- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
15.15 te randevum var hayirlisiyla
Gun verir ins.artik yaa
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
Cok sukur bu geceyi de atlattim dogurmadim :))) kaldi son 9 gun...normal dogumu beklemek ne zormus
canım usg'de söylenen kilosuyla aynımı doğdu? yani usg'yle gerçeği tutuyor mu merak ediyorum.
bugün kontrolüm vardı yeni geldim nst ve ultrasona girdim. benim doktor ne düşünüyosun doğum için dedi bende normal istiyorum engel yoksa dedim. yok normal olur dedi. ama siz çatı muayenesinden falan bahsetmiştiniz hiç öyle bişey yapmadıda istemedide benden. bunu her doktor yapıyomu acaba yoksa şart değil mi.
birde gebe eğitiminin verildiği yer var hastane çantasında ne olması gerektiğini söyledi onuda yazayım size;
bebek için;
2 tane hastane çıkışı
bir kalın battaniye
ıslak mendil
bebek bezi
( biberon ve emzik getirmeyin dedi)
Anne için;
nüfus kağıdı ve tahlillerin bulunduğu hastane dosyası
iki yakının tel numaraları
2 gecelik
2 pijama
( bana birer tane yeter gibi geldi ama)
emzirme atleti ve sütyeni
cırt cırtlı hasta bezi
normal kadın pedi
terlik
hırka
çorap
havlu
kaşık çatal bardak gibi kişisel ihtiyaçlar dedi
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
canım benim bildigim + - 300 gr lık bir sapma olabiliyor.
:)biraz önce bende gulce bin anlamına baktim kizim icinbiz dahasi Esim basak ada konusunda israrci ama benim içime sinmeyen bir şeyler var...gulce nin manasi çok güzel ama inanir misin bilmem ama g ve ü harflerinin olumsuz yetkiler tasidigindan bahsediyor isim analistcileri..benim ilk kizim zeynep ece....gulce ona uyuyor diye kbaktim...basak ismi dalga geçilmeye çok münasip.... Bir de dini olsun istiyorum esime bari ada yi kaldiralim elif basak olsun bari elif şafak ismine çok benziyor belki kizimizda unlu basarili bir yazar olur ileri da dedim..iyemedi
bugün kontrolüm vardı yeni geldim nst ve ultrasona girdim. benim doktor ne düşünüyosun doğum için dedi bende normal istiyorum engel yoksa dedim. yok normal olur dedi. ama siz çatı muayenesinden falan bahsetmiştiniz hiç öyle bişey yapmadıda istemedide benden. bunu her doktor yapıyomu acaba yoksa şart değil mi.
birde gebe eğitiminin verildiği yer var hastane çantasında ne olması gerektiğini söyledi onuda yazayım size;
bebek için;
2 tane hastane çıkışı
bir kalın battaniye
ıslak mendil
bebek bezi
( biberon ve emzik getirmeyin dedi)
Anne için;
nüfus kağıdı ve tahlillerin bulunduğu hastane dosyası
iki yakının tel numaraları
2 gecelik
2 pijama
( bana birer tane yeter gibi geldi ama)
emzirme atleti ve sütyeni
cırt cırtlı hasta bezi
normal kadın pedi
terlik
hırka
çorap
havlu
kaşık çatal bardak gibi kişisel ihtiyaçlar dedi
allah kabul ederse ben okudum arkadaşım her isteyene versin rabbim..sanada tez zamanda tattırsın..
iyi güzelde kaşık çatal bardak niye??? gelen misafirlere ikram içinmi???
rayyancım gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok düşmüş kanın canım ya, ilaç kullanmıyor muydun sen? keşke damardan takviye yapsalar sana. benim de 9.9 du dr. korkuttu düzenli hap içtiğim halde 10.8 olmuş. hala istenilen seviyede değil. ama doğumda lazım olabilir sen yine de kan grubuna uygun olan birilerini ayarla canım..inşallah gerek kalmaz.
evt yaa.ben de madem zorunlu sezeryan olcam bari keyfini çıkarayım süsleneyim diodum. yine de yrn dr a sorcam
)
Insallah yukselir doguma kadar canimEn son 10,9 da kaldı.ama dr doğuma kadar yükselir dedi.hamilelerde bu değer yeterli olur dedi.
şaka gibi özeller ne tutturursa onu mu alıyor biz sadece doktora 20 tl veriyoruz nst,kan,ekg,renkli usg hepsi bedava küçük yerde olmanın avantajları sanırım.....
kızlar benimde kan degerim bu gün 8 çıktı doktor doğumda 3 adam yanında olsun dedi sizce çok sıkıntı olur mu korkulacak bir durum mu...
slm sevgili mart anneleri
Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
Sizlere bir sorum olacak bu soruyu bizim topikte yanıtlayan olmadı, bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim
ben doğum iznine Allah nasip ederse 32.haftada çıkmayı düşünüyorum
Hastane raporu 32.hafta dolunca mı veriyor, yani sata göre 3 nisanda 32+0 oluyorum rapor da bu tarih mi yazıcak
bunu sormamın sebebi şu sgk prim gününe bakarken raporun alındığı aydan önceki 3 aya bakıyormuş
ben işyerimle konuştum ocak-şubat-mart primlerini yüksek yatıracaklar ama rapor mart tarihli olursa aralık ocak şubata bakıcak sgk, bnm aralık primim asgari ücretten oldugu için sıkıntı olabilir var mı bilgisi olan
canım ben raporumu 32+0da aldım ama daha birkaç gün erken yada geç verilir mi bilmiyorum, benim doktorum 32+0da vereceğim demişti. konu hakkında daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar canım hayırlı doğumlar...
cevabın için çok teşekkür ederim
umarım bnim dr um 32+0 olarak verir
Amin canım bende hepimize hayırlı doğumlar diliyorum
slm sevgili mart anneleri
Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
Sizlere bir sorum olacak bu soruyu bizim topikte yanıtlayan olmadı, bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim
ben doğum iznine Allah nasip ederse 32.haftada çıkmayı düşünüyorum
Hastane raporu 32.hafta dolunca mı veriyor, yani sata göre 3 nisanda 32+0 oluyorum rapor da bu tarih mi yazıcak
bunu sormamın sebebi şu sgk prim gününe bakarken raporun alındığı aydan önceki 3 aya bakıyormuş
ben işyerimle konuştum ocak-şubat-mart primlerini yüksek yatıracaklar ama rapor mart tarihli olursa aralık ocak şubata bakıcak sgk, bnm aralık primim asgari ücretten oldugu için sıkıntı olabilir var mı bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?