2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydınlar dünyanın en güzel şişkoları
arkadaşlar uzun süredir bakamadım konuya ya.inşaallah herkes minik kuzularıyla beraber iyidir.ben bugünden itibaren evdeyim artık.zaten pazartesi raporumu alacağım.hamdolsun 5 haftamı doğum sonrasına atabildim.arkadaşlar halimi görünce gelme dediler sağolsunlar.
cuma zaten doktora gideceğiz
bu arada beşiğimizi kurduk.bebeğimizzin eşyalarını yerleştirdik.çorapları için bir kutu alacağım birde kendime korse alacağım.malum doğum sonrası göbek kalmaması için sarmak gerekiyor ya bende korse alayım diyorum.
kızlar biraz önce okudum aklınızda bulunsun dünya sağlık örgütü aptamil pdf adlı hazır bebek mamalarının birinci a sınıf toplatılmasına karar vermiş.içerisinde yüksek oranda iyotlu tuza rastlanmış

Gunaydin kizlar
ben anlayamadim cnm ya zaten surekli buzulmus vaziyette duruyor karnim basket topu gibi el ayak hareketlerini ayirabiliyorum ama dondugunu fark etmedim tuhaf:) bence temizligini tek basina yapma cnm tehlikeli aylar bebisler her an gelebilir:))

Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊

hoşgeldin :) büyük ihtimalle mart başı annelerinden olanlarda şubata terfi edecek Allahım hayırla kurtarsın....

Merak etme cnm perdeyi anneme çıkarttırıyorum kocama taktırıyorum yönetim işi bende yani

perdeleri çıkarıp tekrar bir durulama yapsaydın keşke o zaman kokusu bir nemze daha azalırdı.

Canım benim bugün kontrolü olan herkes olumlu bir şekilde geldi nasıl da mutlu oluyorum bunları duyunca.
İçinin rahatlaması ne güzel olmuş çok sevindim geniciimmm

kuş gibi hafifledim dünden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum
herkes güzel haberlerle gelsin yoksa yüreğim ağzımda okuyorum her gün burayı

dr dün bana yemeklerden sonra bir saat yürüyüş dedi önümüzdeki hafta başlayacağım söz dedim içimden

sana da bebişine de

Cok sewindim canim masallah sana ve bebisine:)

teşekkür ederim canım

ayy gel canım gel.. ben de 40 ları görüp aa kırklar da varmış demek için size takılıyodum söylemesi ayıp

sorma bende bakıyorum şubat annelerine mart annelerinden de ay başındakiler şubata kayabilirler bu yüzden göz atıyorum

hımmm dur panik yapma dr mutlaka bununla ilgili seni uyaracaktır...

hiç sorma bol bol limon yerim artık sulansın kanım diyeeee

geniciim maşallah sizeeeeeee dr anlaşmana sevindim için rahatlamıştır dr önemlii çünkü

en önemli şey doktor seni çok daha iyi anladım loveli
bu kadar zaman birlikte devam edip son ay değişim zormuş

Ben alayım da her ihtimale karşı inşallah emmez tabi ama bulunsun yine de

zaten sadece tedbir amaçlı alacağız sen al bulunsun emzik kullanmazsanız kullanmazsınız

Merhaba arkadaslar ben bir subat annesiyim ama bizim topic kimsesiz kaldi😞 herkes dogurdu 5-6kisi normal dogim bekliyoruz.size bakiyim dedim nasilsiniz😊😊😊

iyi yaptın canım arada sırada gel uğra

iyi maşalllah bebişine de sana da

dogum pozisyonunu nasıl hissettin canım ya benim bi bilgim yok bu konuda

ben hareketlerinin yeri değişince fark ettim
hatta dünkü kontrolde ayakları ve elleri sol tarafımda hissediyorum
dr evet sola dönmüş dedi ama c.tesi günü sağ tarafımdaydı

iyi genic sevindim canım Rabbim bebişinle sevindirsin seni bir ömür boyu..

amin cümlemizi inşallah

Canım naptın gittin mi bebişi görmeye. Nasıl durumlar

emel her şey yolunda ve umarım hepimiz içinde herşey yolunda devam eder

dün akşam halamız magnetlerimizi almış göndermiş 50 tane yaptırmış
güzel olmuş aradım teşekkür ettim ama nedense benim gözüme az göründü
neyse birde onlara sepet ayarlayacağım ama haftasonu diyorum çarşıya
çıkayım onlara bir sepet alayım bir de siz çikolata işini naptınız aldınız mı ?
şimdi alsam çok mu erken olur sonuçta planlı bir tarih yok benim elimde
alsam da hazır mı olsa acaba diyorum ?

son haftalar dediğin gibi ben de yüreğim ağzımda okuyorum kötü bişey olmadığını görünce de çok çok seviniyorum.
herşey çok iyi çok şükür. Son haftalar heyecan doruktaaa

eve gelen giden eğer çok olacaksa sanki 50 tane az gibi. jest olsun diye yaptırmış ama bence nerde yaptırdığını öğrenip ya da makul bir şekilde açıklamanı yapıp biraz daha yaptırabilirsin. Yani eğer gelen gidenin çok olmayacaksa bence 50 bile yeter:)))

Çikolata meselesine gelince ben cikolatasepeti.com da baskılı çikolatalar var ordan yaptırıcam etiketini kendim tasarladım onu yükleyip sipariş vericem tanesi 65 kuruş sen de bir bak belki hoşuna gider:)))

son haftalar dediğin gibi ben de yüreğim ağzımda okuyorum kötü bişey olmadığını görünce de çok çok seviniyorum.
herşey çok iyi çok şükür. Son haftalar heyecan doruktaaa

çok güzel heyecanlar inşallah böyle devam ederiz
kimseden kötü haber gelmez

aaaaaaa hemen bakıyorum
zaten kilo ile satılanlar bile ki içinde en fazla 50 tane oluyor
kilosu 70 liradan başlıyor seninki daha iyi bir fikir en azından
aynı fiyata daha fazla yaptırabilirim yupppiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim canım

bu magnet konusu da sordum söylemedi böylece kaldı yapacak bir şey yok
gibi şimdilik bakacağım duruma göre tekrar söylerim ya da eşimle konuşurum

emel bir taraftan da bakıyorum da acaba eşime bir jest mi yapsam diye geçirdim
sanırım vericem siparişi şimdi yarın için şaşırsın

Kızlardün gece kanmam oldu acile geldik hastanedeyiö
Bizimki aceleci olabilirmiş dr 3 hafta daha tutmalıyız dedi akciğer grliştirici iğne falan yaptılar bu gece de hastanedeyim
Bundan sonrasını yatarak geçiricem
Bizim için dua edin lütfen

kesinlikle ben de şu sevgililer günü geçsin ben de sipariş vericem.
Eşine ne gibi bir jest yapıcan ki genicim?

çok çookk geçmiş olsun canım bişey olmayacak bak suyun bile gelmemiş ki. sen gönlünü ferah tut. bir süre daha kalacak bebeğin seninle.

canım cok gecmiş olsun , bundan sonrasını wc harici hep yatarak gecir, yatmanın cok faydası olacak.evde hicbir iş falan yapma..Mumkunse ailenden biri yakındaysa sana bakmaya gelsin.. az kaldı , endiselenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…