Eki Görüntüle 907223 kızlar bugün keçe aldım kapı süsü ve lohusa tacı yapacağım inşallah Eki Görüntüle 907220 buna benzetmek istiyorum taşlı boncuklu falan aynısı olmayabilir ama bunları örnek alıcam bakalım
büyük oğlumun 1 yaş 2.yaş günü kostümünü ve magnetini yaptım acemiceydi inşallah bu daha iyi olur inşallah
Canım uçuk viral bir enfeksiyondur. Viral enfeksiyonlardaki kişinin bağışıklığı bebeğini etkilemez. Sadece senin hastalığı daha rahat geçirmene seyretmene neden olur. Eğer Doğuma yakın vajinal bölgende uçuk varsa uçuklu bölgenin bebeğe bulaşmamsı için sezeryan yapılır. Ve doğum sonrasındada virüsün bebeğe geçmemesi için önlemler alınır. Eğer daha öncede uçuk çıkarıdysan hamilelikde cıkarman bebek için tehlike oluşturmaz ama ilk kez cıkarıyo olsaydın bebekde anormalılere neden olurdu. Ve kesinlikle bebeğin bağışık olması gibi bir durum yok. Öyle olsaydı kızamık, kabakulak geçiren bizlerin cocuklarında bu hastalıklar görülmezdi ama ne yuazıkki durum oyle değil. Mesela ben Hepatit b tasıyıcısıyım ve bebeğime bulaşmıyo şimdilik hastalık ama doğumdan sonra cok dikkat etmem gerekecek. Ve dogum esnasında da dikkat gerekecek.Yani eğer ben emzirirken meme uclarımda yara oluşursa bebeğimi emzirmeyeceğim sende uçuk çıkarırsan bebeğine öpmeyeceksin, kullandıgın havluyla bebeğini kurulamayacaksın... Ki bunlarar zaten uyarız merak etme. Ama yinede durum ciddi canım korkma ama tedbirsizde davranma.Aklıma geldi. Mesela HİV virusude annede varsa bebeğede geçiyo. Bebek bağışık olmuyo aynı hastalıgı oda yasıyor. yani viral enfeksiyonlarda bağışıklık tasınabilir değil.
Peki hamileyken o hastalıkları geçirsek bebekte bir bağışıklık durumu olmuyor mu?
Hani geçmişte geçirdik oldu bitti de, Allah korusun diyelim hamileyken su çiçeği olunduğunda, bebeğe etkisi nasıl acaba?
yaşadığın durum belki normaldir bilemiyorum ama bu tip sıkıntıları ihmal etmeden doktora görünmeni öneririm, ihmale gelmez, benimki aşağıda değil, ve ağrı giiryorsa muhakkak görünKızlar bugün 30+0 ım. Göbeğim aşağıda sanki benim. Size de öyle diyen oldu mu?Biraz ayakta kalayım kasıklarıma ağrı giriyor.
Peki hamileyken o hastalıkları geçirsek bebekte bir bağışıklık durumu olmuyor mu?
Hani geçmişte geçirdik oldu bitti de, Allah korusun diyelim hamileyken su çiçeği olunduğunda, bebeğe etkisi nasıl acaba?
Canım Allah korusun bebeğini kaybedebilirsin bile. Sen bağışıklık kazanmadan önce hastalanacaksın. Ve hastalığın tum etkilerini bebekde yasayabilir. O yuzden cok tehlikeli. Ki hamile oldugun için senin bağışıklık sisteminde zayıf. Zaten bi cok durumda bebekde gelişim anormalilisi olabileceği ve anne hayatıda tehlikeye girdiğinden gebeliğe son veriyorlar. Allah yasatmasın kimseye bunu..
Kızlar göbek deliğim kızardı sanki patlıcakmış açılacakmış gibi gergin
Korkuyorum sizin nasıl gerginlik
Bu normal mi baska bişey mi var acaba(((
Çok gergin olunca ne tehlikesi varmış çok çok geçmiş olsun şükür iyiymişsiniz
Emelcim ben yıllarca idefix'ten alışveriş yaptım.
Ama sonra D&R'ın internet fiyatları çok daha ucuz olmaya başladı, ona geçiş yaptım.
Son olarak D&R idefix'i satın aldı. Ben yine d&r'dan alışverişe devam.
Hiç gidip elimle seçip kitap almıyorum uzun yıllardır.
yaaa mahallenin en mutlu bebeği kitabı d&r da 20 tl. idefixten 13 tl ye aldım. diğer kitaplar da keza öyle. 3 kitap aldım 3.5 lira da kargo parasıyla bile yine kar ettim. Mağazalarda göz göre göre nasıl bu kadar pahal satabiliyolar anlamış değilim.
Kızlar birşey sorcam. Ben internetten hiç kitap almadım. Geçen haftasonu d&r a gittim ve schaga nın listelediği kitaplardan bir kaç tanesini alacaktım. aldım tam kasaya gidiyordum ki dedim nette ne alemde bu kitaplar bakayım diye. d&r da 20 tl olan kitap idefix adlı sitede de kitap yurdu'nda da 11 lira idi. İnternetteki kitaplar da orjinal mi ? Bilen var mı? Eğer orjinalse internetten sipariş vereceğim çünkü..
canm gerginlik değil de anladığım kadarıyla rahmin toplanıp kasıklara baskı yapması şeklinde tarif ettiği
erken doğum sancısı olma ihtimali dr u endişelendirdi
karışık mı yazdım ne
maveracm güzel dileklerin için teşekkürler evt hayırlısıyla bi tamamlasaydık
Eki Görüntüle 907223 kızlar bugün keçe aldım kapı süsü ve lohusa tacı yapacağım inşallah Eki Görüntüle 907220 buna benzetmek istiyorum taşlı boncuklu falan aynısı olmayabilir ama bunları örnek alıcam bakalım
büyük oğlumun 1 yaş 2.yaş günü kostümünü ve magnetini yaptım acemiceydi inşallah bu daha iyi olur inşallah
Canım Allah korusun bebeğini kaybedebilirsin bile. Sen bağışıklık kazanmadan önce hastalanacaksın. Ve hastalığın tum etkilerini bebekde yasayabilir. O yuzden cok tehlikeli. Ki hamile oldugun için senin bağışıklık sisteminde zayıf. Zaten bi cok durumda bebekde gelişim anormalilisi olabileceği ve anne hayatıda tehlikeye girdiğinden gebeliğe son veriyorlar. Allah yasatmasın kimseye bunu..
canım eklerini göremedim ben tekrar ekleme şansın var mı? acaba sadece ben mi sorun yaşıyorum?
kesinlikle imza al. İnan bana kimse kimseye işini yapmayan birine para vermez hayrına. Kesinlikle bir yol bulmuşlardır. Ben kendi evladına bile acımayan,bir hamile ile nasıl konuşulması,nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen bir adama asla güvenmem. Çok dikkatli ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?