kızlar adet sancısı gıbı sancılarınız varmı 2 gündür adet öncesi sancılarım var acaba doğumamı hazırlanıyor vucut erken değilmi sizce belirti için sizde durumlar nedir
ya kıskanıyorum artık,herkes ya doğum yapıyor ya gün almış,bekliyor,
bi ben mi kaldım ne
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah çok rahat bir doğumla kavuşursunuz yavrularınıza
ağda konusu olmuş.
ben hamileliğim boyunca kuaförüme devam ettim.en son 3 hafta önce gittim.
birde martın ilk haftası gideceğim sonrada zaten doğumu beklerim.
ben daha öncede ağdaya gittiğimden zor olmadı ağda.
fakat jilet vurduysanız ya da ağdaya alışık değilseniz hiç bulaşmayın.
benimde en çok korktuğum ağdaya gidemeden kızımın sürpriz yapıp gelmeye kalkması
canım ben jilet yapıyorum göremesem de hissederek yavaş yavaş yapıyorum, çok şükür bi sorun yaşamadım kesmedim biyerimi, ama ağdaya alışan cilt sonradan jilete alışırsa çok fena oluyor yaa ben bi daha ağdaya dönemem sanırım, neredeyse 1 yıldır jillet yapıyorumkızlar pzt sezeryan olacagim, kuafore gitme sansım yok, tamamiyle yatıstayım zamanında gelsin diye, esim de jilet vurma bi yerini kesersin, gobeginden ayak ucunu bile goremezken kaza cıkarma simdi diyor.. napcagmı sasirdimcumartesi gunu falan bi jiletle oldugu kadar alsam diyordum...
Arkadaşlar cuma günü kızımı kucağıma aldım
Herşey yolunda
Epidural sezeryan oldum çok rahattı...Darısı başınıza
merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık
kızlar pzt sezeryan olacagim, kuafore gitme sansım yok, tamamiyle yatıstayım zamanında gelsin diye, esim de jilet vurma bi yerini kesersin, gobeginden ayak ucunu bile goremezken kaza cıkarma simdi diyor.. napcagmı sasirdimcumartesi gunu falan bi jiletle oldugu kadar alsam diyordum...
kızlar doğum korkusu sardı beni gerçekten depresyona girdim sürekli ağlıyorum, sezeryan tarihim 8 mart, inşallah vaktinden önce gelmeye kalkmaz bebeğim, sizlere doğum yaptım ve çok güzel geçti demeyi o kadar çok istiyorum ki. Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
kızlar doğum sonrası için hasta bezi aldınız mı ,aldıysanız hangi marka ve boy aldınız?
kızlar doğum sonrası için hasta bezi aldınız mı ,aldıysanız hangi marka ve boy aldınız?
ya kıskanıyorum artık,herkes ya doğum yapıyor ya gün almış,bekliyor,
bi ben mi kaldım ne
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah çok rahat bir doğumla kavuşursunuz yavrularınıza
ağda konusu olmuş.
ben hamileliğim boyunca kuaförüme devam ettim.en son 3 hafta önce gittim.
birde martın ilk haftası gideceğim sonrada zaten doğumu beklerim.
ben daha öncede ağdaya gittiğimden zor olmadı ağda.
fakat jilet vurduysanız ya da ağdaya alışık değilseniz hiç bulaşmayın.
benimde en çok korktuğum ağdaya gidemeden kızımın sürpriz yapıp gelmeye kalkması
merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?