çok yoruldüuüm ve çok yürüdüğümde ya da çorap ayağımı sıkarsa krap giriyor benim de ağrısı eertesi güne kalıyor o derece dün yoğurt yiyemedim yoğurdum bitmişti dün mayaladım hehehe bol bol yerimgünaydın arkadaşlar
benim gibi haftasonu da çalışanlara Allah kolaylıklar versin
evde olanlar hey size söylüyorum :79: bizim yerimize de keyif yapın
arkadaşlar her gece bacaklarıma kramp giriyor
dün gece sağ bacağıma girmişti daha onun ağrısı geçmeden bu gece sol bacağıma
sanki kaval kemiğimin ortasından bir eklem yeri açarcasına kramp giriyor
üstelik her gün iki bardak süt içiyorum
kalsiyum ilacı kullanıyorum
acaba benim kızım boylu poslu kemikli bi kız mı olacak :26:
(yavrum sen yarmagül mü olacan)
ben de bol bol yoğurt tüketiyorum ara öğünlerde süt içiyorum meyve veya kuruyemiş eşliğindeHııı yarmagül olacak:)) Canım içtiğin süt kadar içme kalitende önemli. Kalsiyum emilimini azaltacak seylerle birlikte tuketirsen faydasını görmezsin. Bİde nasıl süt içiyorsun oda önemli. Isıl işlem kalsiyumun ölmesine neden olur. O nedenle UHT yada Pastorize süt tüketmen daha iyi. Ve peynirde daha cok kalsiyum var unutma. Belki peyniri artırabilirsinç.
ben sağıma yatınca karnım hafif ağırıyor sola yatınca rahat ediyorum ama uyandığımda kulağım uyuşmuş oluyor hehehehehçok zor değil mi
bana da soruyordu hep en son kontrolden önce bir iki defa olmuştu
bende bir iki defa oldu dedim anlaşılan başlamış dedi
kalsiyum yazdı
koca bir çiğneme tableti çiğniyorum yine zor geçiyo boğazımdan
vitamin ilaçlarının yediğimiz şeylerin emilimini sağladığını biliyorum
o yüzden hem bu şeyleri düzenli yemeli hemde ilaçları kullanmalıyız galiba
sağına mı uyuyorsun
ben hep soluma yatarım uykum gelince sağıma dönerim öylece uyurum
sağ tarafımızda büyük atardamarlarımız varmış sağa yatınca bebek o damarlara baskı yaptığından kan dolaşımı yavaşlarmış
sanırım bu yüzden uyuşuyoruz
benim parmaklarımda şişiyor
alyansımı gece yatmadan çıkarmayı unutursam sabah parmağım boğulmuş uyanıyorum
ben de de oluyor yürüyemiyorum karnım aşağı çekiyor gibi oluyor yorulunca oluyor bunlar benceKıslar sabah makineye bulaşık koyuyordum karnım bir ağırlaştı taşıyamıycakmışım gibi oturuncs geçti neyseki var mı böyle olan???
ben ekruyu beğendim canım ama pahalı değil mi daha uygun bişey alsankızlar ne gevezesiniz siz yaoku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
benim 184 çıktı canım seninki azmış tedirgin olma hamile beslenme diyetleri var onlara bak biraz dikkat 100lük yaptıracağım ben de ilk hamileliğimde de çıktı diyet yaptım doğuma kadar şimdi de diyet yapıyorum 100lük öncesi bakalımMerhaba kızlar nasılsınız .. Benim biraz moralim bozuk. Bugün 50 gramlık şeker yüklemesi yapıldı sonuc 141 çıktı yani sınırdaymıs. Bebis yine 5 gün önden gittiği ve babamda da şeker olduğu için doktor riske atmak istemedi haftaya 100 gramlık olan yapılacak. Ve özellikle su bir hafta içersinde yediklerime dikkat etmem gerekiyor. Bir de demirim biraz düşük çıktı. . Onun dışında idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon yok herhangi riskli bir durum yok çok şükür ama bu şeker konusu bugün baya keyfimi kaçırdı. Sekeri benim gibi 141 çıkan var mi ya da buna yakin..Size neler demisti dokturunuz.Yuksek mi sizce
ya dün hariç diyet iyi gidiyordu dün ev halkına ev yapımı hamburger yaptım ayıptır söylemesi dayanamadım yedim yaaaa dün yememem gereken ne varsa yedim bi de tahin pekmeze dayanamıyorum normalde sevmem ama ona dayanmıyorum nedense yiyorum ben deyasin okuyorum ben haftada iki defa Yusuf ve Meryem suresini de ekleyeyim. ama kuran okunurken yatamam ki...
ben ilk ellilik yaptırdım 182 çıktı 100lük yaptırdım 4gün sonra sınırda çıktı. doktor endişelenecek bir şey yok sadece çok şekerli şeyler tüketme egzersiz yap kilo almamaya dikkat et dedi. açık söylemek gerekirse ben çok ta kasmıyorum. zaten şekere çok düşkün değilim. sadece ekmeği azaltmaya çalışıyorum pek beceremesem de. stres şekeri tetikler. eğer şeker çıkacak mı diye stres yaparsan daha kötü olur canım. moralini hiç bozma. senin 141 çıkmış bak benim 182 çıktı. üzme tatlı canını biraz şekerden kısarsın özellikle basit şeker dediğimiz çay şekeri çikolata vs azaltırsın düzene girer
tam buğday ye canım o beyaz ekmek demiştir canımcok tesekkur ederim biraz rahatladım yaa..100 gramlık yapılana kadar ki 1 haftalik süreçte ekmek bile yeme diyince biraz gerildim. Beyaz ekmeği anladım bari tam buğday yeseydim nasıl doyucam ben ac kaldım:18:
ben aç yaptırdım hemen hastane önünde duran satıcılardan yiyecek aldım o derece acıkmıştımMerhaba arkadaşlar, ben de Allah nasip ederse mart annesiyim, burayı okusam da şuana kadar hiç yazamadım. Bende rahim ağzı yetmezliği var geçen yıl 20 haftalıkken bebeğimi erken doğumla kaybettim, şimdi 25+2 olduk Allah'ın izniyle, ama rahmim de yine açılma başladı ve rahim ağzıma pesser takıldı. Wc hariç yatarak hamlelik yaşıyorum. Hamilenin duası kabul olur derler dualarınıza beni de katarsanız sevinirim. Şimdi sizlerin şeker ile ilgili konuştuğunuzu okudum. Benim de 2 gün önce yapıldı 50 grlık 154çıktı haftaya 100lük yapılacak. Benim sorum şu ben tok gitmiştim haftaya yapılacak diye drum önemli değil dedi ama sizce o sonucu etkiler mi? Sziler aç mı tok mu yaptırdınız? Ben bir de 50lilikten sonra kötü oldum ter boşandı hafif başım döndü, 100lük korkulu rüyam oldu.
annesinin bitanesi küçük aşkım iyi doğdun iyiki doğurmuşum seni nice nice uzunnn mutlu yıllara
kızlar oğluşumun bugün doğum günüydü 3 yaşını doldurdu kuzum rabbim sizede bu günleri göstersin inşallah misafirlerim vardı bugün bayağı yoruldum umarım herkes iyidir
maşallahhh rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun
bir arkadaşımın da kızının doğum günüydü kimdi hatırlayamadım onu doğum gününü de kutluyorum nice sağlıklı hayırlı günleri olsun
sevdikleriyle beraber güzel günler görsünler