2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canim ben tuzsuz yerim zaten herseyi cok fazla sis degil ama uyusmasi hareket ettirirken zorlanmam beni rahatsiz ediyor neyse az kaldi

Canim doktorum benionumuzdeki hafta sezeryana alabilir ve ben hala coraspirini kullaniyorum cok kanamam olur diye korkuyorum
annem de cekiniyor galiba biz de kalmaya bir de dogumdan sonra da kalcak ya ama dogum oncesi de istedim sen gel bizde kal diyor herkes kendi evinde rahat eder muhabbeti:)

en zor zamanlarımız bunlar değil mi ne olacağını bilmeden yaşıyoruz
coraspin dışında bişey kullanmıyorsun dimi iğne falan ondan bıraktırmıyordur
sezeryana 3-4 gün kala bıraktırır sen rahat ol canım

Merhaba hanımlar
bugün çok heyecanlıyım. Eşim geliyor :) uyku tutmadı bütün gece daha iki saat filan var gelmesine uyumam lazım yoksa gözlerim şişecek ama uyuyamıyorum :)

Bende de oluyor bende bıraktım ama doktor devam et dedi sen kendin mi bıraktın doktor mu dedi
Ask boyle bisey iste:))hadi gozunaydin canim:)
magnezyumu doktor biraktirdi bebek gelmek isterse gelsin diye:)

Orası öle tabii de insan bu dönemde daha bi duygusal daha bi alıngan oluyor.. Bırakamaması gereken bi babam yok zaten, erkek kardeşim var ki o da yalnız kalmaya alışkın 25 yaşında adam,abim var evli annemlerle 1 sokak var aralarında kardeşime o da bakar..
Yani insan yanında kimse olmayınca çok zor geliyor.. Sadece iş güç anlamında da değil..
Öle işte arada efkar basıyor geçiyor Allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin yeter :)

Çok iş bende yapamıyorum ama yemek falan yapabiliyorum hala çok şükür. Öle çok ağrım yok,
ama anneme telefonda diyorum işte ütü yaptım çok belim ağrıdı falan hemen 'ben 3 tane doğurdum bütün hepsini her işimi kendim yaptım,sizde çok nazlısınız' falan diye başlıyor.. Bende artık hiç şikayet etmiyorum..

Kocaeli de olanlar doğum için hangi hastaneleri düşünüyor. ben derince devlet hastanesi ve umuttepe ye gittim.
ikisin dede kontrollerim oldu ama hangisinde doğum olsun karar veremedim.

Canim ben kontrole her ay marmaraya gittim ayni zamanda derince aras.ya da gittim hasan terziye dogumumuda derince de yspmayi dusunuyorum ilk doğumu da orda yapmistim sezeryandi ben memnun kaldim odalar falan temiz rahat.umuttepeye bir defagittim detayli uUSG için ama hic doktorların tavrini begenmedim.

aynen , cleksan iğne kullanıyorum ondan korkuyorum zaten doktoruma güveniyorum ama yine de pimpirikleniyorum işte

ben de yemek yapıyorum ama dinlene dinlene çok çeşit yapamıyorum artık hemencik belim ağrıyor evet eski topraklar bana da öyle diyorrrrr sanırım bizi bizden başkası anlamıyorrrrrr

günaydın herkese
uzun zamandır yoktum malum artık sonlara geldik şafak saymalar başladı bizde şafak 17
Buara sizinle bi düşüncemi paylaşmak istedim son zamanlarda şunu çok iyi anladım ;
çok şükür hamileliğimde 1 defa mide bulantısı yaşamadım hiç hasta olmadım ilk başlarda sadece iştahsızlık ve bol uyku isteği vardı zamanla azaldı 25.haftadan sonra bileklerimde hamileliğin vermiş olduğu sinir sıkışması dışında öyle ağrım sızım da olmadı vitaminler dışında hiç ilaç kullanmadım ve malesef 20 kilo aldım buara çatlaklarım çok oldu vücudumda çatlamayan yer kalmadı desem yeridir o derece,ama hiç takılmıyorum o ayrı ! resmen mutasyon geçirdim hele de saç kaş ağda gibi şeyleri son 1 haftaya bıraktığım için şuan karaambar kamyoncular derneği başkanı gibiyim amaaaaaa şunu çok iyi anladım peygamber efendimiz boşuna cenneti ayakların altına layık görmemiş annelik çok kutsal zor ve bir o kadarda muhteşem bir duyguymuş daha şimdiden bunu anladım ve 9 ay bir yana asıl hamilelik şu son günlerde yaşanıyormuş geceleri en az 10 defa uyanmak,en basit işi yaparken bile nefes nefese kalmak,karaya vurmuş balina gibi her bulduğun yere uzanmak,her gece rüyanda doğumla ve emzirmeyle ilgili rüyalar görerek güne başlamak,doğumdan sonra yanında kalacaklar için evini düzene sokmak,hergün bebeğin odasına gidip doğum çantanı tekrar tekrar kontrol etmek ve sürekli değiştirmek,hele de çorap giymek için kocanı beklemk en tatlı sıkıntı olsa gerek :44: herşeyin ayrı bir güzelliği var tabi şikayetçi değilim asla rabbim bu duygulardan geri koymasın ve mis kokulularımızı sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben de yemek yapıyorum ama dinlene dinlene çok çeşit yapamıyorum artık hemencik belim ağrıyor evet eski topraklar bana da öyle diyorrrrr sanırım bizi bizden başkası anlamıyorrrrrr

Yormayalım zaten artık kendimizi olduğu kadar ne yapalım..
Evet eskilerin bizi anlamaması normal. Yani onların doğurduğu yaşla bizim ki birmi canım

Kızlar dün aksam yemeğinden sonra karnım taş kesildi tam olarak bilmiyorum ama baya sürdü .

Günaydın canım..
O kadar güzel yazmışsın ki hepimizin duygularına tercüman olmuşsun gerçekten..
Hele ki karaambar kamyoncular derneği başkanlığına çok güldüm
Ama sen başkansan ben kesin yardımcın olurum.. Son hafta kuaföre gidip kendimi bakıma sokucam diye saldım çayıra durumundayım resmen..
Ama herşey boş sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalımda gerisi hiç önemli değil inşallah

bugun cok moralım bozuk eşimle tartıştım sabah sabah, oda gıttı yattı. en sınır olduğum sey ben konuşmak ıstıyorum gerekırse kavga etmek, ama yok gıdıp yatıyo. bende böyle mutsuz mutsuz ağlak ağlak oturuyorum benım trıp atmam gerekırken o atıyo sinir şeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…