hemen hemen aynı şeyleri söylemiş. Bi dahaki kontrolün ne zaman?
yasin okuyorum ben haftada iki defa Yusuf ve Meryem suresini de ekleyeyim. ama kuran okunurken yatamam ki...
ben ilk ellilik yaptırdım 182 çıktı 100lük yaptırdım 4gün sonra sınırda çıktı. doktor endişelenecek bir şey yok sadece çok şekerli şeyler tüketme egzersiz yap kilo almamaya dikkat et dedi. açık söylemek gerekirse ben çok ta kasmıyorum. zaten şekere çok düşkün değilim. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum pek beceremesem de. stres şekeri tetikler. eğer şeker çıkacak mı diye stres yaparsan daha kötü olur canım. moralini hiç bozma. senin 141 çıkmış bak benim 182 çıktı. üzme tatlı canını biraz şekerden kısarsın özellikle basit şeker dediğimiz çay şekeri çikolata vs azaltırsın düzene girer
30 aralıkta
50 gramlığı içince çok fena olmuştum
yatacak yer aramıştım hastanede. yanımdaki koltuk boş olsa adamlardan falan utanmadan totomu devirip yatacaktım o hale gelmiştim
100 gramlıkta nasıl olurum düşünmek istemiyorum
cok tesekkur ederim biraz rahatladım yaa..100 gramlık yapılana kadar ki 1 haftalik süreçte ekmek bile yeme diyince biraz gerildim. Beyaz ekmeği anladım bari tam buğday yeseydim nasıl doyucam ben ac kaldım:18:
sademcim moralini bozmak istemem ama muhakkak yanında biriyle git. ben 100lük yaptırdım. baygınlık geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı sedyeye filan aldılar bir odada biraz dinlenip öyle kendime gelmiştim.
Merhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce
bana yalnızlığımı hatırlattın yaaaaa
ben hamile olduğumu öğrendiğimde yalnızdım eşim gece vardiyasından gelmiş evde uyuyordu
ablama söyleyemedim çünkü erken olduğunu düşündüğü için bebek yapmamızı istemiyordu hatta günüm geçti dediğimde çok büyük tepki vermişti
rutin kontrollerimizin hiç birine eşim gelmedi getiremedim
herkes doktorun kapısında eşiyle beklerken ben onları seyrettim
ayyy sanki 5. çocuğumuz yaaa
eşime bundan rahatsız olduğumu hep söyledim hatta zırladım daama yok ben doğunca görmeye gelirim diyor
bende gerek yok onada gelme dedim
öyle kaldı son tartışmamız
çok özür dilerim bilmiyordum. bende hamileliğimin çoğunu yalnız geçirdim eşim sürekli görevde. daha yeni gelebildi iki hafta sonra yine gidecek seni çok iyi anlıyorum ama bi arkadaşın filan yok mu seninle gelebilecek? gerçekten bilmiyordum sadem çok özür dilerim canım
önemli değil canım bakma dediklerime yazını görünce güldüm bi an durdum kim gelir benimle diye
ama kimse yok malesef
iş arkadaşlarımın hepsi erkek zaten tek bir kız bile yok
bi ablam vardı gelebilecek onunda küçücük bir kızı var
arkadaş desen o zaten yok burda iş çevrem dışında arkadaşım yok
kuzende yok ayyy kimsem yok benim yaaa
neyse yardım eden biri mutlaka olur
Allah var gam yok :)
boşta babam var kız dur bi sorayım ona
Muş'a yakın bi yerdeysen ben geleyim
google hazretleri 681 km diyor
sanırım imkansız
saol arkadaşım
bi bardak şekerli sudan mı korkacam ayol
en fazla bayılırım ayılırım evime giderim ne varmış
her yer hemşire doktor bi zahmet bakarlar heralde
bana yalnızlığımı hatırlattın yaaaaa
ben hamile olduğumu öğrendiğimde yalnızdım eşim gece vardiyasından gelmiş evde uyuyordu
ablama söyleyemedim çünkü erken olduğunu düşündüğü için bebek yapmamızı istemiyordu hatta günüm geçti dediğimde çok büyük tepki vermişti
rutin kontrollerimizin hiç birine eşim gelmedi getiremedim
herkes doktorun kapısında eşiyle beklerken ben onları seyrettim
ayyy sanki 5. çocuğumuz yaaa
eşime bundan rahatsız olduğumu hep söyledim hatta zırladım daama yok ben doğunca görmeye gelirim diyor
bende gerek yok onada gelme dedim
öyle kaldı son tartışmamız
çok harket etmesinin ne gibi bi sakıncası varmış ki
korktum sanki :26:
Sanırım aranızda fuara gidip en çok eglenen ve kısa günün karı ile ayrılan bendim:))
Ben cok eglendim.yarışmalar vardı onlara katıldım sırf eğlence olsun diye ve yarışmada 1. Oldum. Avent in Sterilazör ünü kazandım:)))
kızlaarr merhaba hepinizeee
dün bi bakayım diye girdim hiç okuyamadan geri çıktım işim çıktı
şimdi biraz bakındım geçmişi okudum ama alıntı yapamadım acil çıkıcam yinee peeff
akşamaa misafirirm var hemde yemeklii
vallaaa bıktım artık bende birilerine yemeğe gitmek istiyorummm hep bize geliyo millet
şu halimle hem hamile hem bi çocuk şimdi gidicem alışveriş yapıcam
sonrada gelip hazırlıklara başlıcam erken başlayım erken bitsinde
millet gelene kadar dinlenirim birazzz
ayyy şiştim resmen sabahtan beri kendimi doldura dolduraaa
daha da bu son olsunnn doğum yapana kadar httaa bebek 1 yaşına gelene kdr
yok misaifr fln kabul etmek
kızlar ne gevezesiniz siz yaoku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
Merhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce
önemli değil canım bakma dediklerime yazını görünce güldüm bi an durdum kim gelir benimle diye
ama kimse yok malesef
Sanırım aranızda fuara gidip en çok eglenen ve kısa günün karı ile ayrılan bendim:))
Ben cok eglendim.yarışmalar vardı onlara katıldım sırf eğlence olsun diye ve yarışmada 1. Oldum. Avent in Sterilazör ünü kazandım:)))
annesinin bitanesi küçük aşkım iyi doğdun iyiki doğurmuşum seni nice nice uzunnn mutlu yıllara
kızlar oğluşumun bugün doğum günüydü 3 yaşını doldurdu kuzum rabbim sizede bu günleri göstersin inşallah misafirlerim vardı bugün bayağı yoruldum umarım herkes iyidir
ama kimse yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?