Bence gerek yok..
günaydın herkese arkadaşlar aranızda hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalan varmı ben 4 gündür largopen kullanmak zorunda kaldım çok tedirginim
kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
geçmiş olsun cadica...bir ay önce idrar yolları enfeksiyonundan ve bu hafta da diş eti iltihabından dolayı kullanmak zorunda kaldım ben de...bize verilen antibiyotikler b grubunda olan ilaçlardanmış yani bebeğe zararı olmadığı düşünülen ilaçlardan...napalım kullanmasak daha kötü(içini ferah tut allahın izniyle inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımza...
canım ben geçen hafta kullandım largopen, toplamda 3 doktora sordum hatta kadın doğumcuma iki kere sordum tedirgin oluyorum dedim, kadına artık benden gına gelmiştir yani, hiç kafana takma bu ilaçları güvenle kullanıyoruz dedi
günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........Eki Görüntüle 897514
kızlar amniyo sıvısını arttırmak için ne yapılmalı bilen var mı?
Alt olarak Marks 'N Spencer bence uygundur.
Sonuçta hamileye özel olmasa bile çooook büyük bedenlere kadar seçeneği var.
Emzirme sütyenini de muhtemelen oradan alacağım çünkü benim beden seçeneğim genelde orda var.
Ben klasik 80-90 olayına uymuyorum. Benim için sırt ve cup ölçüsü olmalı.
Chezmam diye bir yerden hamile korsesi aldım, doğumdan sonra ters çevirip kullanılıyormuş.
Doktoruma da gösterdim, onayladı.
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
keyfim yerinde çok şükür canım benim. bebeğim de içeride parendeler atıp içerden annesini gıdıklıyor :))
sen nasılsın senin keyifler nasıl?Bebişin nasıl?
ben de öyle özledim ama bu aralar beni işyerinde sinir krizlerine sokuyolar sakinleşmek için buraya giriyorum sonrasında tekrar aynı tempo devam.
Benim işimi yapan bir tek ben varım yedeğim bile yok. ama yıl sonuna kadar bitmesi gereken bir ton acil iş de var.
Dedim en sonunda bölün beni valla bölün eğer işe yarayacaksa :)))
buz koydum... Ya bizim burada buyuk kıyma makinaları var: Kenarında et kalmıs eğitimli personelde bugun izinli. Bende diğer cocuk beberemez onu içinden almaayı dedim kendim gittim içinden eti alırken ayagım kaydı makinanın on tusuna bastı gogsum et beni içine çekti. Parmaklarımı son anda cektim. İlk darbeyi yedim Allahdan hemen cektım yoksa kesici darbeler geliyodu ilkim sadce haznenin içine alıyo eti. O kadar cok agrıdı ki gözümün önü döndü yere yıgldım. Petrsonle kaldırdı beni ama basım cok dondugu hareket edemedim. Şimdide odamda acıyı gormemeye calışıyorum. Ellerim saglam ama tırnkalarım cok agrıyo
kızlar merhaba.belki daha önce konuşulmuştur kaçırmış olabilirim.ben lohusa pijaması aldım.bide ayrıca yedek bi pijama takımı daha aldım.fakat gecelik almadım.sizce almalımıyım?bazıları sezeryandan hemen sonra gecelik daha rahat oluyo diyolar kararsız kaldım.
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww
kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
İdrar yolu enfeksşiyonu olmuşum
teslimat tarihi yarın görünüyor ama daha kargoya bile vermemişller ya
Evet arkadaşlar yeni doktordan geldik veee 29+3 günlük çıktık. Boyumuz 33 cm Kilomuzda 1500 gr olmuşŞu anda bebeğim ayakları aşağıda kafa yukarda makat pozisyonundaymış dönmemiş . Böyle giderse sezeryan olabilirmişiz
bende o durumdayım allaha sığınıp içiyorum o kadarda dikkat etmeme rağmen nasıl üşüttüm bilmiyorum evden çıkmıyorum sinüzitim olduğu için evde bile banyo yapınca bereyle oturuyorum yinede aşırı derecede üşütmüşüm doktor mecbur kaldı antibiyotik vermeye sanırım salgın varmış dikkat edin arkadaşlar allah korusun sizlerde yaşamayın boğaz ağrısının yanında bacak ve baş ağrınızda varsa ihmal etmeyin sakın
Ben de ben de.
Bol su iç dedi doktor.
Bir de çiş tutmamak lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?