2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Herkese iyi geceler...

Kizimin dogum gununu kutlayan arkadaslara cok tesekkurler...

Canim ben kadin dog. hast. de yaptim hic sorun yasamadan cok kolay oldu ustelik ucretsiz yapiyorlar..

öğretmen olan arkadaşlarım, bnde öğretmenım ve şu yarıyıla denk gelen tarihler, yani 2 haftamız doğum izninde yanmayacak ki. ben yarıyıl tatili bittiği gün okula gidip doğum izni dilekçemi vermeyi düşünüyorum. eğer tatile girmeden önce verirseniz tabiki yanar. 31+6 gıbıde çalışabilir raporunu vermeyi istiyorum o sıralar doktor dan randevu alabılırsem.

buarada bı arkadaşımla aynı haftadayız, doktora rutin kontrole gitmiş bugun, ultrasonda hersey normal cıkmıs. karnının cok sertleştiğinden, kasıldığından bahsetmiiş, nst ye sokmuşlar ve erken doğum rıskı cıktı, 1 hafta raporlu şimdi. bebeğin ciğerlerni geliştirici iğne yapmışlar. 1 hafta sonrada aynı olursa sezaryen falan demiş. cok üzüldük ama inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza, erkende olsa sağlıklı olsun yeter. sonuçta bende 7 aylık doğmuşum :)

[QUOTE=loveli;

geçen paylaştıgın örgü kundagı tekrar açıklamalı paylaşır mısın yormassam bugün başlamak istiyorum kızişime de

kaç ilmek ile başladın bir de
artırdıgın azalttıgın yer var mı dügmeleri kaçta bir attın

mantıgını anladım ön kısmından başlayıp şapkaya gidiyo, kenarlar horoşe, dikme yok sadece düğme tutturulması var ve avantaj ama alta dogru geniş sanki eşim farketti ayrı bi estetik oluşmuş dedi

var mı öyle bi genişletme yoksa katlayınca mı öyle görünüyo

sevgiler şimdiden...

günaydın güzel annişler
perşembe günü şeker yüklemem yapılcek inşallah yüksek çıkmaz
geçen çarşamba oğluşumu gördük yazmayı unuttum doğum günü telaşından
710gr 31,5cm olmuş benim kuzu dolmamellerini yüzüne kapatmış doğru düzgün fotosunu alamadık utangaç olucak herhalde oğluşum

canım korkma hiç sevmem aslında bizim akraba soyle falan tarzı konusmalardan ama senin ve diğer arkadasların endişesini gidermek için anlatacagım.. Eşimin kuzeni yuksek iq sahibi. Yani normal seyleri normal insanlar gibi algılayamıyor ve yapamıyor. Ama sizi cok sasırtıyor. Bu bayan hamile kaldı. Bİ kızı oldu Allah bagıslasın. Cokda tatlı ve sıkıntısız bi bebek. Kzuen hamileliği boyunca hep yuksek seker ile gezdi. Herkesin uyarmasına ragnmen hamileler cok yemeli dusuncesine sahip oldugundan cok fazla yedi. Gece bile yemek yemek için alarm kurup 3 kez yemek yıyormus dusunun yani ve kimseyi dinlemiyo maalesef. Bebeğide oldukça sağlıklıydı sadece fazla kiloluydu. 36. haftada 4 kilo oldugu içiin akciğer gelişimi tamamlanıp bebeği sezeryan ile dogurttular. Ama anne dikkat etseydi bunlar olmayacaktı. Ki oyle cok yemek yıyormuski normal biri bile zaten seker olurdu dıyolar. Yani oylesine bilinçsiz beslenmeden sonra bile bebeğe bişey olmadıysa eminim sizlerin bebekleride nur topu gibi sağlıklı dunyaya geklecekler..

kızlar butik bebeden aldığınız siparişler geçmi geliyor.12 gün oldu alalı ve daha kargoya bile verilmemiş.trendyol bile bu kadar uzun sürmüyo

Peki bu çantaları biz omuzumuza takacak mıyız?
Bebek arabasına assak olmaz mı?
Bebek arabasız bir yerlere gidecek miyiz?

canım belki park veya sahilde yürüyüş falan yaparsınız. ama senin içine hangisi siniyorsa onu al bence
kullanmayacağın birşey içinde o kadar para verme. tarzını bilmiyorum onun için söylüyorum
eğer bebek arabasının altında sepet falan varsa oraya koyarsın. ha olmadı dedim ya ufak yürüyüşler içinse
eğer çapraz günlük kullanım için çantan varsa onu alır çıkarsın. çok da takılma içine sineni al ve kullan...

Kizlar oglusumun odasi yok ama bu isimlikleri cok begendim :)) salona koyarim ben de :))

bunlar çok güzelmişşş

Kıslar dikkat ettim de bugün herkes yemek ismi paylaşıyor, çok tehlikeli bir durum, birbirimize iş çıkarmayalım şimdi gece gece

inan yemek değil hiç canım birşey çekmiyor hatta bu ara yine mide ile küsüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 11 ziyaretçi)
genic, Bahazey, EML_84, donukay, Beyza17

herkes nerede ?????? bu ziyaretçiler kim ?????????

Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Kendi mesajımı ve üstüne senin cevabını eşime okudum. Hala gülüyoruz. En çok da sanki anasının evinde hergün kuzu çevriliyordu yorumuna güldük...

demek ki çok dertlenmişim birden ne geldiyse yazdım :))) ama napim gerçek bu çocuk gibi burun kıvırıyor evde et yoksa :)) benim kayınpeder parkinson hastası fazla protein tüketimi ilaçların emilimini azaltıyormuş diye evde öyle çok da et pişmez halbuki ona rağmen etobur ''anne kime benzedi senin bu oğlun?'' diyince ''amcası etobur ona benzedi kime benzicek'' :)))

maşallah çok şanslısın canım ayrıca da üzülme niye üzülüyosun ne güzel eşin yapıyor işte yemeği yiyorsunuz amaç karın doyurmak deil mi bi de anlamadım sen işten geç çıktığından mı yoksa yemek yapmayı mı bilmiyosun eşin yapıyor

kızlar 32.haftada yada 31+? da hastaneden izin raporu alınır ve alındığı tarihten itibaren izin işlemeye başlar diye biliyorum ve herkes öyle yapmış.yani 2 hafta sömestr tatili de doğum izninin içerisinde. bu 2 haftayı yakmamak için daha sonrasına ertelemek için doktordan 2 hafta daha çalışabilir raporu almamız gerekiyor.sonrasında bir sorun olmaz

Kizlar oglusumun odasi yok ama bu isimlikleri cok begendim :)) salona koyarim ben de :))

Bu ahşap isimleri ben de sordum 10cm'lik bir şey 50TL dediler.
Fazla buldum açıkçası.
Ama çooook güzeller o ayrı.
Acaba senin verdiğin fotoğraflar hangi markanın?
Ben harfimo'ya sormuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim hala lohusa pijaması mantığıma yatmamış durumda.
Birincisi ben pijamayla durmaya utanırım.
İkincisi beyaz ekru tarzı renkleri, cicili bicili kıyafetleri kendime hiç yakıştıramam.
Daha zaman var sanırım alışverişe mola vermiş haldeyim.
Temel ihtiyaçlarımız tamam sonuçta.
Kısmetse yeni yıldan sonra da hastanede kullanacaklarımızı tamamlarız.
Otokoltuğu ana kucağı şart hastaneden çıkartmak için ama puset bile sonraki aşama.

kızlar butik bebeden aldığınız siparişler geçmi geliyor.12 gün oldu alalı ve daha kargoya bile verilmemiş.trendyol bile bu kadar uzun sürmüyo

Cnm teslimat süresi yazar orda benim hep o tarihlerden önce yolladılar şimdiye kadar

günaydın güzellerim nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizi kucak dolusu öpüyorum ben gayet iyiyim bir tek sorunum dün nerdeyse bütün gece sırtüstü uyumuşum ve belim felaket ağrıyor birkaç gündür pilatesi de erteledik misafirim var yatılı malum evde birileri varken yapamıyorum bi pilates yapsam geçicek aslında ama misafirimin gitmesini beklicek ve belim ağrımaya devam edicek (

Günaydınnnnn
Aslında sabah uyandığında esneme hareketleri yapabilirsin.
Yani ben şahsen hiç bir şey yapamıyorum.
Hareket genel olarak yasak olduğu için ama biraz esneme hareketi yapsam çoook rahatlayacağımı biliyorum.
Kesin hamilelere özel esneme hareketleri de vardır.

hastanede giymek icin aldik canim bizde lohusa geceligini bide sezeryan olursakda lazim olur en azindan ilk gun bence bide anakucagi ve puseti ayri almakda fiyat bakimindan uygun degil ve pusettede bebek cok rahat edemiyo o yuzden travel sistemler mantikli oluyo caniim alisveris yaparken bunlarida degerlendir gerci sen biliyosundurda niyeyse yazayim dedim;-);-)

var canim tabi hatta nette bulabilirsin sadece hamilekerin hareketleri bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…