İdrar yolu enfeksşiyonu olmuşum
canım maşallah bebişinebenim takıldığım biryer var ama kızlar yaa , senin bdt 28 mart, benim bdt 15 mart görünüyor canım,yani bu sayılara göre senden 13 gün ileride olmam lazım ama benim doktorumun ultrason aletine göre ben şu an 26+4 üm bu kadar çok fark nasıl olabiliyor
Ben bir erkek bir kadının son bölümünü izlerken altıma kacırdım. Kız acil hastanee gidiyo bebeğe bişey oldu diye gidiyo cok sancısı var meger gaz sancısıymıs doktor gelmeden kurtuluyo tabi benimde aklıma "ben"" geldiğinden ugunarak guluyorum. Eşim geldi yanıma ben hala ugunuyorum neyse sonra baktım eşim ugunuyo noldu derken farkettim altıma kacırmısım
"şimdide acıdan uğunuyorum canım" bi kaç kere cümle içinde görürsen daha cabuk literaturune geçer.Peki Codulunun anlamını biliyo musun
hahahah hayırrrr
google da yardımcı olmadı
senin bebeğini görmeye çok az kalmış ne güzel benim daha 3 ocakta görüşüm peefffff çok özledim ben kızçemi yine yaaaaa
benim de öğretmem gereken biri var işleri ama kız stajyer ve 3 gün geliyor sadece işe. o da şuan başka bölümde ve bana şubatta vereceklermiş kızı işi öğretmem için. Ben de hiç sesimi çıkarmadım canıma minnet. Kızın hiç bankacılık tecrübesi de yok nasıl öğrenecek işleri 3 haftada hiç bilmiyorum neyse kendi bilir ne diyim :))
sen mi ben mi yüzsüzlük diz boyu :))))))
dışarda pek wc ye gitmeyi sevmiyorum eve kadar bekliyim dedim bir gün eve nasıl kendimi attım bilmiyorum. eşimle wc kavgası yaparken ben gircem sen gircen diye ben heyecandan ve çok baskıdan accık kaçırdım
sonra istemdışı ahanda kaçtı dedim eşim gülme krizine girmişti ki wc yi ben kaptım
sorma yaaa o bölümünü ben de izledim güldüğümde ben de katılıyorum kalıyorum eğer çişim varsa benimki de accık da olsa kaçıyor :))
komik haller bu haller yaaa. Bu halleri utanmasam günlük olarak yazıcam ama yok biri okursa rezil olurum diye kendi içimde arada bir de kocamla birlikte yaşıyorum :)))
kızlarr az önce doktorum aradı dün 50gr şeker yüklemem yapıldı 140 çıkması gerekirken bnmki 154 çıkmış. biraz yüksek çıkmış 100 grlık yapıcaz dedi.. neden yüksek kii off kafam takıldı. napmam lazım nasıl beslenmem lazım bebeğimi nasıl etkiler bu şeker olayı((
uyukluyordum bide doktorumun aradığını görünce ani bi kalkış yaptım kasığım ağrıdı oda cabası..
çookk pimpirikliyim çookkk:18:
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
valla benim manikürcü eve geliyor sağolsun 2 haftada bir evde yaptırıyorum çıkıyor aradan vakit ayırmaya gerek kalmıyor ağda olayı da 2 ay önce gittim tüylerim epilasyondan azaldığı için az ve yavaş çıkıyor zaten şimdilerde bir daha gidip bir de doğuma 1 hafta kala falan giderim herhalde o günler bi gelsin de :)
canım benim allah bozmasın maşallah ne güzel bişey sana yardımcı olması benim eşim canı istedi mi benden güzel yemek yapar ama mutfağın canına okur sonra topla saatlerce o yüzden hiç istemiyorum mutfağa girmesini normal şeylerde de elinden hiçbir iş gelmez beceremez yüzüne gözüne bulaştırır ama ben hastayken falan yardım etmeye çalışır geçen hafta evi süpürmeye çalıştı falan :)) hamilelik güzel şey ya
valla bazen ya da çoğu zaman diyim ceset gibi oluyorum ama allahtan bütün egzersizleri yerde yapıyorsun hiç kalkmadan o yüzden yorulmuyorsun zaten vücudu aşırı yorucu hareketler yok vücut ısısı çok artmamalı egzersiz yaparken bebeği de etkilermiş bence başla bırakamicaksın şiddetle tavsiye ediyorum bak 3 gün yapmiyim yamuluyorum hemen belim başım ağrıyor hem de doğru nefes alarak bebeğe fazla oksijen gitmesini sağlıyorsun bebeklerimiz için de iyi :))
canımmm çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora git göster bakalım ne dicek akşam eve gitmeyi bekleme ağrını dindirecek bişeyler verir doktor
allahım sabrını versin sağlığına kavuştuğun gibi tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin dualarımız seninle
bak codulu senin üstünde bir beladır dolaşıyor birilerine sadaka ver verebildiğin kadar allah korumuş büyük bişey atlatmışsın ayrıca bir tek sen mi varsın orda bi allahın kulu dur ben yapiyim demedi mi yani insaf vicdan sahibi biri yok mu ordabundan sonra da böyle şeyler olduğunda bırak başka biri yapsın sen niye zeynalık yapıyosun pardon dikkat et bak üzüldüm
içerde oynaşıyolar sonra habire wc ye gidiyosun hiçbişey de yok boşuna gitmiş oluyosun geçen gün avm de yürüyorum lavaboya gidicem bizim oğlan pedala basar gibi acil çıkış butonuna basıp duruyor ben yürüyorum oğlum vuruyor bir iki üç derken en sonunda çektim sağa kendimi bekledim geçmesini biraz daha yürüsem altıma edicem nerdeyse
bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?
fiyatı çook uygunmuş. çabuk teslim oluyor mu?
emzirmek için açılabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?