2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar 100 lük şeker yüklemesi sonuçlarım için az önce aradı dr.şükürler olsun değerler normal çıkmış ..Şunu söylemek istiyorum burdan bazı arkadaşlar da belirtmiş zaten gidebiliyorsanız yalnız gitmeyin her saat başı toplamda 4 kez kan verileceği için beklemek can sıkıcı oluyor açlıktan zaten halimiz kalmıyo benim kv yanımdaydı:) laflarken zaman akıp gitti ve oda benle o saate kadar aç bekledi:) sonra kahvaltı yaptık beraber mümkünse erken saatte gidin glikozu içerken güzel şeyler düşünüp gözlerinizi kapatın ayy ben neler düşünmedim kii zemzem suyu niyetine diye dua etmelerr kolaylaşması için.. öyle hayal ettim:)ama mide bulantısı muhakkak oluyor zor tuttum kendimi çıkmaması lazım net bi sonuç almamız için..inş.sizlerinde sonuçları güzel gelir..

güzel ama ben biraz daha dantelli güpürlü bişey istiyorum ayrıca fiyatı çok da uygun gelmedi bana yani parça başı(pijama takımı/sabahlık/gecelik) 60 küsür zaten genelde.. 3 parçayıda alsan 180-200 civarı eder.. şu sitede beğendiğim olsu tavsiye ederim bi bak istersen ben almayı düşünüyorum ama bedeni tutturamazsam diye korkuyorum

Mark-ha.com, bayan pijama, penye mood pijama, pierre cardin pijama, elbise mayo, bikini, tesettür mayo, yeni inci, dagi, eros | Bone Club 3517 Loğusa Pijama Takım
Mark-ha.com, bayan pijama, penye mood pijama, pierre cardin pijama, elbise mayo, bikini, tesettür mayo, yeni inci, dagi, eros | Bone Club 3518 Loğusa Gecelik
Mark-ha.com, bayan pijama, penye mood pijama, pierre cardin pijama, elbise mayo, bikini, tesettür mayo, yeni inci, dagi, eros | Bone Club 3519 Sabahlık

bugün kontrolüm vardı bzim fıstık gözlerini açıp kapatıyodu çok şaşırdım :) bide bacak bacak üstüne atmıştı keyfi yerinde anlaşılan :) sanırım 35 cm dedi 1130 gr haftasıyla uyumluymuş... b12 değerim düşükmüş iğne verdi 5 hafta boyunca haftada 1 gün yaptırıcakmışım

Her müzik türünde olduğu gibi güzel parçalar ve kötü parçalar olabilir.
Klasik müzik dinlicem diye kendini sıkıcı şarkılara vermene gerek yok.
Ben bir kaç tane favorilerimi paylaşayım belki senin de hoşuna gider;

Luciano Pavarotti - Ave Maria
Luciano Pavarotti - Caruso
Luciano Pavarotti - O Sole Mio
Giacomo Puccini - Turandot - Nessun Dorma
Luciano Pavarotti - Santa Lucia
Giuseppe Verdi - La Traviata - Libiamo
Mozart - Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen
Bizet - Carmen - Habanera
Bizet - Carmen - March of Toreadors
Johann Strauss - Radetzky March
Giuseppe Verdi - Rigoletto - La donna è mobile
Andrea Bocelli- Con te Partiro
Gioachino Rossini - The Barber of Seville - Largo al Factotum (Figaro)
Giacomo Puccini - La Boheme - Donde lieta usci
Giacomo Puccini - Gianni Schicchi - O Mio Babbino Caro

Çocuklar için etkinlikler Oyun alanları vs. varmış. Özellikle küçük kızım için gideceğim ben. Bu açıdan değerlendirsen iyi midir sence ?

Canim yaa kusura bakma eve anca girebildim simdi cevap yazabiliyorum sirinlerin ufak bi tiyatro gosterisi vardi cocuklariyla gelenler genelde orda toplanmislardi onun disinda yanlis hatirlamiyorsam cocuklarin dikkatini cekecek birsey gormedim

kızlar ne gevezesiniz siz ya oku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira

Canim aklina kotu bisi getirmek istemem ne kadar inanirsin boyle seylere bilmiyorum ama ben kirmizi rengi cok sevdigim icin kirmizidan baska pijama takimi bakmamistim annem ve teyzemler albasması diye bisi varmis lohusalik doneminde oyuzden ne bebege ne bana kirmizi hicbisi aldirmadilar

Ohh masallah emel :))))) her zaman imrenmisimdir ben cok cekingenim yaa hayatta katilamiyorum oyle herkes bana bakiyo falan oluyorum :) ama cok guzel kazandigin sey gule gule kullan insallah

Fuar Kendi acimdan buyuk esya eksigim bebek arabasi kaldi en cok onun icin gittim cesit bol olur rahat rahat kurcalayip sorarim diye ama 1-2 asiri pahali marka disinda duzgun bisi bulamadim standlar bana gore avm lerdeki ebebek ,joker, hello baby tarzinda esya magazalari gibiydi en azindan bebek bezleri belki tanitim icin uygun fiyattadir dedim ama o da maalesef markettekilerle ayni fiyattaydi 1-2 ucretsiz numune bez aldim o kadar :)) esim diyo bari giriste aldiklari 20 liraya degseydi :))

Ben de beğenmedim.
Puset, bebek bakım çantası, araba koltuğu hiç bir şey yoktu.
Hatta hastane organizasyonu, çikolata filan bile bir tane vardı.

Evet aynen canim istanbul ve fuar denilince ben de iyi bi organizasyon bekliyordum ama surekli satis yapmak icin yapisan bayanlardan baska bisi yoktu :))

kızlar bunu sipariş verdim. yandan askı pek kullanamadığım için bu model hoşuma gitti bebeğimle ilgili bişey alınca çok mutlu oluyormm

burada arkadaşların paylaştıklarını dinliyordum bende cidden çok sıkıcı geldi bana. birde bunları deneyeyim teşekkürler schaga

aaaa ne güzel benim de kızımın doğum günü bugün o da 3 yaşına girdi... aynı gün doğurmuşuz meğer

biz bugün kutlayamadık ama p.tesiye kaldı..

Rabbim evlatlarmızı bize bağışlasın uzun sağlıklı temiz bir ömür nasip etsin inşallahh

Kısmetse Ocak'ta Yeşilköy'de var.
Sağlığımız el verirse ona da gideriz. :)

3 senedir cnrdakine gidiyorum seneler geçtikçe toptan kısmına ayrılan kısın büyüyüp perakende küçülüyor ve hiç uygun fiyatlı bir şey de olmuyor.. bu senekine gitmeyeceğim.

kızlar yardım

ikinci hamileliğim, ilk hamileliğimde göbeğimde çatlak son ayıma kadar olmadı son ayda çok az çatlama oldu fakat dün sabah kaşıntı başladı bi baktım başlamış çatlaklar ama bebişim sağlıklı olsun da çok ta önemli değil benim için yalnız kaşıntının çaresi yok mu bebe yağı kullanıyorum bi süre sonra yine başlıyor kaşıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…