2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
codulum üzülme paketin sütnde nasıl takılacağı gösteriliyor olmazsa aldığın paketten bir tane çıkar alıştırma yap canım
ben prima aktif bebek yenidoğan aldım bir paket oğlumda prima care kullandım güzeldi ama kokusu kötüydü ama kullanımı güzel bunu deneyeyim bakalım ben 3-6kg aldık 2-5 te olur kullanırsın 5 kiloya kadar kullanılır yani 5kg sonra bir sonraki pakete geçmen lazım yoksa bacakları sıkıyor
günde kaç tane gider valla bebekler çok sık kaka yapacaklar 15-20 gider pakette 50 tane falan var sanırsam
annemlerin de evi dubleks oğlum çıkacak diye merdiven önlerine sandalye dizmiştik bi dik merdivenler şimdi 3 yaşında ama koruyoruz hala
Kesinlikle katılıyorum, düşünsenize basit parmak kesiğinde bile yara bantı kurumayı engelliyor, acısı geçince o yüzden bantı da çıkartmak gerekiyor. Sonrasında hemen iyileşebilliyor.
bebek için olmaz zaten bebeğin göbek deliği kapanması için hava almalı
ama sezeryanda korse ya da kuşak gerekiyor göbek ağır oluyor sanki düşecekmiş gibi hissiyat zayıflıyor yaa yara iyi olunca ben takacağım
allahtan ilk oğlumda yanımda annem vardo ne akrabam ne kayınvalidem görümcem okula gidiyordu gelemedi gelse de karışmazdı zaten hala da karışmaz sağolsun o şerbet olayı da anne susasın da su içsin sütü gelsin diye diyorlar
bunlara hehehe dicen geçcen hehee ben hep kendi bildiğimi yaptım iyi ki de yaptım
onu ilk defa duydum akıntıyı duymuştum ama göğse masajı ilk defa duydum
Şampuan;jounson baby
Pişik Kremi;bepanaten
Bebek Bezi;prima aktif yeni doğan prima premium care
Alt Açma Bezi;can bebe
Islak Mendil;dışarda unibaby evde pamuk ılık su
Pamuk;herhangi bir marka
Kulak Çubuğu;bebekler için olanı
Bebek Yağı;nivea kullandım oğlumda ama düzenli değil alırsam onu alırım
Kıyafet Deterjanı;dalan roxy
Kıyafet Yumuşatıcısı;gerek yok şimdilik

1. renkliyi düşündüm dolabın ve beşiğine de uygun ona uygun aksesuar süper renkli cıvıl cıvıl olur
çok doğru işgüzarlık işte kayınvalidenin yaptığı sağolsun kayınvalidem sordu kızım lazım olan bişey var mı dedi ben hazırlık yapıyorum ama eksik varsa elbirliğince tamamlayalım dedi sağol anne dedim sen nasıl düşündüysen yap dedim
Canbebenin alt açma bezini bizim Toptan mağazasında görmüştüm fiyatıda uygundu.
Dalan roxy nerede satılıyor?
marketlerde var canım
Kızlar göbek deliğim kızardı sanki patlıcakmış açılacakmış gibi gergin
Korkuyorum sizin nasıl gerginlik
Bu normal mi baska bişey mi var acaba(((
çatlama olmasın o kaşıntı varmı
ben emzik bulundurdum oğlum ağlayınca koyduk eve gidince sadece uyuyrken verdik hemen çektik uyuynca sonra yavaş yavaş onu da yapmadık 6 aylık olunca biberonu da emziği de vermedim versem alışacaktı ben de istemedim gerek görmedim suyunu sütünü bardakla verdim alıştırma bardakları var minik onları kullandım sonra onu da bıraktık çok alışmadan bırakmak lazım
sen bulundur bir tane ne olur ne olmaz
ister sitemez hamilelere bişey olur vebal alırım korkusuyla iş yaptırmıyorlar okulda bile sen otur biz dersine bakarız diyor arkadaşlar sağolsunlar ya da sen çıkma biz çıkarız diyorlar

valla bacım ağlayacan erkek milletine benim canım yok mu yabancıda mıyım ne demek annene gitmek yok buna nasıl kendisi karar verebiliyor yazıktır bir hamileye bir anneye söylenecek laf değil annen gördü mü ağladığını umarım görmedmiştir çok üzülmüştür kadıncağız evlat ağlayınca annenin ciğer yanar kavrulur
söyle ben senin için fedakarlık yapıyorum da sen benim için ne yapıyorsun de ailen arkada zaten ezdirme bacım kendini sana da yazık ailene de

Kızlar birşey sorcam. Ben internetten hiç kitap almadım. Geçen haftasonu d&r a gittim ve schaga nın listelediği kitaplardan bir kaç tanesini alacaktım. aldım tam kasaya gidiyordum ki dedim nette ne alemde bu kitaplar bakayım diye. d&r da 20 tl olan kitap idefix adlı sitede de kitap yurdu'nda da 11 lira idi. İnternetteki kitaplar da orjinal mi ? Bilen var mı? Eğer orjinalse internetten sipariş vereceğim çünkü..

Senin listeni değerlendircem canımm.. Nede olsa deneyimlisin. GUlmede bende bi paket alınca bayagı bi gider sanıstım. Senin hesaba göre 3 bilemedin 4 gune biter zaten Ben küçüklerden 2 tane alayım sonrada diğerinden alırım o zamanAyrıca evet erkek milletine ağlayacaksın. Çok güçlü görünen kadınları psikolojik olarak çok eziyorlar yoksa. Ki ne kadar güçlü olursak olalım sevdiğimiz insanlara karşı duygusal olarak güçlü olamıyoruz. Olamayıncada oyleymiş gibi görünmeye gerek yok. Ben cabuk aglarım hemen dokulur gozlerimden yas. kocamda önceleri benimle aglardı ama şımdi beni yalnız bırakıyo gidiyo. Eşek

Canım kitap yurdunu tavsiye etmem çünkü çok geç gnderirler ve genelde tedarik edemezler. Ama idefix her zaman iyidir ve kesinlikle orjınal satar. Ordan alabilirsin..Yalnız kargoyuda hesapla. Bazen kargo bedeline cok dıyebiliyorlar.

merhaba kızlar bende bu dalinin sıvı deterjanını almayı planlıyorum 2lt 21.50tl yumusatıcısınıda alıcam ama size onu sorcaktım konsantre dalin soft var lavanta flower var hangisinin kokusu güzel acaba ben biraz koku manyagımda:)

Anladım canım inşallah geçer ve bir daha da çıkmaz

bilmiyorum canım nasılsır dalan roxy kullandım ben sabun tozu

Canım ben hem kitap yurdunda hem idefix'den defalarca kitap aldım. Hiç bir sorun yaşamadım.

kızlar ya benim göbeğim sanki aşağıya indi gibi oldu öne doğru daha çıkmış görünüyodu şimdi bi değişik geliyo yada böyle hafiften küçüldü gibi bebek aşağı falan inmemiştir inş bel ağrılarım çok bu günlerde gece sürekli sol bacağıma kramp giriyo..

bilmiyorum canım nasılsır dalan roxy kullandım ben sabun tozu

yumuşatıcı kullanmadın mı simdi bu yeni aldıklarımı oyle bi sudan geçirip yumuşatıcı koyim diyorum hani öyle pis değiller ya leke yok bişey yok cunku çoklar battaniyeler kıyafetler coraplar adan zeye herseyi bi yıkıyıcam kısa programda ondan soruyorum alıcamda

Ben yün Yelek ceket battaniyelerini hacışakirin sabun tozuyla yıkadın yumuşatıcı olarak da dalinin konsantre yumuşatıcı soft kullandım ve ev içinde kuruttum o yünlüler yumuş yumuş ve kabarık kabarık oldu yumuşatıcıyı alırken çok tereddüt etmiştim normalde çamaşırda baskın kokuları severim hatta bu uğurda yumuşatıcı koleksiyonum dahi var ama konu bebeğim olunca çok düşündüm ama dalin soft aynı bebek kokusu ve o kadar doğal hafiflikte ki sonra kendi çamaşırlarımda da kullanmaya başladım diğer kıyafetleri için de dalinin konstantre sıvı deterjanını aldım ama daha kullanmadım daha önce de kendi kazaklarımı da sabun tozuyla yıkadığım için yünlülerde kesinlikle sabun tozu kullanın derim

geçen haftada bende oyle oldu. Bu hafta duzeldi geri ama. Aşağı düşmüştü sanki bide karnım kuculmustu. midemin ordaki şişkinlikde geçmişt. Ama şimdi yine eskisi gibi. Kocamın yorum su sekilde cok fazla ayakta durup dinlenmemekten yer çekimi etkisiyle bebek aşağı indi şimdi dinlenince ger yerine geldi. Yani direk boyle değildir ama dogruluk payıda var. Fazla ayakta durup yorulmakde erken doguma neden olabiliyo. Sende biraz dinlen canım gecer seninkide belki.

özgecim kaç derecede yıkadın.. Steril olması için yuksek sıcaklıklarda mı yıkamak lazım acaba

küçülmemiştir sana öyle gelmiştir
bol bol dinlen canım daha 8 ayında büyüyecek

ben oğlumda hiç yumuşatıcı kullanmadım dalan roxy kullandım kısa programda kullandım
gerek yok yumuşatıcıya bence ama sen bilirsin
sadece yumuşatıcı olmaz gibi canım yaaa

özgecim kaç derecede yıkadın.. Steril olması için yuksek sıcaklıklarda mı yıkamak lazım acaba

ben oğlumun çamaşırlarını bebek programında 65 dereceydi yıkadım
ama yünlüleri 30 dereceden fazla yıkarsan yünü gidiyor canım onu diyim
zaten steril oluyor böyle

Canım ben normal kıyafetleri bile çok yüksek derecede yıkamam zaten (beyazlar hariç ) yünlü programında yıkadım o program zaten 30 derece sadece sıkmayı da 600 devire getirdim renklerine göre de katagori yaptım hepsini bir atmadım

ben oğlumun çamaşırlarını bebek programında 65 dereceydi yıkadım
ama yünlüleri 30 dereceden fazla yıkarsan yünü gidiyor canım onu diyim
zaten steril oluyor böyle

bende 0 derecede yıkayım ozaman yunlu bişey yok zaten. olanlarıda kullanmam benim yun alerjım var. Bebekde de olabilir olmasa bile onma sarılamam ben hapsırmaktan.

Kıslar başladınız mı yıkamaya, ben geçici olarak dolabına koydum ama daha başlamadım, ne zaman başlasam diyordum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…