2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben ameliyat olduğum için 7 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.
Tabi antibiyotiğe gelene kadar, genel anestezi var...
Allah sağlık versin diyip içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yapacak bir şey yok.

bende o durumdayım allaha sığınıp içiyorum o kadarda dikkat etmeme rağmen nasıl üşüttüm bilmiyorum evden çıkmıyorum sinüzitim olduğu için evde bile banyo yapınca bereyle oturuyorum yinede aşırı derecede üşütmüşüm doktor mecbur kaldı antibiyotik vermeye sanırım salgın varmış dikkat edin arkadaşlar allah korusun sizlerde yaşamayın boğaz ağrısının yanında bacak ve baş ağrınızda varsa ihmal etmeyin sakın

ben de senin gibi düşünüyorum ekru beyaz türü lohusa pijamalarına baktım geçen gün eminönünde çok inceydi içi belli eder diye ben de pek o renkleri düşünmüyorum. Bir de aradan bir yerlerden göğüs açılıyor o türlerini eşim görünce dedi bunlar olmaz bi yanlışlık olur göğüslerin açılır kıskanırım diyo :))))
Ben de mecburen ya çıtçıtlı ya da önden düğmeli bir gecelik alıcam ama senin dediğin gibi sona bırakıcam çünkü son aşamada ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum daha 3 ay var sonuçta şimdiki bedenime göre alırım sonra olmaz falan.
ben de onu şubat başı düşünüyorum..

günaydın canım,
Yaaa eve gidince ben bel ağrısından sadece uzanmayı akıl edebiliyorum. pilastesi akşamları nasıl yapıyorsun azmine hayran kaldım. Ben de başlamak istiyorum esneme ve bel pelviks kemiği güçlendirme egzersizlerine ama işte motivasyonum yerlerde.. ((

Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız??

ben artık gece uyurken çok zorlanıyorum. sağa sola dönmek işkence hep bir tarafa yatınca da canım acıyor... ve daha koskoca 2 ay var Allah yardımcımız olsun... :26::26::26:

canım ben de senin gibi düşünüyorum..dantelli falan benim tarzıma göre çok fantazi ve biz de sağolsun misafirler ilk günden yani daha hast.deyken gelmeye başladıkları için utanırım onlarla durmaya ayrıca kanamamız olacağı için sürekli stres olurum açık renkle...

ben böyle bir şeyler almayı düşünüyorum. hatta doğumdan hemen sonra karnımız inmeyeceği için gebelik eşofmanlarımın üstüne önü düğmeli sade badiler de düşünebilirim...

Of bir de o var yani
Lömbür lömbür meme popo pijama olunca...
Şimdi kafamda yavaş yavaş bir şeyler şekillenmeye başladı :)
Marks n Spencer'da çok güzel pijama gibi giyilecek ince eşofmanlar var mesela siyah. Hem toparlıyor da öyle pijama hissi gibi değil.
Üstüne de emzirme bluzu giysek yine yumuşak kumaş...
Üstüne de sabahlık...
Yani kendi takımımızı yapabiliriz gibi düşünüyorum...

aynen sadece dışarısı için düşünme bazen ben randevu almakta zorlanıyorum
acil durumlar içinde süper. birde tabii benim aylık olarak verdiğimi düşünce
zaten senin alacağın makinayı kullandığın sürede kendi kendini amorti edecektir
diye düşünüyorum.

pek açılma sözkonusu olmaz ama eşinin seni kıskanması güzel

Evet evet benzer bir mantık düşünüyorum ben de kısmetse..

aslında hazırları öyle düzgünce kombinleseler de bizii uğraştırmasalar daha iyi.
çünkü eğer bulamazsak yandık kafamızda tasarladıklarımızı. gezerken bir taraftan
da kombin yapabilirsiniz bence hadi bakalım gezdiğiniz yerleri ve gördüklerinizi
hatırlamaya çalışın kızlar. ben daha bir yere çıkıp bakmadığım için bilemiyorum.

Bence şimdi bir kuaföre gidip ağda yaptır. Zaten uzaması 2 ayı falan buluyor. Şubat sonu gibi tekrar ağda yaptırır öylece beklersin doğumu :)))
Manikür pedikür konusu benim de sıkıntım. normalde her banyoda topuklarımı ponza taşı ile ve özel törpü ile törpüler sonra da gliserin sürerdim mis gibi olurdu ama şuan koca göbekten eğilemediğimden topuklarım taş gibi oldu. Eşim diyo ben yaparım diye ama asla izin vermem bir pedikür yapmadığın kalmıştı dedim zaten :)))
Tırnak falan değil ama topuk için en kısa zamanda pediküre gideceğim.
Bence sen de ağda yaptır yoksa sonrası hele göbek şimdiden sonra daha fazla büyüyecek o zaman daha zor olur..

Çok sağol canım dünden sonra rahatladım biraz daha.. Ben aslında yemek ve tatlı çok yemem ama abartılı meyve yiyordum hem canım çektiği için hemde zararı olmaz diye düşünüyordum..tabiki doktorumun verdiği diyete uyucam hem kendi hemde bebeğimin sağlığı açısından.. Benim oğlumda şuan kilolu gidiyo inşallah diyetten sonra normale döneriz ikimizde..

bir ara bende kafayı tozutmuştum bu lazer aletleri ile ilgili
sen istanbulda olduğun için bence bu konuda çok daha
şanslısın tabii ki imkanın varsa ve doğru makinayı bulabilirsen
+1000000 diyorum ben

Ben de bu ağda işine hamilelikte başladım kendim denedim daha önce kaç kere beceremedim , başlarda utanıyordum amA alıştım büyük rahatlıkmış dediğin gibi 4 hafta arkama bakmıyorum çok tüylü değilim Allah'tan. Yarın doktora gidicem bugün gitmem lazım ama nasıl zor geliyor anlatamam

Alt olarak Marks 'N Spencer bence uygundur.
Sonuçta hamileye özel olmasa bile çooook büyük bedenlere kadar seçeneği var.
Emzirme sütyenini de muhtemelen oradan alacağım çünkü benim beden seçeneğim genelde orda var.
Ben klasik 80-90 olayına uymuyorum. Benim için sırt ve cup ölçüsü olmalı.
Chezmam diye bir yerden hamile korsesi aldım, doğumdan sonra ters çevirip kullanılıyormuş.
Doktoruma da gösterdim, onayladı.

Çoooook utanıyorum yahu.
32 yıldır hadi 16 yaşımdan beri desek, 16 yıldır bir kaç kere denedim ama yok bana göre değil birine yaptırmak...

kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi

İdrar yolu enfeksşiyonu olmuşum

Geçmiş olsun canım, ben de sırf buna yakalnmamak için günde 3 litre su içiyorum zorla hem de şişeyle geziyorum her daim annemler gülüyor şişesine dokunmayın diye napayım 3 litre bitsin bi daha içmeyim diye bakıyorum şimdiye kadar enfeksiyon geçirmedim ama son aylarda olurmuş

Kızlar bugün sabah ilk şeker ölçümünü yaptım ve 127 çıktı :) daha diyete dün Akşamdan başladım dün 218 çıkmıştı bukadar fark olabilirmi bi günde hemen düşermiki.. Bide dün şekerden dolayı soramadım hiç idrar tahlilinde hafif mantar çıkmış doktor fitil ve krem verdi ben şimdiye kadar hiç kullanmadım ne fitil ne krem nasıl kullanılır hiç bilmiyorum.. fitil pakette iki tane tek var yerleştirdikten sonra hiç kalmicakmıyım nasıl ellerimi yıkicamki bide kremi nasıl sürücem çok afedersiniz ama içinemi sürücem.. Off ne cahilim bu konularda yaa

beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.

benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…