Aynen öyle. ben de şuan onun zorluklarını yaşamaya başladım ama gelip geçici şeyler olduğu için pek üzerinde durmuyorum. Görümcem sanal mağaza açtı ve o para kazansın diye nerdeyse bebeğe dair ne eksik kaldıysa ordan aldırmaya çalışıyolar bana.
Allahtan çoğu eksiğini tamamlamıştık da fazla kriz oluşmadı. kriz oluşsaydı da pek umurumda olmazdı gerçi. bebeğin nevresim takımını ordan almaya çalışıyolar. Ben de he he dedim eşime söyledim eğer beğendiğim bir model olursa alırım. ama sırf ablan para kazanacak diye zevksiz birşey de almam bunu böyle bil dedim. Eşim de bana hak verdi.
En son emzik konusu kriz oldu hafiften. Kayınvalidem emzik aldınız mı dedi. Ben de yok almayı düşünmüyorum alışmasını istemiyorum dedim. aaaa emziksiz olur mu dedi. Ben de dedim emziksiz niye olmasın. Bir çok tanıdığım var emzik kullanmıyor bebekleri. Şimdiye kadar da ölmediler dedim. Almak lazım dedi. Ben de dedim eğer çok ihtiyaç olursa çok ağlarsa deneriz emziği dedim kapandı konu.
Neyse ki bizimkiler o kadar zorlu değiller. Çok fazla müdahale etmiyolar. Müdahaleleri bununla sınırlandı şimdilik.
Bebek doğunca olacakları düşünüyorum bende. Yaptıklarına karşı çıksan dediğin gibi bu sefer de biz de çocuk büyüktük diye ahkam kesecekler.
Neyse yaşayıp görcez. Umarım bu olgunluğu doğumdan sonraki o zorlu süreçte de gösterebiliriz büyüklerimize..
ister sitemez hamilelere bişey olur vebal alırım korkusuyla iş yaptırmıyorlar okulda bile sen otur biz dersine bakarız diyor arkadaşlar sağolsunlar ya da sen çıkma biz çıkarız diyorlar
loveli onların ki birşey olur korkusu değil benim patronum dış görünüşe cok önem veriyor şişko oldum diye istemiyor beni...
yaşadığın durum belki normaldir bilemiyorum ama bu tip sıkıntıları ihmal etmeden doktora görünmeni öneririm, ihmale gelmez, benimki aşağıda değil, ve ağrı giiryorsa muhakkak görün
benimki de acayip gerildi, bebeğin duruşu ile de alakalı olabilir ama bence normal bu yaşadığımız durum.
ne salak bi patron ya sabahtan beri yorum yapıcam kaldı.Hayırlısı olsun alevcim sen de dinlenmiş olursun boşver.Ben de şuraya birini alsalar da gitsem diye bakıyorum yeminle artık zorlanmaya başladım 6.ayın bitişiyle birlikte bi de bu grip beni çok geriletti...
ya evet kimse göremedi ekliyim tekrar canımEki Görüntüle 907273
Ben kafamı toparlayamıyorum sanki ne zamandır.
Aklımda hep "yapılacaklar listesi" ama hiç bir şey yapmıyorum filan...
ya bişe sorucam keçe nerden alınıyor ?
Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Eki Görüntüle 906881 Eki Görüntüle 906882
ben de çamaşırların güzel kokmasını çk severim amaa bebeğinin teni alerjik yapıya sahipse kaşınmasına batmasına enden olabilir, ben konsantre almanı tavsiye etmem, bildiğin sabun tozu ile yıka bence. bebişler çin özel olanından.
cnm benim sen hala iyileşemedin miya havalar o kadar kötü ki sabahları bende öksürüyorum ama sonra geçiyor ödüm kopuyo hasta olucam diye. Çünkü ben kolay kolay hasta olmam ama hasta olunca da cok zor iyileşirim... offf kimse hasta olmasın ama ya patronuma gelince. Allah inancı da yok ama ben onu Allaha havale ettim cnm. Benim bebeğim şansıyla bahtıyla gelecek inş. Hiç üzülmüyorum valla
ister sitemez hamilelere bişey olur vebal alırım korkusuyla iş yaptırmıyorlar okulda bile sen otur biz dersine bakarız diyor arkadaşlar sağolsunlar ya da sen çıkma biz çıkarız diyorlar
loveli onların ki birşey olur korkusu değil benim patronum dış görünüşe cok önem veriyor şişko oldum diye istemiyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?