canım misafir iyidir hoştur berekettir ama hamileyken bi de 3 yaşında bi çocuğun varken zor olsa gerek..keşke seni çağırsalar yemeğe, sana geleceklerineee...bi daha kabul etme, zaten gün geçtikçe ağırlaşıyoruz, kendine dikkat et canm..kolay gelsin
ben kırmızıyı beğendim canm, nerden baktın bu modellere? aldın mı? benim de almam lazım ama bulamadım doğru düzgün bişey..
canım geçmiş olsun, moralini bozma, çok yüksek çıkmamış, yediklerine biraz dikkat edersen düzelir inşallah. benim şekerim yüksek çıkmadı çok şükür ama yüksek çıkan arkadaşlar sana önerilerde bulunurlar.. onun dışında herşey yolundaymış çok şükür, canını sıkma..
ah canım yazdıklarını okuyunca benim gelesim geldi yanında:) inşallah yanına birini bulursun...Allah var gam yok:) süpersin
ooo ne güzel çok kısmetlisin şekerim, hayırlı olsun sterilazörün:)
kızlar ya bu klasik müziğin çocuğun zekasını geliştirdiğine emin miyiz? bana bunu dinlemek işkence gibi geliyor hiç sevmiyorum klasik müziği bu müzik insanı rahatlatır mı gerginleştirir mi emin değilim. yarım saattir dinliyoruz kızımla şahsen ben hiç zevk almadım
en iyisi masal okumak ama okulda zaten ders anlatırken yeterince boğazım tahriş oluyor bir de soğuklar iyice mahvetti sesimi bu sesle masal okursam sanırım benden nefret eder kızım
Çocuklar için etkinlikler Oyun alanları vs. varmış. Özellikle küçük kızım için gideceğim ben. Bu açıdan değerlendirsen iyi midir sence ?
kızlar ne gevezesiniz siz yaoku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
Sanırım aranızda fuara gidip en çok eglenen ve kısa günün karı ile ayrılan bendim:))
Ben cok eglendim.yarışmalar vardı onlara katıldım sırf eğlence olsun diye ve yarışmada 1. Oldum. Avent in Sterilazör ünü kazandım:)))
Fuara gidemeyenler uzulmesin ben begenemedim :/ acikcasi beklentimi karsilamadi
Ben de beğenmedim.
Puset, bebek bakım çantası, araba koltuğu hiç bir şey yoktu.
Hatta hastane organizasyonu, çikolata filan bile bir tane vardı.
Evet aynen canim istanbul ve fuar denilince ben de iyi bi organizasyon bekliyordum ama surekli satis yapmak icin yapisan bayanlardan baska bisi yoktu :))
Her müzik türünde olduğu gibi güzel parçalar ve kötü parçalar olabilir.
Klasik müzik dinlicem diye kendini sıkıcı şarkılara vermene gerek yok.
Ben bir kaç tane favorilerimi paylaşayım belki senin de hoşuna gider;
Luciano Pavarotti - Ave Maria
Luciano Pavarotti - Caruso
Luciano Pavarotti - O Sole Mio
Giacomo Puccini - Turandot - Nessun Dorma
Luciano Pavarotti - Santa Lucia
Giuseppe Verdi - La Traviata - Libiamo
Mozart - Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen
Bizet - Carmen - Habanera
Bizet - Carmen - March of Toreadors
Johann Strauss - Radetzky March
Giuseppe Verdi - Rigoletto - La donna è mobile
Andrea Bocelli- Con te Partiro
Gioachino Rossini - The Barber of Seville - Largo al Factotum (Figaro)
Giacomo Puccini - La Boheme - Donde lieta usci
Giacomo Puccini - Gianni Schicchi - O Mio Babbino Caro
burada arkadaşların paylaştıklarını dinliyordum bende cidden çok sıkıcı geldi bana. birde bunları deneyeyim teşekkürler schaga
kızlar ne gevezesiniz siz yaoku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
Eki Görüntüle 895947
kızlar bunu sipariş verdim. yandan askı pek kullanamadığım için bu model hoşuma gittibebeğimle ilgili bişey alınca çok mutlu oluyormm
annesinin bitanesi küçük aşkım iyi doğdun iyiki doğurmuşum seni nice nice uzunnn mutlu yıllara
kızlar oğluşumun bugün doğum günüydü 3 yaşını doldurdu kuzum rabbim sizede bu günleri göstersin inşallah misafirlerim vardı bugün bayağı yoruldum umarım herkes iyidir
Kısmetse Ocak'ta Yeşilköy'de var.
Sağlığımız el verirse ona da gideriz. :)
Eki Görüntüle 895947
kızlar bunu sipariş verdim. yandan askı pek kullanamadığım için bu model hoşuma gittibebeğimle ilgili bişey alınca çok mutlu oluyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?