Sagol canim darisi basina gecen haftaki kontrolumde tersti ama doktorum bilmis durusu donme pozisyonu oncesi gibi demisti bu haftaki kontrolde donmus pozisyondaydi hic hissetmedim canim nezaman dondu cunku kuzum ellerini de cok hareket ettiriyordu anlayamadim:))Ah hadi hayırlı olsun
Ne zaman dönmüş bebiş acaba gerçekten?
Bir de hissettin mi dönüşünü?
Yoksa çaktırmadan da dönebiliyor mu acaba bu bebişler?
Cok sewindim canim masallah sana ve bebisine:)merhaba evet ben bu saatte hala iş yerinde birazdan çıkacağım sorun değil
canım kontrol gayet güzel geçti yalnız öncesinde nst'ye bağladılar
önce kalp atışını alamadı hemşire yüreğim ağzıma geldi hayır tamam ben soruyor olabilirim
neden açık açık kalp atışı alamadım dedi sinir etti neyse siz bir çikolata falan yiyin sonra
bakalım dedi çıktım ben tam kantine gidiyordum doktorum gördü konuştuk aldı içeriye
baktı inceledi anlattı herşey yolunda gerek yok nst'ye dedi.
diğer konuyu da konuştuk kendisi ile bebek genel olarak bugün 36+1 olması gerekirken
tam 37+0 çıktı bol yürüyüş dedi ilki normal olduğu için bunda sıkıntı yok tabii doğum esnasında
herhangi bir sıkıntı olursa ona göre müdahalede bulunacağız dedi gayet pozitifti
geçen seferki konuşmaları hatırlattım üzüldüğümü falan kusura bakmayın kasıtlı değildi mutlaka
sadece size düzgün anlatamamışımdır ya da başka bir sorun vardır o an dedi neyse konuştuk
anlaştık ben size güveniyorum doktor bey değiştirmeyi de düşünmüyorum sizi dedim tamam dedi
içime su serpti bir nebze de olsa zaten hastaneyi beğeniyorum genel olarak
bir de salı günü gideceğim çalışamaz raporunu alacağım o zaman tekrar kontrol edecek bundan
sonra her hafta buradasınız dedi. "kerem batu" bebek 2950 gr ağırlığında, suyu gayet yerinde,
gelişimi normal seyrinde bekliyoruz dedi
inşallah bugün kontrolü olan arkadaşlarda güzel haberlerle gelirler
sorduğun içinde ayrıca teşekkür ederim
iyi maşalllah bebişine de sana da
dogum pozisyonunu nasıl hissettin canım ya benim bi bilgim yok bu konuda
canım sen hangi şehirdesin doğum tarihimiz aynı, ben de pazartesi çatı muayenesi olacağım ve hangi hastane benim doktor da aynı fiaytı söyledi:)
Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊
inan benimde pek bir bilgim yoktu en son kontrole gittiğimde pozisyonunu sormuştum göstermişti ona göre eli ayağı nerde nerden vuruyor biliyordum sonra dönünce vurduğu yerler değişti o şekilde anladım birde farklı bir baskı oluştu alt bölgemde tamamen farazi yani tahmin yürüttüm
canım ben Manisa Akhisar'dayım sen nerdesin
Hanimlaar bugun bende kontrole gidicem artik her hafta cagirdi doktorum. Ben corasprin kullaniyodum galiba bu hafta biraktiricak. Kullanan arkadaslar ne zaman biraktilar acaba corasprini ?
Ya kullanmak da istemiyorum artik 35 haftayi gectik bir yandan da o kadar tedirgin oluyorumki ya birakinca bisey olursa bebegime diye offf offf çıldırıcam bu dusuncelerden !!!!
Korkma canim 2 kere yaptirdim 5 lt lik bir siseye 24 saat idrarini biriktiriyorsun sonra o idrari veriyorsun ben once tum idrarimi biriktirmedim arada yaptim yanlis oldu haberin olsun bakiyorlar deger 300 den yukari olursa preaksapsi teshisi konuluyor sezeryanla alir en kotu ama bendede 24 saatlik yapinca tehlikeli birsey cikmadi
ayy gel canım gel.. ben de 40 ları görüp aa kırklar da varmış demek için size takılıyodum söylemesi ayıp
merhaba evet ben bu saatte hala iş yerinde birazdan çıkacağım sorun değil
canım kontrol gayet güzel geçti yalnız öncesinde nst'ye bağladılar
önce kalp atışını alamadı hemşire yüreğim ağzıma geldi hayır tamam ben soruyor olabilirim
neden açık açık kalp atışı alamadım dedi sinir etti neyse siz bir çikolata falan yiyin sonra
bakalım dedi çıktım ben tam kantine gidiyordum doktorum gördü konuştuk aldı içeriye
baktı inceledi anlattı herşey yolunda gerek yok nst'ye dedi.
diğer konuyu da konuştuk kendisi ile bebek genel olarak bugün 36+1 olması gerekirken
tam 37+0 çıktı bol yürüyüş dedi ilki normal olduğu için bunda sıkıntı yok tabii doğum esnasında
herhangi bir sıkıntı olursa ona göre müdahalede bulunacağız dedi gayet pozitifti
geçen seferki konuşmaları hatırlattım üzüldüğümü falan kusura bakmayın kasıtlı değildi mutlaka
sadece size düzgün anlatamamışımdır ya da başka bir sorun vardır o an dedi neyse konuştuk
anlaştık ben size güveniyorum doktor bey değiştirmeyi de düşünmüyorum sizi dedim tamam dedi
içime su serpti bir nebze de olsa zaten hastaneyi beğeniyorum genel olarak
bir de salı günü gideceğim çalışamaz raporunu alacağım o zaman tekrar kontrol edecek bundan
sonra her hafta buradasınız dedi. "kerem batu" bebek 2950 gr ağırlığında, suyu gayet yerinde,
gelişimi normal seyrinde bekliyoruz dedi
inşallah bugün kontrolü olan arkadaşlarda güzel haberlerle gelirler
sorduğun içinde ayrıca teşekkür ederim
canım bana 34.haftada bıraktirdi corasprini ama clexane 0.6 ı doguma 36 saat kala bıraktircakmiş.
cnm bende kullanıyodum.34.hafta bitti bıraktırdı.
ben 32 haftada bıraktım iğneye devam ediyorum bu hafta sorarım dr iğneyi ne zaman bırakacağımı benim korkum iğneyi ne zaman bıraktıacak ondan sonra ben paniklerim
Ben 32+0 da bıraktım canım corasprini
canım ya anlamadım bana da bıraktırmadı doktor geçen hafta bu hafta için bırakırız demişti ama devam dedi en son kontrolde önümüzdeki salıya kadar normal doğum gerçekleşmezse bebeğin kilosuna bakıp sezeryana karar vercek bebek 3800 gr üstü çıkarsa belki de ogün sezeryana alcak eee coraspirini nasıl nezaman bırakıcam anlamadım
CnmSagol canim darisi basina gecen haftaki kontrolumde tersti ama doktorum bilmis durusu donme pozisyonu oncesi gibi demisti bu haftaki kontrolde donmus pozisyondaydi hic hissetmedim canim nezaman dondu cunku kuzum ellerini de cok hareket ettiriyordu anlayamadim:))
Slm kıslar
Yavaş yavaş perdeleri yıkayım dedim, yatak odasından başladım vernelide basmışım yatak odası full vernel deterjan kokuyor, bebişime dokunmasın salonda yatıyım dedim koltuk mahvetti oturma odasına geçtik gene olmadı bu saat oldu öyle takılıyoruz daha aklımı seveyim...
Insallah rabbim sifasini verir onu ailesine bağışlar canim
Allah yardımcısı olsun. Şifa versin
Allah acil sifalar versin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?