Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum
Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam
kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...
kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...
Canim bu arada kan durumun nasil oldu.benimki 10, 8 de kaldi.digumda da insallah cok düşmez
biz oğlumu 3. gün yıkadık ve göbeği düştü yıkarken o yüxzden bu sefer daha geç yıkayacağım ben o zamana kadar sılak bezle sileceğim bebeğimicaanım bende öyleyim
özellikle daha şimdiden kayınvalidemin ısrarlarına kafayı takmış durumdayım
herşeyi kendi bildiği gibi yapmak isteyecek habire onu kafaya takıyorum
şeytan işte vesvese veriyor
mesela çocuk doğar doğmaz yıkanırmış:bizde de göbeği düşmeden yıkanmaz diyor annem ki doktorlarda göbek düştükten 1 gün sonra diyor
takma pozitif olmaya çalış malum hem hormonlar hem doğum hem sonrası bizi geriyor
arkaşdaşımın kızını adı akıllı maşallahkızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül
elif başak güzelmiş canım:)biraz önce bende gulce bin anlamına baktim kizim icinbiz dahasi Esim basak ada konusunda israrci ama benim içime sinmeyen bir şeyler var...gulce nin manasi çok güzel ama inanir misin bilmem ama g ve ü harflerinin olumsuz yetkiler tasidigindan bahsediyor isim analistcileri..benim ilk kizim zeynep ece....gulce ona uyuyor diye kbaktim...basak ismi dalga geçilmeye çok münasip.... Bir de dini olsun istiyorum esime bari ada yi kaldiralim elif basak olsun bari elif şafak ismine çok benziyor belki kizimizda unlu basarili bir yazar olur ileri da dedim..iyemedi
allah hayırlısıyla doğurmanı evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimid doğmuştur kuzu emmeye bile başlamıştırKizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Ben çok kötüyüm kızlar
Tam evime geldim eşime kavuştum derken oğluumun 36. haftada durduğunu öğrendik. Şimdi evdeim ama cumartesi hastaneye yatıp 24 saatlik idrar birikimine bakıcaklarmış. Yaklaşık 3 hafta geriden geliyor oğlumTansiyonum hala yüksek 2 haftalık geç döllenmem var ama çocuk 3 hafta hiç beslenemiş gözüküyor hatta kilo bile vermiş gibi 2,500 gr gözüküyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım Karnımda aşağı iyice indi Hala makat gelişli Hamiş arkadaşlarım ne olursunuz dua edin...
hayırlı cumalar kızlar maşallah doğum yapanlara çok sevindim güzel haberlerini alınca innşallah sırayla darısı başımıza ..sırt aprılarım çok fazla kemiklerim sanki ayrılıyor birbirinden ve ayağa kalkınca kasıklarımda yoğun bi baskı ağrı hissediyorum bebek iyice aşağı mı indi acaba ..günler çabuk geçsin istiyorum geçmiyooor
Ben çok kötüyüm kızlar
Tam evime geldim eşime kavuştum derken oğluumun 36. haftada durduğunu öğrendik. Şimdi evdeim ama cumartesi hastaneye yatıp 24 saatlik idrar birikimine bakıcaklarmış. Yaklaşık 3 hafta geriden geliyor oğlumTansiyonum hala yüksek 2 haftalık geç döllenmem var ama çocuk 3 hafta hiç beslenemiş gözüküyor hatta kilo bile vermiş gibi 2,500 gr gözüküyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım Karnımda aşağı iyice indi Hala makat gelişli Hamiş arkadaşlarım ne olursunuz dua edin...
moralini hic bozma, insallah saglıkla alcaksin bebişi kucagina..cumartesine kadar evde de hep sol tarafına yat... bebege giden kan akısını hızlandiriyor o sekilde yatmak..kilo vercegini sanmam, yanlıs olcmus olabilir.. dogum tarihini hesaplarken 2 haftalık gec dollenmeni gozonunde bulunduruyor di mi doktor?
Ben çok kötüyüm kızlar
Ben çok kötüyüm kızlar
Ben çok kötüyüm kızlar
hayırlı cumalar kızlar maşallah doğum yapanlara çok sevindim güzel haberlerini alınca innşallah sırayla darısı başımıza ..sırt aprılarım çok fazla kemiklerim sanki ayrılıyor birbirinden ve ayağa kalkınca kasıklarımda yoğun bi baskı ağrı hissediyorum bebek iyice aşağı mı indi acaba ..günler çabuk geçsin istiyorum geçmiyooor
Ben çok kötüyüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?