bu ters çevrilme işini anlayamadığım için netten bakıyorum sayfa açılırsa bakacağım.
ya ben gezemiyorum. pazar akşam saat 19.00 gibi avm' ye gittik içeride zor durdum
boynerden çocuklara yeniyıl hediyelerini aldım çıktım daha da hiçbir yere bakmadım
inanılmaz kalabalık başım döndü. eşime dedim gelirsek haftaiçi akşam gelelim bir daha
bana sakın avm ye falan gidelim deme sakın.
bir de bütün gün dışarıda piknikteydim bundan da olabilir.
yaşadığın acının tarifi yok ve seni çok iyi anlıyoruz. inşallah rabbim tez zamanda senin ve eşinin de yüzünü güldürür.
herşey yolunda diye düşünüyorum bende 10 gün sonra kontrole gideceğim umarım herşey yolundadır diyorum.
bak benim durumumda böyle fakat tek farkla benim yedeğim olabilecek yani işi öğretebileceğim adam var. yalnız onda ne istek var ne heves bende kimseye zorla birşey öğretemem isteyen gelir öğrenir çok da kasmıyorum elimden geleni yapıyorum o kadar.
hepsi bir tarafa yaşadığın şok bile yeterli bence. senin biraz sakinleşmen lazım canım benim inşallah bir daha öyle bir şey olmaz ve lütfen daha dikkatli ol ne olur izne ayrılmamıza az kaldı. bu arada çok geçmiş olsun mümkünse izin al eve git ve o anları aklından gözünün önünden at olmaz mı kafan dağılsın biraz
hastaneye gidersem rapor verirlerde o yuzden. Rapor alırsamda yerime kim bakacak. amaaannnnnn hiçbiri insan değil zaten hiçbiri
Ben de muz üstü tarçın yanına da süt :)))
eğer spor yapıyorsan dilimlenmiş elma üzerine fıstık ezmesi protein için birebir. tavsiye ederim spordan sonra harika oluyor
Yaaa ben bir ara çok gülerken kaçırdım :26:
Ama artık iyice yüzsüzlüğe vurdum, hamileyim ben diyorum
sana yapılanlar karşısında hala yerime kim bakacak diyosun arkadaşım sen melek falan mısın
bak biz burda 3 kişiydik birini eğitime çağırdılar 3 buçuk ay yokmuş
diğeri işlerden anlamıyo zaten yetkisi de yok
herşey bana kaldı bende 49 gün sonra ilk önce yıllık izne devamında da doğum iznine çıkacam çok mutluyum
kimse kalmayacak çok zorda kalacaklar o zaman içimin bütün yağları eriyip gidecek ooohhh mis
sen mi ben mi yüzsüzlük diz boyu :))))))
dışarda pek wc ye gitmeyi sevmiyorum eve kadar bekliyim dedim bir gün eve nasıl kendimi attım bilmiyorum. eşimle wc kavgası yaparken ben gircem sen gircen diye ben heyecandan ve çok baskıdan accık kaçırdım
sonra istemdışı ahanda kaçtı dedim eşim gülme krizine girmişti ki wc yi ben kaptım
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww
Yok canım ben heran alabilirm rapor ama onların dusuncesini soyluyorum o yuzdn beni hastaneye goturmediler.. Ama bende rapor hakkım baslamadan işten cıkarılmamak için sabrediyorum. Az kaldı 1.5 ay sonra suratlarını bidaha hiç görmeyeceğim şekilde kaçacagım
sen mi ben mi yüzsüzlük diz boyu :))))))
dışarda pek wc ye gitmeyi sevmiyorum eve kadar bekliyim dedim bir gün eve nasıl kendimi attım bilmiyorum. eşimle wc kavgası yaparken ben gircem sen gircen diye ben heyecandan ve çok baskıdan accık kaçırdım
sonra istemdışı ahanda kaçtı dedim eşim gülme krizine girmişti ki wc yi ben kaptım
Şimdi benim aklımda bir soru işareti daha var;
Manikür pedikür tüy konusu...
Normal doğum yapacağımızı farz edersek bu bakım işlerini nasıl halledeceğiz?
Ben hala malesef jilet yapan biriyim.
Bu aylarda bile canım çıkıyor yaparken yorgunluktan fenalaşıyorum.
İlerleyen zamanda bu iş nasıl olacak da doğuma yetiştireceğiz?
benim beyim de etobur ama öyle şanssız bır eşe denk geldi ki ben çiğ ete dokunamıyorum midem bulanıyor. Evlenmeden önce de babamlar hep bahsetmişlerdi. o yüzden pek üstüme gelmiyor :))) ete dokunulması gerekiyorsa eşim dokunuyor sonrasını bir şekilde ben hallediyorum. Bir keresinde ciğer yapmayı denedi ben çiğ ciğeri mutfakta öyle lömbür lömbür görünce nasıl wc ye koştuğumu hatırlamıyorum :))
Eşim takılıyor zaten mutfakta çiğ et olduğunda kapıya "dikkat çiğ et var" yazıcam senin için diyo :))
eşim çok şükür çok anlayışlı evde olduğu sürece her şeyi o yapıyor ama ben de yan gelip yatan biri olmadım içim elvermiyor.peşinde koşturuyorum ben de şunu yapayım diye ama kaburga ve bel ağrılarım fazlasıyla arttığından eşim yüzümden anlıyor çektiğim acıyı ve izin vermiyor pek.
Ben evlendiğimizde pek umudum yoktu anne abla eşime pek iş yaptırmamış çünkü ama garip şekilde evlenince süper sorumluluk sahibi olan bir erkek olduğunu görmek beni hep şaşırttı hem mutlu etti :))))
günaydın canım,
Yaaa eve gidince ben bel ağrısından sadece uzanmayı akıl edebiliyorum. pilastesi akşamları nasıl yapıyorsun azmine hayran kaldım. Ben de başlamak istiyorum esneme ve bel pelviks kemiği güçlendirme egzersizlerine ama işte motivasyonum yerlerde..((
kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
buz koydum... Ya bizim burada buyuk kıyma makinaları var: Kenarında et kalmıs eğitimli personelde bugun izinli. Bende diğer cocuk beberemez onu içinden almaayı dedim kendim gittim içinden eti alırken ayagım kaydı makinanın on tusuna bastı gogsum et beni içine çekti. Parmaklarımı son anda cektim. İlk darbeyi yedim Allahdan hemen cektım yoksa kesici darbeler geliyodu ilkim sadce haznenin içine alıyo eti. O kadar cok agrıdı ki gözümün önü döndü yere yıgldım. Petrsonle kaldırdı beni ama basım cok dondugu hareket edemedim. Şimdide odamda acıyı gormemeye calışıyorum. Ellerim saglam ama tırnkalarım cok agrıyo
zaten artık çiş de tutulmuyor ki bebek oynadıkça mesaneye basıyor sanki kaçırcakmış hissi geliyor çok komik bir durum :)))
kızlarr az önce doktorum aradı dün 50gr şeker yüklemem yapıldı 140 çıkması gerekirken bnmki 154 çıkmış. biraz yüksek çıkmış 100 grlık yapıcaz dedi.. neden yüksek kii off kafam takıldı. napmam lazım nasıl beslenmem lazım bebeğimi nasıl etkiler bu şeker olayı((
uyukluyordum bide doktorumun aradığını görünce ani bi kalkış yaptım kasığım ağrıdı oda cabası..
çookk pimpirikliyim çookkk:18:
Ben bir erkek bir kadının son bölümünü izlerken altıma kacırdım. Kız acil hastanee gidiyo bebeğe bişey oldu diye gidiyo cok sancısı var meger gaz sancısıymıs doktor gelmeden kurtuluyo tabi benimde aklıma "ben"" geldiğinden ugunarak guluyorum. Eşim geldi yanıma ben hala ugunuyorum neyse sonra baktım eşim ugunuyo noldu derken farkettim altıma kacırmısım
Arkadaşım sakın panik yapma. ben önce 50gr sonra 100gr bir hafta sonrasında da 75 gr testi yapılan biri olarak diyebilirim ki 154 bence çok yüksek değil. diyabet için gittiğim doktorum bana diet vermeye gerek bile görmedi ama aşağıdakilerden uzaklaş mutlaka,
Şekerleme, çikolatalar, pastalar kekler tatlılar (yani beyaz şeker oranı yüksek herşey. Meyveleri(eğer çok tatlı bir meyve ise) arkasında yoğurt tüket. Ayrıca Hamur işi gibi aşırı karbohidrat içerikli şeyler yememeye çalış. Zaten bunlara kesinlikle dikkat ediyordum ne oldu da oldu diyorsan bendensin :).
Hem 50 gr kesin sonuç vermiyor. Ayrıca bu testler yapılırken sakın sıkılıp gezineyim diye hareket etme çok fazla(çünkü yüzlükte test üç saat sürüyor. şeker ölçümünü bozuyor benim öyle oldu bence. Çünkü sonraki 75 likte normal çıkmıştı benim.
diyabet için gittiğim doktorum bana diet vermeye gerek bile görmedi ama aşağıdakilerden uzaklaş mutlaka,
Şekerleme, çikolatalar, pastalar kekler tatlılar (yani beyaz şeker oranı yüksek herşey. Meyveleri(eğer çok tatlı bir meyve ise) arkasında yoğurt tüket. Ayrıca Hamur işi gibi aşırı karbohidrat içerikli şeyler yememeye çalış. Zaten bunlara kesinlikle dikkat ediyordum ne oldu da oldu diyorsan bendensin :)
Allah yardımcın olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı Allah sana ve eşine sabırlar versin.tüm dualarım seninle.inşallah en kısa zamanda rabbim doğal yolla nice bebekler nasip eder.hayırlısı olsun canım.unutma herşeyde bir hayır vardır.beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
codulu bu hikaye sayesinde yeni bir kelime öğrendim; uğunmak.
İlk defa duydum ama araştırdım öğrendim anlamını :)
Riskli benim hamilelik o yüzden hareket yasak...
Ama doğum sonrası konuşalım bianka, belli ki sen de bu konuları biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?