2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
flufem çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına
codolu sanada geçmiş olsun bence git doktora sonra senin için içini yer

kızlar gulmeyin ama bişey diycem bana pijama takımları olmuyo popomdan dolayı... Yani yeni tarz pijama takımları cok guzeller ama alt kısımları dar nedense.. Eskjidende olmazdı ama şimdi bambaska bi görüntü

günaydın herkese arkadaşlar aranızda hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalan varmı ben 4 gündür largopen kullanmak zorunda kaldım çok tedirginim

canım ben geçen hafta kullandım largopen, toplamda 3 doktora sordum hatta kadın doğumcuma iki kere sordum tedirgin oluyorum dedim, kadına artık benden gına gelmiştir yani, hiç kafana takma bu ilaçları güvenle kullanıyoruz dedi

Canım verilmiş ya da verilecek sadakan varmış.. çok şükür daha kötü olmamış git tabi doktoraa acısını alıcak sprey neyin sürerler... çok korkttum yaa...

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız vicdan azabından uyku bile tutmuyordu artık ama kullanmayada mecburdum

canım maşallahhhhh yaa. çok güzel bi bebiş Allah bağışlasın. doktorun ultrason aleti de demekki baya bi kaliteliymiş bu kadar net çıkabildiğine göre

kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww

bu ters çevrilme işini anlayamadığım için netten bakıyorum sayfa açılırsa bakacağım.
ya ben gezemiyorum. pazar akşam saat 19.00 gibi avm' ye gittik içeride zor durdum
boynerden çocuklara yeniyıl hediyelerini aldım çıktım daha da hiçbir yere bakmadım
inanılmaz kalabalık başım döndü. eşime dedim gelirsek haftaiçi akşam gelelim bir daha
bana sakın avm ye falan gidelim deme sakın.
bir de bütün gün dışarıda piknikteydim bundan da olabilir.

yaşadığın acının tarifi yok ve seni çok iyi anlıyoruz. inşallah rabbim tez zamanda senin ve eşinin de yüzünü güldürür.

keyfim yerinde çok şükür canım benim. bebeğim de içeride parendeler atıp içerden annesini gıdıklıyor :))
sen nasılsın senin keyifler nasıl?Bebişin nasıl?

herşey yolunda diye düşünüyorum bende 10 gün sonra kontrole gideceğim umarım herşey yolundadır diyorum.

bak benim durumumda böyle fakat tek farkla benim yedeğim olabilecek yani işi öğretebileceğim adam var. yalnız onda ne istek var ne heves bende kimseye zorla birşey öğretemem isteyen gelir öğrenir çok da kasmıyorum elimden geleni yapıyorum o kadar.

hepsi bir tarafa yaşadığın şok bile yeterli bence. senin biraz sakinleşmen lazım canım benim inşallah bir daha öyle bir şey olmaz ve lütfen daha dikkatli ol ne olur izne ayrılmamıza az kaldı. bu arada çok geçmiş olsun mümkünse izin al eve git ve o anları aklından gözünün önünden at olmaz mı kafan dağılsın biraz

Canım ben sezaryen oldum ve geceliğin kesinlikle daha rahat olduğunu söyleyebilirim ama kişiden kişiye de değişiyor aslında bazıları pijama tercih ediyor.

kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww

:)Hayirli olsun canim neler hissettigini anlayabiliyorum bizim bebisimizinde besigi geldiginde heyecandan yerimde duramiyordum besigi gorunce iyice sabirsizlaniyor insan bian once dogsun istiyorsun:)

Merhaba sonunda bakım çantasını aldım. Deneyimli anneler bilirler bebek bakım çantasının geniş, bol gözlü olması ve sürekli oraya buraya konulduğu için hemen kirlenmemesi önemlidir. Bana açık pembe ve küçük bir çanta hediye gelmişti ilk doğumumda ama hemen fermuarı bozuldu, küçük geldi ve çok kirlendi. Bu sefer iki bebe olacağı için ben de 150 TL ve yukarısında dayanıklı bir çanta için bütçe ayırmıştım. Okiedog ve Lassig arasında kalmışken bugün Lassig'te karar kıldım. Biraz tuzlu ama epey büyük ve görünüşü de güzel. Ayrıca sapları da var yandan asmak veya bebek arabasına asmak için. Paylaşmak istedim fikir olsun diye

canım çok geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın. Allah korumuş, doktora git, gerekirse krem falan verir ağrı kesici olarak da minoset içebilirsin. tekrar geçmiş olsun..

canım benim, dualarım seninle..özel mesaj da göndermiştim..Rabbim hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin canm, Allaha emanet ol..

İdrar yolu enfeksşiyonu olmuşum

geçmiş olsun bol bol su iç..

teslimat tarihi yarın görünüyor ama daha kargoya bile vermemişller ya

Canim teslimat tarihinin yarin gozukmesi yarindan itibaren yazdiklari bi hafta boyunca herhangi bi gun gonderecekler
misal teslimat tarihi 18 aralik-25 araliksa 18inden baslamak uzere 25ine kadar bi gun postalaycaklar anca 25inden sonra gelmezse sorun olur

canım maşallah bebişine benim takıldığım biryer var ama kızlar yaa , senin bdt 28 mart, benim bdt 15 mart görünüyor canım,yani bu sayılara göre senden 13 gün ileride olmam lazım ama benim doktorumun ultrason aletine göre ben şu an 26+4 üm bu kadar çok fark nasıl olabiliyor

geçmiş olsun canım ama kendini ne kadar soğuktan sakınırsan en ufak bir soğuk gördüğünde hastalık gelir. Ben vitaminlerimi düzgün kullanıyorum terleyip soğumamaya özen gösteriyorum onun dışında ekstra bir koruma sağlamıyorum kendime ama şimdiye kadar hiç grip olmadım. Hatta şuan herkes kazakla otururken ben kısa kollu tshirtle oturuyorum ofiste. Çünkü sıkı sıkı giyinip terleyip sonra o terle soğuk alırsam hasta olurum onu çok iyi biliyorum.

Sen de kendine çok dikkat et. Verilen antibiyotikler bebeğe zararlı olan antibiyotikler değil zaten canım. Hiç kafana takma..

Allah sana ve ailene sabırlar versin. Seni hiç tanımasam da üzüntünü yüreğinde hissettim. Bir gün bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. Dualarımdasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…