canım eğer sıkıntı varsa dr unla konuş 32+5 de bile verebilir altı üstü 32+5 de seni 32+0 diye gösterecek bu dr lar tarihte oynama yapabiliyorlar...
kızlar bu arada benim bugün işyerimdeki doğumdan önce son günüm inşallah aktardım 5 haftamıda doğum sonrasına aktardım ama resmen süründümm diyebilirimm... çok zorlandık... oluşumu özledim biran önce gelsin artık sağlıklan sıhhatlen .....
evde olacağım sizleri nasıl takip ederim bilmiyorum ama hepimize Allahım kolay doğumlar versin sağlıklan sıhhatlen bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
doğum tarihlerimiz aynıymış bizim kızında gelmeye hiç niyeti yok zaman azaldıkça heyecan artıyor. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Cok sukur bu geceyi de atlattim dogurmadim :))) kaldi son 9 gun...normal dogumu beklemek ne zormus
Ben çok kötüyüm kızlar
Tam evime geldim eşime kavuştum derken oğluumun 36. haftada durduğunu öğrendik. Şimdi evdeim ama cumartesi hastaneye yatıp 24 saatlik idrar birikimine bakıcaklarmış. Yaklaşık 3 hafta geriden geliyor oğlumTansiyonum hala yüksek 2 haftalık geç döllenmem var ama çocuk 3 hafta hiç beslenemiş gözüküyor hatta kilo bile vermiş gibi 2,500 gr gözüküyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım Karnımda aşağı iyice indi Hala makat gelişli Hamiş arkadaşlarım ne olursunuz dua edin...
maşallah ne güzel sağlıklı bir şekilde 37.haftayı doldurmuşsun
bende düşünüyorum ama gözüm yemiyor 37 ye kadar çalışmayı
Ben çok kötüyüm kızlar
Tam evime geldim eşime kavuştum derken oğluumun 36. haftada durduğunu öğrendik. Şimdi evdeim ama cumartesi hastaneye yatıp 24 saatlik idrar birikimine bakıcaklarmış. Yaklaşık 3 hafta geriden geliyor oğlumTansiyonum hala yüksek 2 haftalık geç döllenmem var ama çocuk 3 hafta hiç beslenemiş gözüküyor hatta kilo bile vermiş gibi 2,500 gr gözüküyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım Karnımda aşağı iyice indi Hala makat gelişli Hamiş arkadaşlarım ne olursunuz dua edin...
amın allah razı olsun arkadaşım...
canımcım bugun yine doktora gittik bu sefer dahile uzmanı geç kaldınız artık bişey yapamam dedi 4 tane yakınını ayarla doğumda yanında olacak dedi kanımı aldı onlarda gidecek sarılık testi felan yapılacakmış uyuma bakılacakmış doğum anında yada öncesi kan verilecekmiş bebek her şeyini benden almış bide kan şurubu kullanmama rağmen bu haldeyim doktorun da ihmaline geldim sanırım daha önce dahiliyeye yönlendirmedi beni neyse varsın kan alayım da kuzum sağlıklı olsun doktorum dün tüp bebekle hamile kalan birine normal doğum yaptırmış bu hafta normal doğum olmazsa haftaya bebeğim sezeryanla evde olacak inşallah dualarınızı bekliyorum güzel anneler....
olsun canım sıkma canını, inşallah sıkıntısız alırız bebişleri kucağımıza. sen de doğuma kadar pekmeze yüklen biraz canım, kan üzümü fala ye..güzel haberlerini bekleriz...bu arada sen normal doğum mu düşünüyorsun?
arkadaşlar biara sanki aranızdaki konuşmalarda okudum gibi hatırlıyorum son haftalarda yapılan testlerden bahsediordunuz bu testler nedir? nezaman yapılıyor yada özel durumlarda mı yapılıo o testler. çünkü benim doktor hiç söylemedi öyle bişey ve 39. haftaya verdi randevuyu..ozaman mı yapacak acaba testi yani ozamana kadar doğurmazsam
sana teselli olur mu bilmiyorum ama yaşadığım birkaç bişey paylaşayım istedim. benim bi arkadaşım var oda zeynep onlarında 3 yıldır çocukları olmuyordu ve olmaması için de bi sorun yoktu. aşı falan denediler yine olmadı. bende çok üzülüyordum geçen yıl ben yeni evlenmiştim ve çocuk istiyordum ama hep dedim ki Allah'ım önce onlara ver hatta bigün namaz kılarken secdede uyudum mu daldım mı noldu bilmiorum ama kendime geldiğimde bunu tekrar ederken buldum. ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim ve eşime söyledim önce onların olsun die dua ediordum sevinemiyorum die ama Allah'ın hikmeti işte 1 hafta sonra bi duydum oda hamile :) aramızda 1 hafta var şimdi ve onunda benimde erkek :) geçen hafta da kuaföre gittim ağda için yan tarafta bi kadın daha vardı baya bi muhabbet ettik hatta arkadaş olduk ve hamile olduğumu öğrenince benden dua istedi nolur dedi çok istiyorum benim için dua et artık hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum dedi. bende ederim tabi etmem mi hiç dedim çünkü hamile kadının duasını rabbim geri çevirmez kesinlikle inanmak lazım ve geri çeviriyorsa emin ol böylesi daha hayırlı olduğu içindir.dün kadın beni aradı nasıl dua ediyor bana dün test yapmış ve hamile :) inşallah rabbimin izniyle sende elbet birinin ettiği duanın karşılığını bulacaksın yeterki inancını kaybetme ve herzaman sende başkaları için dualar et emin ol hem kendin için hayırlı olan seni bulur hemde karşı taraf için hayırlı olan olur. yüce rabbim gönlünden geçeni sana hayırlı eylesin inşallah arkadaşım.. umarım senden de en yakın zamanda güzel haberler alırız..
kızlar bu arada benim bugün işyerimdeki doğumdan önce son günüm inşallah aktardım 5 haftamıda doğum sonrasına aktardım ama resmen süründümm diyebilirimm... çok zorlandık... oluşumu özledim biran önce gelsin artık sağlıklan sıhhatlen .....
evde olacağım sizleri nasıl takip ederim bilmiyorum ama hepimize Allahım kolay doğumlar versin sağlıklan sıhhatlen bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kizlar selammm
Kactim kactim sonunda yakalandim dun cati muayenesi oldum :)) korkulacak bisi gercekten yokmus bikac dakika surdu smear testi icin muayene oldugumda canim daha cok yanmisti
İnsan kafasında büyüttüğü için daha korkutucu geliyor bazı şeyler. Sen normal doğumu bekliyorsun değil mi? Doğumdan sonrada inşallah korkulacak bir şey yok, gerçekten çok kolaymış dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?