2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bu suyun sebebi ne acaba benim her gün bi kaç kez kilodumun ortası az bişey ıslanıyo , doktora söylemiştim olabilir bebeğin suyunda bişey yok demişti. Geçen doğum yapan arkadaşımda son haftada altıma kaçırdım ya da suyum geldi gibi hissediyordum dedi. Ben anlamadım bu işi. Seninkinin sebebi neymiş?????

az geliyorsa endişelenmemek lazım benimki bayaa ıslanıyordu saf su gibiydi rengi, sebebi mantar enfeksiyonumun olmasındanmış, bebeğim emzirmeyi bırakana kadar fitilden başka tedavi uygulanamazmış, çamaşırlarını ütüle giy dedi ebe. amniyotik sıvı gelirse altına yapıyormuş gibi olurmuşsun arkadaşının hissettiği gibi, hissedermişsin, bacaklarından bile sızabilirmiş.

Benimki de saf su gibi kuruduğunda sarımtrak bi renge dönüşüyor ama dediğim gibi az bişey ıslanıyo

kızlar gunaysınlar herkese..

iğrenç bir hafta şiçine daha hoş geldik:)Hani sonuna kadar çalışacagım diyordum ya vazgectim. Ben çalışamam bu tempoda. Dünde mesaideydik. Pazarım oluyodu ki son anda kurtardım. 2 de cıktım iş yerinden sonrada ikeaya gittik eşimle. Saat 4 de oradaydım ama sunu gordum en azından ikeada cocuk odası ile ilgili cok sey var ama bebek odası yok. Beşiklerde sallanmıyr. O yuzden sıkınıtlı biraz. Ordan almayacagım odasının hiçbişeyini. BUgunde yorgun ve hastayım. SOğuk soğuk terliyorum. Bu arada sevgili EMRAHINASKI sana soz verdiğim resimler dun ikeada cektik. Ben ve göbişim. Opludunuz hepiniz..

ayyy canım bende kendimi yordugum için bebeğim yıne tum hafta sonunu 2 tekmeyle geçiştirdi. Ama bu sabah hareketliydik cok zor yaaa. İnsan cok korkuyo herseyden. Buyuk gecmiş olsun canım. Cok korkmusundur tahm,in ediyorum. Allah kimseye bu tarz seyler yasatmasın. erken dogum olmasın burda bidaha.. amiiinnnnnnn.

Günaydın hanımlar
Benim danışmak istediğim birşey var, iki gün önce hafif başdönmesi başladı. Tansiyonumu ölçüyorum biraz yüksek çıkıyor. (Normalde 10-6dır, 12-6, 11-6 falan çıkıyor.) Geçen hafta hergün seminer vardı, yoruldum biraz acaba o yüzden mi? aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?:18:

Cnm dr a sor istersen ama 12 6 normal tansiyon 12 8 in üstü yüksek benimde hep 11 6 ydı şimdi 12 7 sanırım hamileliğin sonlarına yaklaştığımız için biras artıyor

Çok geçmiş olsun cnm mutlaka ilaçlarını kullan bugün olmamış ama dikkat etmesen yarın olabilir, ben krem kullanınca mantara iyi geliyordu, bu arada bayadır girmemiştin sanırım, ben geçen hafta grip oldum çok fena daha yeni geçiyor, baby showerı bu cumaya aldım resimleri paylaşırım mutlaka

Yine miniğimin tekmeleri ile uyandım acıktık galiba...

Biricigime aldıgım cicileri sizinle paylaşmak istiyorum ama resim nasıl ekleniyo bilmiyorum kopyaladım olmadı ebatlarını wordde düzenleyip yaptım olmadı..çözüm ne acabaaa???

kaşıntı için dr gitmek şart mıııı???

ben kaşıntım olunca düzenli olmuyo çok akıntım da yok zaten sirkeyi bir litre ılık suyla karıştırıp yıkıyorum kuruluyorum üç gün felan idare ediyooo.. kontrolüme de çok var dr a sorcam ama şimdilik bu şekilde korkttum şimdi ben

günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........

canım benim çok bilgim yok ama kaşıntı mantar belirtisi, dr telefon etsen olmaz mı?

senin tansiyon normal canım diğer arkadaşın da dediği gibi 12 8 in üstüne çıkarsa yüksek sayılır. benim de aksine düşüyor yorulduğum zaman 6-4 civarına düşüyor. dinleniyorum tuzlu ayran içiyorum düzeliyor... olsun canım sonuçta 2 can olarak yaşıyoruz halimize çok şükür :)

canım cevap yazdığın kısım var ya, onun üst kısmında küçük kare sekmeler var, orda zarf ın iki sağında fotoğraf şekli var minik ona tıklayarak tek tek bilgisayarından yükleyebilirsin , ataç sekmesinden de oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…