2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

olsun canım nedemek bebişini allah bağışlasın sağol beni aydınlattığın için ilk denenyimim olduğu için korkularım da var hayırlısı nasip bakalım artık

evet hep erken hep erken diyolar insanın hevesini kırıyolar :) daha hastane çıkışım la bikaç bişey hazır.hep ıvır zıvır ...beşiği bile almak istiyorum herhalde ona tam karşı çıkarlar :)

selam kızlar
ben bu tapıgın en kucuk annelerınden bırıyım yasım 22 unıversıte son sınıf ogrencısıyım.
eşimle diyalogum sarsıntıya ugramadı gebelıkde allaha sukur ama nasıl desem cocuk sever gıbı sevıyor benı sankı benden 5 yas buyuk ondan mı acaba dıyorum ama bılmıyorum.
bugun elıne almıs koca bı ıgneyı kovaladı benı evın ıcınde ıllede ısıracam dıye yanaklarımı curuttu. hareketlerıme de bebek gıbısın falan dıyor. kotu anlamda demıyor bellı ılgılı alakalı ama bı aşkla bakmak var bi sevgi ile.
hani derler ya kocanızın annesı gıbı olmayın aşkla sevgi ayrı bırsey dıye sankı benı cocugu gibi seviyor. belkı dedıklerım sacma gelecek sıze ama acaba hareketlerımı bıraz degıstırmelı mıyım nazlı bı cocuk edasıyla yaklasıyorum bende hep ona. o yuzden mı bole sızce ne dersınız?

Canim tekrar geçmiş olsun. Ben de ilk oğlunda 2 kez hastanede yattim kanamadan dolayı. Alla çok şükür bisey olmadi.

Naz kaç çokmış şekerin bemimki 137 çıktı da doktor 100lüğüdr ister mi acaba

evet hep erken hep erken diyolar insanın hevesini kırıyolar :) daha hastane çıkışım la bikaç bişey hazır.hep ıvır zıvır ...beşiği bile almak istiyorum herhalde ona tam karşı çıkarlar :)
evet onlar erken dedikce bide korkuyorum allah korusun bisey mi olur diye bebisime yok dun kv gorumcemler besiklere bakmislar cekmeceli mobilya begenmisler hediye almak istemisler esimi aramislar bir de benim gormemi istemisler kv gorumcem cok heveslendi hayirlisi bakalim evet bebek kiyafet daha bir suru eksigimiz var yavas yavas kimseye solemeden ayarlayalim biz bence:)

duygularını paylaşıyorum arjin
Sanırım biz olsak hem ev işlerine yetişir hem de kocaları pişpişlerdik

Geçmiş olsun zuzu
Çok şükür iyi olmana çok sevindim

AMARGI okadar guzeldiki bi cirpida okudum.sonundada gozlerim doldu...ayyni duygulari ayni zamanda burda sizlerle paylasmak cok guzel

evet az daha bekle daha erken ne olur ne olmaz diyolar birde hamile olduğumu öğrenenler Allah kurtarsın diyolar ya çok korkuyorum evet ben bu ay bişeyler almayı düşünüyorum gerçi eşim benden hevesli onu hep ben durduruyorum :)

Heehe sonunu cok iyi baglamissin:)canim ellerine saglik cok super olmus edebiyatcimisin yoksa sen bence ufaktan roman yazmaya basla ilk kitabin hamilelikle ilgili olabilir ciddi soyluyorum:)

Ayy evet beni de goren Allah kurtarsin diyor iyi bisey soyluyorlar galiba:)benim esim de benden hevesli hatta netten almami istemiyor bebek magazalarina gidelim toplu herseyini alalim herseyi tam olsun eksik biseyi olmasin diyor:) ben durduruyorum yavas yavas aliriz diyorum

kaburgalarım batıyor,oturuşumu düzeltince geçiyor ama en kötüsü gece bi tarafa dönmek için verdiğim mücadele

günaydın arkadaşlar
namazdan sonra uyumadım bugün bir akrabamızın mevlütü var:bebek mevlütü oraya gideceğiz
rüyamdada oğluşum doğmuş kara mara bişey
bir kakasını yapıyor ki sormayıın
koca adam gibi ıkınıyor bezden taşıyor kkakası:kaka demek para demek.oğluşum kısmetiyle bereketiyle gelecek inşallah
kızlar ya hepiniz eşinizi anlatmışsınızda vallah ben bakıyorumda benim ormantiğim gibisi yok aralarında
adamın hiç ilgisi yok ya ben demesem elini tutupp karnıma götürdüğü de yok şunu alalım bunu alalım diye hevves ettiğide yok
ben bazen oğlumuz falan diye başlıyorum konuşmaya birde bbakıyorum ki o teknolojik bir olaydan bahsediyor
ah ah aaahhhh
zuzmanje bu arada çok geçmiş olsun allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşaallah

kızlar haftaya bebişime bebek arabası puset ve küvet almak istiyoruz sizce erken mi çok heves ediyoruz almak istiyoruz hemen herşeyi :)

Benim anlamadığım biz dahada ağırlaşınca üstelik havalarda iyice buzz gibi oluna kim gezip beğenip alıcak? Yani düşününce marta kadar sanki zaman çokmuş gibi ama ihtiyaçlar bitmiyoki hepsini bi anda almak mümkün değil ..Eşim önceleri bana erken diyodu sonra baktıkça benle beraber anladı ki son zamana bırakılıcak bişey değil şimdi benden daha hevesli bebek odası beşik araba vs. gibi büyük eşyalarını alalım sonra sen eksiklerini yavaş yavaş alırsın diyo.E birazda bütçeye uygun olsun die araştırcaksak hiç de erken değil.Amaan milleti boşverin kızlar .Bebişlerimiz için bişeyler almak bizi çok mutlu ediyor o halde yapalım:) Allah yavrularımızı en güzel en hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasib etsin..

Naz kaç çokmış şekerin bemimki 137 çıktı da doktor 100lüğüdr ister mi acaba

Benimki 148 netten araştırdığım kadarıyla 140 ın üstündeyse gebelik şekerinden şüphe edilirmiş o zamanda 100 gr lık test yapılırmış dr.un yinede gerek görürümü bilemiyorum canım..

büroda çalışmakla geçirilecek bir pazar gününe günaydın arkadaşlar
şükür ki bugün babamızda çalışıyor yani aklımız evde değil

ama ben hiç uyuyamıyorum ya lavabo ihtiyacı değil su değil sebebini bilmediğim bir huzursuzluk var uyurken sürekli uyanıyorum
bugün benden başka çalışanda yok işleri sallasamda kestirsem mi akşama kadar şurda

Teşekkür ederim canım inşallah iyi haberler alırız ikimiz de

Uyku konusunda ben de aynıyım 1-2 saat arayla uyanıyorum vücut kendini doğum sonrasına ayarlıyo belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…