2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hemen hemen aynı şeyleri söylemiş. Bi dahaki kontrolün ne zaman?

30 aralıkta
50 gramlığı içince çok fena olmuştum
yatacak yer aramıştım hastanede. yanımdaki koltuk boş olsa adamlardan falan utanmadan totomu devirip yatacaktım o hale gelmiştim
100 gramlıkta nasıl olurum düşünmek istemiyorum

cok tesekkur ederim biraz rahatladım yaa..100 gramlık yapılana kadar ki 1 haftalik süreçte ekmek bile yeme diyince biraz gerildim. Beyaz ekmeği anladım bari tam buğday yeseydim nasıl doyucam ben ac kaldım:18:

sademcim moralini bozmak istemem ama muhakkak yanında biriyle git. ben 100lük yaptırdım. baygınlık geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı sedyeye filan aldılar bir odada biraz dinlenip öyle kendime gelmiştim.

cok tesekkur ederim biraz rahatladım yaa..100 gramlık yapılana kadar ki 1 haftalik süreçte ekmek bile yeme diyince biraz gerildim. Beyaz ekmeği anladım bari tam buğday yeseydim nasıl doyucam ben ac kaldım:18:

aynen bende beyaz ekmekten bşka ekmek yiyemem ama ekmek yerken yanında yoğurt ye mutlaka ben yemeğin yanında 1 kase yoğurt yiyordum. ayrıca yeşilliği ihmal etme bol bol salata ye. eğer seversen ki ben hiç sevmem süt filan içerken tarçın koy içine bir çay kaşığı kadar. unutma stres yok :) birde pasta börek uzak dur benim ailemde de çok fazla şeker hastası var. ama dediğim gibi stres yapma içini ferah tut. hayırlı haberler getirirsin inşallah bizlere

sademcim moralini bozmak istemem ama muhakkak yanında biriyle git. ben 100lük yaptırdım. baygınlık geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı sedyeye filan aldılar bir odada biraz dinlenip öyle kendime gelmiştim.

bana yalnızlığımı hatırlattın yaaaaa
ben hamile olduğumu öğrendiğimde yalnızdım eşim gece vardiyasından gelmiş evde uyuyordu
ablama söyleyemedim çünkü erken olduğunu düşündüğü için bebek yapmamızı istemiyordu hatta günüm geçti dediğimde çok büyük tepki vermişti
rutin kontrollerimizin hiç birine eşim gelmedi getiremedim
herkes doktorun kapısında eşiyle beklerken ben onları seyrettim
ayyy sanki 5. çocuğumuz yaaa
eşime bundan rahatsız olduğumu hep söyledim hatta zırladım da ama yok ben doğunca görmeye gelirim diyor
bende gerek yok onada gelme dedim
öyle kaldı son tartışmamız

Canim benim 75lik yüklemede 194 çıktı. 1 haftalik diyetimi yaptim ama tatliya dayanamadigim için hergün az az olsa da yedim sonra 3 gün boyunca ölçümümü yaptım günde 6 defa we tokken en fazla 113 çıktı doktorumda değerleriminin çok güzel olduğunu we sadece adi şeker tüketmememi, canım tatlı istediğindede kayisi hurma tarzi şeyler yememi söyledi. Ki senin ki yüksek degil sinirda çıkmış hamurişi we tatli dan uzak dur her yemekte de salata we yoğurt tüketmeye çalış hiçbir sorun çıkmaz

çok özür dilerim bilmiyordum. bende hamileliğimin çoğunu yalnız geçirdim eşim sürekli görevde. daha yeni gelebildi iki hafta sonra yine gidecek seni çok iyi anlıyorum ama bi arkadaşın filan yok mu seninle gelebilecek? gerçekten bilmiyordum sadem çok özür dilerim canım

önemli değil canım bakma dediklerime yazını görünce güldüm bi an durdum kim gelir benimle diye
ama kimse yok malesef
iş arkadaşlarımın hepsi erkek zaten tek bir kız bile yok
bi ablam vardı gelebilecek onunda küçücük bir kızı var
arkadaş desen o zaten yok burda iş çevrem dışında arkadaşım yok
kuzende yok ayyy kimsem yok benim yaaa
neyse yardım eden biri mutlaka olur
Allah var gam yok :)

boşta babam var kız dur bi sorayım ona

Muş'a yakın bi yerdeysen ben geleyim

elbet ya şekerli su senden korksun canım benim. pozitif olacağız bebişlerimiz için süpersin

Doğumdan sonra yanınızda olması daha önemli.
Ben 75'lik yükleme yaptırdım özel sağlık merkezinde, bize bir oda verdiler beklememiz için. hatta 3. saati ben odadaki muayene yatağına uzanarak bekledim, biraz da uyudum çok halsizdim çünkü. Arkadaşınız falan biri olsun yanınızda, bir de tavsiyem çıkışta çok yürümeden yakın bir yerde kahvaltı edebileceğiniz bir yer bulmanız.

Sanırım aranızda fuara gidip en çok eglenen ve kısa günün karı ile ayrılan bendim:))
Ben cok eglendim.yarışmalar vardı onlara katıldım sırf eğlence olsun diye ve yarışmada 1. Oldum. Avent in Sterilazör ünü kazandım:)))

Merhaba arkadaşlar, ben de Allah nasip ederse mart annesiyim, burayı okusam da şuana kadar hiç yazamadım. Bende rahim ağzı yetmezliği var geçen yıl 20 haftalıkken bebeğimi erken doğumla kaybettim, şimdi 25+2 olduk Allah'ın izniyle, ama rahmim de yine açılma başladı ve rahim ağzıma pesser takıldı. Wc hariç yatarak hamlelik yaşıyorum. Hamilenin duası kabul olur derler dualarınıza beni de katarsanız sevinirim. Şimdi sizlerin şeker ile ilgili konuştuğunuzu okudum. Benim de 2 gün önce yapıldı 50 grlık 154çıktı haftaya 100lük yapılacak. Benim sorum şu ben tok gitmiştim haftaya yapılacak diye drum önemli değil dedi ama sizce o sonucu etkiler mi? Sziler aç mı tok mu yaptırdınız? Ben bir de 50lilikten sonra kötü oldum ter boşandı hafif başım döndü, 100lük korkulu rüyam oldu.

çok harket etmesinin ne gibi bi sakıncası varmış ki
korktum sanki :26:

Bi kere bi internet sitesinde okumuştum şğıdaki durumları doktorunuza bildirin diyodu onların arasında bebeğiniz normalden fazla hareket ederse diye . Ama galiba benim kuruntum sabah gözüm açtığımda acayip oynuyordu sonra normale döndü. Herseyden nem kapar olduk

Oooo ne güzel olmuşşş, güle güle kullan...
Biz de gittik fuara ama max 1 saat kalmışızdır.
Ya Emel ben galiba seni gördüm. Gri bir elbise mi giyiyordun?
Biz çıkışa gidiyorduk artık ben mızmızlanıyordum çok yoruldum diye :)

Ben fuarı biraz boş buldum.
Aradığım şeyleri bulamadım.
Bir tek hamile korsesi aldım.

canım misafir iyidir hoştur berekettir ama hamileyken bi de 3 yaşında bi çocuğun varken zor olsa gerek..keşke seni çağırsalar yemeğe, sana geleceklerineee...bi daha kabul etme, zaten gün geçtikçe ağırlaşıyoruz, kendine dikkat et canm..kolay gelsin

kızlar ne gevezesiniz siz ya oku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira

ben kırmızıyı beğendim canm, nerden baktın bu modellere? aldın mı? benim de almam lazım ama bulamadım doğru düzgün bişey..

canım geçmiş olsun, moralini bozma, çok yüksek çıkmamış, yediklerine biraz dikkat edersen düzelir inşallah. benim şekerim yüksek çıkmadı çok şükür ama yüksek çıkan arkadaşlar sana önerilerde bulunurlar.. onun dışında herşey yolundaymış çok şükür, canını sıkma..

ah canım yazdıklarını okuyunca benim gelesim geldi yanında:) inşallah yanına birini bulursun...Allah var gam yok:) süpersin

ooo ne güzel çok kısmetlisin şekerim, hayırlı olsun sterilazörün:)

annesinin bitanesi küçük aşkım iyi doğdun iyiki doğurmuşum seni nice nice uzunnn mutlu yıllara
kızlar oğluşumun bugün doğum günüydü 3 yaşını doldurdu kuzum rabbim sizede bu günleri göstersin inşallah misafirlerim vardı bugün bayağı yoruldum umarım herkes iyidir

Allah hayırlı uzun ömürler versin paşanıza :)

nerdeydin sen sadem?ben geliim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…