onun yazısısnı alayım derken senin yazın alınmış kusra bakma canım:)))
valla korktum yani ben hiç böle bişey duymamıştım çünkü. Bende aynen uyumuyormu bu diyordum bide hep derler ya karında nasılsa doguncada uyanık saatleri aynı oluyor die ben de yandım diyordum. Geçen günde kardeşim( Kardeşim benden önce anne oldu da:)) dedi ki abla sen gündüz hareket halindesin ya sallandıkca uyuyor oturunca ve yatınca o da uyanık oluyor die enteresan geldi doğru sanırım:)):
süper ya şimdide tayinimi çıkaracaklarmış
ya istifa edersin yada tayinini çıkarırız dediler
Helal olsun.iste turk kadini.o gerizekali soyledikleriyle kaldi zaten bosverin.terbiyesiz iste.ay cok sinirlendim...bu ne yaaaaa nerdeyse çalışan kadın kötü kadın oldu haaaa kaçtır denk geliyorum buna benzer yorumlara yok kadın evde otursun ne işi var işte çalışmasın heeeee gördük çalışmasına izin verilmeyen koca eline bakıp ondan sonra ordan burdan yardım arayan kadınlarımızı siz ve sizin gibi zihniyettekileri şiddetle kınıyorum bir kadın hem çalışır hem de yavrusuna bakar
ben çalışan bir kadınım yarın başıma ne geleceğini bilmiyorum kocam şimdi iyi ya yarın kötü olursa ya başımıza bir iş gelirse nerden destek bulacağız çalışan kadın iyi kadıdır ev hanımı kadın iyi kadındır kadını ötekileştiren zihniyetten nefret ediyorum
iranda gazeteci kadınlar yerde oturuyordu erkekler sandalyede böyle bir yaşam isteyen buyurusun oraya gitsin ben burda anne öğretmen ve ev hanımı bir kadın kimliğimle varım tüm çalışan anneler çocukları için uğraşıyor herşey onlar için bunu anlamıyorsanız sizin sorununuz
ha burası annelerin paylaşım yeri sadece bebeklerden değil herşeyden konuşulmalı ki destek alalım birbirimizden iş ev bebek hayat
okumayın rica ederim allah nasip ederse karnım burnumda çalışacağım sonra bebeğim 6 aylık olduğunda babaannesine vereceğim sonra iş kadını olacağım işten geleceğim evimin kadını çocuklarımın anası olacağım bunu anladığınızda ki anlamayacaksınız buraya bekleriz
canım yeni çıkan yasada sen istemediğin sürece öyle bi hakka sahip değiller dava açsan bile kazanırsın . yeni çıkan doğum paketiyle ilgili yasadan bahsediyorum
canım benim yaa bende de önce tokluk şekerine baktılar tokken içitiğim için sıkıntı olmadı ama değer sınırda çıkınca açkığa da bakalım dediler, aç karnına tam 3 bardak içtim ve haliyle yarım saat sonra midemden uçtu gitti tutamadım ama yeterliymiş yarım saat kalması bile, devam ettiler teste. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım
günaydın canımmm, bende sabah kocişimi gönderdim sınava yarım saat sonra aradı ben çıktım sınavdan diye, sanırım harika geçti sınavı
kızlar ne gevezesiniz siz yaoku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
cAnım ikiside cok guzel ama benim tercihim ekru olurdu. bide pijama İle rahat edebilr misin? Bu arada kumasınada bak canım: Penyeler yamuk yumuk ne var cıkarıyor ortaya. Viiskon kumaşlar guzel duruyor.
kızlar ya bu klasik müziğin çocuğun zekasını geliştirdiğine emin miyiz? bana bunu dinlemek işkence gibi geliyor hiç sevmiyorum klasik müziği bu müzik insanı rahatlatır mı gerginleştirir mi emin değilim. yarım saattir dinliyoruz kızımla şahsen ben hiç zevk almadım
en iyisi masal okumak ama okulda zaten ders anlatırken yeterince boğazım tahriş oluyor bir de soğuklar iyice mahvetti sesimi bu sesle masal okursam sanırım benden nefret eder kızım
baloncuk demesen iyiydi ya şimdi birinin içini miçini şişiririz Alim Allah bize basar azarı "burası anne bebek topiği ne yazdığınıza dikkat edin" diye
Merhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce
Merhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce
benimkide 143 çıktı diye hatırlıyorum ama yanlışda olabilir 140 la 150 arası bişeydi
benimde teyzemde var şeker hastalığı ama doktor sormadı var mı diye
sadece şekerli şeylerden tatlıdan ve çikolatadan uzak durmamı söyledi
sıkı bi diyete gerek yok dikkat et sadece dedi
bana bi dahaki kontrolde 100 gramlık yapılacak
amaaaaan şişsin şişsin patlasın canımşimdiye kadar çalışmıyordum ama 10 gün sonra bende çalışan hamiş ve çalışan anne olacam bazen hayat şartları bazen de kendi ayağının üzerinde durma isteği, hatta bazen evde oturmaktan sıkılma kadınları çalışmaya sevkediyor herkezin kendi tercihi kendi hayatı çekemeyenler utansın
canım Kur'an dinletmeyi denedin mi ben ara sıra dinletiyorum okurken de sesli okuyorum duysun diye, özellikle güzel yüzlü olsun diye yusuf suresi, doğumun kolay olması için meryem suresini tavsiye ediyorlar. Gece yatarken tepikleyip beni rahatsız ettiğinde açıyorum telefonumdan dinletiyorum kesiliyor tekmeler uyuyor herhalde ninni gibi geliyor
canım bende 139 çıkmıştı 50lik yüklemede, seninki gibi sınırdaydı yani. doktor bir hafta içinde gel 100 lük yükleme yapalım dedi 3 gün sonra gittim yaptırdım testi çok şükür sonuçlar iyi çıktı, benim de tüm sülalemde şeker hastası sayısı fazla bu arada. demirim de düşük çıkmıştı ilaç verdi kullanıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?