Bir ziyaretçi bendim.
Biraz sohbet olursa giriş yaparım diyordum :))))
Bu ahşap isimleri ben de sordum 10cm'lik bir şey 50TL dediler.
Fazla buldum açıkçası.
Ama çooook güzeller o ayrı.
Acaba senin verdiğin fotoğraflar hangi markanın?
Ben harfimo'ya sormuştum.
Benim hala lohusa pijaması mantığıma yatmamış durumda.
Birincisi ben pijamayla durmaya utanırım.
İkincisi beyaz ekru tarzı renkleri, cicili bicili kıyafetleri kendime hiç yakıştıramam.
Daha zaman var sanırım alışverişe mola vermiş haldeyim.
Temel ihtiyaçlarımız tamam sonuçta.
Kısmetse yeni yıldan sonra da hastanede kullanacaklarımızı tamamlarız.
Otokoltuğu ana kucağı şart hastaneden çıkartmak için ama puset bile sonraki aşama.
hastanede giymek icin aldik canim bizde lohusa geceligini bide sezeryan olursakda lazim olur en azindan ilk gun bence bide anakucagi ve puseti ayri almakda fiyat bakimindan uygun degil ve pusettede bebek cok rahat edemiyo o yuzden travel sistemler mantikli oluyo caniim alisveris yaparken bunlarida degerlendir gerci sen biliyosundurda niyeyse yazayim dedim;-);-)
Fazla buldum açıkçası.
var ya lohusa pijaması falan benim de önceliğimde değil. ha evet tamam fotolar için belki şık bir takım alabilirim yanıma
fakat hastane de ne kadar süre kalacağımız (sezeryan 3 gün, normal bir gün) belli olmadığı için gelenin gidenin yanında bende rahat edemem kesinlikle ve itiraf ediyorum eşofman takımı düşünüyorum. sonuçta hastaneden çıkarkende giyer ayağıma da spor ayakkabılarımı geçirir çıkarım diye düşünüyorum.
ana kucağı şuan elimde var ama bebek arabası için falan bende beklemedeyim. senin gibi temel ihtiyaçları halledeyim kalanını zamana bırakacağım bakalım.
Evet canim bu da oyle bisi 5 harf + ayicik olacak yaninda 55 tl dedi
Fazla buldum açıkçası.
Şimdi benim aklımda bir soru işareti daha var;
Manikür pedikür tüy konusu...
Normal doğum yapacağımızı farz edersek bu bakım işlerini nasıl halledeceğiz?
Ben hala malesef jilet yapan biriyim.
Bu aylarda bile canım çıkıyor yaparken yorgunluktan fenalaşıyorum.
İlerleyen zamanda bu iş nasıl olacak da doğuma yetiştireceğiz?
Ayy onceki mesajda markasini yazmayi unutnusum mimra tasarim
Günaydınnnnn
Aslında sabah uyandığında esneme hareketleri yapabilirsin.
Yani ben şahsen hiç bir şey yapamıyorum.
Hareket genel olarak yasak olduğu için ama biraz esneme hareketi yapsam çoook rahatlayacağımı biliyorum.
Kesin hamilelere özel esneme hareketleri de vardır.
şahsen ben kuaförde ağda ile halladiyorum o işi 6 senedir aynı yere gidince alışıyorsun artık
mesela benim beklenen doğum tarihim 12-03-2014. eee şimdi ben en geç 4 haftada bir gidiyorum ve bu da ay
başlarına denk geliyor yoğunluğuna göre kuaförümün. yine aynı zamanlarda gidip (aybaşında) eğer 10 gün içerisinde
doğum gerçekleşmezse 10.gün tekrar gitmeyi planlıyorum yine kalan ya da çıkan falan varsa diye. çünkü ilkinde de normal zamanında gittim. bir hafta sonra (c.tesi günüydü) yine böyle gittim ve süpriz salı sabah doğum yaptım ve tertemiz oldu.
manikür ve pedikür için birşey söyleyemeyeceğim. çünkü benim el ve ayaklarımda egzamalarım var yaptıramıyorum kesinlikle çünkü egzamalar birkaç tırnağıma zarar verdi. şimdi hamilelikle düzelme var ve tekrar nüksetmesini istemiyorum
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 11 ziyaretçi)
genic, Bahazey, EML_84, donukay, Beyza17
herkes nerede ?????? bu ziyaretçiler kim ?????????
Benim tüy sorunu çözümsüz sanırım.
Kısmetse doğumdan sonra ev için lazer aleti almayı hayat ediyorum.
Başkasına yaptıramayacak kadar çok utangacım...
yavru ceylanlarım güzel annelerim benim:))
işler yıl sonu o kadar yoğun ki evde bile çalışıyorum dinlenmek istediğimde buraya giriyiorum iki okuyorum sonra tekrar işe dönüyorum :))
Sizleri çok özledim ben ama yaa herşeye cevap vermeyi de çok özledim :))
demek ki çok dertlenmişim birden ne geldiyse yazdım :))) ama napim gerçek bu çocuk gibi burun kıvırıyor evde et yoksa :)) benim kayınpeder parkinson hastası fazla protein tüketimi ilaçların emilimini azaltıyormuş diye evde öyle çok da et pişmez halbuki ona rağmen etobur ''anne kime benzedi senin bu oğlun?'' diyince ''amcası etobur ona benzedi kime benzicek'' :)))
maşallah çok şanslısın canım ayrıca da üzülme niye üzülüyosun ne güzel eşin yapıyor işte yemeği yiyorsunuz amaç karın doyurmak deil mi bi de anlamadım sen işten geç çıktığından mı yoksa yemek yapmayı mı bilmiyosun eşin yapıyor
bir ara bende kafayı tozutmuştum bu lazer aletleri ile ilgili
sen istanbulda olduğun için bence bu konuda çok daha
şanslısın tabii ki imkanın varsa ve doğru makinayı bulabilirsen
+1000000 diyorum ben
yavru ceylanlarım güzel annelerim benim:))
işler yıl sonu o kadar yoğun ki evde bile çalışıyorum dinlenmek istediğimde buraya giriyiorum iki okuyorum sonra tekrar işe dönüyorum :))
Sizleri çok özledim ben ama yaa herşeye cevap vermeyi de çok özledim :))
günaydın herkese arkadaşlar aranızda hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalan varmı ben 4 gündür largopen kullanmak zorunda kaldım çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?