2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

tşkler canım cevabın için :)
bnm daha çok çalışmam lazımmm :/ :)

kızlar bişey sormak istiyorum
34. haftadayım ve ara ara sanki böyle her an adet olucakmışım gibi kasıklarımda bi ağrı hissi oluşuyor ama çok fala sürmüyor
böyle bişey yaşayan var mı acaba ?
birde son iki gündür aşırı tuvalet hissim geliyor zor yetişiyorum :/ acaba bebiş büyüdüğü için çok mu baskı yapıyo artık o yüzden mi oluyor ??

Aynen dediğin gibi canım.. Hem bebiş büyüdüğü için hemde büyük ihtimalle doğum pozisyonuna geldiği için kafası çok baskı yapıyordur..
Benimde 35.haftada döndü ve döndüğünden beri heran çıkıcakmış gibi oluyor buda tuvalet ihtiyacı getiriyor :)

kasılmaların başlamıştır canım peki şimdi nasılsın bebeğin hareketleri falan normal mi?

Bebe_ şimdi iyi çok şükür hareketleri normal ..bu arada daha sık tuvalete çıkar oldum ve birkaç gündür arnım daha da büyüdü

bizimki de öyledir ben gerekirse tartisip o anda çözmek isterim o susar surat asar hepten gıcık olurum. hele bugünlerde hic kaldiramiyorum...

Iste bende anlamiydm nasil o kdr az kg aliniyo diye ama 38.haftadayim toplam 8 kg aldil bebek 3.150 demek ki yediklerm direk bebege yariyo :)))

ben de sürekli Derince deki Bahar hanıma gittim. muhtemelen de yakın diye doğuma da buraya gidicem. umuttepe ye her gidişimde farklı doktor oluyor. kim varsa ona görünüyosun. hep aynı doktora gidemiyosun. o yüzden hastayı tanımıyolar bile. o yüzden fazla ilgilenemediklerini düşünüyorum

Kızlar merhaba 2 gündür geçmişi okuyamıyorum fırsat bulunca okuyacam inşallah
Benim dün bu saatlerde başlayan sancılarım var, 10 dakikada 1 oldu sonra gece 3 dakikada 1e düştü sabaha kadar devam etti.. Şimdi düzensizleşti iyice 15-20 dakikada 1 vuruyo ama sancı süresi çok kısa 30 sn falan sürüyor.. 2 saat önce falan da nişanım geldi.. Bizim isimsiz oğlan bgn yarın gelecek galiba

Sancılar nasıl cokmu dayanilmaz merak ediyorum çünkü bende normal istiyorum

Ayyyy hadi hayırlısı bakalım:18::18:

Sancılar nasıl cokmu dayanilmaz merak ediyorum çünkü bende normal istiyorum

Adet sancısı gb ama gelip geçiyor hemen.. Gece baya zorladı sancı vurduğunda hastaneye gideyim epidural vurdurayım diyorum hop sancı geçiyor yok yok ben bu işi yaparım diyorum.. Ama sanırım yatınca daha şiddetli oluyor sancı geldiğinde yürüdüğümde yada çömeldiğimde çok daha katlanılır oluyor.. İnş hep bu şekildedir bende sonunun nasıl olacağını bilmiyorum

hadi bakalım hayırlısı canım, nişan geldikten sonra doğumun başlaması birkaç gün sürebiliyormuş. hastaneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun, var mı bir planın?

bir de kızlar su gibi akıntısı olan var mı?

kızlar dünden beri ateşim yüksek boğazım ağrıyor,gece acile gittim antibiyotik başladık mecburen

canım benimyaa geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda geçer. bende grip atlattım 3 hafta falan önce çok zormuş hamilelikte hasta olmak..

Baktım canım ama benim istediğim gibi keçeden bişiler bulamadım..
Genelde şu tüllü süslerden vardı karşıyaka mağazasında o yüzden yine iş başa düştü kendim yapıcam :)
Him cesit kalmamis ozaman.olsun gonlune gore bisey yapmis olursun bakalim bizimkisi nasil olcak gorumcem hediye olarak alcak

Evet öyle ama önce sancılar gelip peşine nişan gelince sanki daha kısa sürecek gb hissediyorum gerçi ilk doğum ne olacağı belli olmaz.. Hastaneye son anda gitmeyi düşünüyorum devlet hastanesine gidecem eşimi yanıma almazlar evde daha rahat atlatıyoruz heralde dayanabileceğim son ana kadar evde kalıcam.. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…