merhaba kızlar epeydir okuyorum ama sayfaya yazmıyordum.gece gece başıma gelenleri paylaşmak istiyorum sonu iyi heyecanlanmadan okuyun :)
ben mantar ve enfeksiyonum olduğu için fitil kullandım 12 tane ancak iltihabım geçmedi, doktor kontrolünü de salladım gitmedim. 4-5 gündür iç çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu su gibi ama iltihaptan diye dikkate almıyordum, devamlı çamaşır değiştiriyordum. bugün gün boyu dışarda olunca eve 10 gb geldiğimde çamaşırımın su içinde kaldığını gördüm ve panikledim. internetten araştırdım ki ne göreyim, su geliyor olabilirmiş erken doğumu tetiklermiş vs, panikledim evde de yanlızım, eşimi yenice ilçeye yollamışım, hastaneyi aradım nöbetçi ebe mutlaka gelmelisin dedi, kayınvalidemlere haber verdik herkes panik, ben ağlıyorum yaa bebeğimi suyu azaldıysa, ya hayatı tehlikedeyse diye bu arada bolca tepik yiyorum yaa daha çok üzülüyorum ya kızım can çekişiyorsa diye :)
sonuç: test yaptılar, ebe alttan muayene etti sıvı örneği aldı nts'ye bağladı derken çok şükür mantardan dolayı akıntım çok oluyormuş. gayet sağlıklıymışız :) ama akşam akşam epeyce korktuk
bu arada balkaymak senin baby shower olmadı mı yahuu 13 aralıkta değil miydi ? hanii fotoğrafların, merak içindeyim :)
az geliyorsa endişelenmemek lazım benimki bayaa ıslanıyordu saf su gibiydi rengi, sebebi mantar enfeksiyonumun olmasındanmış, bebeğim emzirmeyi bırakana kadar fitilden başka tedavi uygulanamazmış, çamaşırlarını ütüle giy dedi ebe. amniyotik sıvı gelirse altına yapıyormuş gibi olurmuşsun arkadaşının hissettiği gibi, hissedermişsin, bacaklarından bile sızabilirmiş.Bu suyun sebebi ne acaba benim her gün bi kaç kez kilodumun ortası az bişey ıslanıyo , doktora söylemiştim olabilir bebeğin suyunda bişey yok demişti. Geçen doğum yapan arkadaşımda son haftada altıma kaçırdım ya da suyum geldi gibi hissediyordum dedi. Ben anlamadım bu işi. Seninkinin sebebi neymiş?????
az geliyorsa endişelenmemek lazım benimki bayaa ıslanıyordu saf su gibiydi rengi, sebebi mantar enfeksiyonumun olmasındanmış, bebeğim emzirmeyi bırakana kadar fitilden başka tedavi uygulanamazmış, çamaşırlarını ütüle giy dedi ebe. amniyotik sıvı gelirse altına yapıyormuş gibi olurmuşsun arkadaşının hissettiği gibi, hissedermişsin, bacaklarından bile sızabilirmiş.
merhaba kızlar epeydir okuyorum ama sayfaya yazmıyordum.gece gece başıma gelenleri paylaşmak istiyorum sonu iyi heyecanlanmadan okuyun :)
ben mantar ve enfeksiyonum olduğu için fitil kullandım 12 tane ancak iltihabım geçmedi, doktor kontrolünü de salladım gitmedim. 4-5 gündür iç çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu su gibi ama iltihaptan diye dikkate almıyordum, devamlı çamaşır değiştiriyordum. bugün gün boyu dışarda olunca eve 10 gb geldiğimde çamaşırımın su içinde kaldığını gördüm ve panikledim. internetten araştırdım ki ne göreyim, su geliyor olabilirmiş erken doğumu tetiklermiş vs, panikledim evde de yanlızım, eşimi yenice ilçeye yollamışım, hastaneyi aradım nöbetçi ebe mutlaka gelmelisin dedi, kayınvalidemlere haber verdik herkes panik, ben ağlıyorum yaa bebeğimi suyu azaldıysa, ya hayatı tehlikedeyse diye bu arada bolca tepik yiyorum yaa daha çok üzülüyorum ya kızım can çekişiyorsa diye :)
sonuç: test yaptılar, ebe alttan muayene etti sıvı örneği aldı nts'ye bağladı derken çok şükür mantardan dolayı akıntım çok oluyormuş. gayet sağlıklıymışız :) ama akşam akşam epeyce korktuk
bu arada balkaymak senin baby shower olmadı mı yahuu 13 aralıkta değil miydi ? hanii fotoğrafların, merak içindeyim :)
Kızlar 50 mg yüklemede tokluk 1. Saat sonunda bakılıyor değil mi
Günaydın hanımlar
Benim danışmak istediğim birşey var, iki gün önce hafif başdönmesi başladı. Tansiyonumu ölçüyorum biraz yüksek çıkıyor. (Normalde 10-6dır, 12-6, 11-6 falan çıkıyor.) Geçen hafta hergün seminer vardı, yoruldum biraz acaba o yüzden mi? aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?:18:
Çok geçmiş olsun cnm mutlaka ilaçlarını kullan bugün olmamış ama dikkat etmesen yarın olabilir, ben krem kullanınca mantara iyi geliyordu, bu arada bayadır girmemiştin sanırım, ben geçen hafta grip oldum çok fena daha yeni geçiyor, baby showerı bu cumaya aldım resimleri paylaşırım mutlaka
kaşıntı için dr gitmek şart mıııı???
ben kaşıntım olunca düzenli olmuyo çok akıntım da yok zaten sirkeyi bir litre ılık suyla karıştırıp yıkıyorum kuruluyorum üç gün felan idare ediyooo.. kontrolüme de çok var dr a sorcam ama şimdilik bu şekilde korkttum şimdi ben
Günaydın hanımlar
Benim danışmak istediğim birşey var, iki gün önce hafif başdönmesi başladı. Tansiyonumu ölçüyorum biraz yüksek çıkıyor. (Normalde 10-6dır, 12-6, 11-6 falan çıkıyor.) Geçen hafta hergün seminer vardı, yoruldum biraz acaba o yüzden mi? aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?:18:
Yine miniğimin tekmeleri ile uyandım acıktık galiba...
Biricigime aldıgım cicileri sizinle paylaşmak istiyorum ama resim nasıl ekleniyo bilmiyorum kopyaladım olmadı ebatlarını wordde düzenleyip yaptım olmadı..çözüm ne acabaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?