2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar
uzun süredir giremedim hala çalışıyorum yoğun bir şekilde elemanda buldum ona eğitim veriyorum günler hızlı bir şekilde geçiyor
doğum yapan arkadaşlar varmış allah bebişlerine uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli
arada katılabilirsem aranıza ne mutlu bana öptüm hepinizi görüşmek üzere

canım sağolasın
sende 1 fatiha 3 ihlas oku rabbim kabul eder inşaallah

okudum canım, kendimi küçük çocuklar gibi hissettim, hani sen öğlen 12ye kadar oruç tut derler ya çocuk oruç tutmak isteyince onun gibi oldu herkeze yasin bana fatiha Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin..

Ben malzemesini internetten almıştım dün akşam kendim yaptım 70 tane..
Hatıra olsun diye böle bişey yaptım magnet yerine..

Eki Görüntüle 986286

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık.benimkiler lavantalı olduğundan gelenlere ikram emek için de şeker yada çikolata düşünüyorum bunların yanında ama nasıl bişey olacağına karar veremedim.

benim herhangi bi tecrübem yok bu konuda ama çantalara bakarken kraftın bi modeli vardı.Gayette büyüktü.Fiyatı 70 tl civarı. Bebek çantası olmasına rağmen gayet modern kol çantası gibi duruyordu.

günaydın hanımlar herkese mutlu hayırlı cumalar diliyorum...

ben birazdan abdest alıp yasin filan okuyacağım doğumu kolaylaştırmak için meryem suresi mi demişlerdi. bi yerde okudum ama şimdi bulamıyorum. bilgisi olan var mı?

sanada hayırlı cumalar canım
evet Meryem suresi kolay doğum için herkes tavsiye ediyor.
bu arada hurma da yemeyi unutmayın
ben günde 2 tane yiyorum

kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün.. vaktinden önce mi gelmiş ne bebiş:)

kızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül

bence çok güzel bi isim, kulağa da hoş geliyor anlamı da güzel..adıyla yaşasın yavrularımız

Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam

canım çıkmışsındır artık büyük ihtimal..inşallah sıkıntısız geçmiştir ameliyatın..detayları bekliyoruzz

sanada hayırlı cumalar canım
evet Meryem suresi kolay doğum için herkes tavsiye ediyor.
bu arada hurma da yemeyi unutmayın
ben günde 2 tane yiyorum

teşekkür ederim canım
hurmayı duymuştum ama gebelik şekeri var şekeri çok yükseltiyor bebeğim iri bir bebek onu engellemeye çalışıyorum bir haftada 300 gram almış onun için yemeyi bıraktım

bu bel ağrısı beni öldürecek ya dünden beri geçmek bilmiyor ara sıra mideme kadar vuruyor magnezyum kullanıyorum ama kar etmiyor sanırım sizde durum nasıl?

teşekkür ederim, en azından nazlı nazlı da olsa hareketlerini hissediyorum :) ama eski enerjisi yok malesef. nazara da gelmiş olabilir :) doktora gittik hiç durmadı ultrasonda resmini bile alamadık doktor erken gelebilir dikkat et dedi herkese söyledik tabi bunları bir haftada hareketleri kesildi.

kızlar bi kitap okuyorum çok güzel bi yazı buldum çok şaşırdım bakın bebişlerimiz ağlarken nasıl dua ederlermiş;
ÇOCUĞUN AĞLAMASI;
ilk 4 ay: lailahe illallah
ikinci 4 ay: Muhammedurrasulullah
üçüncü 4 ay: Allahümmeğfirli ve livalideyye ( Allahım beni ve ana-babamı bağışla) diye tespih ederek ağladığı rivayet edilmiştir,
çocuk şayet kâfirin çocuğu ise onun da;
'Allah'ın laneti annem ve babam üzerine olsun' diyerek ağladığı nakledilmiştir.
Anne ve Babalar!
sizin için geceleri ağlayarak dua eden bebeğiniz için uykunuzu bölüyor diye lütfen üzülmeyiniz..!
meğer bebeklerimiz ağlarken bize dua ederlermiş

maşallah oğluşumuzaaa
Allah analı babalı, sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Upuzun ömrü olsun

Bu bebişler sevmiyorlar herhalde nst yi. neden acaba? oysa onun için de ses dalgası demişlerdi. bi araştırayım bakayım internetten. mrk ettim şimdi

Gözün aydın canım. Sağlıklı mutlu bir bebiş olsun.

cnmm dualarımız seninle. sen de tam doğum yaparken aklından bizleri geçir dua et. O sırada da edilen tüm dualar kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…