ben de bunun rivayet olup olmadıgını merak ediyorum ya ne demek kız erken dogar.... şubat annelerine soralım mı
Ben hiç özele gitmedim 3 defa Marmara ya gittim o kadar oda yakın diye Körfez de. Konak ta normal doğum fiyati nedir acabaCanım ben başından beri konak hastanesine gidiyorum.Büyük ihtimal de orada yapıcam doğumumu
teşekkürler canım saol inşallah hepimiz sorunsuz sağlıkla alırız bebşilerimizi kucağımıza
maşallah kuzunadoğumu konuşmanın tam zamanı artık sayılı günümüz kaldı...valla başta hep normal istiyodum ama artık bebeğimi riske atmıycam ..sen sezeryanmı istiyosun ????
kızı olacak anneler..sizede acaba aynı şeyleri söylüyorlarmi merak ettim kız çocuğu erken doğar 40 hafta dolmaz falan gibi...
bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi piyasada yokmuş diye duyunca panikledim hemen doktorumu aradım. merak etmeyin hastanemizde mevcut o iğneden dedi nasıl içim rahatladı anlatamam... kan uyuşmazlığı olan anneler sizlerde araştırın isterseniz olmadı bi yerlerden getirtmeye bakın çok önemli bir
dr. sordum bizim hast. sikinti yok dedi
Ben hiç özele gitmedim 3 defa Marmara ya gittim o kadar oda yakın diye Körfez de. Konak ta normal doğum fiyati nedir acaba
ben hibor 3500 o da 0.3 e kabul ediyor günde bir defa göbekten yapıyorum almaz tabiiii
valla bana bir hafta dese de sanırım ben sezeryan gününden 2 gün önce anca bırakırım bilmiyorum
canım ben 35+2 de gittim yani senin dedigin tarihten 4 gun sonra.. 2.800 idi.
Merhaba güzel anneler.. Bugün dr kontrolümüz vardı, 34.0 da oğlum. 2836 kg 45 cm. Dr kilomuzu fazla buluyor . Benden tekrar açlık şekeri ölçtürmemi istedikendim de 16 kg aldım şimdiye kadar. Kendimin hiç, oğlumun ise az kilo alması için ne yapabilirim?
Valla daha hiç sormadım, tam olarak bişey söyleyemem fiyatlarla ilgili, bi dahaki kontolümde konuşucam inşallah
ben de konak hastanesine gidiyorum, 1200 normal, 1500 sezeryan demişlerdi...
hıııı, ben de ona benzer bişeyler duymuştum ama dediğim gibi konuşmadım daha.Hangi doktora gidiyorsun
Lovelicim sikma canini gorus bakalim eski doktorunla bebislerimiz Allaha emanet ben de coraspirini biraktirmadi diye takildim hakkimizda hayirlisikullandıran dr eski dr yeni dr bırak dedi bakalım yarın eski dr gideceğim o ne diyecek
Erkan beye gidiyorum, ben de ocaktan önce sormuştum ocakta zamlanıp böyle olacak demişlerdi...sen kime gidiyosun?
Aynen canim niye annelerimiz son gunlerimizde yanimizda olmuyorlar anlamadim Allah korusun sancimiz gunduz yanlizken baslasa hep dua ediyorum evde tek basimayken bisey olmasin diye bir de ben yemek yaparken bile yoruluyorum is yapamiyorum hemen belime agri giriyorBu haftasonu çok iş var..
Ütüler yapılacak bebeğin odası yerleşicek, bebek şekerleri yapılacak..
Hepsini kocamla yapıcaz ne güzel...
Ama işi olmadığı halde sırf daha çok erken deyip son günlerimde yanıma gelmeyen annemede çok kırgınım o da ayrı konu..
canım benim bi akrabamın bebeği doğuma 10gün kala ultrasonda 3800 çıktı, doktor sezeryanla alalım 10 günde daha da büyür dedi kız kabul etmedi normal doğuracam dedi, bide o stresle geçirdi son günlerini ortalama 10 gün sonra dourdu ve bebek 3.500 kgyani bazen ultrasonda da hata olabiliyor ,hakkında hayırlısı olsun canım inşallah rahat bi doğum geçirirsin..
bende çok korkuyorum şafak 22 :18: sende 8 martta doğum yapacaktın demi canım yanlış hatırlamıyorsam? bende o tarihe aldım sezeryanımı
idrar sonucu 570 çıktı çok yüksek ama işin garip tarafı tansiyon düşük normalde yüksek olurmuş bu sonuca göre şaşırdı saçma bir iş olmuş dedi bende kaşıntılarımı söyledim tekrar kan tahlili istediler salıya kaldı bakalım ne çıkacak?gebelik zehirlenmesi olablir dedi haftaya gün verirler sana dediler...
Kizlar ya ben magnezymu biraktigimdan beri hem kabiz oluyorum hem de gece uyaninca sabah uyaninca parmaklarimda sisme ugusma ve hareket ettirememe bu dûrum yeni basladi sonradan acilip kendine geliyor bilen var mi neden oluyor acaba
Benim 32. Haftadan beri ellerim şiş ve uyuşuk sabah parmaklarim kapanmiyor. Doktorum o zaman magnrzyum verdi ama nette okudum ki magnezyum 33. Haftada genelde biraktiriliyormus kasilmalari azalttığı icin. Ben de icmedim. Bunun tek sebebi ödem. Ödem eldeki sinirlere baski yaptığı icin oluyormuş dogumdan sonra geçer defi doktorum. Tuzu azaltmaliyiz bir de.Kizlar ya ben magnezymu biraktigimdan beri hem kabiz oluyorum hem de gece uyaninca sabah uyaninca parmaklarimda sisme ugusma ve hareket ettirememe bu dûrum yeni basladi sonradan acilip kendine geliyor bilen var mi neden oluyor acaba
iğnelerin etkinlik süresi 24 saat günlük olduğundan bende de mthfr 677 homozigot var kanım pıhtılaşıyor bir hafta çok uzun gibi geliyor bugün dr soracağım kaç gün önce bırakayım diyeBen de hibor kullanıyorum, ilk doktorum prof.du ilacı başlatırken "35. haftaya kadar kullanacağız" demişti. Şimdi takip eden doktorum 37'de bırakacağız diyor, ben normal doğum bekliyorum (İnşallah) yani 3 hafta önce oluyor. Benim bildiğim kadarıyla aspirin türevi ilaçlar kanda birikiyor salisilat bazlı oldukları için, o yüzden erken bırakılıyor diye düşünmüştüm.
coraspini bir hafta önce bırak dese sıkıntı etmem 1 hafta etkili çünkü korkma elam coraspinin çok böyle sıkıntı yaratan bir ilaç olduğunu düşünmüyorum mesela ben doğumdan sonra tekrar kullanmayı bile düşünüyorum pıhtılaşşmam çok çünküLovelicim sikma canini gorus bakalim eski doktorunla bebislerimiz Allaha emanet ben de coraspirini biraktirmadi diye takildim hakkimizda hayirlisi
ben bilerek çağırmadım annemi geleyim dedi gerek yok dedim ama annemin sağlık sorunları var ve babamın da öyle kıyamıyorum doğumdan bir önce gelirsin bir hafta kalır gidersin dedim bir hafta mı kızım çok az daha kalırım dedi ama ben yollarım bir hafta babam tek ne yapacak eim yanımda eşim olacak idare ederimAynen canim niye annelerimiz son gunlerimizde yanimizda olmuyorlar anlamadim Allah korusun sancimiz gunduz yanlizken baslasa hep dua ediyorum evde tek basimayken bisey olmasin diye bir de ben yemek yaparken bile yoruluyorum is yapamiyorum hemen belime agri giriyor
Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?