2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canımmm başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum bende geçen sene 4 aylıkken ayrıldım bebeğimden ve 4 aylık olmasına rağmen ömrümden ömür gitti. normal doğum yaptım bide çünkü küçük olunca sezeryan olmuyormuş. iyiki normal yapmamışsın inan çook daha beter olurdun. resmen darmadağın olmuştum ben..13 saat sancı çektim kalbimin acısı bi taraftan o sancılar bi taraftan anlatamam o anıölmek için yalvarıyordum Allah'a benide alsın die.. hala atamıyorum içimden. Allah sabır versin. benimkide kızdı ve ben hep kız istemiştim ama nasip olmadı.. resmen depresyona girmiştim rüyalarıma giriyordu hatırlamak bile istemiyorum dieceğim ama unutamıyor ki insan..ama bilki o senin meleğin oldu ve cennette seni bekleyecek hep..ben kendim aldırdım ve bu yüzden vicdanım altında ezildim hep ve dediklerine göre onu ben oradada göremeyeceğim. ama emin olun bu vermesi kolay bi karar değildi %1 bile yaşama ihtimali vermediler profların özel muayenelerine bile gittim ama nafile seçenek yok senide tehlikeye sokar dediler..ben doğduğunda bakamadım ama ablamlar baktı. ilk sorum onlara gerçekten dedikleri gibimi dedim onlarda evet dediler iyiki sonlanmış dediler. kafasının yarısı oluşmamış ve boynu kafasından daha büyükmüş kistik higroma dedikleri şey ve yüzü tıpkı bana benziyormuş anlatırken bile hala ağlıyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.ama unutma beterin beteri var. ben doğumdan sonra bebeğimi istedim gömecektim ama vermediler patolojiye göndermeleri lazımmış orda ne olduğunu ne yaptıklarını düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum.Ben çok büyük konuşmuştum rabbim böyle bir sınavla terbiye etti beni.. ben bi arkadaşıma ben 1 aylık hamileyken oda 3 aylıktı ve 3lü tarama testi yapmışlardı ogün ve bende yaa anlamıyorum neden yapıyorsunuz ki o testleri sanki bi sorun var dese doktor ( benim sorun anlayışım down sendromu) sanki aldıracak mısın demiştim ve ben yapmayacağım o testleri dedim ama yapmadığım test kalmadı hatta plesentadan parça bile alındı. insan başına gelmeden anlamıyormuş bişeyleri.. Rabbim sana sabır ihsan etsin.. güçlü olmak zorundayız arkadaşım herşey insanlar için. bizim sınavımızda böyleymiş. belkide bebeğinde bir sorun vardı usg'de falan görünmeyen ve doğsaydı acılar çekecekti yavrun.. Rabbim belki bu yüzden ne sana nede ona daha fazla acı çektirmek istemedi.sizi orada yani gerçek dünyamızda buluşturmak için çok kısa süreliğine ayırdı..nolur depresyona falan girme ve içinden ne geçiyorsa daima birilerine anlat paylaş içinde kalmasın..Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..

Allah bağışlasın kuzunu canım. Bizim de şafaklar azaldıkça doğum hikayeleri daha heyecanlı olmaya başlıyor. Allahım uzun sağlıklı ömürler versin

Ozelden mesaj atamiyorum maalesef.bir de telde oturumu kapatmadigim icin hep sitedeymisim gibi gorunuyor kusura bakma bu yuzden gec yaziyorum.dedigin tarih dogrudur o gunlerde idi hesaplamaya calismiistik:)

canım bebişin kilosuna takılma sağlıklı olsun önemli olan o. bu arada epidurali zaten önermiyolar kan sulandırıcı kullananlara benim bildiğim..spinal öneriliyor. benim doktorum da spinal öneriyor ama ben de kan sulandırıcı kullandığım için korkuyorum. kendi kendime bi genel olayım diyorum bi spinal..daha karar veremedim. senin doktor da spinal mi demek istedi acaba? nasıl riskleri varmış? madem öyle genel olalım yaa:18::18::18::18::18:

doğum olmuştur muhtemelen umarım iyisinizdir merak ettim.

Canım benim bebeğimde iri, ultrasonda doğumda 4300 falan olucak diye çıkıyor hatta.
Ama dr um çatım müsait olursa gayet rahat doğum yapabileceğim söyledi. Bende oğlumun gelmesini bekliyorum. Yani sezaryan günü falan konuşmuyoruz hiç drmla..

Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:

Biz kraft twist rlx modelini aldık. Kullanan arkadaşlarım önerdi. internettende hep olumlu yorumu okumuştum o yüzden aldık.

iyi geceler herkese bugün buraya yazmıştım suyum bittiği için doktorum pazartesi günü doğumu başlatacağını söylemişti bu gece bebek hareketlerini hissedemediğim için başka bir hastanenin aciline gitmek zorunda kaldım oradaki doktor kim söyledi sana bunu bebek su içinde yüzüyor herşey gayet normal dedi aklım iyice karıştı ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım

bugün kontrolüm vardı çok şükür kızım iyi nstde biraz sancı çıkmış ve bebek biraz daha aşağı inmiş şu son haftayı sakin geçir dedi yoksa doğurabilirmişim tarih olarak 3 mart dedi ben 6 mart dedim c.tsi günü tekrar göreyim dedi uygun olursa 6 mart olmazsa 3 martta alırız dedi riske atamam dedi... şuan 50 cm 3300 gr.. +-300 olabilir dedi..

ben de dogumu orda dusunuyorum son zamanlarda nasıl hastane doktorlar ve odalar falan sen biliyo musun canım? yada bilen biri var mı yardımcı olur musunuz :18:

hastane çok güzel temiz.hemşireler doktorlarda ilgili.çok yakın arkadaşmda medipolde doğum yaptı çok memnun kaldı.odalarıda gayet güzel.ben nagihan kayaya gidiyorum çok yoğun kendisi randevu saatleri sarkabiliyor.ama acaip memnunum çok güleryüzlü ilgili bir doktor.hastanede normal doğum 650 tl sezaryen 1450 tl ymiş.başka sorun olursa cevaplayabilirim cnm

Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:

http://www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem_JOI-T941MDN000

ben bunu aldım aslında güzel ve kaliteli malzemesi kendisi sürüşü ( evde denediğim kadarıyla tabi:) ama bana biraz büyük gibi geldi o kadar. yoksa güzel bi araba ve yarın indirimde. normal fiyatı 600 liraydı. bizde indirimdeki fiyatından aldık. Ama maddi durumun iyiyse bence de Kraft al puset ayrı takılabilen daha güzel görünüyor. ben bin lirayı geçgin para veremeyeceğim için bunu aldık ama gayet şık ve sağlam

su nasıl bitmiş sende akıntı falan oldumu.kendiliğinden mi kaybolmuş.ben olsam bi hastaneye daha giderdim içimin rahat etmesi için.

Canim bende clexan kulkaniyorum doktorum banada belden uyusturmayi onermedi igneden dolayi ama ne olucagini soylemedi kotude olsa duymak istiyorum eger belden anestezi istersek ne gibi sorun cikabikirmiş

Maşallah benimde 36+4 de yani çarşamba gunu bebegim dunyaya gelicek ins. Suyum azaldi benimde bebegim 2500 du dun ins. Senin gibi hemen kucağima alirim kuveze girmez umut oldun bana

başka dr a görün derim...Allah allah dr un niye öyle söylemiş olabilir ki?

bence kesınlıkle baska doktora gıt hatta baska bıtaneye daha gıt 2 farklı dr ye gıt bakalım kım ne dıo sonrada yaz lutfen merak ettım

hastaneye gidiyorum. doğum olabilirde olmayabilirde emin değilim. kolaylıkla oğlumu kucağıma alayım; dua edin

Son düzenleme:

arkadaşım bende sana örnek olabilirim diye kendi hikayemi kısaca anlatayım..
7 yıllık evliyim 4 yıl önce eşim varikosel ameliyatı oldu. 3yıl önce 2 aşılama yapıldı ve son aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu. tam olarak geçtiğimiz kasım ayında tüp bebek yaptırmayı düşünürken temmuzda hamile kaldığımı öğrendim 2.ayımda baya bir kanamam oldu 3 ay yattım ve çok şükür şimdi fıldır fıldır gezip her gün allahıma şükredip kızımı kucağıma alacağım günü bekliyorum. benim için hamile kalmak mucizeyken 9.ayıma girdim karnımda kızım hareket ettikçe şükür ediyorum..
her ay acaba bu ay hamile kalırmıyımla beklemek ne demek ben çok iyii biliyorum bana nasip oldu işallah rabbim tüm isteyenlere versin sanada en kısa zamanda nasip etsin. rüyaydı gerçek oldu inancını hiç yitirme bu ay adet olduysan önümüzdeki aya hala şansın var demek ben öyle dedim menapoza kadar ümitliydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…