2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın kuzucuların anneleri
Ayy dün akşam heyecandan uyuyamadım.. Bugün kontrolümüz var ve oğluşum ne kadar oldu çok merak ediyorum..
Nst de sancım çıkıcak mı? Doğum için tarih vericek mi ? Bebişim döndümü ? normal doğum yapabilecekmiyim ?
Kafamda deli sorular

Geçmiş olsun canım.. İnşallah bebişin vaktinde gelir sağlıkla sıhhatle kucaklarsın ..

Arkadaşlar Merhaba. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri topici takip ediyorum ama işyerinde olmam dolayısıyla daha önce yazma imkanım hiç olmadı. benim sizlere bir sorum olacak 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 36. haftada başka bir branştan 1 haftalık rapor aldım. bu durum doğum sonrası iznimi etkiliyor mu, yani 5 haftanın tamamını yine aktarabilirim öyle değil mi?

alıştıra alıştıra sor yoksa kaçırırsın benim gibi dr u

canımcım geçmiş ola inşallah.. arada bebekler bize ayar çekiyo korkutuyolar.. yaramazlar... kucagımıza alıcaz inşallah zamanında ve saglıcakla o zaman o topişlerini yeriz dualardasın

çok çookk geçmiş olsun canım bişey olmayacak bak suyun bile gelmemiş ki. sen gönlünü ferah tut. bir süre daha kalacak bebeğin seninle.

canım cok gecmiş olsun , bundan sonrasını wc harici hep yatarak gecir, yatmanın cok faydası olacak.evde hicbir iş falan yapma..Mumkunse ailenden biri yakındaysa sana bakmaya gelsin.. az kaldı , endiselenme.

Geçmiş olsun canım.. İnşallah bebişin vaktinde gelir sağlıkla sıhhatle kucaklarsın ..

canımcım geçmiş ola inşallah.. arada bebekler bize ayar çekiyo korkutuyolar.. yaramazlar... kucagımıza alıcaz inşallah zamanında ve saglıcakla o zaman o topişlerini yeriz dualardasın

Çok sağolun arkadaslar Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
En erken kaçıncı haftada olmuştu acaba buradaki arkadasların, aybuke amargi barbi ve daha önce iki kişi daha vardı isimlerini hatırlayamadım şimdi ama hepsi iyilerdi çok şükür di mi

Artık ancak wcye kalkarım ben bu korkuyla
Bi de duş alabilirim inşallah

canım dualarımız seninle lütfen moralini yüksek tut
bak dr kontrolündesin 3 hafta dediğin nedir ki bak bu zamana kadar geldi bebeğin
lütfen bizi de bilgilendir merakta bırakma

kesinlikle ben de şu sevgililer günü geçsin ben de sipariş vericem.
Eşine ne gibi bir jest yapıcan ki genicim?

hediyesini almıştım ama iş yerine bir şey gönderebileceğimi beklemiyordur eminim
çünkü bu sene sadece hediye var başka da bir şey bekleme dedim önceden
şimdi buradaki çikolataları görünce -ki bayılır çikolataya zaafı var- eminim şaşırır

dur bir derin nefes al sorularının hepsini yaz sonra da dr konuş canım
içini rahatlat inşallah çok güzel haberlerle geleceksin

hayır etkilemiyor sen 5 haftayı aktarabiliyorsun

dur bir derin nefes al sorularının hepsini yaz sonra da dr konuş canım
içini rahatlat inşallah çok güzel haberlerle geleceksin

Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor.. Sorularımı yazıyorum artık zaten yoksa oğlumu gördüğüm an unutuyorum hepsini :))
İnşallah herşey yolundadır ve marttan önce gelmek istemez oğlum :)

Kocaeli de olanlar doğum için hangi hastaneleri düşünüyor. ben derince devlet hastanesi ve umuttepe ye gittim.
ikisin dede kontrollerim oldu ama hangisinde doğum olsun karar veremedim.

sonuçta doğum iznini başlatmamışsın bence 5 haftayı da aktarabilirsin

perdeleri çıkarıp tekrar bir durulama yapsaydın keşke o zaman kokusu bir nemze daha azalırdı.

Ah.cnm ya aklıma geldi de zaten zor astırıyorum benimkine bi daha çıkar tak desem olay olur diye ellemedim bi de uyumuştu kociş ama bügünde geçmesse başka çaresi yok uykusuzluktan mahvoldum valla havada tam uyku havası yatçam şimdi...

ben de çok uykuluyum bu aralar yaa hep uyumak ister mi insan

Genic ben de normal dogum istiyorum ve gunde yarim saat anca yuruyorumdur usengeclikten :) senin doktorun her yemekten sonra yuruyus mu onerdi? Gunde 2-3 saat? Yoksa 1 kez 1 saat mi? Ben de ona gore artirmaliyim saatlerimi sanirim bu sure cok az bana

Armaan dualarim sen ve minik kuzunla.. Hic canini sikma her sey guzel olacak, zamanini bekleyecek o annesi insallah..

Logofood a da bakın kızlar, istediğim şekilde seçip yükleyip ister çikolaya ister bonibon isterseniz şekerleme olarak yapabiliyorsunuz. Fiyat olarak çok çok ucuz hem de. Ben mevlütte yaptırmayı düşünüyorum.

ben örmeye başlayana kadar yetenekli olduğumu bilmiyordum en son 14-15 yaşlarında annem havlu kenarları öğretmişti yamuk yumuk onu yapardım şimdi bizimkiler ördüklerimi görünce kesin sen örmemişsindir diyor :)) inan hiç kimse göstermedi internette ingilizce olan video'ya bakarak kendim çözdüm :) arkasının tülünü sipariş verdim gelsin resmini paylaşırım hatta yapmak isteyen olursa msn'den bile göstere göstere öğretirim :) walla yaptıklarıma bakınca wayy bee ne yetenekliymişim harcanıomuşum demeden geçemiyorum D

kızlarrr benim karnım küçüldü bebek tamamen aşağı indi sanırım çünkü karnım göğsümle birleşikti şimdi inanılmaz aşağıda duruo. zaten 3 gün önce gece bi baktım benim ufaklığın kafası benim kasıklarımda yağ gibi kayıyo hareket ederken ve inanılmaz yırtılma acıları yaşıyorum hareket ettikçe ve dakka başı tuvalete gitmekten helak oldum.hareket ettiği anda altıma kaçıracağım sanıyorum.hele bide arada bi kafa atıo oraya off gözlerim yerinden çıkıp geri girio görenler sen öyle 40 gün falan bekleme 15 gün saymaya başla diyorlar beni korkutuyorlar yaa bide kasılmalarım çok olunca şu şekerlerini bitirmeden gelecek diye ödüm kopuyor..daha erken değilmi bunlar acaba benim gibi yaşayan varmı acaba? off gelmesin daha çok işim var beklesin az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…