19 şubatta kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı gece 3 de uyandım altım ıslanmıştı suyumun geldiğini anlamadım tuvalete gittim bişey yok ayağa kalktım sızıntı halinde gelmeye devam ediyordu eşimi uyandırdım hastaneye gittik devlet hastanesi erken diye almak istemedi başka yerlere göndermek istedi ama suyum geldiği için de o kadar zamanım olmayabilir diye özel hastaneye başvurduk zaten saat 5e gelmişti doktor geldi ultrasonla kontrol etti bebeğin durumu iyi ama yola gelmiş dedi almakta sakınca görmediler ama her ihtimale karşı küvez hazırda tutuldu. hiç sancım olmadan gittim hastaneye bana serum bağladılar suni sancı verdiler 6buçuk civarında sancılarım başladı 8gibi doğumhaneye aldılar beni 9u 4 gece kızım dünyaya geldi çok şükür küveze de ihtiyaç olmadı. doğum bana epey zor geldi.iltihap varmış o yüzden sorunlu olduğunu söylemiş doktor. bide benim astımım var ıkınamadım nefesim tıkanıyordu. ebeler karnıma bastırdılar. dikişim fazla yokmuş çok duymadım dikişleri zaten estetik yapmışlar kuyruk sokumumda 1 dikiş var geriliyor o canımı acıtıyor ve otururken kemiğim ağrıyor. ben iyiyim kızım iyi çok şükür.36 hafta 2 günlükken doğdu 2820 gr 48 cm doğdu. yazamadım kaç gündür fırsat bulunca yine yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bi solukta kurtulursunuz inşallah..
bizim için de 17 mart büyük gün heyecanla bekliyoruz ama epey aşağıya indiğini hissediyorum artık inşallah erken gelmezler,bebiş de 2650 gr seninkinin kilosu iyi bence doktor bana da haftasıyla uyumlu demişti,inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi:)
19 şubatta kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı gece 3 de uyandım altım ıslanmıştı suyumun geldiğini anlamadım tuvalete gittim bişey yok ayağa kalktım sızıntı halinde gelmeye devam ediyordu eşimi uyandırdım hastaneye gittik devlet hastanesi erken diye almak istemedi başka yerlere göndermek istedi ama suyum geldiği için de o kadar zamanım olmayabilir diye özel hastaneye başvurduk zaten saat 5e gelmişti doktor geldi ultrasonla kontrol etti bebeğin durumu iyi ama yola gelmiş dedi almakta sakınca görmediler ama her ihtimale karşı küvez hazırda tutuldu. hiç sancım olmadan gittim hastaneye bana serum bağladılar suni sancı verdiler 6buçuk civarında sancılarım başladı 8gibi doğumhaneye aldılar beni 9u 4 gece kızım dünyaya geldi çok şükür küveze de ihtiyaç olmadı. doğum bana epey zor geldi.iltihap varmış o yüzden sorunlu olduğunu söylemiş doktor. bide benim astımım var ıkınamadım nefesim tıkanıyordu. ebeler karnıma bastırdılar. dikişim fazla yokmuş çok duymadım dikişleri zaten estetik yapmışlar kuyruk sokumumda 1 dikiş var geriliyor o canımı acıtıyor ve otururken kemiğim ağrıyor. ben iyiyim kızım iyi çok şükür.36 hafta 2 günlükken doğdu 2820 gr 48 cm doğdu. yazamadım kaç gündür fırsat bulunca yine yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bi solukta kurtulursunuz inşallah..
Kacinci haftadasin göremiyorum telefonla girdiğim icin ama üzülme yakinda bebegini kucagina alacaksın er ya da geç. Doğumun nasil olduğu cok da önemli değil söz konusu sağlık olunca. Simdiden gecmis olsun ve Allah yardimcin olsun canım.
Allah yardımcınız olsun.ne güzel işte kavuşuyorsun bebişine :) sevinç ve mutluluktan başka bir şey hissetmene gerek yok.endişelenme dr un zaten başka riskler olsaydı almaya kalkmazdı.inşallah sağlıkla alırsın kucağına .
yanıma gelen ailem olsun arkadaşlarım olsun hepsi hayran kaldı gördüğüm muameleye lohusa şerbetine oda süsüne zaten bayıldılar bir daha doğum yaparsam yine aynı doktoruma giderim :))) bu arada reklam yapmış gibi mi oldum neeee :))) sakın öyle düşünmeyin zaten hepinizin doğum yapacağı yerleriii bilirlidir zaten çok az zamanınız kaldı hanımlar Rabbim sizleride bir an önce kurtarsın ben kurtuldummmmmm :)))
slm kızlar bugün kontrolüm vardı, 2750 bebeğimin kilosu, gelişimi 8gün gerihep ileri çıkardı yavrumun gelişimi, bi grip oldum bi daha toparlayamadı bebeğim kendisini, her kontrolde daha da geri çıkıyor. bu arada ben kan sulandırıcı kullanıyordum, doktorum bu hastanede epidural sezeryan yapmam sana, acıbademle anlaşırsan oraya gelir yaparım dedi ama iğne kullanıp da epidural olursam başıma gelecekleri bir bir anlattı sağolsun hep kötü şeyler söyledi, genel yapalım dedi, sanırım genel anestezi olacağım bu arada bugün baya da alışveriş yaptık medela süt sağma makinası 180 tl, ateş ölçer 80 tl, weweell buhar makinası 130 tl , uyku seti nevresim takımı iç çamaşırı bebek ve hasta bezi küvet takımı şampuan pudra derken tam 600 tl para harcadık bu arada eşim ameliyata girecek yanımda, daha doğrusu beni uyutana kadar yanımda duracak elimi tutacak, biraz güç alırım ondan, şu genel anesteziden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum sanırım :18:
Kizlar benim dogumum zor gecti cok agrim kanamam oldu sabah bebegimi aldilar ben 4.5 saat kaldim gozlemde surekli kontrol falan zaten bebegimin boynuna kordon dolanmis kac kere doktorum tam zamaninda almisiz dedi masallah cok tatli bir kizimiz oldu ayni babasi:)ama benim hala sulu kanamam ve agrim var zorla kalkip yatiyorum kizlar dualarinza ihtiyacim var cok sagolun darisi basiniza ins
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
cnm inşalllah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah..günaydın herkese banada dua edermisiniz suyum bittiği için erken doğum yapmak zorunda kalacağım doktorum 40. haftaya kadar suyun dayanmayacığını söyledibüyük ihtimalle pazartesi günü hastaneye yatacağım çok karışığım ne hissedeceğimi şaşırdım
canım neler anlatti, beni de bilgilendirir misin, benim kadın dogumcu epidural sezeryan ol diyor ama ben de korkuyorum kan sulandırıcı ile neler olabilecegi hakkında cok fikrim yok.
cnm inşalllah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah..
canım öncelikle çok kanamam olabileceğinden bahsetti, ki az önce elamın durumunu okuyunca iyice korkmaya başladım, yanlış hatırlamıyorsam o da iğne kullanıyordu ve bir gün yada 2 gün önce bırakıp spinal olacaktı. geçen kontrolde söylediği şeyi de tekrar etti bebek 3 gün içinde karnında ölürse mesuliyet almıyorum dedi. bunun dışında beynine pıhtı gitme ihtimali var ve bu işin sonu beyin ameliyatı yada apiduralin iğnesinin vurulduğu yerin ameliyatına kadar gidebilir dedi. kesinlikle önermiyorum dedi ama gözümü çok korkuttu . yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ki , forumda dolaştım haftalardır millet neler yapmış bu konuda diye, epidural yapanlar ve memnun olanlar var . ama sanırım riske atmayacam genel olacam korka korka
hayırlısı olsun canım tombiş bi bebek olcak desene=)) sat nezamandı senin ??
Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:
Ne kadara aldınız acaba?Ben chicco liteway plus aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?