Canım zuzummm çok şükür aklım sendeydi. Rüyasını okuyunca da ayrıca boğazım dügümlendi çok güzel bir rüya.keske ben de bebegimi görsem bir kerecik 2 sn ligine bile olsa:$
Geçmiş olsun hamilelikte çok karşılaşılan bir durum diş ağrısı(
Karanfilin bence bir tehlikesi yoktur ki sonuçta dişinin üstüne koyup çıgniceksin. Ben denerdim sonuçta bir bitkisel ürün..
Merhaba mart anneleri.zuzumanjı çok geçmiş olsun.arkadaşlar 1 haftadır el bileklerimde agrı var.hareket ettirince oluyor sadece.nette araştırdım.normalmiş.sizde de böyle bir durum var mı?varsa dr. ne önerdi? randevuma 1 hafta var.dr o zaman soracağım.iyi pazarlar :)
Estagfrlla canim ama hamileligimin ilk basindan beri o kadar cok doldum ki o laf az bile geldi icimdeki hirsi sondurmeye zaten anneme de soyluyorum ben esime guvenip de yapmadim cocugu adim gibi eminim tembellikten hersey bana kalacak esim iyidir hostur ama acikcasi ayni annesi ve babasi gibi asiri derecede patavatsiz 28 yasina gelmis ama hala lafi soylerken nereye gidecegini bilmiyor yazin annemle babamin yaninda su kiziniza fazla yuz vermeyin sonra bas basa kalinca nazini ben cekmek zorunda kalicam demisti babamin agzi acik kalmisti annem 9 ay boyunca beni dogurmak icin resmen olumlerden donmus babam anneme bakmak icin isini bile birakmis adam bu lafi duyunca sok oldu tabi
Keza kayinvalidemler de oyle yazin ilk zamanlar kasik agrim cok oluyordu oturamiyorum uzaninca geciyordu kayinvalidem esimin yaninda bizim zamanimizda yoktu boyle seyler abartma diye laf isitmistim e esim de boyle boyle gordukce benim yaptigimin anormal oldugunu dusunmeye basladi
Aman cok konustum bu saatten sonra biseyleri duzeltemem zaten oyuzden en iyisi hic konusunu bile acip canimi sikmamak ama arada dayanamiyorum patliyorum iste
merhaba cnm ne güzel ikimizin ortak noktası varmış burdaki arkadaşların çoğu ilk bebişleri bize göre daha heycanlılar haliyle
bizimde çoğu eşyamız abiden kalma kişisel eşyalarına önem vericez sadece biberon emzik vs. gibi
bencede erken değil artık son aya kaldımı zor olur daha kılık kıyafetler yıkanacak tek tek ütülenecek çok iş var çok ama tatlı yorgunluk bunlar o minicik kıyafetleri ütülemek çok zevkli benim için aslında ütüden nefret eden benim için
meraba fındıkcım odanızı gerçekten çok beğendim şahaneymiş sakın çok fazla çiçekli böcekli bişeyler ekleyip sadeliğini bozma beyaz ve ferah güle güle kullansın bebişinherkese merhaba güzel annelerbugece 3den sonra bende hiç uyuyamadım. 9da bi uyumuşum 12ye kadar
buarada herkes alışveriş için erken diyenlerden şikayetçi. bende çok kızıyorum böyle diyenlere. sonuçta ihtiyaç bir değil iki değil. alacaklar bitmiyo ki. yavaş yavaş almalıyız ki hem maddi açıdan sıkıntı olmasın hemde son aylara bırakmak benim içime sinmez. sonuçta 6 aylık olduk 7.ay doğan bebek sayısı da az değil. inşallah günü gününe doldurup doğar bebişlerimiz ama erken yol almakta fayda var bence. hem kime ne zararı var ki ha şimdi almışım ha 1ay sonra.. yani boşverin siz milleti.. içinize sinen birşey gördüğünüzde alın ben şu çok beklediğim çanta geldikten sonra hem benim için hemde bebişim için çantamızı hazırlamaya başlicam. nolur nolmaz hiç sevmem aceleyle yapılan şeyleri illa bi eksik kalır.
dün de bebişimin odasını aldık. aldık da 1ay sonra gelecek. ee oda ve mobilya havalandırılacak enaz 2 hafta noldu 8aylık oldumherşeyinin yıkanıp içinin yerleştirilmesi falan derken bi bakmışım doğuma gidiyorum yani erken diye düşünmeyin kızlar devam edin alışverişe
ayyyyy çok mu konuştum ben
işte bizim bebişin odası::::::::::>>>>
Eki Görüntüle 887284
meraba fındıkcım odanızı gerçekten çok beğendim şahaneymiş sakın çok fazla çiçekli böcekli bişeyler ekleyip sadeliğini bozma beyaz ve ferah güle güle kullansın bebişin
dünyanınn en tatlı annelerii yazamıorum nezamandır anlatacagım baya seyler var ozellıkle yaptıgım alısverısler hakkındada suan daha onemlı bısey varr soluma yattıgımda gogusumun altında karıncalanma oluo ve baya rahatsız edıyor ayrıca 1 haftadır sol gogusumun altında karnımın uzerıne denk gelıo uyusukluk var ama gecmıo sag tarafta yok tırnagıgımı surtttugumde sagı hısssedıorum ama solda sankı his kaybı var basına gelen varmı bebegım tekme atıo hareketlı onda bı sıkıntı yok ama hi. duydunuzmu böle bısey nette de bulamadım tam olarak bu durumu
kasıklarımda sancı var bugün yahu
15 kere tuvalete gittim heralde sabahtan beri
üşüttüm mü ben yoksa
Canım benim 3 haftadır ağriyordu. Geçmeyince el cerrahisine gittim bir kaç hareket yaptırdı ve bana hamilelikte ödemden dolayı sinirlerde sıkışma olur ve bunun en sık karşılaşılan bölgesi el bilegidir dedi. Tendinit diyolarmişm benim doktorum senin dediginin aksine normal demedi. 3 hafta bileklik kullanacaksın hiç çıkarmadan. Sprey verdi ağriyan bölgeye sıkmam için bir de hap verdi. Dedi ki 3 hafta içinde geçmezse eğer dogumdan sonra daha ağir bir evre bekleyebilir seni dedi. 3 hafta sonrasında geçmezse bilekten sinirlerini rahatlatacaj iğne yapmamız gerekecek dedi. Sinirler, bir parmağı sıkınca nasıl morarır o hale geliyormuş bu şekilde ağrılar olunca. Belki seninki farklıdır ama yine de doktora görün
İlki ne kadarlik canim?bir de ben calisiyorum. Oğluma bakici bakiyor. Önce cekyat alttlarindan ay ay uygun kiyafetleri bulmak lazim. Sonra yikama ve utu isi var. İlkinde annem utulemisti bizim cicileri.
daha evdekileri ayıklama var dimi oy anam oyyyyy
ben ayırmıştım yıkayıp ama bir daha kontrol etmek lazımm
yeni bişey almadım daha miniüğime ben de ocak ayında çantamo hazırayayım diyorum aybüke
Sabah sabah uçukla uyandım bende, krem sürdüm hemen sonra baktım krem hamilelere zararlıymış hemen sildim 5 dk falan kaldı sadece, Dr a mesajla sordum bi sorun olmaz çok gerektiğinde kullanılan bi krem dedi, sabah sabah atraksiyon oldu gene bana kıslar aman dieyim hasta olmayın ne uçuğu bitiyor ne öksürüğü
yaz kızlar benim karnım hiç büyümedi sanki, gören 4-5 aylık mı diye soruyor, tanıdıklarım hamile olduğunu bilmesek, kilo fazlalığın var zannedeceğiz diyorlar, hiç hamile gibi değilim, bana ve eşime kalsa kocaman göbeğim var ama çevremde hiç öyle bir izlenim yok, hala eski montlarımı tişörtlerimi kazaklarımı giyebiliyorum,en son gittiğimde de doktorum suyun sınırda demişti, şimdi ben kafayı buna taktım, acaba bebeğime bir şey olur mu diye de çok korkuyorum yaaa, hatta en son başka bir doktora gittiğimde sekreteri hamile misin diye sormuştu, o boyuttayım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?