2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bu arada benim bugün işyerimdeki doğumdan önce son günüm inşallah aktardım 5 haftamıda doğum sonrasına aktardım ama resmen süründümm diyebilirimm... çok zorlandık... oluşumu özledim biran önce gelsin artık sağlıklan sıhhatlen .....

evde olacağım sizleri nasıl takip ederim bilmiyorum ama hepimize Allahım kolay doğumlar versin sağlıklan sıhhatlen bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

maşallah ne güzel sağlıklı bir şekilde 37.haftayı doldurmuşsun
bende düşünüyorum ama gözüm yemiyor 37 ye kadar çalışmayı

Kizlar selammm

Kactim kactim sonunda yakalandim dun cati muayenesi oldum :)) korkulacak bisi gercekten yokmus bikac dakika surdu smear testi icin muayene oldugumda canim daha cok yanmisti

Cok sukur bu geceyi de atlattim dogurmadim :))) kaldi son 9 gun...normal dogumu beklemek ne zormus
doğum tarihlerimiz aynıymış bizim kızında gelmeye hiç niyeti yok zaman azaldıkça heyecan artıyor. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım hiç takma kilosunu eğer başka bir sağlık sorunu yoksa oğlum 2500 doğdu yaşıtlarını solladı,benim de son aylarda plasenta bebeği besleyememişti doktor muzlu sütlü karışımlar içirmişti her gün ama ben kilo aldım bebek almadı ama şimdi oğlum 4 buçuk yaşında sağlıklı.bu arada ben de 7 aylığım 1 buçuk kilo doğmuşum 80 lerde ve yaşıyorum yani kilo hiç problem değil canını sıkıp başka sorunlar çıkarma kendine..

maşallah ne güzel sağlıklı bir şekilde 37.haftayı doldurmuşsun
bende düşünüyorum ama gözüm yemiyor 37 ye kadar çalışmayı

canım hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama şükür bitti şimdi dakika sayıyorumm.....

oluşum doğunca onlan geçireceğim günleri hayal ederek hadi bir gün daha ekledik paşam bi gün daha kalktık annem bitti diye geçtii...... şimdi tek oluşum gelsin sağlıklan diye bekleyeceğim inşallah...

gözün yiyorsa dayan canım ben ücretsiz izin almam zor görünüyordu o yüzden böyle olsun istedim... bide arkasına 3 ay yıllık iznim birikmişti onu kullanacağım Allahım nasip ederse oluşumu 6 aylık yapcaz

canını sıkma tatlım inşallah birşey olmadan doğar bebişin Allahım yavrunu sana bağışlasın..

amın allah razı olsun arkadaşım...

sana teselli olur mu bilmiyorum ama yaşadığım birkaç bişey paylaşayım istedim. benim bi arkadaşım var oda zeynep onlarında 3 yıldır çocukları olmuyordu ve olmaması için de bi sorun yoktu. aşı falan denediler yine olmadı. bende çok üzülüyordum geçen yıl ben yeni evlenmiştim ve çocuk istiyordum ama hep dedim ki Allah'ım önce onlara ver hatta bigün namaz kılarken secdede uyudum mu daldım mı noldu bilmiorum ama kendime geldiğimde bunu tekrar ederken buldum. ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim ve eşime söyledim önce onların olsun die dua ediordum sevinemiyorum die ama Allah'ın hikmeti işte 1 hafta sonra bi duydum oda hamile :) aramızda 1 hafta var şimdi ve onunda benimde erkek :) geçen hafta da kuaföre gittim ağda için yan tarafta bi kadın daha vardı baya bi muhabbet ettik hatta arkadaş olduk ve hamile olduğumu öğrenince benden dua istedi nolur dedi çok istiyorum benim için dua et artık hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum dedi. bende ederim tabi etmem mi hiç dedim çünkü hamile kadının duasını rabbim geri çevirmez kesinlikle inanmak lazım ve geri çeviriyorsa emin ol böylesi daha hayırlı olduğu içindir.dün kadın beni aradı nasıl dua ediyor bana dün test yapmış ve hamile :) inşallah rabbimin izniyle sende elbet birinin ettiği duanın karşılığını bulacaksın yeterki inancını kaybetme ve herzaman sende başkaları için dualar et emin ol hem kendin için hayırlı olan seni bulur hemde karşı taraf için hayırlı olan olur. yüce rabbim gönlünden geçeni sana hayırlı eylesin inşallah arkadaşım.. umarım senden de en yakın zamanda güzel haberler alırız..

arkadaşlar biara sanki aranızdaki konuşmalarda okudum gibi hatırlıyorum son haftalarda yapılan testlerden bahsediordunuz bu testler nedir? nezaman yapılıyor yada özel durumlarda mı yapılıo o testler. çünkü benim doktor hiç söylemedi öyle bişey ve 39. haftaya verdi randevuyu..ozaman mı yapacak acaba testi yani ozamana kadar doğurmazsam

olsun canım sıkma canını, inşallah sıkıntısız alırız bebişleri kucağımıza. sen de doğuma kadar pekmeze yüklen biraz canım, kan üzümü fala ye..güzel haberlerini bekleriz...bu arada sen normal doğum mu düşünüyorsun?

Geldim kizlar doktordan oglum 3100gr.olmus
Nstde bi problem cikmadi doktora vajinada varis
Var dedim bi bakalim dedi bu arada cati muyenesinide
Yapti hic planda yoktu hiccc canim yanmadi güyaa
Cok bagricaktim beni sezeryan dogurtsun diye numara
Yapicaktim adam zorla normal dogurtcak beni
Catin genis birakalim bebegin ben hazirim dogmaya
deyip sancilarin baslasin dedi gene
Sezeryan 2.şik olarak aklimizda olsun gene dedi

nst de hafif sancı çıktı bende normal istemiyorum dedim ama doktor inatla önce normali deneyecek yani sancı verecek sonra sezeryana alacak sanırım...yazılı karar gelmiş isteğe bağlı sezeryana ceza varmış sanırım...

canım ben 38.haftaya girdiğim gün ekg,tam kan sayımı,renkli ve büyük ultrasyona girdim bide nst ye aldı doktor genelde doğuma yakın zamanda yapılıyor...

inş ..arkadaşım..çok zor ama bazen kızıyorum aglıyorum canım sıkılıyor ...kadın olmak zor helekı bebek konusunda...hep umutluyum ama bazende olmuyor işte anlatması zor bır duygu..dugumlenıyor ınsanın bogazına dua eden herkesten allah razı olsun... burda yalnız olmadıgı bılmek benı çok mutlu edıyor...

Valla ben perşembe gününe kadar sürünmeye devam edeceğim için seni çok iyi anlıyorum. İzne çıkmayı başarmışsın hayırlısı olsun. Bol bol dinlenirsin artık. 22 aylık bir dakika olsun yerinde oturmayan bir kızım var. Bu yüzden ben izne çıkınca daha çok yorulacağım sanırım.

Kizlar selammm

Kactim kactim sonunda yakalandim dun cati muayenesi oldum :)) korkulacak bisi gercekten yokmus bikac dakika surdu smear testi icin muayene oldugumda canim daha cok yanmisti

İnsan kafasında büyüttüğü için daha korkutucu geliyor bazı şeyler. Sen normal doğumu bekliyorsun değil mi? Doğumdan sonrada inşallah korkulacak bir şey yok, gerçekten çok kolaymış dersin.

İnsan kafasında büyüttüğü için daha korkutucu geliyor bazı şeyler. Sen normal doğumu bekliyorsun değil mi? Doğumdan sonrada inşallah korkulacak bir şey yok, gerçekten çok kolaymış dersin.

Evet canim simdilik oyle gozukuyor ama tabii kismet daha pek kayda deger sanci falan yok

Bende de hafif hafif kasilmalar dun daha fazlaydi ama bugun yok denecek kadar azdi.oyle ki az az olmasi masaj gibi hosuma da gitti:) sonra nasil olur bilemiyorum.eski sayfalari okuyamadim ama dogum yapan arkaaslar varsa eger onlara gecmis olsun,allah saglikli ve sihhatli bir sekilde bebeklwrini buyutmelerini nasip etsin.sikintilari olan arkaaslarin da allah yardimcisi olsun.insallah hersey en kisa zamanda saglikli bir sekilde cozumlenir.

benim de gobegim oldukca asagı indi.. Umarim planlanan tar,hten once gelmeye kalkmaz... benim rahim agzında dikiş oldugu için korkuyorum sancı vs olursa diye..

kızlar kansızlık olan arkadaslar varmıs dusukmus sanırım cok gecmıs olsun ınsallah bır sorun olmaz bunla ılgılı bısey sorcam...

hanı dogum anında 3 kışı bulundur dıolarya kansız olan gebelerde yanlarında aynı kan grubu olması lazım bırde ya hıc kımseyı bulamazsak ne oluo?sundan soruyorum ben baska sehre tasındım ve kendı kan grubumdan bırını bulmam cok zor ole bı sorunum olursa nolur bılmıorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…