2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Arkası geniş önü daha dar
Doğumdan sonra geniş olan kısım karnımıza gelecek yani...
Medikal bir ürünmüş.
Doktora da dedim ki "ne kadar kullanabilirim"
O da "sabah uyanıp aksam yatana kadar" dedi..

buy ay içinde bende şeker ölçümü yaptırdım 50lik biraz yüksek çıktı 148 dolayısıyla 100lük istendi onuda yaptım ço şükür ilginç bir şekilde düşük bile çıktı açlık 87 1.saat 136 2. saat 103 3.saat 67 eee okadar saat beni aç sususz bırakırlarsa olacağı bu:)

şimdilik ufak tefek şeyler almaya başladım bebek bezi şambuanı sizlere faydalandığım kampanyaların tüyolarını vereyim çoğunuzun işine yarabilir öncelikle anne lütfen denilen sitede ttnet üyelerine özel kampanya var çevrenizde muhakkak ttnet üyesi olan vardır rica edin TC KİMLİK NO’nusunu 6606’ya göndermesi yeterlidir. Sonrasında TTNET tarafından telefonuna SMS olarak gönderilecek olan kodu size versin , sizede anında 100 tllik alışverişinizde 20 TL indirim uygulansın

ben 2 paket PRİMA Bebek Bezi Premium Care Mini İkiz No: 2 (3-6 Kg) 62 'li + Gilette Traş Jeli Hediyeli aldım 25.99*2
bide SEBAMED Bebek Şampuanı - 500 ml 21.90
SEBAMED Bebek Pişik Önleme Kremi - 100 ml 16,90
MOJE Cibinlik Demiri aldım 7.5
CHICCO Baby Moments Bebek Sabunu 100gr 4,90
toplamında 103 tl tuttu kodu kullandım 83tl ye düştü 6 taksit ve kargo ücretsiz olarak elime geçti

devamı birazdan:)

Çoğumuzun bildiği gibi inanılmaz pahalı loğusa pijamaları kampanyaları takip edip bir kaç siteden alışveriş yaptım çok şükür bu işide atlattım ilk olarak dominoshop sitesinden 49,90 aşağıdaki takımı aldım siparişinizi 50 tamamlarsanız (ben 2 tl çorap aldım:) kargo ücretsiz üstelik dilerseniz kapıda ödeme bile yapabilirsiniz

Eklentiler

• $pr_01_2548_max.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 30
zaten artık çiş de tutulmuyor ki bebek oynadıkça mesaneye basıyor sanki kaçırcakmış hissi geliyor çok komik bir durum :)))

Yaaa ben bir ara çok gülerken kaçırdım :26:
Ama artık iyice yüzsüzlüğe vurdum, hamileyim ben diyorum

Benim gibi geceleği çok fazla ömen vermiyosanız ama bulunmasında da fayda var diyosanız id.com.tr den aldığım şu ürün sizinde işinizi görecektir ve kesinlikle penyase çok kaliteli sadce ben aldığımda ne alırsan al kargo ücretsizdi 13,90 lira aldığım bu üründe kargo ücreti ödemedim şimdi ise 50 tl limit biçmişler belki site içerisinde başka beğeneceğiniz ürünlerde çıkabilir

Eklentiler

• $n-minna-lohusa-gecelik-pembe-1364.webp
    11 KB · Görüntüleme: 41
Neden salam yememesi gerektiğini soran biri vardı mesajını bulamadım ama nedeni toksoplazma adı verilen bakteriden korunmak için salam, sucuk, sosis gibi gıdalardan uzak durulması ya da çok canınız çektiğinde örneğin sucuk- çok iyi pişmiş olması gerekir. Aslına bakarsanız katkı maddeleri içeren bu tip gıdalardan her zaman kaçınılması ve eve sokulmaması en iyisidir.

fiyatı çook uygunmuş. çabuk teslim oluyor mu?
emzirmek için açılabiliyor mu?

codulu bu nedir senin üzerindeki uğursuzluk. Çok fazla geliyor başına bu tür kazalar. Allah korumuş çok geçmiş olsun canım..
Sen bence evden hiç çıkma ya da birilerine sadaka falan ver. Bu kadar bela hiç hayra alamet değil.

Kesinlikle...
Salam sosis jambon gibi gıdaların hala evlerde yenilmesi bana çok çağ dışı geliyor. (Biraz ağır bir cümle oldu ama...)
Katkı maddeli, raf ömrü olan, paketlenmiş gıdalardan uzak durmak lazım.
Genel olarak sağlıklı yaşam için düşünürsek, şekeri tamamen kaldırıp, pirinç ve patatesi de mümkün olduğunca azaltmak gerekiyor.

canım benim Allah sabır versin. çok büyük bir sınavdan geçiyorsun. Çok da güçlüsün canım.
Bebeklerin melek oldu.
Allahım en hayırlı zamanda kucağını tekrar doldursun. Yaşadığın acıları dindirsin inşallah canım.

Kesinlikle Schaqa. Meyva bile sınırlı yenmelidir. Özellikle akşam yemeğinden sonra yenilen meyvanın şekeri vücutta depolanır.

dogru soyluyosun canım yaaa ben en guzeli bi sadaka vereyim.

Kesinlikle Schaqa. Meyva bile sınırlı yenmelidir. Özellikle akşam yemeğinden sonra yenilen meyvanın şekeri vücutta depolanır.

Evet aynennnn.
Ben meyveyi kahvaltıda bir de akşam üzeri 4-5 gibi yemeyi seviyorum.
Ama en çok kahvaltıda seviyorum. Sanki insanın içi yıkanıyor :)

koca kız oturdum aglııyorum suanda yaaa. Kafamı dagıtmaya calışıyorum ama yok yani hla aaynı. üstüm basımda hep battı yere dusunce..

sen orda düşerken,oturup ağlarken çevrendeki seninle birlikte çalışan insan görünümlü mahlukatlar napıyor onu ayrıca çok merak ediyorum ben. Niye seni kimse hastaneye götürmüyor anlamıyorum

Canim bu konuyu doktorunla ayrintili konusman lazim benim tahmini dogum 22 mart ben 26+3 um ya geç dollenme olmus eger boyleyse sana en bastan baska taeih vermesi lazimdi mesela benim adet tarihim 6 haziran ama geç dollenme olmus hesapladi 15 hazirana gore hesapla dedi yada bebeğin geriden geliyor ki oyle olsaydi doktorun sana derdi bence doktorunla goruş

Evet aynennnn.
Ben meyveyi kahvaltıda bir de akşam üzeri 4-5 gibi yemeyi seviyorum.
Ama en çok kahvaltıda seviyorum. Sanki insanın içi yıkanıyor :)

geçtiğimiz günlerde sabah kahvaltıda ananas yiyordum eşim garip garip baktı:)
benim gibi biri varmış hehe

kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww

ayyy ne güzellll. Mis gibi olacak. Kesinlikle kurulumdan sonra fotoğraf bekliyoruz :))
bizim de yarın veya perşembe gelecek inşallah. Bizimkini mobilyacı yaptı inşallah umduğumuz gibi olmuştur(

sen orda düşerken,oturup ağlarken çevrendeki seninle birlikte çalışan insan görünümlü mahlukatlar napıyor onu ayrıca çok merak ediyorum ben. Niye seni kimse hastaneye götürmüyor anlamıyorum

hastaneye gidersem rapor verirlerde o yuzden. Rapor alırsamda yerime kim bakacak. amaaannnnnn hiçbiri insan değil zaten hiçbiri

Yoğun iş tempomun yavaşlaması ilearanıza geri döndüm ... Kimi yazılarınızı ara ara okumaya çalıştım. Dün parmaktan iki günlük şeker ölçümlerimi endokrinime gösterdim o da beslenmemin düzgün olduğunu sadece tatlı tüketiminde bulunmamamı önerdi. :). 2. doz tetenozda ise hiiiiç ağrım olmadı :). Halbuki ilkinde üç gün acı çekmiştim hatta uyuyamamıştım. Bu cumartesi de günlerden sonra bebeğimi göreceğim. Doktorum doğum yapmıştı o nedenle kontrolümü 1,5 ay sonrasına yazmıştı. En son yarım kilo olan bebeğim bakalım kaç Kilo oldu.

Bu gün internetten "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekliyor " isimli bir kitap sipariş ettim. bu işin dünya çapında ansiklopedisi olduğunu hem çevremden hem internetten okumuştum. Dayanamadım aldım. İnceledikten sonra sizlerle de fikirlerimi paylaşırım.

bebeğime aldım biberon , süt saklama kabı vb. ürünleri kullanmadan dezenfekte etmek istiyorum.Fakat yıkamak için önereceğiniz bir sabun ya da deterjan markası var mı? mümkünse organik bir ürün olsun istiyorum. Yıkayıp sonra da 5 dakika kaynatacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…