2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

gözün aydın canım herşey yolunda gitmiş Allah analı babalı büyütsün

benim de çok aşağıda,kasık ağrısı çok fazla,inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

Gözünüz aydin .Allah uzun saglikli omurler versin bebeginize.

Elam77 hayirli olsun seninde .saglik versin Allah sana ve kuzucuna.
Diger dogum yaoan arkadaslarinkide hayirli olsun.tek tek alintu yapamadim.hepimiz insallah saglikla aliriz kuzucuklari kucagimiza

amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

slm kızlar bugün kontrolüm vardı, 2750 bebeğimin kilosu, gelişimi 8gün geri hep ileri çıkardı yavrumun gelişimi, bi grip oldum bi daha toparlayamadı bebeğim kendisini, her kontrolde daha da geri çıkıyor. bu arada ben kan sulandırıcı kullanıyordum, doktorum bu hastanede epidural sezeryan yapmam sana, acıbademle anlaşırsan oraya gelir yaparım dedi ama iğne kullanıp da epidural olursam başıma gelecekleri bir bir anlattı sağolsun hep kötü şeyler söyledi, genel yapalım dedi, sanırım genel anestezi olacağım bu arada bugün baya da alışveriş yaptık medela süt sağma makinası 180 tl, ateş ölçer 80 tl, weweell buhar makinası 130 tl , uyku seti nevresim takımı iç çamaşırı bebek ve hasta bezi küvet takımı şampuan pudra derken tam 600 tl para harcadık bu arada eşim ameliyata girecek yanımda, daha doğrusu beni uyutana kadar yanımda duracak elimi tutacak, biraz güç alırım ondan, şu genel anesteziden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum sanırım :18:

canım benimm yaa senin adına çok sevindim ne güzel yazmışsın darısı başımıza inşallah.. yazının hepsini alıntılayamadım malum baya uzun keşke bütün doğum yapanlar senin kadar uzun ve ayrıntılı yazsa bebişinle sağlıklı mutlu günler geçir canım inşallah..

canım neler anlatti, beni de bilgilendirir misin, benim kadın dogumcu epidural sezeryan ol diyor ama ben de korkuyorum kan sulandırıcı ile neler olabilecegi hakkında cok fikrim yok.

canım öncelikle gözün aydın dualarım seninle inşallah kanamaların geçer.. peki neden kanama olmuş canım sende benim gibi kan sulandırıcı kullanyordun değil mi? :18: genel anestezi mi spinal mi oldu ?

bende 17 aralıkta kaybettim bebeğimi çok zor 2 aydıe daha ilk günkü gibiyim yaşanılanı anlamak için yaşamak lazım bu yüzden seni çok iii anlıyorum

cnm inşalllah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah..
canım neler anlatti, beni de bilgilendirir misin, benim kadın dogumcu epidural sezeryan ol diyor ama ben de korkuyorum kan sulandırıcı ile neler olabilecegi hakkında cok fikrim yok.

canım öncelikle çok kanamam olabileceğinden bahsetti, ki az önce elamın durumunu okuyunca iyice korkmaya başladım, yanlış hatırlamıyorsam o da iğne kullanıyordu ve bir gün yada 2 gün önce bırakıp spinal olacaktı. geçen kontrolde söylediği şeyi de tekrar etti bebek 3 gün içinde karnında ölürse mesuliyet almıyorum dedi. bunun dışında beynine pıhtı gitme ihtimali var ve bu işin sonu beyin ameliyatı yada apiduralin iğnesinin vurulduğu yerin ameliyatına kadar gidebilir dedi. kesinlikle önermiyorum dedi ama gözümü çok korkuttu . yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ki , forumda dolaştım haftalardır millet neler yapmış bu konuda diye, epidural yapanlar ve memnun olanlar var . ama sanırım riske atmayacam genel olacam korka korka

herkese slm bugün bizimde kontolümüz vardı 34+6yız 2820gr 45cm olmuş paşam
dktr amcamız 10 marta gün verdi sezeryan için hayırlısıyla gelsin kuzularımız inşallah
suyumuz normal seviyedeymiş herşey iyi dedi nstye girdim sancım çok düşük çıktı problem yok dedi bizden haberler böyle

ya ne zor iş bunlar.. benim dr da acıbadem de yapacak, igneyi 36 saat evvel bıraktiriyor ..dedim o 36 saatte birsey olursa, o da dedi ki, hemen bişi olmaz, vana gibi birsey değil..vanayı kapayinca su kesilmesi gibi değil o olay dedi.. ama acıbademdeki anestezici ile gorusmem gerektigini soyledi.. pazartesi onunla da gorusecegim bakalım genel mi epidural mi diyecek...

Selam kızlar..
2 günden beri giremiyorum nete pek. Annem geldi.. İzne çıktım.. Ev işleri eksikler falan derken baya yoğunum..
Artık evimin tadını çıkarıcam inşallah

kızlar benim gibi aşırı halsiz olan var mı?üzerime bir yorgunluk çöküyor kolumu kıpırdatmak bile istemiyorum,demir hapını da düzenli içiyorum ama normal mi bu durum?

Merhaba herkese benim bebegim iri bi bebekmiş 2 hafta once 3400 du kilosu şimdi kaç oldu bilmiyorum.Normal dogumu çok istiyorum fakat ntsde falan hiç sancım çıkmıyor.Düzenli yürüyüşlerimide yapıyorum boyle giderse sezeryan mı olurum acaba çizelgemde 3 görünüyor ama ben 38+6yım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:

Dogum yapan arkadaslar allah anali babali buyutsun insallah :)) bi yandan okuyorum bi yandan agliyorum dayanamiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…