye yazcagım cevabı sana yazmısım sekmeler karıstı...
bende bugun facede gordum bu resmı gercektende dogru. zaten ben gebelık boyunca uyudugumla 1 sene hıc uyumadan yasayabılırım sanırım:))))

gecmıs olsun canım allahtan daha muhım bırsey degılmıs. kendını de kasma bebegın uzulmesın yarın cıkcaksın nasılsa. dualarımız senınle...

Ben bunu dün Facebook'ta paylaşmıştı m

Kızlar ne çok yazmışsınız anca okuycam, insanın annesinin evinde olması çok güzel özel ilgi falan iyi oluyo anneannesi kızıma daha ilk günden takımlar aldı Pazartesi'ye kadar daha neler alır bilmem daha bana pijama takımı bakıcaz falan , hayat güzel yaaaa

Sen hiç merak etme schaga cım. Aynı durumdayız desene. 1 sene de o motivasyonu köreltmemek için en başta birbirimize destek verecegiz göreceksin bizim arkamızdan hiç çocuk annesi gibi duruyolar mı diye dedikodu yapacaklar:)))

Seninle aynıfikirdeyim canım ben de kaç tane arkadaşım doğurdu hepsini hijyen koşullarına dikkat ederk kucağıma aldım, öpmek aklımdan bile geçmez küçücük masum niye hasta olsun , onlar ancak koklanır kızımda çekiniyordum bişey demeye insanlara ama o zaman cahildim şimdi gayet kararlılık yok öyle muck muck

Aynen canım beni anlatmışsın sanki aynı benimde okadar tatlıya şeker düşük o yüzden kasmıyorum

Ben bebeğimi sadece kendim için ve kocam için doguruyorum başkalarının ilgisi çok da mühim degil. Is arkadaşlarım bile bana şaşırıyor sen nasıl hamilesin hiç ağlayıp sızlanmıyorsun nazlı degilsin hiç bişey değişmedi sende diyolar. Ben de diyorum ki ben bu çocugu size dogurmuyorum ki sizd nazlanayım:)))

önemli değil canım hamilelik bende pek uyku yapmadı yaa. şimdiden depolayım diye düşünmeye başlamıştım ki istesemde uyuyamadığım günler başlamış çok geç kaldım ama olsun herşeye değer bebişlerrr

Ben bunu dün Facebook'ta paylaşmıştı m

bende facebooktan alıp getirdim size

Dün konuştuk sanki Barbie'yle burda ama sırf bugün bile o kadaaaaar çok konuştum ki tam emin olamıyorum. :26:

Hakikaten çenen bir düştü pir düştü napcaz senin çenenle bilmiyorum ki:))))
Şaka şaka ben gibi gevezelerj gördükçe çok mutlu oluyom oleyyy oleyyy oleeyyy😛

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…