2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım ikimizin bdt si aynıymış benimki de 15 mart. sen yazınca şimdi dikkatimi çekti bahsettiğin arkadaşın bdt sine baktım 28 mart değil 28 şubatmış. yani o arkadaşın bebeğinin 29+3 çıkması son derece normal tam haftasıyla uyumlu gidiyor. o nedenle bir sorun yok yani stres yapma olur mu? benim bebeğimde genelde 2 hafta önden gidiyor ama bu biraz genlerle ve erken döllenmeyle de alakalı olabilir, yani eşim ve ben oldukça uzun boyluyuz.

codulu arkadaşım başına geleni şimdik okudum.. uff dedim bi anda yaa ben öyle bişey yaşasam bu halimle bile zıplarım..
çookk geçmiş olsun canım yaa

sorma yaaa o bölümünü ben de izledim güldüğümde ben de katılıyorum kalıyorum eğer çişim varsa benimki de accık da olsa kaçıyor :))
komik haller bu haller yaaa. Bu halleri utanmasam günlük olarak yazıcam ama yok biri okursa rezil olurum diye kendi içimde arada bir de kocamla birlikte yaşıyorum :)))

zamanı gelince gittiğimde bende bir aydır görmemiş olacağım o yüzden heyecanlıyım...
bende anlamıyorum zaten ne düşündüklerini boşverrrrrrrrrrrrr inşallah herşey yolunda gider bizde
planladığımız zamana kadar çalışırız o zamanda elimizden geldiğince anlatırız ister anlarlar ister anlamazlar
napalım

aynı işte benden bir tane daha eve girer girmem doğru wc ye giderim. olurda kazara benden başka kullanacak olan varsa diğer wclerden birini kullanır (evde 2 banyo 1 tuvalet olunca) herkese yetecek kadar var en azından şimdilik

kızlar merhaba.bu hafta izindeyim.evde internet olmadıığndan giremiyorum.nasılsınız?benim oğlum maşalalh kıpır r bugünlerde
bugün biri katalog verdi ersağ ürünleri satıyormuş...
ersağ ürünleri hakkıında bilgisi olan var mı?

ya bu hamilelik çok başka bişey ya bende de oluyo ilk gebeliğimde bir defa accık değil baya baya
altıma yapmıştım iyiki burda tanıyanım yok

merhaba,
öncelikle hepinize sağlıklı ve mutlu doğumlar dilerim:)

26. haftada gebelik diyabeti teşhisi konulan birisi olarak aranızda bu durumu yaşayanlara bilgi vermek isterim.
öncelikle bana da 50 gr. glikoz yüklemesi yapıldı ve sonuç 155 çıkmıştı. testin tekrarlanması gerekiyordu. moralim çok bozuldu.
1 hafta sonra 100 gr. lık yükleme yapıldı ve 1. saat değeri ile 2. saat değeri sınır değerlerin üzerinde (1. saat max.185, benimki 210, 2. saat max.155,benimki 158 ) çıkınca teşhis konuldu.O gün apar topar randevusuz başka bir hastanenin endokrinoloji uzmanına gittik. HEMOGLOBİN A1C, fruktozamin gibi değerler için tekrar kan alındı. bana her gün, her öğün öncesi ve sonrası parmağımdan kan alıp ölçmem için eğitim verildi, FREESTYLE test cihazı ve test çubuğu satın aldık.ardından diyetisyene yönlendirildim. bana ilk hafta 1800 kcal lik hakikaten ağır bir diyet verildi. o hafta 1 kilo verdim ve her gün kan değerlerimi ölçüp bana verilen deftere yazdım. ama o haftaki psikolojim berbattı. devamlı ağlıyordum. kadınlar kulübünde benden ileride olan hamilelerle konuşup dertleşerek psikolojimi düzelttim diyebilirim.
2.hafta kontrol için doktora gittiğimizde değerlerimin diyetle kontrol altına alındığı söylediler, ama diyete doğuma kadar devam edecektim. diyetim biraz daha değiştirilerek 2000 kcal lik bir diyet verildi bu sefer. şu anda halen bu diyeti uyguluyorum. artık her gün değil haftada 3 gün, günde 2 kez açlık ve tokluk değerlerimi ölçüp not ediyorum.doktora da ayda 1 kez gidiyorum.

ben kilo vermeme rağmen bebeğim normal haftasında gelişmeye devam ediyor. ben sağlıklıysam o da sağlıklı. tek keşke dediğim konu, o sırada psikolojik destek alabilseydim daha iyi olacaktı. ya da bana daha güzel bir şekilde anlatılsa o kadar korkmayacak üzülmeyecek ağlamayacaktım.
moral çok önemli, üzüldüğünüz zaman kan şekeri değeriniz daha yüksek çıkıyor çünkü.kendinizi olabildiğince rahat bırakın, özellikle benim gibi stresli işte çalışanlar kendilerine daha çok dikkat etsinler.

herkese iyi akşamlar,
sevgiler,

dularımız seninle cnm... Rabbim bir daha acı yaşatmasın sana inş. Geçmiş olsun.

Merhaba hanımlar.. Oğluma oda yapmak istiyorum. Pazar günü siteleri gezdik. Genelde kendi üretimleri olduğu için 2 ile 5 bin arasında değişiyordu. Büyüyen beşikler yatağa döndüğünde kullanışlı oluyor mu? Odasını alıp kuranlar da var ben daha karar bile veremiyorum

bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?

ay gül gül öldüm bütün hamilelerde aynı sorun eşim dışarı çıkarken diyoki tuvalete gittin mi kendimi çocuk gibi hissediyorum

Odadan beklentim ileriye dönük olması. Böyle çok cicili bicili bir şey de istemiyorum erkek için uygun olsun istiyorum. Avangard modeller erkek odası için de uygun mudur sizce?

bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?

cnm benim ocak 11 de 32 hafta oluyo ben ocak ayını bitirmeyi düşünüyorum dayanabilirsem
ozaman 35 oluyo bakalım

herkese selam,
okadar yoğun bir hafta yaşıyorum ki anlatamam, dün bütün evi topladık ve bugün badana başladı. İş çıkısı eşimle koştur koştur unkapanına gittik saat geç olduğundan sadece 2 acık mağaza bulabildik ama neyseki istediğim duvar kağıdını buldum. Boya alamadık ama saat cok geç olmustu onuda bugün haledicez. Tavanlar ve duvar kağıdı yapılmıs hafta sonuna kadar bitecek pazar günüde kadın gelecek temizlikte bittimi ohhhh. Annemde gelecek yardıma zaten el birliğiyle bitiririz artık. Bu arada dün ofiste ayağım kaydı ve bacaklarım resmen ikiye ayrıldı. Karnım cok acıdı. Bişe oldu diye ödüm koptu bebişiminde inadı tuttu her zamankinden az tekmeledi dün ama neyseki bugün ayakları dısarı cıkacak nerdeyse :) veeeeeeeee işten cıkartılma tarihimde belli olduuu. ocak sonunda ayrılıyorum işten. işte böyle yoğun bir hafta bizi bekliyor. Haftayada mobilya ve diğer ihtiyaclar alışverişi var :) çok çalışmam lazım çokkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…