2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bakmaya çalıştım ama olmadı ((((

eee acemiliğini atmışsın sen ilkinde inşallah bu istediğin gibi olur

Peki hamileyken o hastalıkları geçirsek bebekte bir bağışıklık durumu olmuyor mu?
Hani geçmişte geçirdik oldu bitti de, Allah korusun diyelim hamileyken su çiçeği olunduğunda, bebeğe etkisi nasıl acaba?

evet bu soruyu tuttum ve en çok korktuğum şeylerden biri ???

Kızlar bugün 30+0 ım. Göbeğim aşağıda sanki benim. Size de öyle diyen oldu mu?Biraz ayakta kalayım kasıklarıma ağrı giriyor.
yaşadığın durum belki normaldir bilemiyorum ama bu tip sıkıntıları ihmal etmeden doktora görünmeni öneririm, ihmale gelmez, benimki aşağıda değil, ve ağrı giiryorsa muhakkak görün

Canım Allah korusun bebeğini kaybedebilirsin bile. Sen bağışıklık kazanmadan önce hastalanacaksın. Ve hastalığın tum etkilerini bebekde yasayabilir. O yuzden cok tehlikeli. Ki hamile oldugun için senin bağışıklık sisteminde zayıf. Zaten bi cok durumda bebekde gelişim anormalilisi olabileceği ve anne hayatıda tehlikeye girdiğinden gebeliğe son veriyorlar. Allah yasatmasın kimseye bunu..

cevap için teşekkürler ama sonuçları feciymiş.
rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

hamilelikde grip bile tehlikeli. Diğer hastalıkları dusunmeyelim bile. Ki aramızda sadece grip oldugu için yukselen atesi nedeniyle risk tasıyıp astanede yatan arkadaslarımızda var.. Ama ilk 3 ay risk daha cok sanırım. Sonraki dönemlerde kurtarılabilinir galiba. ama viral enfeksiyonlarda virüsün anneden bebeğe bulaşma durumu var. Mesela ben hepatit için virüs miktarına baktırıyorum surekli. Eğer yukselirse bebeğime bulaşabileceği için kontrol altındayım.

Son düzenleme:
Kızlar göbek deliğim kızardı sanki patlıcakmış açılacakmış gibi gergin
Korkuyorum sizin nasıl gerginlik
Bu normal mi baska bişey mi var acaba(((

benimki de acayip gerildi, bebeğin duruşu ile de alakalı olabilir ama bence normal bu yaşadığımız durum.

Çok gergin olunca ne tehlikesi varmış çok çok geçmiş olsun şükür iyiymişsiniz

canm gerginlik değil de anladığım kadarıyla rahmin toplanıp kasıklara baskı yapması şeklinde tarif ettiği
erken doğum sancısı olma ihtimali dr u endişelendirdi
karışık mı yazdım ne

maveracm güzel dileklerin için teşekkürler evt hayırlısıyla bi tamamlasaydık

yaaa mahallenin en mutlu bebeği kitabı d&r da 20 tl. idefixten 13 tl ye aldım. diğer kitaplar da keza öyle. 3 kitap aldım 3.5 lira da kargo parasıyla bile yine kar ettim. Mağazalarda göz göre göre nasıl bu kadar pahal satabiliyolar anlamış değilim.

kızlar, milletin "göbeğin aşağıda" demelerine takmayın. Bana da 2 hafta önce dedi birkaç kişi. korkmuştum. Geçtiğimiz cts dr kontrolüm vardı. Her şey gayet normaldi. bi arkadaş yorgunluktan demiş. Doğru olma ihtimali yüksek. Ben çok yorulduğumda öyleymiş gibi oluyor. Şimdi yine yukarda. bir de yemek yediğimde ya da gaz varsa karnım patlayacak gibi gergin oluyor. sabah uyanınca yumuşak. okuduğum kadarıyla hiçbir zaman yumuşamaz, günlerce gergin olursa doktora söylemekte fayda varmış.
bir de bu haftalardan itibaren bebek hareketlerine dikkat etmemiz gerekiyormuş. Doktorum günde mutlaka 1 saat boyunca dikkat et, bebek hareketleri toplamda en az 10 olmalı dedi.en ufak bi hareketi bile saymalıyız ama. baktınız bebekte hareket yok, bir şeyler yiyip yine deneyecekmişiz. uyuyor olabilirmiş çünkü :) doğuma az kaldı dikkat etmek lazım hareketlere

İnternetten alınca bir iki kitap bedava geliyor neredeyse...
Diyorum ya en az 10 yıldır internetten alıyorum.
Ha ama bazen eğer sadece tek kitap alacaksam, çok heyecanla beklediğim bir kitapsa filan dükkandan alıyorum.

İdefixdan almıştım orjinaldi

Anladım canım çok sağol bikaç kişi çok gergin diyince ben de patlıcak gibş hissediyırum zaten korkuyorum

canım eklerini göremedim ben tekrar ekleme şansın var mı? acaba sadece ben mi sorun yaşıyorum?

Allah korusun tabi.
Ama böyle faydalı bilgilere bayılıyorum.
Yani kulaktan dolma değil de gerçekten araştırılmış, öğrenilmiş konular çok hoşuma gidiyor.

Ben kafamı toparlayamıyorum sanki ne zamandır.
Aklımda hep "yapılacaklar listesi" ama hiç bir şey yapmıyorum filan...

haklısın cnm benim de bütün güvenimi kaybettiler. Paramı vermeden kimse beni gönderemez. Keçiliğim tuttumu tutar onlar bunu cok iyi biliyorlar. Hakkımı kimseye yedirmem asla....

mrh arkadaşlar bende sürekli erken doğar eksik bişeyler kalır ve özendiklerim içimde kalmasın diye sürekli yapılcaklar listesi alıncaklar listesi yapıyor ve alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…