2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben sallamaya alıştırmayacaktım ama desene onlar anne karnında alışıp çıkıyolar

süper ya şimdide tayinimi çıkaracaklarmış
ya istifa edersin yada tayinini çıkarırız dediler

canım yeni çıkan yasada sen istemediğin sürece öyle bi hakka sahip değiller dava açsan bile kazanırsın . yeni çıkan doğum paketiyle ilgili yasadan bahsediyorum

Helal olsun.iste turk kadini.o gerizekali soyledikleriyle kaldi zaten bosverin.terbiyesiz iste.ay cok sinirlendim...

canım yeni çıkan yasada sen istemediğin sürece öyle bi hakka sahip değiller dava açsan bile kazanırsın . yeni çıkan doğum paketiyle ilgili yasadan bahsediyorum

biliyorum
bekliyorum tayinimi falan çıkarsınlar ki bende mobbing davası açayım
bütün personele ben hariç son teknoloji ürünü laptop gönderildi
bunun kanıtı da var elimde öyle bişeyin zimmet belgesi yok yani
bunun mobbinge girdiğini öğrendim

ilgin için teşekkür ederim

ben de benimkini gönderdim.sallamış hepsini gelmiş yarınki nasıl geçicek bakalım

baloncuk demesen iyiydi ya şimdi birinin içini miçini şişiririz Alim Allah bize basar azarı "burası anne bebek topiği ne yazdığınıza dikkat edin" diye

kızlar ne gevezesiniz siz ya oku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun

kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira

kızlar ne gevezesiniz siz ya oku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira

cAnım ikiside cok guzel ama benim tercihim ekru olurdu. bide pijama İle rahat edebilr misin? Bu arada kumasınada bak canım: Penyeler yamuk yumuk ne var cıkarıyor ortaya. Viiskon kumaşlar guzel duruyor.

kızlar ya bu klasik müziğin çocuğun zekasını geliştirdiğine emin miyiz? bana bunu dinlemek işkence gibi geliyor hiç sevmiyorum klasik müziği bu müzik insanı rahatlatır mı gerginleştirir mi emin değilim. yarım saattir dinliyoruz kızımla şahsen ben hiç zevk almadım

en iyisi masal okumak ama okulda zaten ders anlatırken yeterince boğazım tahriş oluyor bir de soğuklar iyice mahvetti sesimi bu sesle masal okursam sanırım benden nefret eder kızım

cAnım ikiside cok guzel ama benim tercihim ekru olurdu. bide pijama İle rahat edebilr misin? Bu arada kumasınada bak canım: Penyeler yamuk yumuk ne var cıkarıyor ortaya. Viiskon kumaşlar guzel duruyor.

hımm kumaş cinsi yazmıyor pamuklu yazıyor sadece, gecelikte alacağım ama uzun gecelik bulamadım nette istediğim gibi hep diz altı bana uygun değil

Merhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce

canım Kur'an dinletmeyi denedin mi ben ara sıra dinletiyorum okurken de sesli okuyorum duysun diye, özellikle güzel yüzlü olsun diye yusuf suresi, doğumun kolay olması için meryem suresini tavsiye ediyorlar. Gece yatarken tepikleyip beni rahatsız ettiğinde açıyorum telefonumdan dinletiyorum kesiliyor tekmeler uyuyor herhalde ninni gibi geliyor

baloncuk demesen iyiydi ya şimdi birinin içini miçini şişiririz Alim Allah bize basar azarı "burası anne bebek topiği ne yazdığınıza dikkat edin" diye

amaaaaan şişsin şişsin patlasın canım şimdiye kadar çalışmıyordum ama 10 gün sonra bende çalışan hamiş ve çalışan anne olacam bazen hayat şartları bazen de kendi ayağının üzerinde durma isteği, hatta bazen evde oturmaktan sıkılma kadınları çalışmaya sevkediyor herkezin kendi tercihi kendi hayatı çekemeyenler utansın

benimkide 143 çıktı diye hatırlıyorum ama yanlışda olabilir 140 la 150 arası bişeydi
benimde teyzemde var şeker hastalığı ama doktor sormadı var mı diye
sadece şekerli şeylerden tatlıdan ve çikolatadan uzak durmamı söyledi
sıkı bi diyete gerek yok dikkat et sadece dedi
bana bi dahaki kontrolde 100 gramlık yapılacak

Bu arada kusura bakmayın ağzımı biraz bozucam geçmişe az biraz bakabildim araya bi dangalak karışmış dengesiz dengesiz konuşmuş sana ne ki isteyen çalışır istemeyen çalışmaz herkesin kendi tercihi hayat şartları ile ilgili bir durum bu.Ayrica hem çalışıp hem annelik gorevini yerine getirmek de benim icin fazlasıyla takdir edilmesi gereken özverili bir davranıştır. Zaten gerginim okudum hepten sinirlendim yani böyle insanlar da var işte. Aslında ne desek boş. ..

canım bende 139 çıkmıştı 50lik yüklemede, seninki gibi sınırdaydı yani. doktor bir hafta içinde gel 100 lük yükleme yapalım dedi 3 gün sonra gittim yaptırdım testi çok şükür sonuçlar iyi çıktı, benim de tüm sülalemde şeker hastası sayısı fazla bu arada. demirim de düşük çıkmıştı ilaç verdi kullanıyorum şimdi

hemen hemen aynı şeyleri söylemiş. Bi dahaki kontrolün ne zaman?

hayırlı uğurlu olsun o zaman sana
İnşallah çok mutlu olursun yeni işinde
huzur dolu bi ortamın olur umarım

bende okul bitince bir sene yatacam hatta üzerime eşofman dışında bişey giymeyecem diyordum ama işte kısmet mezun olduğum hafta işe girmek varmış çok da iyi olmuş

yasin okuyorum ben haftada iki defa Yusuf ve Meryem suresini de ekleyeyim. ama kuran okunurken yatamam ki...

ben ilk ellilik yaptırdım 182 çıktı 100lük yaptırdım 4gün sonra sınırda çıktı. doktor endişelenecek bir şey yok sadece çok şekerli şeyler tüketme egzersiz yap kilo almamaya dikkat et dedi. açık söylemek gerekirse ben çok ta kasmıyorum. zaten şekere çok düşkün değilim. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum pek beceremesem de. stres şekeri tetikler. eğer şeker çıkacak mı diye stres yaparsan daha kötü olur canım. moralini hiç bozma. senin 141 çıkmış bak benim 182 çıktı. üzme tatlı canını biraz şekerden kısarsın özellikle basit şeker dediğimiz çay şekeri çikolata vs azaltırsın düzene girer

o 3 gün içerisinde nasıl beslendin de düşük çıktı Canim? bi de ben zaten Demir hapı kullanıyordum. Sana ayrıca başka bir ilaç daha mi verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…