Kizlar ya benim doktorum niye biraktirmadi ki coraspirini herkes daha once birakmis aklima takildi simdi dogumda bir sorun cikmaz insallah
Gunaydin kizlarCnm
Ben bebişin döndüğünü anlamıştım sağ sol sağ sol dalgalanmıştı göbeğim çok belliolmuştı yalnız 3 gün önce aynı hareketi tekrar yaptı sanki eski haline geri dönmüş olabileceğinden şüphe ediyorum bakalım Cumartesi görcem artık...
Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊
sagol canim insallahendişelenme canım sorun çıkmaz canım
Gunaydin kizlar
ben anlayamadim cnm ya zaten surekli buzulmus vaziyette duruyor karnim basket topu gibi el ayak hareketlerini ayirabiliyorum ama dondugunu fark etmedim tuhaf:) bence temizligini tek basina yapma cnm tehlikeli aylar bebisler her an gelebilir:))
Slm kıslar
Yavaş yavaş perdeleri yıkayım dedim, yatak odasından başladım vernelide basmışım yatak odası full vernel deterjan kokuyor, bebişime dokunmasın salonda yatıyım dedim koltuk mahvetti oturma odasına geçtik gene olmadı bu saat oldu öyle takılıyoruz daha aklımı seveyim...
Canım benim bugün kontrolü olan herkes olumlu bir şekilde geldi nasıl da mutlu oluyorum bunları duyunca.
İçinin rahatlaması ne güzel olmuş çok sevindim geniciimmm
Maşallah ne güzel hareket edebiliyorsun ben annemdeyim ev işi filan yapmıyorum öyle olduğu halde günde bir saat yürüyüş yapmak bile zor geliyor. Şu halime bakmadan da normal doğum diye tuttutuyorum bu hareketsizlikle nasıl olacaksa o :)
Geldim kizlar doktordan oncelkle uyusmazlim ignesini sordum
Evet yok piyasada dedi insallah oglum negatif olurda gerek kalmaz
Bu arada bugun 35+3 tuk kilomuz 2800 olmus ve dogumdan
Konustuk resmen normal dogum icin beynimi yikadi catin genis
Rahat olur gibi geliyo falan dedi anlatirken
Bi cesaret geldide kendimle kalinca yapamam diyorum gene 37
De bi alttan muayene ederim anlarim zaten yapip yapamicani dedi
Artim nasil can yakiciysa
Cok sewindim canim masallah sana ve bebisine:)
ayy gel canım gel.. ben de 40 ları görüp aa kırklar da varmış demek için size takılıyodum söylemesi ayıp
canım ya anlamadım bana da bıraktırmadı doktor geçen hafta bu hafta için bırakırız demişti ama devam dedi en son kontrolde önümüzdeki salıya kadar normal doğum gerçekleşmezse bebeğin kilosuna bakıp sezeryana karar vercek bebek 3800 gr üstü çıkarsa belki de ogün sezeryana alcak eee coraspirini nasıl nezaman bırakıcam anlamadım
hiç sorma bol bol limon yerim artık sulansın kanım diyeeee
geniciim maşallah sizeeeeeee dr anlaşmana sevindim için rahatlamıştır dr önemlii çünkü
Ben alayım da her ihtimale karşı inşallah emmez tabi ama bulunsun yine de
Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊
iyi maşalllah bebişine de sana da
dogum pozisyonunu nasıl hissettin canım ya benim bi bilgim yok bu konuda
iyi genic sevindim canım Rabbim bebişinle sevindirsin seni bir ömür boyu..
Canım naptın gittin mi bebişi görmeye. Nasıl durumlar
kuş gibi hafifledim dünden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum
herkes güzel haberlerle gelsin yoksa yüreğim ağzımda okuyorum her gün burayı
dr dün bana yemeklerden sonra bir saat yürüyüş dedi önümüzdeki hafta başlayacağım söz dedim içimden
sana da bebişine de
teşekkür ederim canım
sorma bende bakıyorum şubat annelerine mart annelerinden de ay başındakiler şubata kayabilirler bu yüzden göz atıyorum
hımmm dur panik yapma dr mutlaka bununla ilgili seni uyaracaktır...
en önemli şey doktor seni çok daha iyi anladım loveli
bu kadar zaman birlikte devam edip son ay değişim zormuş
zaten sadece tedbir amaçlı alacağız sen al bulunsun emzik kullanmazsanız kullanmazsınız
iyi yaptın canım arada sırada gel uğra
ben hareketlerinin yeri değişince fark ettim
hatta dünkü kontrolde ayakları ve elleri sol tarafımda hissediyorum
dr evet sola dönmüş dedi ama c.tesi günü sağ tarafımdaydı
amin cümlemizi inşallah
emel her şey yolunda ve umarım hepimiz içinde herşey yolunda devam eder
dün akşam halamız magnetlerimizi almış göndermiş 50 tane yaptırmış
güzel olmuş aradım teşekkür ettim ama nedense benim gözüme az göründü
neyse birde onlara sepet ayarlayacağım ama haftasonu diyorum çarşıya
çıkayım onlara bir sepet alayım bir de siz çikolata işini naptınız aldınız mı ?
şimdi alsam çok mu erken olur sonuçta planlı bir tarih yok benim elimde
alsam da hazır mı olsa acaba diyorum ?
son haftalar dediğin gibi ben de yüreğim ağzımda okuyorum kötü bişey olmadığını görünce de çok çok seviniyorum.
herşey çok iyi çok şükür. Son haftalar heyecan doruktaaa
eve gelen giden eğer çok olacaksa sanki 50 tane az gibi. jest olsun diye yaptırmış ama bence nerde yaptırdığını öğrenip ya da makul bir şekilde açıklamanı yapıp biraz daha yaptırabilirsin. Yani eğer gelen gidenin çok olmayacaksa bence 50 bile yeter:)))
Çikolata meselesine gelince ben cikolatasepeti.com da baskılı çikolatalar var ordan yaptırıcam etiketini kendim tasarladım onu yükleyip sipariş vericem tanesi 65 kuruş sen de bir bak belki hoşuna gider:)))
günaydın kızlar.şimdi haberlerde izledim de gerçeken uyuşmazlık iğnesi kalmamış ülkede.Bu nasıl bişeydir ya
çok güzel heyecanlar inşallah böyle devam ederiz
kimseden kötü haber gelmez
aaaaaaa hemen bakıyorum
zaten kilo ile satılanlar bile ki içinde en fazla 50 tane oluyor
kilosu 70 liradan başlıyor seninki daha iyi bir fikir en azından
aynı fiyata daha fazla yaptırabilirim yupppiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim canım
bu magnet konusu da sordum söylemedi böylece kaldı yapacak bir şey yok
gibi şimdilik bakacağım duruma göre tekrar söylerim ya da eşimle konuşurum
emel bir taraftan da bakıyorum da acaba eşime bir jest mi yapsam diye geçirdim
sanırım vericem siparişi şimdi yarın için şaşırsın
Kızlardün gece kanmam oldu acile geldik hastanedeyiö
Bizimki aceleci olabilirmiş dr 3 hafta daha tutmalıyız dedi akciğer grliştirici iğne falan yaptılar bu gece de hastanedeyim
Bundan sonrasını yatarak geçiricem
Bizim için dua edin lütfen
Kızlardün gece kanmam oldu acile geldik hastanedeyiö
Bizimki aceleci olabilirmiş dr 3 hafta daha tutmalıyız dedi akciğer grliştirici iğne falan yaptılar bu gece de hastanedeyim
Bundan sonrasını yatarak geçiricem
Bizim için dua edin lütfen
nasıl yaaa yok artık öyle şey olur mu?
eeee napıcaksınız peki ne diyor doktorlar? Bi yerlerden getirtme ihtimaliniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?