İnşallah Cnm saol, bence başla artık gezmek iyice zorlaştı zor attım kendimi eve inan, çok az şey kaldı bende eksik onlar da bu ay biter sanırım iyikide almışım önceden dedim bugün resmen 2 dükkan gezdim yorgunluktan bittim
esmercim seninki de ters ben öyle görüyorum
geçmiş olsun canım yatmadan zeytinyağı içi2-3 tatlı kaşığı boğazı yumuşatır oğluma hep yaparım ben çok faydasını görürürmmeraba arkadaşlar nasılsınız ???
ben hastalanıyorum galiba boğazım yanıyo burnum akıyo ..hemen nane limon içtim inşallah ilerlemez..bi kez gördüm nası olduğunu çok fenaymış hasta arkadaşlara çooooook geçmiş olsun ......biraz dinlenmeye gidiyorum hepinizi öptüm
güle güle giy canım ben daha oğlanın eşyalarını çıkaracağım ne lazım inceleyeceğim çok iş var amaSlm kıslar şu gecelik pijama olayını bitirdim bugün, önce sıradan bir pijama takımları satan dükkana baktım en ucuzu 140 liraydı
Sonra büyük bi alışveriş merkezinde ünlü bir markanın Outlet ürünlerin den buldum 3 takımı160 liraya geldi ki süper oldu bir önceki dükkana göre, içinde 2 pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık var, bu iş bitmiştir
önce bir liste yap kendine neler lazım diye int bir sürü var ordan başla ona göre al daha kolay olur sen içinHayırlı olsun güle güle giymek nasip olsun.. :) ben daha kendimi bırak bebiş için bile tek bişi almadım, zaman var diyodum ama şimdi iyice stres oldum ve nerden başlicamı bilmiyorum
elif başak melikeelif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
Canim ben yanlis yazim galiba :))) yani resimdeki bebis dogum pozisyonunu almis gozukuyor ama 2-3 gun once ultrasonda basi yukarida ayaklari asagidaydi oyuzden dedim((
önce bir liste yap kendine neler lazım diye int bir sürü var ordan başla ona göre al daha kolay olur sen için
elif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
kolay gelsin canım
bak burda bir liste var bunun gibi bir sürü var yardımcı olsun diye ekliyim deddim
3-n
Oyumu Elif'e veriyorum
Loveli paylaşım süper olmuş kaydettim teşekkürler
Çoook teşekkür ederim yarın ilk iş bu listeyi bastırıp çalışmalara başlicam :)) listelere göz atmıştım ama bu gerçekten çok detaylı bi liste mutlu oldum bol dua ettim sana :))))
Biraz gözüm korktu ama açıkcası keşke önceden başlasaydım bi anda külfetli olacak ama yapacak birşey yok artık :))))
elif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
Aldııııım!!!! Artık oğluşumun birşeyleri var. Kızlar kocayla çok büyük bir savaş verdim. Adam bebek arabası ve port bebeye toplam 3000 lr verecekti. Valla insanların ortasında kavga ettim. Port bebe belki de hiçkullanılmayacak. Fiyata oto koltuğu bile dahil değildi. Bugaboo cameleon'muş. Banane! Ülkenin % 70'i geçim sıkıntısı içinde. Öyle saçma şey mi olur. Oto koltuğu ile 3600 oluyor. Saçmalık ötesi. Rwsmen kontrolümü kaybettim. Neyse aldıklarım bugaboo bee. Yukarıdakinin küçüğü ve alt modeli. Bana kalsa bunu da almazdım ya neyse. Oto koltuğunu en iyisinden aldık. Bir de şu müzikli sallanan salıncaklar var ya ondan aldık. Onun önünde dururken arkamızdan geçen her on çiftin en az iki mutlaka alın çok işine yarayacak, dua edeceksiniz dediler. Biz de aldık. Anne karnındakinşn aynı sesi çıkarıyor, asimeteik sallanıyor vs. Fotoları yüklüyorum.
Eki Görüntüle 897003 Eki Görüntüle 897004 Eki Görüntüle 897005
meraba arkadaşlar nasılsınız ???
ben hastalanıyorum galiba boğazım yanıyo burnum akıyo ..hemen nane limon içtim inşallah ilerlemez..bi kez gördüm nası olduğunu çok fenaymış hasta arkadaşlara çooooook geçmiş olsun ......biraz dinlenmeye gidiyorum hepinizi öptüm
Slm kıslar şu gecelik pijama olayını bitirdim bugün, önce sıradan bir pijama takımları satan dükkana baktım en ucuzu 140 liraydı
Sonra büyük bi alışveriş merkezinde ünlü bir markanın Outlet ürünlerin den buldum 3 takımı160 liraya geldi ki süper oldu bir önceki dükkana göre, içinde 2 pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık var, bu iş bitmiştir
Aldııııım!!!! Artık oğluşumun birşeyleri var. Kızlar kocayla çok büyük bir savaş verdim. Adam bebek arabası ve port bebeye toplam 3000 lr verecekti. Valla insanların ortasında kavga ettim. Port bebe belki de hiçkullanılmayacak. Fiyata oto koltuğu bile dahil değildi. Bugaboo cameleon'muş. Banane! Ülkenin % 70'i geçim sıkıntısı içinde. Öyle saçma şey mi olur. Oto koltuğu ile 3600 oluyor. Saçmalık ötesi. Rwsmen kontrolümü kaybettim. Neyse aldıklarım bugaboo bee. Yukarıdakinin küçüğü ve alt modeli. Bana kalsa bunu da almazdım ya neyse. Oto koltuğunu en iyisinden aldık. Bir de şu müzikli sallanan salıncaklar var ya ondan aldık. Onun önünde dururken arkamızdan geçen her on çiftin en az iki mutlaka alın çok işine yarayacak, dua edeceksiniz dediler. Biz de aldık. Anne karnındakinşn aynı sesi çıkarıyor, asimeteik sallanıyor vs. Fotoları yüklüyorum.
Cnm ben bazılarını dagi den aldım, hem fiyatı uygun hem netten de siparişi varYa ben hala gecelik alamadımpuff nereden alıyorsunuz? bir vakit bulamadım. ocakta izne ayrılıyorum o zaman alabileceğim galiba ama online bir öneriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?