2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
mesela şimdiden beşiğini ana kucağını battaniyelerini kıyafetlerini aldım aralıklarla küçük de olsa kendim ve kızım için bişeyler alıyorum o kadar moral oluyo ki ilk çocuğumda yaşım küçüktü bukadar bilgim yoktu ama şimdi tecrübe oldu bana 5. ayda bebek battaniyesini ördüm yelek patik pantolon falan ördüm okadar keyifli oluyo ki

ister sitemez hamilelere bişey olur vebal alırım korkusuyla iş yaptırmıyorlar okulda bile sen otur biz dersine bakarız diyor arkadaşlar sağolsunlar ya da sen çıkma biz çıkarız diyorlar

loveli onların ki birşey olur korkusu değil benim patronum dış görünüşe cok önem veriyor şişko oldum diye istemiyor beni...

Aslında seninkiler karşılarında farklı biri olsa çok daha zorlu ve müdahaleci olurlar. Senin her fırsatta sınırlarını kibarca belli ediyorsun. Onlarda herbir denemeden sonra geri bir adım atıyorlar. Bu biraz senin tarzınla ilgili bir durum. Daha sessiz ve kendini ifade etmeye çekinen biri olsan onlar hep bir adım daha ileri gider.

ne salak bi patron ya sabahtan beri yorum yapıcam kaldı.Hayırlısı olsun alevcim sen de dinlenmiş olursun boşver.Ben de şuraya birini alsalar da gitsem diye bakıyorum yeminle artık zorlanmaya başladım 6.ayın bitişiyle birlikte bi de bu grip beni çok geriletti...

benimki de acayip gerildi, bebeğin duruşu ile de alakalı olabilir ama bence normal bu yaşadığımız durum.

Benim göbek deliğim hala çukur. Sanırım derin olduğundan dolayı olabilir... :/
Genelde yemekten sonra ve akşamları çok gergin oluyor karnım. Sabahları da sanki hamile değilmişim gibi oluyor. Özellikle süt içince çok geriliyorum.

Son düzenleme:

cnm benim sen hala iyileşemedin mi ya havalar o kadar kötü ki sabahları bende öksürüyorum ama sonra geçiyor ödüm kopuyo hasta olucam diye. Çünkü ben kolay kolay hasta olmam ama hasta olunca da cok zor iyileşirim... offf kimse hasta olmasın ama ya patronuma gelince. Allah inancı da yok ama ben onu Allaha havale ettim cnm. Benim bebeğim şansıyla bahtıyla gelecek inş. Hiç üzülmüyorum valla

Ben kafamı toparlayamıyorum sanki ne zamandır.
Aklımda hep "yapılacaklar listesi" ama hiç bir şey yapmıyorum filan...

malesef bende de var bu durum bakalım ne zaman ben bir atak yapıp depara kalkıcam bekliyorum

ya bişe sorucam keçe nerden alınıyor ?

ben bir marketten aldım ama kırtasiyeden alabilirsin öğrenciler için getirtiyorlar ben küçük boy aldım büyük boy yoktu bittikçe alıcam 10 renk var içinde A4 kağıdı büyüklüğünde aldığım 9 lira etrafta başkası olmadığı için pahalı ama yapcak bişey yok

Canım ben ilkini beğendim odaya renk katar diye düşünüyorum, bir de nacizene fikrim emzik konusunda kullanmanı tavsiye ederim emzik anneler için çok rahat gece uyandığında, mızmızlık yaptığında , uykusu geldiğinde büyük rahatlık bana göre tabi bence emzik anneler için kurtarıcı yine bi düşün

konsantre olan dalinin yumuşatıcısı deterjan olarak hacı sakir granullu sabun var bu dalan roxyyide gordum bi kaç yerde ama hatırlamıyorum sizin bu yun dediğiniz sanırım normal yelek patik hırka olan seyler dimi yün degilki onlar normal bebekler için lifte oruluyo o ipten ondan dimi kızlar:)30derece o el orguleri ağzı yuzude kaymasın sonuçta hepsi temiz ama bi steril olsun yavaştan başlıyıcam battaniyeler kıyafetler çok kış gunu içerde anca 2gunde kurur zaten.utuler kucuk kucuk sonra kendi kıyafetlerimi yıkıcam çok işimiz var yaaaaa

baya bi geçti canım da öksürük var bi de nefesim daralıyo uyurken o yüzden biraz panik oluyorum bu aralar ....keyifsizim..

Şampuan: nivea
Pişdik kremi: sudocrem
Islak mendil: prima yenidoğan
Bez: prima primumcare 2-5kg
Alt açma: dalin
Kulak çubuğu: dalin
Deterjan: kızımda hacı Şakir almıştım daha almadım
Bebe yağı almadım zeytin yağı düşünüyorum
Küvet, file

Senin dış görünüşünle ne işi var o adamın yaaa deli mi ne? İşini titizlikle yapıyorsan bundan sonrası ne ilgilendirir onu. Sanki mankenlik ajansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…