2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çok yoruldüuüm ve çok yürüdüğümde ya da çorap ayağımı sıkarsa krap giriyor benim de ağrısı eertesi güne kalıyor o derece dün yoğurt yiyemedim yoğurdum bitmişti dün mayaladım hehehe bol bol yerim
ben de bol bol yoğurt tüketiyorum ara öğünlerde süt içiyorum meyve veya kuruyemiş eşliğinde
ben sağıma yatınca karnım hafif ağırıyor sola yatınca rahat ediyorum ama uyandığımda kulağım uyuşmuş oluyor heheheheh
Kıslar sabah makineye bulaşık koyuyordum karnım bir ağırlaştı taşıyamıycakmışım gibi oturuncs geçti neyseki var mı böyle olan???
ben de de oluyor yürüyemiyorum karnım aşağı çekiyor gibi oluyor yorulunca oluyor bunlar bence
kızlar ne gevezesiniz siz ya oku oku bitmiyor atlaya atlaya okudum valla
bakın hangisi güzel fiyatları çok uygun
Eki Görüntüle 895712 Eki Görüntüle 895713
kırmızı olan 119 lira ekru 99 lira
ben ekruyu beğendim canım ama pahalı değil mi daha uygun bişey alsan
benim 184 çıktı canım seninki azmış tedirgin olma hamile beslenme diyetleri var onlara bak biraz dikkat 100lük yaptıracağım ben de ilk hamileliğimde de çıktı diyet yaptım doğuma kadar şimdi de diyet yapıyorum 100lük öncesi bakalım
ya dün hariç diyet iyi gidiyordu dün ev halkına ev yapımı hamburger yaptım ayıptır söylemesi dayanamadım yedim yaaaa dün yememem gereken ne varsa yedim bi de tahin pekmeze dayanamıyorum normalde sevmem ama ona dayanmıyorum nedense yiyorum ben de
cok tesekkur ederim biraz rahatladım yaa..100 gramlık yapılana kadar ki 1 haftalik süreçte ekmek bile yeme diyince biraz gerildim. Beyaz ekmeği anladım bari tam buğday yeseydim nasıl doyucam ben ac kaldım:18:
tam buğday ye canım o beyaz ekmek demiştir canım

ben aç yaptırdım hemen hastane önünde duran satıcılardan yiyecek aldım o derece acıkmıştım

maşallahhh rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun
bir arkadaşımın da kızının doğum günüydü kimdi hatırlayamadım onu doğum gününü de kutluyorum nice sağlıklı hayırlı günleri olsun
sevdikleriyle beraber güzel günler görsünler

ohh bende rahatladım sola yatmaktan bacağım koptu artık

hadi yaa :) ögleden sonra işimiz var diye fuarı biz açtık diyebilirim :))) 11.30 gibi girdim 1 saat bile sürmedi

yaa bu imza kısmındaki bebekler sinirimi bozmaya basladı hepsi ters dönmüş benimki hala ayakta :18: gerci doktor daha erken dedi ama

merhaba kızlar
yaa hep fuardan bahsediyosunuz kıskanıyorum ama
burda fuar muar yokk

merhaba kızlar
yaa hep fuardan bahsediyosunuz kıskanıyorum ama
burda fuar muar yokk

burada da kardan başka bir şey yok evden dışarı adım bile atamıyorum eşim karayollarından çuval çuval tuz almış yarın işe gidebilmem için benim yüreyeceğim yolu tuzlamış az önce arayıp söyledi çok güldüm ya onu elinde çuvalla o yolda hayal edince
yasin okuyorum ben haftada iki defa Yusuf ve Meryem suresini de ekleyeyim. ama kuran okunurken yatamam ki...
canım yatarak okunmaz ama dinlenebilir, tabi sere serpe yatmazsın sonuçta Rabbimi zikrediyoruz ama içine sinmiyorsa tabi yapma o da senin saygından kaynaklanıyor maşallah sana
Albasmasını biliyorum ama albasmasın diye asıl kırmızı örtmezler mi iyice mi saçmaladım yoksa ya çünkü doğum yapan arkadaşlara gittiğimde hastane ziyaretlerinde bebeğin yattığı yatağın başında kırmızı tülbent oluyordu :44:
ben kırmızıyı beğendim canm, nerden baktın bu modellere? aldın mı? benim de almam lazım ama bulamadım doğru düzgün bişey..
Henüz almadım hala bakıyorum kararsız kaldım bunlara gittigidiyordan bakmıştım sanırım

Kızlar hepinize günaydın şu 30. Hafta yorulmanın arttığı bi haftymış gerçekten, kahvaltı için poğaça yapayım dedim eşim
N isteği üzerine ama inanırmısınız bittim masayı bile toplamadım hemen ayağımı uzattım güç topluyorum . Eşim de sağolsun hiç demez yorulmuş benim için bişeyler yapmış bu haliyle diye. Varsa yoksa iş pazar bile çalışıyor napalım baştan alıştırmamalı eşleri her şeyi önüne getirmeye

Merhaba kizlar ne guzel fuara gitmişsiniz ben aventden hediye bilet kazanmama rağmeb gidemedim bana çok uzak ve bu hafta full grip olarak yatiyorum evde cesaret edemedim soğukta çikmayi dun zorla doktoruma gittik bebegim 850 gr olmus iyi ama karin çevresi biraz geride dedi oda benim 1.5 kilo almamdan kaynaklaniyor ama napim hayatimda ilkdefa kilo almaya uğraşiyorum ama alamiyorum bakalim ne olucak birde kan uyuşmazligi iğnesi olucam 2 hafta sonra onu araştiricaz simdi yarin sağlik ocaği gunu 2. Tetenoz aşisi olucam ayrica koldan kan sulandirici popomdanda :) b12 ignesi gelsin ignelerr:)

teşekür ederim canım, ben mezun olduktan sonra 1,5 yıl bekledim evde oturmaya doydum bol bol pasta börek yemek yapmayı öğrendim iyi oldu :)
o 3 gün içerisinde nasıl beslendin de düşük çıktı Canim? bi de ben zaten Demir hapı kullanıyordum. Sana ayrıca başka bir ilaç daha mi verdi?

valla hiçbirşey yapmadım canım aynı beslenmeme devam ettim, ben kan sulandırıcı ve erken doğum riskinden dolayı 3 ayrı ilaç kullanıyorum , demir için de verdi ilaçlarımla beraber yuvarlanıp gidiyoruz işte :) senin 100lük yaparsa da sonuçlar iyi gelir inşallah canım, 100lük daha doğru sonuçlar veriyormuş hatta bazı doktorlar 50lik yapmadan dire 100lük yapıyor

meraba arkadaşlar nasılsınız ???
ben hastalanıyorum galiba boğazım yanıyo burnum akıyo ..hemen nane limon içtim inşallah ilerlemez..bi kez gördüm nası olduğunu çok fenaymış hasta arkadaşlara çooooook geçmiş olsun ......biraz dinlenmeye gidiyorum hepinizi öptüm

Geçmiş olsun destina hemen dinlenmeye al kendini

Geçmiş olsun canım, bol kivi yemeni öneriyorum bana çok iyi gelmişti tabi bol bol dinlenmelisin bide

Slm kıslar şu gecelik pijama olayını bitirdim bugün, önce sıradan bir pijama takımları satan dükkana baktım en ucuzu 140 liraydı
Sonra büyük bi alışveriş merkezinde ünlü bir markanın Outlet ürünlerin den buldum 3 takımı160 liraya geldi ki süper oldu bir önceki dükkana göre, içinde 2 pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık var, bu iş bitmiştir

Hayırlı olsun güle güle giymek nasip olsun.. :) ben daha kendimi bırak bebiş için bile tek bişi almadım, zaman var diyodum ama şimdi iyice stres oldum ve nerden başlicamı bilmiyorum

Hayırlı olsun güle güle giymek nasip olsun.. :) ben daha kendimi bırak bebiş için bile tek bişi almadım, zaman var diyodum ama şimdi iyice stres oldum ve nerden başlicamı bilmiyorum

İnşallah Cnm saol, bence başla artık gezmek iyice zorlaştı zor attım kendimi eve inan, çok az şey kaldı bende eksik onlar da bu ay biter sanırım iyikide almışım önceden dedim bugün resmen 2 dükkan gezdim yorgunluktan bittim

Son düzenleme:

evet kızlar dişlerinize çok dikkat edin.benim geçen hafta diş etim iltihaplandı ağrısı inanılmaz ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım...(diş bakımına dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…