2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ah hadi hayırlı olsun
Ne zaman dönmüş bebiş acaba gerçekten?
Bir de hissettin mi dönüşünü?
Yoksa çaktırmadan da dönebiliyor mu acaba bu bebişler?
Sagol canim darisi basina gecen haftaki kontrolumde tersti ama doktorum bilmis durusu donme pozisyonu oncesi gibi demisti bu haftaki kontrolde donmus pozisyondaydi hic hissetmedim canim nezaman dondu cunku kuzum ellerini de cok hareket ettiriyordu anlayamadim:))

Geldim kizlar doktordan oncelkle uyusmazlim ignesini sordum
Evet yok piyasada dedi insallah oglum negatif olurda gerek kalmaz
Bu arada bugun 35+3 tuk kilomuz 2800 olmus ve dogumdan
Konustuk resmen normal dogum icin beynimi yikadi catin genis
Rahat olur gibi geliyo falan dedi anlatirken
Bi cesaret geldide kendimle kalinca yapamam diyorum gene 37
De bi alttan muayene ederim anlarim zaten yapip yapamicani dedi
Artim nasil can yakiciysa

Cok sewindim canim masallah sana ve bebisine:)

iyi maşalllah bebişine de sana da

dogum pozisyonunu nasıl hissettin canım ya benim bi bilgim yok bu konuda

inan benimde pek bir bilgim yoktu en son kontrole gittiğimde pozisyonunu sormuştum göstermişti ona göre eli ayağı nerde nerden vuruyor biliyordum sonra dönünce vurduğu yerler değişti o şekilde anladım birde farklı bir baskı oluştu alt bölgemde tamamen farazi yani tahmin yürüttüm

canım sen hangi şehirdesin doğum tarihimiz aynı, ben de pazartesi çatı muayenesi olacağım ve hangi hastane benim doktor da aynı fiaytı söyledi:)

canım ben Manisa Akhisar'dayım sen nerdesin

Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊

ayy gel canım gel.. ben de 40 ları görüp aa kırklar da varmış demek için size takılıyodum söylemesi ayıp

canım ben de mersindeyim, hayırlısıyla gelir bebişlerimiz inş

canım ya anlamadım bana da bıraktırmadı doktor geçen hafta bu hafta için bırakırız demişti ama devam dedi en son kontrolde önümüzdeki salıya kadar normal doğum gerçekleşmezse bebeğin kilosuna bakıp sezeryana karar vercek bebek 3800 gr üstü çıkarsa belki de ogün sezeryana alcak eee coraspirini nasıl nezaman bırakıcam anlamadım

bende sabah başladım hala biriktiriyorum sadece bir kez kaçırdım oda sorun olmaz sanırım.benim zaten sezeryen olcak ama bu iş bebeğemi yoksa banamı zararı vardır bu konu hakkında birsey biliyormusun?

Canım benim bugün kontrolü olan herkes olumlu bir şekilde geldi nasıl da mutlu oluyorum bunları duyunca.
İçinin rahatlaması ne güzel olmuş çok sevindim geniciimmm

canım bana 34.haftada bıraktirdi corasprini ama clexane 0.6 ı doguma 36 saat kala bıraktircakmiş.

cnm bende kullanıyodum.34.hafta bitti bıraktırdı.

ben 32 haftada bıraktım iğneye devam ediyorum bu hafta sorarım dr iğneyi ne zaman bırakacağımı benim korkum iğneyi ne zaman bıraktıacak ondan sonra ben paniklerim

Ben 32+0 da bıraktım canım corasprini

kızlar çok çok teşekkürler ilginiz ve cevabınız için. doktorum bıraktırmadı bu hafta, bir hafta daha kullanıp 36. haftada bırakıcam senin için rahat etsin dedi. daha önce bi düşük yaptığım için kullanıyodum inşallah o tarihten sonra da bi sıkıntı olmaz bebeğimde.

kontrolümüz iyiydi oğlum hep ultrasonda 3 gün önde çıkıyor 35+1 de kilosu 2870 gr boyu 49 cm suyu da gayet iyi. benim doktorum biraz pimpirikli çok inceliyo herşeyi. bugün nst ile tanıştık bi gir de ona da bakalım dedi. çok şükür bişey çıkmadı.

Kizlar ya benim doktorum niye biraktirmadi ki coraspirini herkes daha once birakmis aklima takildi simdi dogumda bir sorun cikmaz insallah

Slm kıslar
Yavaş yavaş perdeleri yıkayım dedim, yatak odasından başladım vernelide basmışım yatak odası full vernel deterjan kokuyor, bebişime dokunmasın salonda yatıyım dedim koltuk mahvetti oturma odasına geçtik gene olmadı bu saat oldu öyle takılıyoruz daha aklımı seveyim...

Cnm

Ben bebişin döndüğünü anlamıştım sağ sol sağ sol dalgalanmıştı göbeğim çok belliolmuştı yalnız 3 gün önce aynı hareketi tekrar yaptı sanki eski haline geri dönmüş olabileceğinden şüphe ediyorum bakalım Cumartesi görcem artık...

Günaydın hanımlar;
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum sanırım uykusuz geceler için prova yapıyoruz

Maşallah ne güzel hareket edebiliyorsun ben annemdeyim ev işi filan yapmıyorum öyle olduğu halde günde bir saat yürüyüş yapmak bile zor geliyor. Şu halime bakmadan da normal doğum diye tuttutuyorum bu hareketsizlikle nasıl olacaksa o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…