Bebek için;
İki Battaniye
Prima Premium Care Yenidoğan Bezi
UniBaby Islak Mendil
Pamuk
Üç Çift Kıyafet Takımı (Bebek Bezi, Zıbın, Body, Tulum, Çorap, Eldiven, Bere, Ağız bezi, Battaniye şeklinde paketler yaptım.)
Sudocream
Göğüs Pompası
Süt Poşeti
Göğüs Kalkanı
Silikon Göğüs Koruyucu
Göğüs Pedi
Göğüs Ucu Kremi
Emzik
Geri kalanı daha hazır değil ama listem şöyle;
Anne için;
Emzirme Sütyeni
Lohusa Kıyafeti (Pijama, gecelik, sabahlık, şal, hırka, taç vs...)
İç çamaşırı
Korse
Çorap
Terlik
Depend Hasta çamaşırı
Hijyenik ped
Makyaj çantası
Nemlendirici
Dudak balmı
Tarak Toka
Humana Still-tee
Hastane çıkış kıyafeti
Baba için;
Pijama
İç çamaşırı
Terlik
Hastane çıkış kıyafeti
Ortak
iPad ve şarj aleti
Fotoğraf makinesi
Sağlıklı atıştırmalık
Su
Diş Fırçası & Macunu
Deodorant
Hastaneye verilecek 20 kişilik telefon listesi
Kirli çamaşır torbası
Rulo Havlu
Nakit Para
Sigorta Kartı, Nufus Cüzdanı, Evlilik Cüzdanı
Doğum Planı
Sağlık dosyası
Yormayalım zaten artık kendimizi olduğu kadar ne yapalım..
Evet eskilerin bizi anlamaması normal. Yani onların doğurduğu yaşla bizim ki birmi canım
Kızlar dün aksam yemeğinden sonra karnım taş kesildi tam olarak bilmiyorum ama baya sürdü .
aynen canım katılıyorum sana.hım kapı süslerine bakabildin mi?
kızlar bişey sormak istiyorum
34. haftadayım ve ara ara sanki böyle her an adet olucakmışım gibi kasıklarımda bi ağrı hissi oluşuyor ama çok fala sürmüyor
böyle bişey yaşayan var mı acaba ?
birde son iki gündür aşırı tuvalet hissim geliyor zor yetişiyorum :/ acaba bebiş büyüdüğü için çok mu baskı yapıyo artık o yüzden mi oluyor ??
kasılmaların başlamıştır canım peki şimdi nasılsın bebeğin hareketleri falan normal mi?
bugun cok moralım bozukeşimle tartıştım sabah sabah, oda gıttı yattı. en sınır olduğum sey ben konuşmak ıstıyorum gerekırse kavga etmek, ama yok gıdıp yatıyo. bende böyle mutsuz mutsuz ağlak ağlak oturuyorum benım trıp atmam gerekırken o atıyo sinir şeyy
bende bu çatı muayenesini anlamıyorum dr. un iki parmağıyla yaptığı muayeneden şu kadar cm açıklık var fln gibi ölçülere nasıl ulaşılıyo, o ölçüyü nasıl biliyo? bilen varsa söylesin lütfen, birde şunu anlayamamışımdır hep 'bu sefer bebeğim kilo almış ama ben almamışım' o nasıl oluyo yani bebek kilo aldıkça anneninde kilosunda artış olmuyo mu? yada bebeğim 3, 5 kilo doğdu ben 6 kilo aldm fln muhabbetlerini anlayamıyorum, nasıl oluyo yani?
Canim ben kontrole her ay marmaraya gittim ayni zamanda derince aras.ya da gittim hasan terziye dogumumuda derince de yspmayi dusunuyorum ilk doğumu da orda yapmistim sezeryandi ben memnun kaldim odalar falan temiz rahat.umuttepeye bir defagittim detayli uUSG için ama hic doktorların tavrini begenmedim.
Kızlar merhaba 2 gündür geçmişi okuyamıyorum fırsat bulunca okuyacam inşallah
Benim dün bu saatlerde başlayan sancılarım var, 10 dakikada 1 oldu sonra gece 3 dakikada 1e düştü sabaha kadar devam etti.. Şimdi düzensizleşti iyice 15-20 dakikada 1 vuruyo ama sancı süresi çok kısa 30 sn falan sürüyor.. 2 saat önce falan da nişanım geldi.. Bizim isimsiz oğlan bgn yarın gelecek galiba
Ben de canim zaten arkadasim 30 kg almisti gerci alinan kiloyla da ilgili degil ama masallah 5 kg bebegi epiduralsiz normal dogurdu:)yazık kız kadına acıdım valla
hayırlısı olsun canım bence iyi yapmışsın sezeryan istemekle..aminnnnn....canım bende riske atmak istemiyorum normal deneyelim dedi doktor sonra benim korkularımı öğrendi ve 39+.. da sezeryan yapabilirim diyor önce anestezi uzmanı görmesi gerekiyor dedi bakalım kont. haftada bire düştü umarım sağsalim hepimiz alırız kucagımıza
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine .ateşe özellikle ..kızlar dünden beri ateşim yüksek boğazım ağrıyor,gece acile gittim antibiyotik başladık mecburen
doğuma hazırlık kasılmaları canım gayet normal ....Kızlar dün aksam yemeğinden sonra karnım taş kesildi tam olarak bilmiyorum ama baya sürdü .
hamileliğinin son zamanlarında yapmayaymış iyiymiş....bugun cok moralım bozukeşimle tartıştım sabah sabah, oda gıttı yattı. en sınır olduğum sey ben konuşmak ıstıyorum gerekırse kavga etmek, ama yok gıdıp yatıyo. bende böyle mutsuz mutsuz ağlak ağlak oturuyorum benım trıp atmam gerekırken o atıyo sinir şeyy
ay allahım çok heyecanlıKızlar merhaba 2 gündür geçmişi okuyamıyorum fırsat bulunca okuyacam inşallah
Benim dün bu saatlerde başlayan sancılarım var, 10 dakikada 1 oldu sonra gece 3 dakikada 1e düştü sabaha kadar devam etti.. Şimdi düzensizleşti iyice 15-20 dakikada 1 vuruyo ama sancı süresi çok kısa 30 sn falan sürüyor.. 2 saat önce falan da nişanım geldi.. Bizim isimsiz oğlan bgn yarın gelecek galibatopiğimizin ilk normal doğumu sen olacan inşallah sorunsuz bi doğum yaparsın canım bizi habersiz bırakma tammamı?
bu arada sancı nası bişey
Benim dün bu saatlerde başlayan sancılarım var, 10 dakikada 1 oldu sonra gece 3 dakikada 1e düştü sabaha kadar devam etti.. Şimdi düzensizleşti iyice 15-20 dakikada 1 vuruyo ama sancı süresi çok kısa 30 sn falan sürüyor.. 2 saat önce falan da nişanım geldi.. Bizim isimsiz oğlan bgn yarın gelecek galiba
Sancılar nasıl cokmu dayanilmaz merak ediyorum çünkü bende normal istiyorum
kızlar dünden beri ateşim yüksek boğazım ağrıyor,gece acile gittim antibiyotik başladık mecburen
Him cesit kalmamis ozaman.olsun gonlune gore bisey yapmis olursun bakalim bizimkisi nasil olcak gorumcem hediye olarak alcakBaktım canım ama benim istediğim gibi keçeden bişiler bulamadım..
Genelde şu tüllü süslerden vardı karşıyaka mağazasında o yüzden yine iş başa düştü kendim yapıcam :)
hadi bakalım hayırlısı canım, nişan geldikten sonra doğumun başlaması birkaç gün sürebiliyormuş. hastaneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun, var mı bir planın?
bir de kızlar su gibi akıntısı olan var mı?
yazık kız kadına acıdım valla
arkadaşım kendisi çok istedi normal doğum olsun diye Allah yardımcı oluyor demekki aldığı kiloların da hepisini verdi maşallahinşallah biz de veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?