2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bi sen kalmadın elagam bende bekliyorum sabırsızlıkla... eğer işlerimi tamamlamamış olsam ayy vakitli gelsin erken gelmesin diye dua ederdim ama şimdi her iş bitti bebeğin gelmesi kaldı sadece o da gelmiyor bir türlü sıpam

ağdaya bende geçen hafta gittim sıkıntı çıkmadı daha da gitmem doğuma kadar sanırım

canım ben jilet yapıyorum göremesem de hissederek yavaş yavaş yapıyorum, çok şükür bi sorun yaşamadım kesmedim biyerimi, ama ağdaya alışan cilt sonradan jilete alışırsa çok fena oluyor yaa ben bi daha ağdaya dönemem sanırım, neredeyse 1 yıldır jillet yapıyorum sanırım lazere giderim doğumdan sonra.bu arada sezzeryan tarihin hayırlı olsun sağlıklı kolay doğum geçirirsin inşallah ağrısız sancısız..
Arkadaşlar cuma günü kızımı kucağıma aldım
Herşey yolunda
Epidural sezeryan oldum çok rahattı...Darısı başınıza

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımıza inşallah..

anneler dün yazmıştım doğum yaptığımı bende bebiş 2 tane olduğu için pek giremiyorum ama şunu söylemek istiyorum.normal doğumdan korkmayın hele başkalarından duyduğunuz hikayelerle önyargılı olmayın dayanamazsanız 5cmden sonra epidural yaptırın bel ağrısı yaptığını söyleyen arkadaşlarım oldu ama ben böyle bir sıkıntı yaşamadım.herkeste aynı olacak diye bişey yok.eger ilk doğumu epiduralsiz yapan arkadaşlar ikinci doğum saat olarak daha kısa sürecektir epiduralde tek sıkıntı ıkınma anında güzel ıkınmak gerekiyor sancıyı aynı şiddette hissetmediğiniz zaman güzel ıkınamayabilirsiniz çocuğun kanalda uzun süre kalmaması lazım sakin olup korkmadan çiçek koklar gibi nefes al mum üfler gibi yavaşça ver sancı anında büyük tuvaleti yapar gibi tüm gücünle ıkın

merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık

kızlar doğum korkusu sardı beni gerçekten depresyona girdim sürekli ağlıyorum, sezeryan tarihim 8 mart, inşallah vaktinden önce gelmeye kalkmaz bebeğim, sizlere doğum yaptım ve çok güzel geçti demeyi o kadar çok istiyorum ki. Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

canım gitmedin mi doktora , ağrın kanaman falan yoksa sorun olacağını sanmıyorum, ultrasonda normal görünüyorsa dert etme inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

Oturduğun yerden aynayla görebilirsin ben de yatıyorum gecen defa dra gitmden önce öyle yapmıştım

Son düzenleme:

Offf aynen yaa uyusam bugun taa dogum bittikten sonra uyansam
Bide su sezeryan gunum belli olsa doktorum 2 haftadir
Normal dogum icin cesaret vetrmeye calisiyor sokucak beni normale bin
Pisman olucak haberi yok yarin gidicem kismetse net olucam
Sezeryan istiyorum gun ver diye yiter yaa

kızlar ben bu annemle nasıl anlaşıcam,artık dayanamıyorum,evlerimiz yakın ama şu en zor günlerimde bana sadece sıkıntısı anlatıp gidiyor,anne yapma bu konuları kapat güzel şeylerden konuşalım diyorum,sen de bana sıkıntını anlatmicaksın bir daha deyip evi terkediyor,gerçekten ben kendisi gibi sürekli dert yakınan biri değilim ama beni negatif enerji ile doldurup bir de üstüne küsüp beni öylece bırakıp gidiyor,benim kendisinden pek bi beklentim yok,şurda doğuma 20 günüm kalmış milletin annesi neler yapıyor,ben çok şükür yemeğimi de,yettiği yere kadar temizliğimi de yapıyorum, 4.5 yaşındaki kızımı daha üstüne bırakıp bir yere gitmiş bile değilim,zorlansam da yük olmamaya çalışıyorum ama olmuyor demek ki,ama evdeki bekar abime bir hizmet bir hürmet,yemeği tepsiyle önüne gelir,en zor yemekleri ona yapar,o da annemi gram umursamaz ve asi tavırlıdır,benim de her şeyi başıma kakar,küser,aşağılar,sinir doluyum şu an!!!

kızlar doğum sonrası için hasta bezi aldınız mı ,aldıysanız hangi marka ve boy aldınız?

depend aldım canım ben. sanırım 60-80 kilo yazıyodu yanlış hatırlamıyosam. kilona göre alabilirsin. bide kadın erkek ayrı oluyo ona da dikkat et yanlış alma. abimin eşi 2 hafta önce doğum yaptı memnun kaldı bu bezden.

Benim BDT 22 Mart, daha çook var
Sezeryan olma ihtimali var, o da en fazla bir hafta önce olur. Sizin hayırlısıyla ne zaman?
Geç olsun da güç olmasın, birkaç kişi de kjalsak bekleyeceğiz, sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil.

canım endise etme, birseey olsa ultrasonda gozukurdu, kanaman olurdu...daha onunde uzun zaman var, bu sekişlde dusunup karnındaki bebege de negatiflik yollama, evet insan ister istemez endise ediyor biliyorum ama sıkıntılı bir durum olsa belirti verirdi bebişin..

umarım öyledir artık üzülmek istemiyorum toparladım gibi kendimi ama bi an çok üzüldüğüm yediğim tekmeler geliyor aklıma inşallah sağlıklıdır benim yavrumda Allahım kucağımıza hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin inşallah

Bazı bebekler çok güçlü oluyor, inşallah sizinki de öyledir; zaten doktora da gitmişsiniz. Doktorunuz ne dedi karnınıza darbe almanızla ilgili?

bi sorun yok korkma dedi rahim duvarı kalın bi yapı bebeğin içinde bulunduğu sıvıda hava yastığı görevi yapar onu korur dedi bide 13 hafta daha küçük şimdi daha dikkat et dedi bi sorun yok diyorlar yaani ayrıntılı ultrasonda iyi ama benim içim rahat değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…