2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sanada günaydın cnmm=)) benimde beklenen doğum tarihim 3 mart ama iki gün sonra sezeryan ile doğumum olcak inşallah =) senin nasıl olcak doğum cnm?

Doktorum simdilik normal dogum dedi ama bizim bebegin kafa capi 99 ve 105 i gecerse normal dogum riske girermis.kilosu da 3400 gr biraz zor olacak gibi gozukuyor korkuyorum bazen her an sezaryen olabilir ikisine de hazirlamaya calisiyorum kendimi:)

Bir de bebegin kilosunun azligindan yakinan arkadaslar vardi.son iki hafta surekli gunde 2 tane muz yemege calistim 2 hafta oncesinde 2700 iken simdi 3400gr oldu.eski beslenme duzenime gore tek fark muzdu.kiloyu o etkiledi sanirim

günaydın herkese banada dua edermisiniz suyum bittiği için erken doğum yapmak zorunda kalacağım doktorum 40. haftaya kadar suyun dayanmayacığını söyledi büyük ihtimalle pazartesi günü hastaneye yatacağım çok karışığım ne hissedeceğimi şaşırdım

cnm canını sıkma hiç bak bugün itibariyle 21 günün kalmış zaten benim ablamın 21 gün kala suyu geldi normal doğum yaptı pırt diye iki saat içinde gayette sağlıklı bi bebeği oldu inşallah seninde öyle olucak

bu durum ortaya çıkmadan önce kesinlikle normal doğum istiyordum ama doktorum suni sancıyla doğumu başlatacaklarını eğer açılma olmazsa sezeryana dönebileceklerini söyledi benim suyum günden güne azalıyor onun dışında sancı kanama yada suyun kendiliğinden gelmesi gibi bir durum yok offf rabbim hangisi hayırlıysa ona yönlerdirsin beni hiçbirşey planladığın gibi olmaz diyorlardı doğruymuş

cnm bebeğin sağlıkla gelisnde dr.unun dediği gibi doğum için hangisi uygunsa o olsun varsın,suyunda daha yeterli demkki dr. bi kaç gün daha beklediğine göre, sen moralini yüksek tut yinede, benimde 25 günüm kaldı bizim ailede de hep erken doğurur hatunlar ablam 21 gün önce kuzenim bir ay önce doğurdu benimde iki haftadır sancılarım başladı iki cm'lik açılmamda var ve bebeğin kafası iyice aşağı inmiş yerleşmiş doğum kanalına her an geliyorum diyebililr yani ve ben normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum, demek istediğim sağlıklı sıhhatli gelsin nasıl gelirse gelsin herşey nasip kısmet

evet sağlıklı sıhhatli olsunda insanlar moralimi bozuyor suyun bittiyse buruş buruş doğar diyenimi ararsınız heran kanaman olabilir diyenimi iyice psikolojim bozuldu sürekli hareket takibindeyim kımıldamazsa resmen yalvarıyorum kımıldasın diye inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

2 aydır dr a gitme ve wc dısında yataktan kalkmıyorum, patlamak uzereyim artık... neyse ki 8 gun kaldı. esim desen ne kadar sıkıldıgımı anlamiyor, eve geliyor, yemek yiyor, oglumla beraber nerdeyse ondan once uyuklamaya basliyor 9:30 da... hayırlısı ile bu bebişimi de saglıkla kucagima alabilsem...patlamadan sıkıntıdan

Mesaj alıntılayamadım kıslar doğum yapan arkadaşları okudum hayırlı uzun ömürlü olsun inş bebişleriniz, elacm geçmiş olsun sanada aklım sende durumunu yaz yine toparlanınca inş çarçabuk toparlanırsın

canım cok gecmiş olsun... bebegini saglıkla kucagına almana cok sevindim..sezeryan mı olmustun? Eeger oyle ise o agrilar normal sanirim, benim de ilk sezeryanımda kesi yerinde oldukca agrı olmustu, eve geldigimde bile destek olmadan yataktan kalkamiyordum.. ama merak etme tum bu acılar gececek bir sure sonra...Bebişine de saglıklı uzun mutlu omurler dilerim.

geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlanırsın. Allah analı babalı büyütsün. çok mu kanaman oldu? spinalden dolayı mı acaba? ayyy korkmaya başladım, daha ayrıntılı yazmanı bekliyorum elacım...

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

biz de kontrolden geldik az önce,oğluşum henüz 2800 olmuş,doktorum çok iyi diyor gelişimine,bizim için 17 mart büyük gün,sezeryanı spinal yapalım diye ısrar etti ama ben genel anestezi istiyorum panik anne olarak.:18:

Eşimle son kez sinemaya geldik :) uzun süre artık gelemeyiz herhalde tadını çıkarmak lazım son 17 gün kaldı hayirlisi bakalım

Doktorum simdilik normal dogum dedi ama bizim bebegin kafa capi 99 ve 105 i gecerse normal dogum riske girermis.kilosu da 3400 gr biraz zor olacak gibi gozukuyor korkuyorum bazen her an sezaryen olabilir ikisine de hazirlamaya calisiyorum kendimi:)

hayırlısı olsun canım tombiş bi bebek olcak desene=)) sat nezamandı senin ??

Doğum yapan annelere geçmiş olsun ne güzel kavustular bebeklerine...

Kacinci haftadasin göremiyorum telefonla girdiğim icin ama üzülme yakinda bebegini kucagina alacaksın er ya da geç. Doğumun nasil olduğu cok da önemli değil söz konusu sağlık olunca. Simdiden gecmis olsun ve Allah yardimcin olsun canım.

19 şubatta kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı gece 3 de uyandım altım ıslanmıştı suyumun geldiğini anlamadım tuvalete gittim bişey yok ayağa kalktım sızıntı halinde gelmeye devam ediyordu eşimi uyandırdım hastaneye gittik devlet hastanesi erken diye almak istemedi başka yerlere göndermek istedi ama suyum geldiği için de o kadar zamanım olmayabilir diye özel hastaneye başvurduk zaten saat 5e gelmişti doktor geldi ultrasonla kontrol etti bebeğin durumu iyi ama yola gelmiş dedi almakta sakınca görmediler ama her ihtimale karşı küvez hazırda tutuldu. hiç sancım olmadan gittim hastaneye bana serum bağladılar suni sancı verdiler 6buçuk civarında sancılarım başladı 8gibi doğumhaneye aldılar beni 9u 4 gece kızım dünyaya geldi çok şükür küveze de ihtiyaç olmadı. doğum bana epey zor geldi.iltihap varmış o yüzden sorunlu olduğunu söylemiş doktor. bide benim astımım var ıkınamadım nefesim tıkanıyordu. ebeler karnıma bastırdılar. dikişim fazla yokmuş çok duymadım dikişleri zaten estetik yapmışlar kuyruk sokumumda 1 dikiş var geriliyor o canımı acıtıyor ve otururken kemiğim ağrıyor. ben iyiyim kızım iyi çok şükür.36 hafta 2 günlükken doğdu 2820 gr 48 cm doğdu. yazamadım kaç gündür fırsat bulunca yine yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bi solukta kurtulursunuz inşallah..

Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.sağlıkla almışsınız kucağınıza ne güzel.darısı başımıza inşallah.

Allah yardımcınız olsun.ne güzel işte kavuşuyorsun bebişine :) sevinç ve mutluluktan başka bir şey hissetmene gerek yok.endişelenme dr un zaten başka riskler olsaydı almaya kalkmazdı.inşallah sağlıkla alırsın kucağına .

Topiğe her girdiğimde doğum haberleri artmış oluyor. Kucağına sağlıkla alan annelerimizi görünce mutlu oluyorum. Darısı başımıza

bizim için de 17 mart büyük gün heyecanla bekliyoruz ama epey aşağıya indiğini hissediyorum artık inşallah erken gelmezler,bebiş de 2650 gr seninkinin kilosu iyi bence doktor bana da haftasıyla uyumlu demişti,inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…