2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

senin bebeğini görmeye çok az kalmış ne güzel benim daha 3 ocakta görüşüm peefffff çok özledim ben kızçemi yine yaaaaa
benim de öğretmem gereken biri var işleri ama kız stajyer ve 3 gün geliyor sadece işe. o da şuan başka bölümde ve bana şubatta vereceklermiş kızı işi öğretmem için. Ben de hiç sesimi çıkarmadım canıma minnet. Kızın hiç bankacılık tecrübesi de yok nasıl öğrenecek işleri 3 haftada hiç bilmiyorum neyse kendi bilir ne diyim :))

hastaneye gidersem rapor verirlerde o yuzden. Rapor alırsamda yerime kim bakacak. amaaannnnnn hiçbiri insan değil zaten hiçbiri

sana yapılanlar karşısında hala yerime kim bakacak diyosun arkadaşım sen melek falan mısın
bak biz burda 3 kişiydik birini eğitime çağırdılar 3 buçuk ay yokmuş
diğeri işlerden anlamıyo zaten yetkisi de yok
herşey bana kaldı bende 49 gün sonra ilk önce yıllık izne devamında da doğum iznine çıkacam çok mutluyum
kimse kalmayacak çok zorda kalacaklar o zaman içimin bütün yağları eriyip gidecek ooohhh mis

eğer spor yapıyorsan dilimlenmiş elma üzerine fıstık ezmesi protein için birebir. tavsiye ederim spordan sonra harika oluyor

Riskli benim hamilelik o yüzden hareket yasak...
Ama doğum sonrası konuşalım bianka, belli ki sen de bu konuları biliyorsun

Yaaa ben bir ara çok gülerken kaçırdım :26:
Ama artık iyice yüzsüzlüğe vurdum, hamileyim ben diyorum

sen mi ben mi yüzsüzlük diz boyu :))))))
dışarda pek wc ye gitmeyi sevmiyorum eve kadar bekliyim dedim bir gün eve nasıl kendimi attım bilmiyorum. eşimle wc kavgası yaparken ben gircem sen gircen diye ben heyecandan ve çok baskıdan accık kaçırdım
sonra istemdışı ahanda kaçtı dedim eşim gülme krizine girmişti ki wc yi ben kaptım

kızlarr az önce doktorum aradı dün 50gr şeker yüklemem yapıldı 140 çıkması gerekirken bnmki 154 çıkmış. biraz yüksek çıkmış 100 grlık yapıcaz dedi.. neden yüksek kii off kafam takıldı. napmam lazım nasıl beslenmem lazım bebeğimi nasıl etkiler bu şeker olayı((
uyukluyordum bide doktorumun aradığını görünce ani bi kalkış yaptım kasığım ağrıdı oda cabası..
çookk pimpirikliyim çookkk:18:

Yok canım ben heran alabilirm rapor ama onların dusuncesini soyluyorum o yuzdn beni hastaneye goturmediler.. Ama bende rapor hakkım baslamadan işten cıkarılmamak için sabrediyorum. Az kaldı 1.5 ay sonra suratlarını bidaha hiç görmeyeceğim şekilde kaçacagım

Yaşasın hamilelik

kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww

ohh negüzel canım güle güle kullansın inşallah.evet çok heyecanlı oluyor ama ben kendimde şunu farkettim hastane çantası için birkaç kıyafet aldık çok güzel heyecanlı fakat daha çok sabırsızlandım bebeğim için kıyafetlerini görünce bir an önce zamanın geçip bebişin gelmesini istiyorsun eşimde de aynı şey oldu oyüzden ara verdim alışverişe inşallah ocak ayında devam edicem nasipse

hadi bakalım arkadaşım hakkında hayırlısı, vicdansızlar

Ben bir erkek bir kadının son bölümünü izlerken altıma kacırdım. Kız acil hastanee gidiyo bebeğe bişey oldu diye gidiyo cok sancısı var meger gaz sancısıymıs doktor gelmeden kurtuluyo tabi benimde aklıma "ben"" geldiğinden ugunarak guluyorum. Eşim geldi yanıma ben hala ugunuyorum neyse sonra baktım eşim ugunuyo noldu derken farkettim altıma kacırmısım

valla benim manikürcü eve geliyor sağolsun 2 haftada bir evde yaptırıyorum çıkıyor aradan vakit ayırmaya gerek kalmıyor ağda olayı da 2 ay önce gittim tüylerim epilasyondan azaldığı için az ve yavaş çıkıyor zaten şimdilerde bir daha gidip bir de doğuma 1 hafta kala falan giderim herhalde o günler bi gelsin de :)

canım benim allah bozmasın maşallah ne güzel bişey sana yardımcı olması benim eşim canı istedi mi benden güzel yemek yapar ama mutfağın canına okur sonra topla saatlerce o yüzden hiç istemiyorum mutfağa girmesini normal şeylerde de elinden hiçbir iş gelmez beceremez yüzüne gözüne bulaştırır ama ben hastayken falan yardım etmeye çalışır geçen hafta evi süpürmeye çalıştı falan :)) hamilelik güzel şey ya

valla bazen ya da çoğu zaman diyim ceset gibi oluyorum ama allahtan bütün egzersizleri yerde yapıyorsun hiç kalkmadan o yüzden yorulmuyorsun zaten vücudu aşırı yorucu hareketler yok vücut ısısı çok artmamalı egzersiz yaparken bebeği de etkilermiş bence başla bırakamicaksın şiddetle tavsiye ediyorum bak 3 gün yapmiyim yamuluyorum hemen belim başım ağrıyor hem de doğru nefes alarak bebeğe fazla oksijen gitmesini sağlıyorsun bebeklerimiz için de iyi :))

canımmm çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora git göster bakalım ne dicek akşam eve gitmeyi bekleme ağrını dindirecek bişeyler verir doktor

allahım sabrını versin sağlığına kavuştuğun gibi tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin dualarımız seninle

bak codulu senin üstünde bir beladır dolaşıyor birilerine sadaka ver verebildiğin kadar allah korumuş büyük bişey atlatmışsın ayrıca bir tek sen mi varsın orda bi allahın kulu dur ben yapiyim demedi mi yani insaf vicdan sahibi biri yok mu orda bundan sonra da böyle şeyler olduğunda bırak başka biri yapsın sen niye zeynalık yapıyosun pardon dikkat et bak üzüldüm

zaten artık çiş de tutulmuyor ki bebek oynadıkça mesaneye basıyor sanki kaçırcakmış hissi geliyor çok komik bir durum :)))

içerde oynaşıyolar sonra habire wc ye gidiyosun hiçbişey de yok boşuna gitmiş oluyosun geçen gün avm de yürüyorum lavaboya gidicem bizim oğlan pedala basar gibi acil çıkış butonuna basıp duruyor ben yürüyorum oğlum vuruyor bir iki üç derken en sonunda çektim sağa kendimi bekledim geçmesini biraz daha yürüsem altıma edicem nerdeyse

slm kızlar

CODULU çok geçmiş olsun baya riskli bir kaza atlatmışsın bence doktora git rapor al canım Allah korumuş.

Arkadaşım sakın panik yapma. ben önce 50gr sonra 100gr bir hafta sonrasında da 75 gr testi yapılan biri olarak diyebilirim ki 154 bence çok yüksek değil. diyabet için gittiğim doktorum bana diet vermeye gerek bile görmedi ama aşağıdakilerden uzaklaş mutlaka,

Şekerleme, çikolatalar, pastalar kekler tatlılar (yani beyaz şeker oranı yüksek herşey. Meyveleri(eğer çok tatlı bir meyve ise) arkasında yoğurt tüket. Ayrıca Hamur işi gibi aşırı karbohidrat içerikli şeyler yememeye çalış. Zaten bunlara kesinlikle dikkat ediyordum ne oldu da oldu diyorsan bendensin :).

Hem 50 gr kesin sonuç vermiyor. Ayrıca bu testler yapılırken sakın sıkılıp gezineyim diye hareket etme çok fazla(çünkü yüzlükte test üç saat sürüyor. şeker ölçümünü bozuyor benim öyle oldu bence. Çünkü sonraki 75 likte normal çıkmıştı benim.

codulu bu hikaye sayesinde yeni bir kelime öğrendim; uğunmak.
İlk defa duydum ama araştırdım öğrendim anlamını :)

telaştan adama 100 grlığı ne zaman yapılcak diye soramadım bile. aricam şimdi.
senin dediklerinede dikkat ediyordum fakat şimdi fazlasıyla dikkat edicem.arada tatlı tüketimim olmuyoda değildi ama onuda kestim bitmiştir:)

Şeker açısından değil de kilo açısından ben bunlara dikkat ediyorum da nooldu diyorum...
Var olan kilodan kurtulmaya yetmiyor bunlara dikkat etmek...

Allah yardımcın olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı Allah sana ve eşine sabırlar versin.tüm dualarım seninle.inşallah en kısa zamanda rabbim doğal yolla nice bebekler nasip eder.hayırlısı olsun canım.unutma herşeyde bir hayır vardır.

codulu bu hikaye sayesinde yeni bir kelime öğrendim; uğunmak.
İlk defa duydum ama araştırdım öğrendim anlamını :)

"şimdide acıdan uğunuyorum canım" bi kaç kere cümle içinde görürsen daha cabuk literaturune geçer. Peki Codulunun anlamını biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…