nasıl dalga canım :26:
Kolik bebek ne demek ben bilmiyorum ki ama?((
2. Tetenoz aşimi oldum geldim şuan agrim yok ama yarindan sonra kolumu kaldiramicam sanirim ilkinde oyle olmusum1 ayda 2 kilo vermisim bugun tartildim 1.5 kiloda koruyoruz hala siniri bakalim kaç kiloyla kapaticaz dün beşik baktik yine beğenemedik ruyamda bile beşik dolap bakiyorduk :) onun dişinda ufaktan bizde eksikleri tamamliyoruz pijama takimlarimizi annane alicak bizim bu hafta şampuan lahusa terligi bi bakin derim twigy de hos geldin bebek terligi super ondan aldim bugunde hastane çantasina koymak icin 30 lu bebek bezi aldik evde 1 bumarada paket var stok yapmistik :) birkaç eksikten sonra bebek şekerine geçicem bu arada haftaya kan uyuşmazligi ignem var almak cidden zormuş iğneyi
sağol canım inşallah diyete uymaya çalışıcam..bende ölçüm cihazı aldım bana sabah akşam yemekten 1 saat sonra ölçmemi söyledi doktor..canım zaten normal doğumu düşünemiyorum şuan çünkü maalesef tansiyonumda yükseliyor arada..
sanada 75lik yüklememi yapıldı..
Peki bu çantaları biz omuzumuza takacak mıyız?
Bebek arabasına assak olmaz mı?
Bebek arabasız bir yerlere gidecek miyiz?
Kizlar oglusumun odasi yok ama bu isimlikleri cok begendim :)) salona koyarim ben de :))
Kıslar dikkat ettim de bugün herkes yemek ismi paylaşıyor, çok tehlikeli bir durum, birbirimize iş çıkarmayalım şimdi gece gece
Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Kendi mesajımı ve üstüne senin cevabını eşime okudum. Hala gülüyoruz. En çok da sanki anasının evinde hergün kuzu çevriliyordu yorumuna güldük...
Yatsın kalksın senin gibi bir eşe şükretsin kocan sahiden de. O halinle hiç bişey yapmayadabilirdin.
Ben eşimle rolleri degistirdik. Bugün fırında makarna ve karnıbahar yemeği yapmış softayı hazırlamış benim isten gelmemi bekledi mesela. Çok sevindim ama bir yandsn da Üzülüyorum tüm sorumluluk onda ama beni beklerse aç kalır(
merhaba canım o konuyu ben de merak ediyordum, doğum yapan arkadaşlara sordum. izni 31+0 ve 31+6 arasında alman gerekiyor. mantıklı olan 31+6 da almak sonrasındaki izni daha uzun tutabilmek için. 31+6 da doğum öncesindeki izni doğum sonrasına aktarmış oluyorsun..2 haftasının 15 tatile denk gelmesi önemli değil, bizim zararımıza değil yani karımıza..çünkü biz o 5 haftayı zaten aktarmış oluyoruz. yani aktardığımız 5 haftayı da kullanabiliyoruz,, 2 hafta yanmıyor. eğer doğumdan sonra olsaydı 2 haftalık tatil dediğin gibi yanacaktı ama doğumdan önce olduğu için problem olmuyormuş.. inşallah anlatabilmişimdir:)
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 11 ziyaretçi)
genic, Bahazey, EML_84, donukay, Beyza17
herkes nerede ?????? bu ziyaretçiler kim ?????????
Kizlar oglusumun odasi yok ama bu isimlikleri cok begendim :)) salona koyarim ben de :))
canım belki park veya sahilde yürüyüş falan yaparsınız. ama senin içine hangisi siniyorsa onu al bence
kullanmayacağın birşey içinde o kadar para verme. tarzını bilmiyorum onun için söylüyorum
eğer bebek arabasının altında sepet falan varsa oraya koyarsın. ha olmadı dedim ya ufak yürüyüşler içinse
eğer çapraz günlük kullanım için çantan varsa onu alır çıkarsın. çok da takılma içine sineni al ve kullan...
kızlar butik bebeden aldığınız siparişler geçmi geliyor.12 gün oldu alalı ve daha kargoya bile verilmemiş.trendyol bile bu kadar uzun sürmüyo
günaydın güzellerim nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizi kucak dolusu öpüyorum ben gayet iyiyim bir tek sorunum dün nerdeyse bütün gece sırtüstü uyumuşum ve belim felaket ağrıyor birkaç gündür pilatesi de erteledik misafirim var yatılı malum evde birileri varken yapamıyorum bi pilates yapsam geçicek aslında ama misafirimin gitmesini beklicek ve belim ağrımaya devam edicek(
hastanede giymek icin aldik canim bizde lohusa geceligini bide sezeryan olursakda lazim olur en azindan ilk gun bence bide anakucagi ve puseti ayri almakda fiyat bakimindan uygun degil ve pusettede bebek cok rahat edemiyo o yuzden travel sistemler mantikli oluyo caniim alisveris yaparken bunlarida degerlendir gerci sen biliyosundurda niyeyse yazayim dedim;-);-)Benim hala lohusa pijaması mantığıma yatmamış durumda.
Birincisi ben pijamayla durmaya utanırım.
İkincisi beyaz ekru tarzı renkleri, cicili bicili kıyafetleri kendime hiç yakıştıramam.
Daha zaman var sanırım alışverişe mola vermiş haldeyim.
Temel ihtiyaçlarımız tamam sonuçta.
Kısmetse yeni yıldan sonra da hastanede kullanacaklarımızı tamamlarız.
Otokoltuğu ana kucağı şart hastaneden çıkartmak için ama puset bile sonraki aşama.
Günaydınnnnn
Aslında sabah uyandığında esneme hareketleri yapabilirsin.
Yani ben şahsen hiç bir şey yapamıyorum.
Hareket genel olarak yasak olduğu için ama biraz esneme hareketi yapsam çoook rahatlayacağımı biliyorum.
Kesin hamilelere özel esneme hareketleri de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?