2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hahahah çok güldümmmmmm amargiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Erkek miydi senin bebeğin loveli. Hem mavi hem incili görünce algı sorunu yaşadım da:))
Çok güzel görünüyor

evet oğlum olacak allahın izniyle kendimi süsleyeyeim dedim

gidiyim mutfağımı toplayayım sonra da çay yapiyimmm oğlumu yıkayayım falan dönüşte görüşürüz uyumazsam

ayyy çok sağol tatlım inanki moralim yerine geldi benimki senin kadar yüsek değildi sınırdaydı kafayı taka taka dahada yükseliyor bişey yemediğim halde yürüyü işini doğru söylüyosun ama çalıştığım için pek zamanım kalmıyor bide havalar soğuk ama mümkün olduğunca yürüycem sağol canım bebişlerimz sağlıkla dünyaa gelirler inş bu günlerde geçicek...

Şekerden yana sıkıntı çekenlerden biride benim canım benim 75lik yüklemede 1. Saat 218 çıktı onun dışındakiler normalmiş.. Bir hafta diyet yaptım ve sabah akşam yemeklerden sonra ölçüm yaptım akşamları normal değer ama sabahları yüksek çıkıyo bikaç gün 140 altı çıktı ama şuanda 160 ve 170 gibi çıkıyo( bugün gittim tekrardan doktora insülin yazdı napsamki acaba bi süre daha diyet yapıp bu dediklerinide uygulim düşmezse öylemi başlim insüline kararsız kaldım bende canım çok sıkkın(

Bende insülin kullanma derim bebeğe bi zararıolr diye ben kullanmak istemiyorum.Elinden geldiince kendin diet fln uygula yürüyüş iyi geliyor dedi arkadaş az önce bide tarçın bunları dene geçer inş...

Bende insülin kullanma derim bebeğe bi zararıolr diye ben kullanmak istemiyorum.Elinden geldiince kendin diet fln uygula yürüyüş iyi geliyor dedi arkadaş az önce bide tarçın bunları dene geçer inş...

Canım bende kullanma taraftarı değilim ama bugün doktor mecbur kullanman gerek bebeğe zararı olurmu dedim zaten bebeğin için kullanman lazım dedi bilmiyorum moralim çok bozuk( şimdi kullamasam ya bişey olursa diye korkuyorum Allah yardımcınız olsun canım.. Ama yürüyüş ve tarçını mutlaka uygulicam inşallah düşer.. Sen evde düzenli ölçüyormusun nasıl çıkıyo..

Ben mesela mutfağa bişey almaya gidiyorum bakınıyorum ne alacaktım diye, bir de sakarlık hat safhada kahve çay su itina ile dökülür

Dün evde su bitmişti, ben bu gün işten gelir gelmez su söyledim. Sucu geldi, doluyu getirdi, "boşu alayım abla" dedi baktım o da dolu Eşim almış su ben bakmadan istemişim Niye böyle oldum ki ben

Cnm merhabalar öncelikle şunu söyleyeyim insülinden korkmadım ben.hatta doktora ilk 2.haftam sonunda gidip nerdeyse kendim isteyecektim insülinin bebeeğe bir zararı yok sadece senin kanındaki şekeri dengeliyor vede bebeğe geçmesini engelliyor. Yani insülin senin bedeninle ilgili birşey bebekle alakası yok.ama ben daha ne yapailirim insülin boşuna kullanmayayım kendim düşürebilirmiyim acaba yoluna gittim.ablamda çok yüksek şeker var ve insülinle bile düşmeyen bir şeker ama bana hep derki :ne zaman düzenli yürüsem ve diyet yapsam düşüyor...açıkçası bundan yola çıktım arkadaşım .birde her öğünden sonra yürüyerek deneyeyim dedim kendi kendime. Eimde koşu bandım var. doğru söylüyorsunuz kar kış yürünmez dışarda belki.2 senedir doğru düzgüb kullanmadığım koşu bandının bugünlerde bu kadar işe yarayacağını düşünemezdim :))bende çalışıyorum kamuda masabaşı bir işim var. Öğle arasında muhakkkak çıkıyorum soğuk ama yürümem lazım.sizde bir şekilde yürüyüş yapmaya çalışın inanın çok faydasını göreceksiniz.ve tarçını unutmayın.son birşey daha benim doktorum bana ilk hafta demiştiki tokluk 1.saat sınır 140 .bende dedimki peki benim arada 160 filan çıkıyor. Hangi durumda size geleyim 15-20 derece fazlalık bir sorun teşkil edermi diye sordum.oda demiştiki iyikide sordun 15-20 derece araad yüksek çıkması sorun teşkil etmez ama fark 50 derece filan olurssa yan 200 lere filan çıkar sa muhakkak gel demişti.arada bu 150-160 filan çıkarsada stres yapmayın hemen bi 10 dakika yürüyüş ölçün göreceksiniz. Bir örnek vereyim kendimden yürüyüşü ilk keşfettiğim zamanlardan birinde tokluk 210 çıkmıştı tabiki çok üzüldüm işyerindeydim şefime çıkıp hemen geleceğimi söledim çıktım bir hışımla yürüdüm çok iyi hatırlıyorum sadec 15 dakikaydı işyerine döndüm şeker aletini çıkardım pamağımı deldim ne kadar heyecan yapmıştım acaaba düştümü diye çok iyi hatırlıyorum 9saniye geçiyor ya sonuç için alaahım ne uzunbir 9saniyeydi o bir ölçtümki ne göreyim15 dakika yürüyüş ve şekerim 135 ondan 2. Saat tokluk 110 ondan sonra yürüyüşün peşini hiç bırakmadım

canım söylediğin iyi oldu benim şekerim de çıktı yarın 100lük yaptıracağım oğlumda da çıkmıştı bu oğlumda da çıktı ben her gün ayaktayım sürekli yürüyorum yani inşallah iiyi gelir bana
yarın bir de genel cerraha görüneceğim kasık fıtığı gibi bir şişlik var kasığımın yan tarafında

Canım ben de ilkini beğendim hem kıza hem erkeğe gider unisex bişey. erkek herhalde bebişin sonrasında kız olursa o da kullanılır

Canım bebeğim kız da aceleyle paylaşırken diğerinin mavi rengini paylaşmışım Bugün de ilk paylaştığım kırmızılıyı aldık zaten e bebekten 1 tane gelmiş zaten hemen kaptık

Merhaba canım öncelikle çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın.. Benim akşamları zaten hep 140 altı hergün öğleden sonra çıkıp yürüyorum 1 saate yakın demekki ondan daha düşük çıkıyo alşamları..sabahları yüksek çıkıyor hep ama kahvaltı yapıp 1 saat hiç hareket etmiyorum bundan sonra sabahlarıda dediğin gibi enazından 15 dakika yürüyüş yapıcam ve kesinlikle tarçınıda denicem inşallah bu şekilde düşer.. Ama şimdi doktora çok kızdım bana hiç yürüyüş yap yada bir süre daha diyetle takip yap demedi sadece birhafta diyet ve hemen insüline başlattı..oysaki benim bu bi haftada sadece bikez 170 çıktı başkada hep daha aşşağıydı.. Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci..

Son düzenleme:

50lik yüklemedemi yüksek çıktı inşallah 100lük iyi çıkar canım çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum.. İnşallah o şişlikte fıtık değildir canım ya çok geçmiş olsun..

50lik yüklemedemi yüksek çıktı inşallah 100lük iyi çıkar canım çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum.. İnşallah o şişlikte fıtık değildir canım ya çok geçmiş olsun..

evet 50lik yüksek çıktı inşallah 100lük iyi çıkar diyet yapıyorum bakalımm ne olacak
inaşşalh değildir ama öyle görünüyor sağlıkla alsaydım yavrumu beni en çok hamilelik yoruyor doğunca daha kolaymı gibi geliyor nedense

önceki hamileliğimde insülün kullanmaktan korktuğum için her yemekten sonra hemen tempolu yürüyüşe çıkıyodum 30dk yürüyüp geliyodum şekerimi ölçüyodum iyi çıkıyodu ama son 2 hafta ne kadar yürüyüş yapsam diyetten kıssamda yükselişine engel olamadım ve insülüne mecburen geçtim diyeceğim o ki insülün kaçınılmazsa kullanın korkulacak bişey yok zararı da yok ama uğraştırıyor insanı.. yemekten 15 dk önce iğne yap her gittiğin yere taşı.. bi de ben ağustos sıcağında doğum yaptım ve bu iğneler soğuk ortamda durmalı dışarı çıkarken yanıma bu torbasına sararak alıyodum zor oluyodu haliyle ama insanoğlu herşeye alışıyo.. bir de şey dicem bir seferden bişey olmaz deyip diyetinizi bozarsanız ertesi gün şeker ölçümleriniz bir gün öncekinden etkileniyor bilginize

Çok geçmiş olsun
Rapor alınca şeker ölçüm cihazları ve lansetler bedava verilmişti arkadasıma eğer böyle bir durumunuz varsa araştırın derim
Bana da dr yüksrk çıkarsa sana burdan cihaz veririz demişti

benimki de acayip gerildi, bebeğin duruşu ile de alakalı olabilir ama bence normal bu yaşadığımız durum.

Çok teşekkürler paylaştığınız için kızlar

Kıslar hafta sonu muhtemelen park yatak alıcaz kraft istiyorum ama hangi modeli olduğuna karar veremedim, birde içine yatak alıcaz başka ne lasım ki uyku seti mi pike takımı mı ben de bir yorgan var nevresim takımı yeter mi püffff ne çok ayrıntı var:44:

Kizlar bisey yazican guvenlik icin biyerde okumustum bebeklerin uzerini orterken orttugumuz seyi ayak ucuna yani yatakla besik arasina sıkıstirinki bebeginiz hareket ettikce yuzu kapanmasin diye

Sebamed butikbebe de kampanyaya girmiş. Almayı düşünğyorsanız kargo da bedava :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…