Yazıyı bulamadım korkumdan da soramıyorum,flufem bir rrahatsızlık mı yaşadı?
Ne olur bilen varsa yazsın beni merakta koymayın.
kızlaarr merhaba hepinizeee
dün bi bakayım diye girdim hiç okuyamadan geri çıktım işim çıktı
şimdi biraz bakındım geçmişi okudum ama alıntı yapamadım acil çıkıcam yinee peeff
akşamaa misafirirm var hemde yemeklii
vallaaa bıktım artık bende birilerine yemeğe gitmek istiyorummm hep bize geliyo millet
şu halimle hem hamile hem bi çocuk şimdi gidicem alışveriş yapıcam
sonrada gelip hazırlıklara başlıcam erken başlayım erken bitsinde
millet gelene kadar dinlenirim birazzz
ayyy şiştim resmen sabahtan beri kendimi doldura dolduraaa
daha da bu son olsunnn doğum yapana kadar httaa bebek 1 yaşına gelene kdr
yok misaifr fln kabul etmek
flufemin bebekleri doğmuş fakat hayata tutunamamışlar canım
Günaydınnnnnn. Bu sabah bende erkenciyim hemen geleyim dedim. İşe birileri demişya hevesliyiz işte çalışmaya. Benden de kocaman öpücükler vee mutlu bol tekmeli hafta sonları herkese..
Az önce okudum canım. Kendisine de aynı deneyimi geçen yıl yaşamış biri olarak özelden bir mesaj attım. Acısının bir an önce hafiflemesini diliyorum.
Hepinize günaydın güzel anneler, bu sabah bol tekmeli bir güne başladı daha gözümü açar açmaz, bi yazıda okumuştum sanki bebeğin fazla hareket etmesi iyi değil gibi bişey okmuştum siz öyle bişey duydunuz mu yoksa benim kuruntum mu???? Birde sabah yataktan kalkarken belimin ağrısı öldürüyor ama gezinince geçiyor Allah'tan. Bundan sonrası böyle gider artık çünkü zamanımız azalıyo
Fuara gidemeyenler uzulmesin ben begenemedim :/ acikcasi beklentimi karsilamadi
evet çocuklar için biraz etkinlik alanları oluşturmuşlar ama içerisi biraz basık ve sıkıcı.Büyük bi beklentiyle gitmeyin tabi:)) ( tabi bide bu benim görüşüm)Çocuklar için etkinlikler Oyun alanları vs. varmış. Özellikle küçük kızım için gideceğim ben. Bu açıdan değerlendirsen iyi midir sence ?
çok harket etmesinin ne gibi bi sakıncası varmış ki
korktum sanki :26:
flufemin bebekleri doğmuş fakat hayata tutunamamışlar canım
Benim bebiş hiç durmuyo ne gibi bi sakıncası varmış ki? Dr bildirmek gerekiyor mu acaba? valla benimki gece 1-2 ye kadar tekmeliyo sabahta onun tekmeleri pıtırtılarıyla uyanıyorum. korkuttun beni:18:
Güzel anneler merhaba,
Bugün eğer eşim erken gelebilirse fuara gideceğiz. Tam kestiremiyorum kaç gibi orada olacağımı. Ama yarın olağanüstü bir durum olmazsa 1:30-2:00 gibi orada olacağım. Hr saat başı oradaki kafede oturacağım. Yoksa eşim hayatı zehir eder. Bir de eğer bulabilirsem üzerinde amargi yazan bir yaka kartım olacak. Oralarda hafif histerik ve bir miktar da nevrotik bir gebe görürseniz hah işte o benim.
Çıktık gidiyoruz. İyi bir şey görürsem anında foto ile bildirimde bulunacağım.
Ben şuan fuardayım acıbadem hastanesinin seminerini bekliyorum şuan. 16.00 da da philips aventin düzenledigi yarişmaya katılcam:)) ortam çok keyifli böyle bir fuar beklemiyordum sahiden de:)))
canım benim yaa bende de önce tokluk şekerine baktılar tokken içitiğim için sıkıntı olmadı ama değer sınırda çıkınca açkığa da bakalım dediler, aç karnına tam 3 bardak içtim ve haliyle yarım saat sonra midemden uçtu gitti tutamadım ama yeterliymiş yarım saat kalması bile, devam ettiler teste. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canımHastanedeyim kizlar 100 gr lik suyu içine kadar ne hallere girdim çok kötü 1er saat arayla 3 kez kan vercem şuan mide bulantisindan sarsiliyorum inş sonuçlar iyi çıkar.Bel ağrılarım cok fazlaydı dr.normal oldugunu ağrı hafiflesin die krem surebilcemi söyledim voltaren dikloran gibi kremlrden..
herkese günaydııınnnnçalışan arkadaşlara çok çok kolay gelsin.açık öğretim sınavı olan varsa başarılar ve bütün göbüşlere bol tekmeleeeerrr
ben korkutmadım mnl83 korkuttu
aynen bende korktum
ne gibi bi sankıncası olabilir ki
benimkide kıpır kıpır uyumadığını düşünüyorum
yada çok hareketli uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?