ben oğlumun çamaşırlarını bebek programında 65 dereceydi yıkadım
ama yünlüleri 30 dereceden fazla yıkarsan yünü gidiyor canım onu diyim
zaten steril oluyor böyle
Kıslar başladınız mı yıkamaya, ben geçici olarak dolabına koydum ama daha başlamadım, ne zaman başlasam diyordum bende...
merhaba kızlar bende bu dalinin sıvı deterjanını almayı planlıyorum 2lt 21.50tl yumusatıcısınıda alıcam ama size onu sorcaktım konsantre dalin soft var lavanta flower var hangisinin kokusu güzel acaba ben biraz koku manyagımda:)
Kızlar birşey sorcam. Ben internetten hiç kitap almadım. Geçen haftasonu d&r a gittim ve schaga nın listelediği kitaplardan bir kaç tanesini alacaktım. aldım tam kasaya gidiyordum ki dedim nette ne alemde bu kitaplar bakayım diye. d&r da 20 tl olan kitap idefix adlı sitede de kitap yurdu'nda da 11 lira idi. İnternetteki kitaplar da orjinal mi ? Bilen var mı? Eğer orjinalse internetten sipariş vereceğim çünkü..
kızlar tülden bohçalar var bebeğin minicik eşyası kaybolmasın makineye kaçmasın diye ondan yaptırın
aynısını banada yaptılar.aldığım ürünlerden birisini temin edememişler.ben aradıktan sonra haberim oldu.aramasam öylece kalacak.bizim hatamız falan dediler de çemkirmedim alttan aldm sonra.ertesi gün hemen elime ulaştı sonra
kızlar tülden bohçalar var bebeğin minicik eşyası kaybolmasın makineye kaçmasın diye ondan yaptırın
Bencede yorulmaya gerek yok, zaten 3. Trimestrden mi bilmiyorum bir halsizlik başladı gene ilk aylarda da çok olmuştu bendebende baslamadım ama ufak ufak baslayacagım. Ama cok ufak ufakk:))
Kıslar başladınız mı yıkamaya, ben geçici olarak dolabına koydum ama daha başlamadım, ne zaman başlasam diyordum bende...
Niye gerek duyduysam ben evlenirken almıştım ondan.. Duruyo oyle.. Onu kullanırım.
umarım gerçekten de iyi niyetinden yapıyodur bunu canım. Ben senin yerinde olsam bunu yazılı birşekilde ister ve imzalatırdım. Çünkü sen salı gününden itibaren gitmezsen mazeretsiz 3 gün işe gelmedi diye bir bahane ile tazminatından bile edebilir seni .ben hiç bir şekilde güvenmiyorum bu tarz işverenlere.
Kızlar birşey sorcam. Ben internetten hiç kitap almadım. Geçen haftasonu d&r a gittim ve schaga nın listelediği kitaplardan bir kaç tanesini alacaktım. aldım tam kasaya gidiyordum ki dedim nette ne alemde bu kitaplar bakayım diye. d&r da 20 tl olan kitap idefix adlı sitede de kitap yurdu'nda da 11 lira idi. İnternetteki kitaplar da orjinal mi ? Bilen var mı? Eğer orjinalse internetten sipariş vereceğim çünkü..
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta.
geçen haftada bende oyle oldu. Bu hafta duzeldi geri ama. Aşağı düşmüştü sanki bide karnım kuculmustu. midemin ordaki şişkinlikde geçmişt. Ama şimdi yine eskisi gibi. Kocamın yorum su sekilde cok fazla ayakta durup dinlenmemekten yer çekimi etkisiyle bebek aşağı indi şimdi dinlenince ger yerine geldi. Yani direk boyle değildir ama dogruluk payıda var. Fazla ayakta durup yorulmakde erken doguma neden olabiliyo. Sende biraz dinlen canım gecer seninkide belki.
tatlım bende de şeker var ve resmen depresyona girdim hiçbi şekilde düşmüyo şekerim diet kullandım okadar insülün kullanmamak için yine aynı geçtiği fln yok stresten çıkıyo galiba bende kocama sinirlendim bugün gittim makarna tatlı yedim yesemde aynı yemesemde aynı...Sanada acayip moral oldu :))))))))valla kusura bakma ben bu şekerden bunalmış biri olaraktan asabım bozuk:OO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?