2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben oğlumun çamaşırlarını bebek programında 65 dereceydi yıkadım
ama yünlüleri 30 dereceden fazla yıkarsan yünü gidiyor canım onu diyim
zaten steril oluyor böyle

Canım kıyafetlerine daha geçmedim mobilyalarımız geldi ama gardrobunda sorun çıktı onun gelmesini bekliyorum gelince yıkayıp ütüleyip öyle yerleştirecem onu bekliyorum ama hepsi yeni şeyler 65derecede yıkamam Heralde derece arttıkça kıyafetlerin ömrü kısalıyor gibime geliyor hele de yünlüler hepsi annemin el emeği hiç kıyamam annemin ablamın abimin çocuklarına da işlediği kazaklar yelekler battaniyeler sabun tozu ve düşük derece de yıkamadan kaynaklı 2 çocuk büyütmesine rağmen taş gibi duruyo

kızlar tülden bohçalar var bebeğin minicik eşyası kaybolmasın makineye kaçmasın diye ondan yaptırın

ben de çamaşırların güzel kokmasını çk severim amaa bebeğinin teni alerjik yapıya sahipse kaşınmasına batmasına enden olabilir, ben konsantre almanı tavsiye etmem, bildiğin sabun tozu ile yıka bence. bebişler çin özel olanından.

ben sureklı ıdefix den alıyorum rahat ol emecım

kızlar tülden bohçalar var bebeğin minicik eşyası kaybolmasın makineye kaçmasın diye ondan yaptırın

super ayrıntı:)

ben farkında olmadan - 0-3 ay arası parçayı o kadar çok almışım ki, internetten verdiğim siparişlere sonradan pişman olmuştum, gereksiz gbi gelmişti, ama çok beğendiğim için de iptal ettirmek istememiştim, şimdi bir tanesini temin edemedik deyince ne yalan söyleyeyim sevindim, işime geldi, zaten o kadar çok 0-3 ay arası almışım ki hangi birini giydireceğim bilmiyorum

bende baslamadım ama ufak ufak baslayacagım. Ama cok ufak ufakk:))
Bencede yorulmaya gerek yok, zaten 3. Trimestrden mi bilmiyorum bir halsizlik başladı gene ilk aylarda da çok olmuştu bende

Ben butikbebedn almıştım 5 liraydı

Kıslar başladınız mı yıkamaya, ben geçici olarak dolabına koydum ama daha başlamadım, ne zaman başlasam diyordum bende...

ben de henüz başlamadım yıkamaya, dün internetten okuduğum bilgiye göre 31. haftadan sonra erken doğum başlayabilceği için bu haftalarda çantanızı hazır edin yazıyordu, ben de şimdi o haftalardayım, başlayacağım ama kadife battaniye siparişi verdim, o da gelsin birlikte yıkarım diye başlayamadım, o da perşembe cuma elime geçer heralde, haftasonu yıkarım ve ütüler valize koyarım hastane çantamı hazır ederim inşallah

kızlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz? çooook uzun zamandır kk 'ne giremedim. KPSS çalışıyorum malum. Dersanem bu hafta bitti çok şükür. Artık evdeyim. İyi ki de evdeyim, ağırlaşmaya başladım çünkü. Sabahtan akşama dersanede rahatsız sandalyelerde oturmak ve ders dinlemek ağır gelmeye başlamıştı. Şimdi evde çalışmaya devam etcem. İnşallah kazanırım da emeklerim boşa gitmez.
Bugün çocuk kardiyoloğuna gittik. Fetal eko çekildi. Çok şükür kalbi iyi kızımın :) Doktorumuz her şeyi ayrıntısıyla inceliyor.

Eksikleri ise tamamlamaya çalışıyoruz. Allah korusun erken doğum falan olursa diye hazırlıklı olmak lazım. Bi arkadaşım 36. haftasında doğurdu yeni. Telaş olmasın diye bu haftasonu valizi hazır edicez inşallah.

28+3 te doktora gittiğimizde bebişim 38 cm, 1333 gr dı :)

Son düzenleme:

haklısın bunu da düşünmek lazım.

idefixxxxx evet bende hem kendime hem de oğluma kitapları d&r ve idefix indirimlerinden alıyorum tavsiye ederim.

Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta.

çok güzelmişşşşşşşşşşş

ben haftasonu çok ayakta kladım ve resmen aşağıya indi bebek. sonra pazar akşam biraz yukarıya kaldırdım ve uzandım bol bol

Değerlerin ne çıktı canım? Hergün ölçüyor musun?

Emelcim ben yıllarca idefix'ten alışveriş yaptım.
Ama sonra D&R'ın internet fiyatları çok daha ucuz olmaya başladı, ona geçiş yaptım.
Son olarak D&R idefix'i satın aldı. Ben yine d&r'dan alışverişe devam.
Hiç gidip elimle seçip kitap almıyorum uzun yıllardır.

Eki Görüntüle 907223 kızlar bugün keçe aldım kapı süsü ve lohusa tacı yapacağım inşallah Eki Görüntüle 907220 buna benzetmek istiyorum taşlı boncuklu falan aynısı olmayabilir ama bunları örnek alıcam bakalım
büyük oğlumun 1 yaş 2.yaş günü kostümünü ve magnetini yaptım acemiceydi inşallah bu daha iyi olur inşallah

Kızlar bugün 30+0 ım. Göbeğim aşağıda sanki benim. Size de öyle diyen oldu mu?Biraz ayakta kalayım kasıklarıma ağrı giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…