2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bir ziyaretçi bendim.
Biraz sohbet olursa giriş yaparım diyordum :))))

ilk itiraf
bende şaşırdım sayfa hiç ilerlememiş falan.

Bu ahşap isimleri ben de sordum 10cm'lik bir şey 50TL dediler.
Fazla buldum açıkçası.
Ama çooook güzeller o ayrı.
Acaba senin verdiğin fotoğraflar hangi markanın?
Ben harfimo'ya sormuştum.

evet fazla bu durumda...

var ya lohusa pijaması falan benim de önceliğimde değil. ha evet tamam fotolar için belki şık bir takım alabilirim yanıma
fakat hastane de ne kadar süre kalacağımız (sezeryan 3 gün, normal bir gün) belli olmadığı için gelenin gidenin yanında bende rahat edemem kesinlikle ve itiraf ediyorum eşofman takımı düşünüyorum. sonuçta hastaneden çıkarkende giyer ayağıma da spor ayakkabılarımı geçirir çıkarım diye düşünüyorum.
ana kucağı şuan elimde var ama bebek arabası için falan bende beklemedeyim. senin gibi temel ihtiyaçları halledeyim kalanını zamana bırakacağım bakalım.

Estağfurullah canım benim :)
Bizim alacağımız oto koltuğu belli.
Bu oto koltuğunu oturtabileceğimiz puset araştırıyoruz aslında onu da seçtik gibi ama yeni modeli gelecekmiş filan falan..
Yani travel set mantığında oluyor.
Minik bebekken pusete oto koltuğunu takıcaz, birazcık büyüyünce de normal puset halini kullanıcaz Allah kısmet ederse.

Fazla buldum açıkçası.

Evet canim bu da oyle bisi 5 harf + ayicik olacak yaninda 55 tl dedi

Şimdi benim aklımda bir soru işareti daha var;
Manikür pedikür tüy konusu...
Normal doğum yapacağımızı farz edersek bu bakım işlerini nasıl halledeceğiz?
Ben hala malesef jilet yapan biriyim.
Bu aylarda bile canım çıkıyor yaparken yorgunluktan fenalaşıyorum.
İlerleyen zamanda bu iş nasıl olacak da doğuma yetiştireceğiz?

Evet canim bu da oyle bisi 5 harf + ayicik olacak yaninda 55 tl dedi

Yani 50 lira vereceksem biraz daha büyük olmasını isterim ben şahsen...
10cm minnacık yahu...
Off kızlar bir de isim yazan ayna kutular var...
Buse Terim'in nişan organizasyonunda görmüştüm.
Acaba onlar ne kadar?

Fazla buldum açıkçası.

Ayy onceki mesajda markasini yazmayi unutnusum mimra tasarim

şahsen ben kuaförde ağda ile halladiyorum o işi 6 senedir aynı yere gidince alışıyorsun artık
mesela benim beklenen doğum tarihim 12-03-2014. eee şimdi ben en geç 4 haftada bir gidiyorum ve bu da ay
başlarına denk geliyor yoğunluğuna göre kuaförümün. yine aynı zamanlarda gidip (aybaşında) eğer 10 gün içerisinde
doğum gerçekleşmezse 10.gün tekrar gitmeyi planlıyorum yine kalan ya da çıkan falan varsa diye. çünkü ilkinde de normal zamanında gittim. bir hafta sonra (c.tesi günüydü) yine böyle gittim ve süpriz salı sabah doğum yaptım ve tertemiz oldu.

manikür ve pedikür için birşey söyleyemeyeceğim. çünkü benim el ve ayaklarımda egzamalarım var yaptıramıyorum kesinlikle çünkü egzamalar birkaç tırnağıma zarar verdi. şimdi hamilelikle düzelme var ve tekrar nüksetmesini istemiyorum

yapıyorum canım benim yapmadığım hareket yok iş yerinde lakabım ebru şallı kaldı zaten :) millet beni tutuyor kızım hamilesin bu kadar hareket etme bebeğe bişey olur diye valla bence oğlumun da hoşuna gidiyor iş yerim 3.kat asansör kullanmıyorum hala merdivenden çıkıyorum öğlen 2-3 arası kimse olmuyor genelde kimse yokken nefes egzersizleri çok hareketliyim hareket etmediğim zaman her yerim ağrıyor işte o sebepten ((

Benim tüy sorunu çözümsüz sanırım.
Kısmetse doğumdan sonra ev için lazer aleti almayı hayat ediyorum.
Başkasına yaptıramayacak kadar çok utangacım...

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 11 ziyaretçi)
genic, Bahazey, EML_84, donukay, Beyza17

herkes nerede ?????? bu ziyaretçiler kim ?????????

yavru ceylanlarım güzel annelerim benim:))
işler yıl sonu o kadar yoğun ki evde bile çalışıyorum dinlenmek istediğimde buraya giriyiorum iki okuyorum sonra tekrar işe dönüyorum :))
Sizleri çok özledim ben ama yaa herşeye cevap vermeyi de çok özledim :))

Benim tüy sorunu çözümsüz sanırım.
Kısmetse doğumdan sonra ev için lazer aleti almayı hayat ediyorum.
Başkasına yaptıramayacak kadar çok utangacım...

bir ara bende kafayı tozutmuştum bu lazer aletleri ile ilgili
sen istanbulda olduğun için bence bu konuda çok daha
şanslısın tabii ki imkanın varsa ve doğru makinayı bulabilirsen
+1000000 diyorum ben

emel iyi olmana sevindim valla bu aralar seni de pek aktif görmeyince sormaya da cesaret edemedim.

Kızlar selam, ben de 13 aralıkta test yaptırdım bhcg 176 çıktı. Dr muayene tarihi için dün yeniden test istedi o da 780 çıktı. Perşembe kontrole gideceğim. Kese görünür mü sizce?

Yanlış konuya yazmışım heyecandan kusura bakmayın:78:

Son düzenleme:

benim beyim de etobur ama öyle şanssız bır eşe denk geldi ki ben çiğ ete dokunamıyorum midem bulanıyor. Evlenmeden önce de babamlar hep bahsetmişlerdi. o yüzden pek üstüme gelmiyor :))) ete dokunulması gerekiyorsa eşim dokunuyor sonrasını bir şekilde ben hallediyorum. Bir keresinde ciğer yapmayı denedi ben çiğ ciğeri mutfakta öyle lömbür lömbür görünce nasıl wc ye koştuğumu hatırlamıyorum :))
Eşim takılıyor zaten mutfakta çiğ et olduğunda kapıya "dikkat çiğ et var" yazıcam senin için diyo :))

eşim çok şükür çok anlayışlı evde olduğu sürece her şeyi o yapıyor ama ben de yan gelip yatan biri olmadım içim elvermiyor.peşinde koşturuyorum ben de şunu yapayım diye ama kaburga ve bel ağrılarım fazlasıyla arttığından eşim yüzümden anlıyor çektiğim acıyı ve izin vermiyor pek.

Ben evlendiğimizde pek umudum yoktu anne abla eşime pek iş yaptırmamış çünkü ama garip şekilde evlenince süper sorumluluk sahibi olan bir erkek olduğunu görmek beni hep şaşırttı hem mutlu etti :))))

günaydın herkese arkadaşlar aranızda hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalan varmı ben 4 gündür largopen kullanmak zorunda kaldım çok tedirginim

bir ara bende kafayı tozutmuştum bu lazer aletleri ile ilgili
sen istanbulda olduğun için bence bu konuda çok daha
şanslısın tabii ki imkanın varsa ve doğru makinayı bulabilirsen
+1000000 diyorum ben

Philipsinki içime sindi sanki
Yurt dışı yorumlarını da okudum
Kullananlar çok memnun
Bir de ne olursa olsun jilet yapmaktan daha iyidir diyorum
Dışarı da gidip bir şey yaptıramadığım için mantığıma yatıyor :)

Emel özledik valla

günaydın herkese arkadaşlar aranızda hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalan varmı ben 4 gündür largopen kullanmak zorunda kaldım çok tedirginim

Ben ameliyat olduğum için 7 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.
Tabi antibiyotiğe gelene kadar, genel anestezi var...
Allah sağlık versin diyip içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…