- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
19 şubatta kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı gece 3 de uyandım altım ıslanmıştı suyumun geldiğini anlamadım tuvalete gittim bişey yok ayağa kalktım sızıntı halinde gelmeye devam ediyordu eşimi uyandırdım hastaneye gittik devlet hastanesi erken diye almak istemedi başka yerlere göndermek istedi ama suyum geldiği için de o kadar zamanım olmayabilir diye özel hastaneye başvurduk zaten saat 5e gelmişti doktor geldi ultrasonla kontrol etti bebeğin durumu iyi ama yola gelmiş dedi almakta sakınca görmediler ama her ihtimale karşı küvez hazırda tutuldu. hiç sancım olmadan gittim hastaneye bana serum bağladılar suni sancı verdiler 6buçuk civarında sancılarım başladı 8gibi doğumhaneye aldılar beni 9u 4 gece kızım dünyaya geldi çok şükür küveze de ihtiyaç olmadı. doğum bana epey zor geldi.iltihap varmış o yüzden sorunlu olduğunu söylemiş doktor. bide benim astımım var ıkınamadım nefesim tıkanıyordu. ebeler karnıma bastırdılar. dikişim fazla yokmuş çok duymadım dikişleri zaten estetik yapmışlar kuyruk sokumumda 1 dikiş var geriliyor o canımı acıtıyor ve otururken kemiğim ağrıyor. ben iyiyim kızım iyi çok şükür.36 hafta 2 günlükken doğdu 2820 gr 48 cm doğdu. yazamadım kaç gündür fırsat bulunca yine yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bi solukta kurtulursunuz inşallah..
slm kızlar bugün kontrolüm vardı, 2750 bebeğimin kilosu, gelişimi 8gün gerihep ileri çıkardı yavrumun gelişimi, bi grip oldum bi daha toparlayamadı bebeğim kendisini, her kontrolde daha da geri çıkıyor. bu arada ben kan sulandırıcı kullanıyordum, doktorum bu hastanede epidural sezeryan yapmam sana, acıbademle anlaşırsan oraya gelir yaparım dedi ama iğne kullanıp da epidural olursam başıma gelecekleri bir bir anlattı sağolsun hep kötü şeyler söyledi, genel yapalım dedi, sanırım genel anestezi olacağım bu arada bugün baya da alışveriş yaptık medela süt sağma makinası 180 tl, ateş ölçer 80 tl, weweell buhar makinası 130 tl , uyku seti nevresim takımı iç çamaşırı bebek ve hasta bezi küvet takımı şampuan pudra derken tam 600 tl para harcadık bu arada eşim ameliyata girecek yanımda, daha doğrusu beni uyutana kadar yanımda duracak elimi tutacak, biraz güç alırım ondan, şu genel anesteziden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum sanırım :18:
doğum olmuştur muhtemelen umarım iyisinizdir merak ettim.Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Merhaba herkese benim bebegim iri bi bebekmiş 2 hafta once 3400 du kilosu şimdi kaç oldu bilmiyorum.Normal dogumu çok istiyorum fakat ntsde falan hiç sancım çıkmıyor.Düzenli yürüyüşlerimide yapıyorum boyle giderse sezeryan mı olurum acabaçizelgemde 3 görünüyor ama ben 38+6yım
Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:
ben de dogumu orda dusunuyorum son zamanlarda nasıl hastane doktorlar ve odalar falan sen biliyo musun canım? yada bilen biri var mı yardımcı olur musunuz :18:
Arkadaşlar merhaba bebek arabası alanlar hangi markayı tercih etti acaba? Yada kullananlar hangi markayı önerir acaba ben bi türlü karar veremedim :44:
iyi geceler herkese bugün buraya yazmıştım suyum bittiği için doktorum pazartesi günü doğumu başlatacağını söylemişti bu gece bebek hareketlerini hissedemediğim için başka bir hastanenin aciline gitmek zorunda kaldım oradaki doktor kim söyledi sana bunu bebek su içinde yüzüyor herşey gayet normal dedi aklım iyice karıştı ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım
slm kızlar bugün kontrolüm vardı, 2750 bebeğimin kilosu, gelişimi 8gün gerihep ileri çıkardı yavrumun gelişimi, bi grip oldum bi daha toparlayamadı bebeğim kendisini, her kontrolde daha da geri çıkıyor. bu arada ben kan sulandırıcı kullanıyordum, doktorum bu hastanede epidural sezeryan yapmam sana, acıbademle anlaşırsan oraya gelir yaparım dedi ama iğne kullanıp da epidural olursam başıma gelecekleri bir bir anlattı sağolsun hep kötü şeyler söyledi, genel yapalım dedi, sanırım genel anestezi olacağım bu arada bugün baya da alışveriş yaptık medela süt sağma makinası 180 tl, ateş ölçer 80 tl, weweell buhar makinası 130 tl , uyku seti nevresim takımı iç çamaşırı bebek ve hasta bezi küvet takımı şampuan pudra derken tam 600 tl para harcadık bu arada eşim ameliyata girecek yanımda, daha doğrusu beni uyutana kadar yanımda duracak elimi tutacak, biraz güç alırım ondan, şu genel anesteziden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum sanırım :18:
Maşallah benimde 36+4 de yani çarşamba gunu bebegim dunyaya gelicek ins. Suyum azaldi benimde bebegim 2500 du dun ins. Senin gibi hemen kucağima alirim kuveze girmez umut oldun bana19 şubatta kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı gece 3 de uyandım altım ıslanmıştı suyumun geldiğini anlamadım tuvalete gittim bişey yok ayağa kalktım sızıntı halinde gelmeye devam ediyordu eşimi uyandırdım hastaneye gittik devlet hastanesi erken diye almak istemedi başka yerlere göndermek istedi ama suyum geldiği için de o kadar zamanım olmayabilir diye özel hastaneye başvurduk zaten saat 5e gelmişti doktor geldi ultrasonla kontrol etti bebeğin durumu iyi ama yola gelmiş dedi almakta sakınca görmediler ama her ihtimale karşı küvez hazırda tutuldu. hiç sancım olmadan gittim hastaneye bana serum bağladılar suni sancı verdiler 6buçuk civarında sancılarım başladı 8gibi doğumhaneye aldılar beni 9u 4 gece kızım dünyaya geldi çok şükür küveze de ihtiyaç olmadı. doğum bana epey zor geldi.iltihap varmış o yüzden sorunlu olduğunu söylemiş doktor. bide benim astımım var ıkınamadım nefesim tıkanıyordu. ebeler karnıma bastırdılar. dikişim fazla yokmuş çok duymadım dikişleri zaten estetik yapmışlar kuyruk sokumumda 1 dikiş var geriliyor o canımı acıtıyor ve otururken kemiğim ağrıyor. ben iyiyim kızım iyi çok şükür.36 hafta 2 günlükken doğdu 2820 gr 48 cm doğdu. yazamadım kaç gündür fırsat bulunca yine yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bi solukta kurtulursunuz inşallah..
iyi geceler herkese bugün buraya yazmıştım suyum bittiği için doktorum pazartesi günü doğumu başlatacağını söylemişti bu gece bebek hareketlerini hissedemediğim için başka bir hastanenin aciline gitmek zorunda kaldım oradaki doktor kim söyledi sana bunu bebek su içinde yüzüyor herşey gayet normal dedi aklım iyice karıştı ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım
inş ..arkadaşım..çok zor ama bazen kızıyorum aglıyorum canım sıkılıyor ...kadın olmak zor helekı bebek konusunda...hep umutluyum ama bazende olmuyor işte anlatması zor bır duygu..dugumlenıyor ınsanın bogazına dua eden herkesten allah razı olsun... burda yalnız olmadıgı bılmek benı çok mutlu edıyor...
hastaneye gidiyorum. doğum olabilirde olmayabilirde emin değilim. kolaylıkla oğlumu kucağıma alayım; dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?