2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım bende riske atmak istemiyorum normal deneyelim dedi doktor sonra benim korkularımı öğrendi ve 39+.. da sezeryan yapabilirim diyor önce anestezi uzmanı görmesi gerekiyor dedi bakalım kont. haftada bire düştü umarım sağsalim hepimiz alırız kucagımıza

kızı olacak anneler..sizede acaba aynı şeyleri söylüyorlarmi merak ettim kız çocuğu erken doğar 40 hafta dolmaz falan gibi...

valla canim herkes bana da kiz erken gelir diyorlardi ama kizim 41+3te geldi. :))))

ben hibor 3500 o da 0.3 e kabul ediyor günde bir defa göbekten yapıyorum almaz tabiiii
valla bana bir hafta dese de sanırım ben sezeryan gününden 2 gün önce anca bırakırım bilmiyorum

Ben de hibor kullanıyorum, ilk doktorum prof.du ilacı başlatırken "35. haftaya kadar kullanacağız" demişti. Şimdi takip eden doktorum 37'de bırakacağız diyor, ben normal doğum bekliyorum (İnşallah) yani 3 hafta önce oluyor. Benim bildiğim kadarıyla aspirin türevi ilaçlar kanda birikiyor salisilat bazlı oldukları için, o yüzden erken bırakılıyor diye düşünmüştüm.

canım ben 35+2 de gittim yani senin dedigin tarihten 4 gun sonra.. 2.800 idi.

Masallah annesi , 34+5 te benim oglum 2900 cikti. Dr 2 hafta onde dedi :)) senin ki daha onde demek ki.. Ancak Dr.um hep ayni sekilde buyumuzmis dedi. bu gittiginde daha yavas buyume olabilir. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah...

Aynen canim niye annelerimiz son gunlerimizde yanimizda olmuyorlar anlamadim Allah korusun sancimiz gunduz yanlizken baslasa hep dua ediyorum evde tek basimayken bisey olmasin diye bir de ben yemek yaparken bile yoruluyorum is yapamiyorum hemen belime agri giriyor

Evet canim 8 mart ikimizede en guzel kadinlar gunu hediyesi olucak.ins. :)

Canim geçmiş olsun benim 185 cikmişti seni korkutmak istemem ama 300 sonrasi riskli demişti doktorum ikinci yaptirdigimda 150 çikti yani dusebiliyor sen çok dikkat et bana doktorum şiddetli baş ağrisi şişme ve tansiyon yukselmesi olursa hemen ara demişti seninde aklinda bulunsun eger duşnezse muhtemelen sezeryan ama olsun uzulme vakit geldi sayilir zaten sorun olmaz allahin izniyle

Kizlar ya ben magnezymu biraktigimdan beri hem kabiz oluyorum hem de gece uyaninca sabah uyaninca parmaklarimda sisme ugusma ve hareket ettirememe bu dûrum yeni basladi sonradan acilip kendine geliyor bilen var mi neden oluyor acaba

Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)

Kizlar ya ben magnezymu biraktigimdan beri hem kabiz oluyorum hem de gece uyaninca sabah uyaninca parmaklarimda sisme ugusma ve hareket ettirememe bu dûrum yeni basladi sonradan acilip kendine geliyor bilen var mi neden oluyor acaba

Bende de oluyor bende bıraktım ama doktor devam et dedi sen kendin mi bıraktın doktor mu dedi

Benim 32. Haftadan beri ellerim şiş ve uyuşuk sabah parmaklarim kapanmiyor. Doktorum o zaman magnrzyum verdi ama nette okudum ki magnezyum 33. Haftada genelde biraktiriliyormus kasilmalari azalttığı icin. Ben de icmedim. Bunun tek sebebi ödem. Ödem eldeki sinirlere baski yaptığı icin oluyormuş dogumdan sonra geçer defi doktorum. Tuzu azaltmaliyiz bir de.

iğnelerin etkinlik süresi 24 saat günlük olduğundan bende de mthfr 677 homozigot var kanım pıhtılaşıyor bir hafta çok uzun gibi geliyor bugün dr soracağım kaç gün önce bırakayım diye
Lovelicim sikma canini gorus bakalim eski doktorunla bebislerimiz Allaha emanet ben de coraspirini biraktirmadi diye takildim hakkimizda hayirlisi
coraspini bir hafta önce bırak dese sıkıntı etmem 1 hafta etkili çünkü korkma elam coraspinin çok böyle sıkıntı yaratan bir ilaç olduğunu düşünmüyorum mesela ben doğumdan sonra tekrar kullanmayı bile düşünüyorum pıhtılaşşmam çok çünkü
ben bilerek çağırmadım annemi geleyim dedi gerek yok dedim ama annemin sağlık sorunları var ve babamın da öyle kıyamıyorum doğumdan bir önce gelirsin bir hafta kalır gidersin dedim bir hafta mı kızım çok az daha kalırım dedi ama ben yollarım bir hafta babam tek ne yapacak eim yanımda eşim olacak idare ederim
Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)

gözün aydın gelmiştir eşin son günler hamillikte keyifli geçecek babanız da geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…