Canim ben tuzsuz yerim zaten herseyi cok fazla sis degil ama uyusmasi hareket ettirirken zorlanmam beni rahatsiz ediyor neyse az kaldiBenim 32. Haftadan beri ellerim şiş ve uyuşuk sabah parmaklarim kapanmiyor. Doktorum o zaman magnrzyum verdi ama nette okudum ki magnezyum 33. Haftada genelde biraktiriliyormus kasilmalari azalttığı icin. Ben de icmedim. Bunun tek sebebi ödem. Ödem eldeki sinirlere baski yaptığı icin oluyormuş dogumdan sonra geçer defi doktorum. Tuzu azaltmaliyiz bir de.
Canim doktorum benionumuzdeki hafta sezeryana alabilir ve ben hala coraspirini kullaniyorum cok kanamam olur diye korkuyorumiğnelerin etkinlik süresi 24 saat günlük olduğundan bende de mthfr 677 homozigot var kanım pıhtılaşıyor bir hafta çok uzun gibi geliyor bugün dr soracağım kaç gün önce bırakayım diye
coraspini bir hafta önce bırak dese sıkıntı etmem 1 hafta etkili çünkü korkma elam coraspinin çok böyle sıkıntı yaratan bir ilaç olduğunu düşünmüyorum mesela ben doğumdan sonra tekrar kullanmayı bile düşünüyorum pıhtılaşşmam çok çünkü
ben bilerek çağırmadım annemi geleyim dedi gerek yok dedim ama annemin sağlık sorunları var ve babamın da öyle kıyamıyorum doğumdan bir önce gelirsin bir hafta kalır gidersin dedim bir hafta mı kızım çok az daha kalırım dedi ama ben yollarım bir hafta babam tek ne yapacak eim yanımda eşim olacak idare ederim
gözün aydın gelmiştir eşin son günler hamillikte keyifli geçecek babanız da geldi
Canim doktorum benionumuzdeki hafta sezeryana alabilir ve ben hala coraspirini kullaniyorum cok kanamam olur diye korkuyorum
annem de cekiniyor galiba biz de kalmaya bir de dogumdan sonra da kalcak ya ama dogum oncesi de istedim sen gel bizde kal diyor herkes kendi evinde rahat eder muhabbeti:)
Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)
Ask boyle bisey iste:))hadi gozunaydin canim:)Bende de oluyor bende bıraktım ama doktor devam et dedi sen kendin mi bıraktın doktor mu dedi
ne demişler tırnağın varsa kendini kaşırsın canım kendin yapacaksın annen bile olsa çok şey beklememek lazım
ben doğuma bir gün kala gel dedim bir hafta kalır gidersin dedim yok kızım kalırım daha fazla bakarız annecim dedim babam gelmiyor doğal olarak eee adam tek mi kalsın memlekette hoş abilerim var sağolsun abimin eşi hiç bırakmaz ama babam gitmez bi de kalp hastası dikkat etmek lazım öyle işte canım
Aynen canim niye annelerimiz son gunlerimizde yanimizda olmuyorlar anlamadim Allah korusun sancimiz gunduz yanlizken baslasa hep dua ediyorum evde tek basimayken bisey olmasin diye bir de ben yemek yaparken bile yoruluyorum is yapamiyorum hemen belime agri giriyor
kızlar dünden beri ateşim yüksek boğazım ağrıyor,gece acile gittim antibiyotik başladık mecburen
Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)
Kocaeli de olanlar doğum için hangi hastaneleri düşünüyor. ben derince devlet hastanesi ve umuttepe ye gittim.
ikisin dede kontrollerim oldu ama hangisinde doğum olsun karar veremedim.
en zor zamanlarımız bunlar değil mi ne olacağını bilmeden yaşıyoruz
coraspin dışında bişey kullanmıyorsun dimi iğne falan ondan bıraktırmıyordur
sezeryana 3-4 gün kala bıraktırır sen rahat ol canım
Çok iş bende yapamıyorum ama yemek falan yapabiliyorum hala çok şükür. Öle çok ağrım yok,
ama anneme telefonda diyorum işte ütü yaptım çok belim ağrıdı falan hemen 'ben 3 tane doğurdum bütün hepsini her işimi kendim yaptım,sizde çok nazlısınız' falan diye başlıyor.. Bende artık hiç şikayet etmiyorum..
ben de yemek yapıyorum ama dinlene dinlene çok çeşit yapamıyorum artık hemencik belim ağrıyor evet eski topraklar bana da öyle diyorrrrr sanırım bizi bizden başkası anlamıyorrrrrr
günaydın herkese
uzun zamandır yoktum malum artık sonlara geldik şafak saymalar başladı bizde şafak 17
Buara sizinle bi düşüncemi paylaşmak istedim son zamanlarda şunu çok iyi anladım ;
çok şükür hamileliğimde 1 defa mide bulantısı yaşamadım hiç hasta olmadım ilk başlarda sadece iştahsızlık ve bol uyku isteği vardı zamanla azaldı 25.haftadan sonra bileklerimde hamileliğin vermiş olduğu sinir sıkışması dışında öyle ağrım sızım da olmadı vitaminler dışında hiç ilaç kullanmadım ve malesef 20 kilo aldımbuara çatlaklarım çok oldu vücudumda çatlamayan yer kalmadı desem yeridir o derece,ama hiç takılmıyorum o ayrı ! resmen mutasyon geçirdim hele de saç kaş ağda gibi şeyleri son 1 haftaya bıraktığım için şuan karaambar kamyoncular derneği başkanı gibiyim amaaaaaa şunu çok iyi anladım peygamber efendimiz boşuna cenneti ayakların altına layık görmemiş annelik çok kutsal zor ve bir o kadarda muhteşem bir duyguymuş daha şimdiden bunu anladım ve 9 ay bir yana asıl hamilelik şu son günlerde yaşanıyormuş geceleri en az 10 defa uyanmak,en basit işi yaparken bile nefes nefese kalmak,karaya vurmuş balina gibi her bulduğun yere uzanmak,her gece rüyanda doğumla ve emzirmeyle ilgili rüyalar görerek güne başlamak,doğumdan sonra yanında kalacaklar için evini düzene sokmak,hergün bebeğin odasına gidip doğum çantanı tekrar tekrar kontrol etmek ve sürekli değiştirmek,hele de çorap giymek için kocanı beklemk en tatlı sıkıntı olsa gerek :44: herşeyin ayrı bir güzelliği var tabi şikayetçi değilim asla rabbim bu duygulardan geri koymasın ve mis kokulularımızı sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar dün aksam yemeğinden sonra karnım taş kesildi tam olarak bilmiyorum ama baya sürdü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?