2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kolay gelsin canım bence de bu son misafirin olsun, normalde misafir ağırlamayı çok seven biriyim ama hamilelikte işkenceye dönüştü,ben her gün her gün temizlik yaparım normal zamanda ruhumda bi hizmetçi var adeta ama şimdi görsen söylene söylene süpürüyorum topluyorum bağıra bağıra. Tek istediğim ayğımı uzatıp yatmak

Günaydınnnnnn. Bu sabah bende erkenciyim hemen geleyim dedim. İşe birileri demişya hevesliyiz işte çalışmaya. Benden de kocaman öpücükler vee mutlu bol tekmeli hafta sonları herkese..

Hepinize günaydın güzel anneler, bu sabah bol tekmeli bir güne başladı daha gözümü açar açmaz, bi yazıda okumuştum sanki bebeğin fazla hareket etmesi iyi değil gibi bişey okmuştum siz öyle bişey duydunuz mu yoksa benim kuruntum mu???? Birde sabah yataktan kalkarken belimin ağrısı öldürüyor ama gezinince geçiyor Allah'tan. Bundan sonrası böyle gider artık çünkü zamanımız azalıyo

Az önce okudum canım. Kendisine de aynı deneyimi geçen yıl yaşamış biri olarak özelden bir mesaj attım. Acısının bir an önce hafiflemesini diliyorum.

ben yaşamadım böyle bi deneyim Allah'ım yaşatmasında
ama çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Allah kaybı olan herkese sabırlar ihsan eylesin yüreklerine sekineler yağdırsın

çok harket etmesinin ne gibi bi sakıncası varmış ki
korktum sanki :26:

Çocuklar için etkinlikler Oyun alanları vs. varmış. Özellikle küçük kızım için gideceğim ben. Bu açıdan değerlendirsen iyi midir sence ?
evet çocuklar için biraz etkinlik alanları oluşturmuşlar ama içerisi biraz basık ve sıkıcı.Büyük bi beklentiyle gitmeyin tabi:)) ( tabi bide bu benim görüşüm)

Kıslar sabah makineye bulaşık koyuyordum karnım bir ağırlaştı taşıyamıycakmışım gibi oturuncs geçti neyseki var mı böyle olan???

Benim bebiş hiç durmuyo ne gibi bi sakıncası varmış ki? Dr bildirmek gerekiyor mu acaba? valla benimki gece 1-2 ye kadar tekmeliyo sabahta onun tekmeleri pıtırtılarıyla uyanıyorum. korkuttun beni:18:

ben korkutmadım mnl83 korkuttu
aynen bende korktum

ne gibi bi sankıncası olabilir ki
benimkide kıpır kıpır uyumadığını düşünüyorum
yada çok hareketli uyuyor

Ben şuan fuardayım acıbadem hastanesinin seminerini bekliyorum şuan. 16.00 da da philips aventin düzenledigi yarişmaya katılcam:)) ortam çok keyifli böyle bir fuar beklemiyordum sahiden de:)))

Çıktık gidiyoruz. İyi bir şey görürsem anında foto ile bildirimde bulunacağım.

Ama kıskanıyorum Fuar'lar şehri izmir deyim burda anca souvenir hediyelik eşya fuarı var ona da götürmüyorlar beni mikrop yuvası yeni hastalıktan çıktın otur diye

Ben şuan fuardayım acıbadem hastanesinin seminerini bekliyorum şuan. 16.00 da da philips aventin düzenledigi yarişmaya katılcam:)) ortam çok keyifli böyle bir fuar beklemiyordum sahiden de:)))

eşim bugün çalışıyor. bizi de yarın götürecek fuara:))
ben de izlenimlerimi yazarım.

canım benim yaa bende de önce tokluk şekerine baktılar tokken içitiğim için sıkıntı olmadı ama değer sınırda çıkınca açkığa da bakalım dediler, aç karnına tam 3 bardak içtim ve haliyle yarım saat sonra midemden uçtu gitti tutamadım ama yeterliymiş yarım saat kalması bile, devam ettiler teste. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım
herkese günaydııınnnn çalışan arkadaşlara çok çok kolay gelsin.açık öğretim sınavı olan varsa başarılar ve bütün göbüşlere bol tekmeleeeerrr

günaydın canımmm, bende sabah kocişimi gönderdim sınava yarım saat sonra aradı ben çıktım sınavdan diye, sanırım harika geçti sınavı

ben korkutmadım mnl83 korkuttu
aynen bende korktum

ne gibi bi sankıncası olabilir ki
benimkide kıpır kıpır uyumadığını düşünüyorum
yada çok hareketli uyuyor

onun yazısısnı alayım derken senin yazın alınmış kusra bakma canım:)))

valla korktum yani ben hiç böle bişey duymamıştım çünkü. Bende aynen uyumuyormu bu diyordum bide hep derler ya karında nasılsa doguncada uyanık saatleri aynı oluyor die ben de yandım diyordum. Geçen günde kardeşim( Kardeşim benden önce anne oldu da:)) dedi ki abla sen gündüz hareket halindesin ya sallandıkca uyuyor oturunca ve yatınca o da uyanık oluyor die enteresan geldi doğru sanırım:)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…