canım sayfa 3334 de ilk yazan kişi berriem nickli. keşke bende bilsem de okusan kuranı..
canım sağolasın
sende 1 fatiha 3 ihlas oku rabbim kabul eder inşaallah
Ben malzemesini internetten almıştım dün akşam kendim yaptım 70 tane..
Hatıra olsun diye böle bişey yaptım magnet yerine..
Eki Görüntüle 986286
kızlar anne cantası aldiniz mi? Ben almak istiyorum ama hangiis kullanıslı genş bolmeli bilemedim, dısari da cıkamiyorum devamlı yatiştayım... bi de benim 2.cocuk , 2 si için ayrı ayrı canta tasımayayım, tek cantaya ikisinin üstünü basını koyabileyim istiyorum... siz hangi cantalardan aldiniz?
günaydın hanımlar herkese mutlu hayırlı cumalar diliyorum...
ben birazdan abdest alıp yasin filan okuyacağım doğumu kolaylaştırmak için meryem suresi mi demişlerdi. bi yerde okudum ama şimdi bulamıyorum. bilgisi olan var mı?
kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...
kızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül
Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam
sanada hayırlı cumalar canım
evet Meryem suresi kolay doğum için herkes tavsiye ediyor.
bu arada hurma da yemeyi unutmayın
ben günde 2 tane yiyorum
Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam
benimki aksine çok hareketli.karnım resmen sarsılıyor.doktora sordm.normalde son zmanlarda hareketlerin azalması gerekir ama bende tam tersi dedim.dr kişiden kişiye değişir dedi.ama normali hareket sayısının azalmasıymış.sıkıntı yapma yani cnm
benimkide erken gelecek gibi diye 38+1 de alacak .oğlumda 38+6 da sancılanmıstım .bu kez risk almak istemedim.gelişimde ileride zaten dedi .seninkide alır bence
bizim makyaj işi yattı desene :)
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
allah analı babalı büyütsün canım
pufböreği benim oğlan da çok rahatsız oldu hatta öyle hopladı zıplattı ki aletler yerinde oynadı hiç sevmedi oğlum dünden bu saate kadar nerdeyse ağrım oldu şimdi iiyiyim şükür
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?