2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım usg'de söylenen kilosuyla aynımı doğdu? yani usg'yle gerçeği tutuyor mu merak ediyorum.

bugün kontrolüm vardı yeni geldim nst ve ultrasona girdim. benim doktor ne düşünüyosun doğum için dedi bende normal istiyorum engel yoksa dedim. yok normal olur dedi. ama siz çatı muayenesinden falan bahsetmiştiniz hiç öyle bişey yapmadıda istemedide benden. bunu her doktor yapıyomu acaba yoksa şart değil mi.

birde gebe eğitiminin verildiği yer var hastane çantasında ne olması gerektiğini söyledi onuda yazayım size;

bebek için;
2 tane hastane çıkışı
bir kalın battaniye
ıslak mendil
bebek bezi
( biberon ve emzik getirmeyin dedi)

Anne için;
nüfus kağıdı ve tahlillerin bulunduğu hastane dosyası
iki yakının tel numaraları
2 gecelik
2 pijama
( bana birer tane yeter gibi geldi ama)
emzirme atleti ve sütyeni
cırt cırtlı hasta bezi
normal kadın pedi
terlik
hırka
çorap
havlu
kaşık çatal bardak gibi kişisel ihtiyaçlar dedi

Paylaşımın için teşekkürler :)
Benim kontrolüm yarın. 38. haftayı doldurunca muayene edeceğini söylemişti. geçen hafta da çatı muayeneni haftaya yaparım dedi.

rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..sakın stres yapma mümkün olduğunca sakin ol.senin stresini bebeğinin de hissedeceğini unutma..bugün sabah uykumdan sıçrayarak uyandım korktum rüyamda ve aynı anda bebeğimde zıpladı resmen bol bol müzik falan dinle ve en fazla 1 gün ne yaşarsan yaşa sonunda güzel olacağına odaklan..

hahahhah iyi taktik uygulamışsın ama senin kociye işlememiş :)) inanırmısın akşam eşim başak ismi nasıl dedi güzel dedim dalga konusuna gelince dalga geçilecek okadar çok isim varki başak bunun en sonlarında..

iyi güzelde kaşık çatal bardak niye??? gelen misafirlere ikram içinmi???

iyi güzelde kaşık çatal bardak niye??? gelen misafirlere ikram içinmi???

Valla bilmiyorum sormadım ama 1 yada iki gece kalınacağı için kahvaltı ya da yemek içindir. tabi ben koymayı düşünmüyorum o ayrı bir konu. ev yakın lazım olursa getirtiriz.

bir de bişey daha sorucam gecelik almaya gidicem yarın . doğumdan sonra göbekler gideceği için normal önden düğmeli gecelik mi alsam. hamile geceliğine gerek kalmaz heralde. ben bir de zayıfım zaten doğumdan sonra çuval gibi mi olur acaba diyorum hamile geceliği

canımcım bugun yine doktora gittik bu sefer dahile uzmanı geç kaldınız artık bişey yapamam dedi 4 tane yakınını ayarla doğumda yanında olacak dedi kanımı aldı onlarda gidecek sarılık testi felan yapılacakmış uyuma bakılacakmış doğum anında yada öncesi kan verilecekmiş bebek her şeyini benden almış bide kan şurubu kullanmama rağmen bu haldeyim doktorun da ihmaline geldim sanırım daha önce dahiliyeye yönlendirmedi beni neyse varsın kan alayım da kuzum sağlıklı olsun doktorum dün tüp bebekle hamile kalan birine normal doğum yaptırmış bu hafta normal doğum olmazsa haftaya bebeğim sezeryanla evde olacak inşallah dualarınızı bekliyorum güzel anneler....

slm sevgili mart anneleri
Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
Sizlere bir sorum olacak bu soruyu bizim topikte yanıtlayan olmadı, bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim

ben doğum iznine Allah nasip ederse 32.haftada çıkmayı düşünüyorum
Hastane raporu 32.hafta dolunca mı veriyor, yani sata göre 3 nisanda 32+0 oluyorum rapor da bu tarih mi yazıcak
bunu sormamın sebebi şu sgk prim gününe bakarken raporun alındığı aydan önceki 3 aya bakıyormuş
ben işyerimle konuştum ocak-şubat-mart primlerini yüksek yatıracaklar ama rapor mart tarihli olursa aralık ocak şubata bakıcak sgk, bnm aralık primim asgari ücretten oldugu için sıkıntı olabilir var mı bilgisi olan

evt yaa.ben de madem zorunlu sezeryan olcam bari keyfini çıkarayım süsleneyim diodum. yine de yrn dr a sorcam
)

makyaj yasak kızlar çıkınca yaparsınız artık en fazla saçınıza maşa felan yaptırın,yinede her hastane farklı olabilir siz sorun dr.

En son 10,9 da kaldı.ama dr doğuma kadar yükselir dedi.hamilelerde bu değer yeterli olur dedi.
Insallah yukselir doguma kadar canim

Neden doktorun daha once ilgilenmedi kan konisunda.ben kan serumu kullandim 3 gun arayla 5 tane.o sayede kanim yukseldi.benimde 9 du.ameliyatta kan gerekir dedi yukselmesse.bende liste vercem ameliyat gunu kan gerekebilir diye.sana kesin gerekir bence cok düşük kanin.ayarla bir kac kisi.doguma kadar sa keçiboynuzu pekmezi için biraz yukselsin.Allah yardimcimiz olsun inşallah

canım ben raporumu 32+0da aldım ama daha birkaç gün erken yada geç verilir mi bilmiyorum, benim doktorum 32+0da vereceğim demişti. konu hakkında daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar canım hayırlı doğumlar...

cevabın için çok teşekkür ederim
umarım bnim dr um 32+0 olarak verir
Amin canım bende hepimize hayırlı doğumlar diliyorum

canım eğer sıkıntı varsa dr unla konuş 32+5 de bile verebilir altı üstü 32+5 de seni 32+0 diye gösterecek bu dr lar tarihte oynama yapabiliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…