Bebek çantadı bulmıyoruuuuuuum. Kendim mi tasarlasam ne!
bana neo penotran fitil vermişti doktor bir de travacort krem fitili gece yatmadan önce kullanıyordum hiç kalkmıyordum kremi de sadece vajinanın dışına zaten fitil eridiğinde krem gibi oluyo içine sürülmez ki yani ben hiç duymadım doktor da dışına sür diyip uyarmıştı beni :)
:)))
nasıl dalga canım :26:
Peki bu çantaları biz omuzumuza takacak mıyız?
Bebek arabasına assak olmaz mı?
Bebek arabasız bir yerlere gidecek miyiz?
evet canım ayaz var burada malesef. ama ben burda bir doktora gitmiyorum benim dr um ankarada koru hastanesinde gidiyorum daha önce 2 kez düşük yaptığım için riske atmak istemedim kendimi. burda iki özel hastane var ikiside ilkel hastaneler. en iyisi üniversite hastanesi ama belli bir haftadan sonra almıyorlar diye duymuştum. sen bir araştır istersenkızlar eve bir geldim ev mis gibi kokuyor eşim evi süpürmüş silmiş beni de oturttu yorulmuşsundur gel otur diye mutfakta yemek hazırlıyor şuan çok seviyorum ben bu adamı yaakeşke daha sık yapsa ama buna da şükür
aaa benim de ailem kırıkkalede yaşıyor kar yağmadığı için çok soğuk demişti annem, doğumu nerde yapacaksın hangi doktora gidiyorsun bende orada doğum yapacağım Allah izin verirse, henüz nerde yapacağıma karar veremedim hiç bir fikrim yok bir yakınım yeni doğum yaptı tıp fakültesi yeni binaya taşınmış sanırım orada yapmış çok memnun kaldım hiç özele gidip para verme diyor, bir de özeller tam donanımlı değil diyorlar sen ne diyorsun canım
ben de öğretmenim bu konuyu çoooooook merak ediyorum ama 2 haftanın yanacağını sanmıyorum çünkü biz izinli olmuyoruz ki resmi tatil olmuş oluyor yine de tecrübeli birilerine sormak lazım galiba :26:Merhaba.Öğretmen arkadaşlarım doğum iznini 32+0 haftalıkken mi almak gerekiyor? Yani 31+4 ,31+6 iken alınabilir mi? İnşallah 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.Tam 32+0 da mı rapor almak gerekir? Bir de 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım.ama bunun 2 haftası şubat ara tatiline denk geliyor.bu 2 hafta yanmış mı oluyor? Sadece 3 haftayı mı aktarabiliyoruz?
Bu arada artik tekmeden çok gerilmesini ve hareket etmesinimi hissediyorsunuz sizde kizlar bebişlerinizin gobek deligimden sanki eli yada ayaği çikicakmişgibi yapiyor
31+4ten sonra alırsın evet canım sadece 3 haftayı o da iyi ne yapalımMerhaba.Öğretmen arkadaşlarım doğum iznini 32+0 haftalıkken mi almak gerekiyor? Yani 31+4 ,31+6 iken alınabilir mi? İnşallah 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.Tam 32+0 da mı rapor almak gerekir? Bir de 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım.ama bunun 2 haftası şubat ara tatiline denk geliyor.bu 2 hafta yanmış mı oluyor? Sadece 3 haftayı mı aktarabiliyoruz?
vallla ben de amargiden görüp yaptım ben de de et ya da tavuk suyu yoktuAmargi sırf senin yüzünden şehriye çorbası yaptım.
Tavuk suyu olmadığı için de hiç bir besin değeri yokmuş gibi geliyor.
Halbuki uzun zamandır sadece faydası olan çorbalar yapıyordum : )
sırt çantasın bi de ben de 2 çocuk olacak ancak sığarımBen bugun adidas bi sirt cantasi aldim canim 70 tl.ye kime sorsam sirt cantasi diyo kesinlikle dikkat ettimde gercekten anneler arabayi bosaltip cantayi sirta cocuguda kucaga aliyolar rahat gozukuyor cunku kol cantasinda bez mama biberon esya insanin omzu duser bide diger kolda cocugu tasi ya bide cocuklu annede sirt cantasi abes kacmiyo ya benim fikrim bole
neden yükseltiler duyguBen de 3 gunluk rapor aldim, rahim agzındaki dikişe baskı yapıyor gibi geliyor, cok oturunca agrı oluyordu.. Çarsamba dr kontrolum var bakalım ne diycek..Umarım sıkıntı yoktur.. Bu arada kan sulandirici ignemin dozu da 0.4 lukten 0.6 lıga cıkarıldıç
evet canım ayaz var burada malesef. ama ben burda bir doktora gitmiyorum benim dr um ankarada koru hastanesinde gidiyorum daha önce 2 kez düşük yaptığım için riske atmak istemedim kendimi. burda iki özel hastane var ikiside ilkel hastaneler. en iyisi üniversite hastanesi ama belli bir haftadan sonra almıyorlar diye duymuştum. sen bir araştır istersen
ben de öğretmenim bu konuyu çoooooook merak ediyorum ama 2 haftanın yanacağını sanmıyorum çünkü biz izinli olmuyoruz ki resmi tatil olmuş oluyor yine de tecrübeli birilerine sormak lazım galiba :26:
Aynen canım, tamamen mucize.
Ben ilk bebeğimde müzik dinletmedim. Acayip derece kolik, sürekli ağlayan bir bebek evimize geldiği zaman ne yapacağımızı şaşırdık. Şimdi en azından müziği hatırlarda rahatlar diye umut ediyorum
maşallah canım benim eşim de dün misafir gelicek bana yardım ediyor aklı sıra klozetlere çamaşır suyu dök kapaklarını kapat gelip temizlicem dedim sen tut hem klozete hem kapağına hem kenarlarına yarım şişe domestosu boşalt gel de temizle sonra evladım klor manyağı oldu babasının yüzünden bir de biliyor çamaşır suyu tıkıyor beni hem de hamileyken tehlikeli bebeğe ve anneye geldi tepemde durdu maske taktı yüzüme ama nafile çektim bol bol kokuyu içime bayılıcaktım nerdeyse sonra da üzüldü ya mübarek bi sor dimi neresine dökiyim diye
evet canım ayaz var burada malesef. ama ben burda bir doktora gitmiyorum benim dr um ankarada koru hastanesinde gidiyorum daha önce 2 kez düşük yaptığım için riske atmak istemedim kendimi. burda iki özel hastane var ikiside ilkel hastaneler. en iyisi üniversite hastanesi ama belli bir haftadan sonra almıyorlar diye duymuştum. sen bir araştır istersen
ben de öğretmenim bu konuyu çoooooook merak ediyorum ama 2 haftanın yanacağını sanmıyorum çünkü biz izinli olmuyoruz ki resmi tatil olmuş oluyor yine de tecrübeli birilerine sormak lazım galiba :26:
Şehriye çorbası ve zeytinyağlı pırasa yaptım. Salata da var. ama gelgelelim Sofrada et göremeyince benin koca ergenliğine geri dönüveriyor. Ben dahil tüm oğlan analarına duyurulur. Yaa şunları şımartmayalım. Ne buluyorlarsa onu yesinler! Allah allah, bulan var bulamayan var. Ne bu şımarıklık anlamadım ki...
Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap var onu okuyorum şimdi ben, kolik bebekler üzerine daha çok.. Genelde bizim eski tip dediğimiz şeyleri yenilerle harmanlamış doktor.. Kundaklama falan gb.. Sürükleyici bi kitap bak istersen ona yardımcı olur umarım :)
Merhaba.Öğretmen arkadaşlarım doğum iznini 32+0 haftalıkken mi almak gerekiyor? Yani 31+4 ,31+6 iken alınabilir mi? İnşallah 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.Tam 32+0 da mı rapor almak gerekir? Bir de 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım.ama bunun 2 haftası şubat ara tatiline denk geliyor.bu 2 hafta yanmış mı oluyor? Sadece 3 haftayı mı aktarabiliyoruz?
Kolik bebek ne demek ben bilmiyorum ki ama?((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?