bu ters çevrilme işini anlayamadığım için netten bakıyorum sayfa açılırsa bakacağım.
ya ben gezemiyorum. pazar akşam saat 19.00 gibi avm' ye gittik içeride zor durdum
boynerden çocuklara yeniyıl hediyelerini aldım çıktım daha da hiçbir yere bakmadım
inanılmaz kalabalık başım döndü. eşime dedim gelirsek haftaiçi akşam gelelim bir daha
bana sakın avm ye falan gidelim deme sakın.
bir de bütün gün dışarıda piknikteydim bundan da olabilir.
zaten artık çiş de tutulmuyor ki bebek oynadıkça mesaneye basıyor sanki kaçırcakmış hissi geliyor çok komik bir durum :)))
Çoğumuzun bildiği gibi inanılmaz pahalı loğusa pijamaları kampanyaları takip edip bir kaç siteden alışveriş yaptım çok şükür bu işide atlattım ilk olarak dominoshop sitesinden 49,90 aşağıdaki takımı aldım siparişinizi 50 tamamlarsanız (ben 2 tl çorap aldım:) kargo ücretsiz üstelik dilerseniz kapıda ödeme bile yapabilirsiniz
Benim gibi geceleği çok fazla ömen vermiyosanız ama bulunmasında da fayda var diyosanız id.com.tr den aldığım şu ürün sizinde işinizi görecektir ve kesinlikle penyase çok kaliteli sadce ben aldığımda ne alırsan al kargo ücretsizdi 13,90 lira aldığım bu üründe kargo ücreti ödemedim şimdi ise 50 tl limit biçmişler belki site içerisinde başka beğeneceğiniz ürünlerde çıkabilir
kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
Neden salam yememesi gerektiğini soran biri vardı mesajını bulamadım ama nedeni toksoplazma adı verilen bakteriden korunmak için salam, sucuk, sosis gibi gıdalardan uzak durulması ya da çok canınız çektiğinde örneğin sucuk- çok iyi pişmiş olması gerekir. Aslına bakarsanız katkı maddeleri içeren bu tip gıdalardan her zaman kaçınılması ve eve sokulmaması en iyisidir.
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
Kesinlikle...
Salam sosis jambon gibi gıdaların hala evlerde yenilmesi bana çok çağ dışı geliyor. (Biraz ağır bir cümle oldu ama...)
Katkı maddeli, raf ömrü olan, paketlenmiş gıdalardan uzak durmak lazım.
Genel olarak sağlıklı yaşam için düşünürsek, şekeri tamamen kaldırıp, pirinç ve patatesi de mümkün olduğunca azaltmak gerekiyor.
codulu bu nedir senin üzerindeki uğursuzluk. Çok fazla geliyor başına bu tür kazalar. Allah korumuş çok geçmiş olsun canım..
Sen bence evden hiç çıkma ya da birilerine sadaka falan ver. Bu kadar bela hiç hayra alamet değil.
Kesinlikle Schaqa. Meyva bile sınırlı yenmelidir. Özellikle akşam yemeğinden sonra yenilen meyvanın şekeri vücutta depolanır.
koca kız oturdum aglııyorum suanda yaaa. Kafamı dagıtmaya calışıyorum ama yok yani hla aaynı. üstüm basımda hep battı yere dusunce..
canım maşallah bebişinebenim takıldığım biryer var ama kızlar yaa , senin bdt 28 mart, benim bdt 15 mart görünüyor canım,yani bu sayılara göre senden 13 gün ileride olmam lazım ama benim doktorumun ultrason aletine göre ben şu an 26+4 üm bu kadar çok fark nasıl olabiliyor
Evet aynennnn.
Ben meyveyi kahvaltıda bir de akşam üzeri 4-5 gibi yemeyi seviyorum.
Ama en çok kahvaltıda seviyorum. Sanki insanın içi yıkanıyor :)
geçtiğimiz günlerde sabah kahvaltıda ananas yiyordum eşim garip garip baktı:)
benim gibi biri varmış hehe
kızımın mobilyaları geldi içerde kuruyorlar, heyecan heyecan heyecan , evlenirken bu kadar heycanlanmadım yawww
sen orda düşerken,oturup ağlarken çevrendeki seninle birlikte çalışan insan görünümlü mahlukatlar napıyor onu ayrıca çok merak ediyorum ben. Niye seni kimse hastaneye götürmüyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?