Kızlardün gece kanmam oldu acile geldik hastanedeyiö
Bizimki aceleci olabilirmiş dr 3 hafta daha tutmalıyız dedi akciğer grliştirici iğne falan yaptılar bu gece de hastanedeyim
Bundan sonrasını yatarak geçiricem
Bizim için dua edin lütfen
dün nts ye bağladılar yanımda bır kızcağız yatıyordu 41 haftadaymış ne ağrı ne kasılma birsey yok maşallah benim 37 ha doğdu ha doğacak
Günaydın kuzucuların anneleri
Ayy dün akşam heyecandan uyuyamadım.. Bugün kontrolümüz var ve oğluşum ne kadar oldu çok merak ediyorum..
Nst de sancım çıkıcak mı? Doğum için tarih vericek mi ? Bebişim döndümü ? normal doğum yapabilecekmiyim ?
Kafamda deli sorular
Bizimki aceleci olabilirmiş dr 3 hafta daha tutmalıyız dedi akciğer grliştirici iğne falan yaptılar bu gece de hastanedeyim
alıştıra alıştıra sor yoksa kaçırırsın benim gibi dr u
çok çookk geçmiş olsun canım bişey olmayacak bak suyun bile gelmemiş ki. sen gönlünü ferah tut. bir süre daha kalacak bebeğin seninle.
canım cok gecmiş olsun , bundan sonrasını wc harici hep yatarak gecir, yatmanın cok faydası olacak.evde hicbir iş falan yapma..Mumkunse ailenden biri yakındaysa sana bakmaya gelsin.. az kaldı , endiselenme.
Geçmiş olsun canım.. İnşallah bebişin vaktinde gelir sağlıkla sıhhatle kucaklarsın ..
canımcım geçmiş ola inşallah.. arada bebekler bize ayar çekiyo korkutuyolar.. yaramazlar... kucagımıza alıcaz inşallah zamanında ve saglıcakla o zaman o topişlerini yerizdualardasın
kesinlikle ben de şu sevgililer günü geçsin ben de sipariş vericem.
Eşine ne gibi bir jest yapıcan ki genicim?
Günaydın kuzucuların anneleri
Ayy dün akşam heyecandan uyuyamadım.. Bugün kontrolümüz var ve oğluşum ne kadar oldu çok merak ediyorum..
Nst de sancım çıkıcak mı? Doğum için tarih vericek mi ? Bebişim döndümü ? normal doğum yapabilecekmiyim ?
Kafamda deli sorular
Arkadaşlar Merhaba. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri topici takip ediyorum ama işyerinde olmam dolayısıyla daha önce yazma imkanım hiç olmadı. benim sizlere bir sorum olacak 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 36. haftada başka bir branştan 1 haftalık rapor aldım. bu durum doğum sonrası iznimi etkiliyor mu, yani 5 haftanın tamamını yine aktarabilirim öyle değil mi?
dur bir derin nefes al sorularının hepsini yaz sonra da dr konuş canım
içini rahatlat inşallah çok güzel haberlerle geleceksin
kızlar Allah razı olsun dualarınız için. amcayı kaybettikk malesef
Arkadaşlar Merhaba. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri topici takip ediyorum ama işyerinde olmam dolayısıyla daha önce yazma imkanım hiç olmadı. benim sizlere bir sorum olacak 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 36. haftada başka bir branştan 1 haftalık rapor aldım. bu durum doğum sonrası iznimi etkiliyor mu, yani 5 haftanın tamamını yine aktarabilirim öyle değil mi?
perdeleri çıkarıp tekrar bir durulama yapsaydın keşke o zaman kokusu bir nemze daha azalırdı.
Ah.cnm ya aklıma geldi de zaten zor astırıyorum benimkine bi daha çıkar tak desem olay olur diye ellemedim bi de uyumuştu kociş ama bügünde geçmesse başka çaresi yok uykusuzluktan mahvoldum valla havada tam uyku havası yatçam şimdi...
kuş gibi hafifledim dünden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum
herkes güzel haberlerle gelsin yoksa yüreğim ağzımda okuyorum her gün burayı
dr dün bana yemeklerden sonra bir saat yürüyüş dedi önümüzdeki hafta başlayacağım söz dedim içimden
sana da bebişine de
teşekkür ederim canım
sorma bende bakıyorum şubat annelerine mart annelerinden de ay başındakiler şubata kayabilirler bu yüzden göz atıyorum
hımmm dur panik yapma dr mutlaka bununla ilgili seni uyaracaktır...
en önemli şey doktor seni çok daha iyi anladım loveli
bu kadar zaman birlikte devam edip son ay değişim zormuş
zaten sadece tedbir amaçlı alacağız sen al bulunsun emzik kullanmazsanız kullanmazsınız
iyi yaptın canım arada sırada gel uğra
ben hareketlerinin yeri değişince fark ettim
hatta dünkü kontrolde ayakları ve elleri sol tarafımda hissediyorum
dr evet sola dönmüş dedi ama c.tesi günü sağ tarafımdaydı
amin cümlemizi inşallah
emel her şey yolunda ve umarım hepimiz içinde herşey yolunda devam eder
çok güzel heyecanlar inşallah böyle devam ederiz
kimseden kötü haber gelmez
aaaaaaa hemen bakıyorum
zaten kilo ile satılanlar bile ki içinde en fazla 50 tane oluyor
kilosu 70 liradan başlıyor seninki daha iyi bir fikir en azından
aynı fiyata daha fazla yaptırabilirim yupppiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim canım
bu magnet konusu da sordum söylemedi böylece kaldı yapacak bir şey yok
gibi şimdilik bakacağım duruma göre tekrar söylerim ya da eşimle konuşurum
emel bir taraftan da bakıyorum da acaba eşime bir jest mi yapsam diye geçirdim
sanırım vericem siparişi şimdi yarın için şaşırsın
Haklısın canım el emeği başka.. Bebek şekerlerini bende kendim yaptım örmedim ama malzemesini alıp kendim yaptım :)
Ama istediğim kapı süsü biraz zordu o yüzden alalım dedimde neyseki yetenekliyim yapıyorum ihihi
Ellerine sağlık seninde canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?