Günaydın herkese dün kontrolüm vardı 38+0 oldum çatı muayenesi yaptı korkulacak birşey yokmus allaha şükür.
günaydın canım
geçmiş olsun
ben öyle bir anlattım ki muayene olmayanlar korkabilirler.sonuçta bünyeyle alakalı ben muayene bile olurken sıkıntı yaşıyorum kimse benim anlattığımdan etkilenmesin sakın
ben normal doğumun en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum
çatı muayenesine kadarda hep normalden yanaydım ama açılamama durumumun doğum anındada yaşanacağına kanaat getirdim
her bünye farklı kimse bana bakmasın sakın haaaa
mart bebeleri hem sabırsız hem de bir normalgelemediler değil mi sağlık olsun ne yapalım ben de 1 mart cumartesi günü sezeryana giriyorum ilki de sezeryandı bu da öyle olacak
hakkımızda hayırlısı
merhabalar arkadaşlar tebrikler için çoook teşekkürler oğlumdan fırsat bulup anca geldim ...
canım çok saol darısı başına ...
genel anestezi istedim epidural falan dayanamazdım ben yaaa....kendimden beklemediğim şekilde sakin girdim sezryana herkes için dua ederk ...sabah tost yemeseydim uyanmam daha kolay olacaktı ama neyse biraz zor uyandım ....ama ilk yürüme çok kolaydı hiç başım dönmedi hastanede fink atıyodum heheheh ....hemen ertesi günde sütüm geldi başta bebekte bende biraz acemilik yaşadık tabiii...şimdi maşallah deyim hiç mama vermiyorum.
bazen kendimi rahatlatıyorum ama bazen de çok kötü oluyorum yaa bana nazar mı değdi ne anlamadım, şu son haftaya kadar hiç doğum korkum yoktu bir kere bile bahsetmedim bu konudan düşünmedim bile, hatta eşim hep şaşırırdı 8 ayı geçtin bir kere bile doğumdan korkuyorum demedin diye ama beni bi anda sardı bu korkuultrason görüntüleri beni de rahatlatıyor biraz kıyafetleri falan da ama bazen de gelenler geliyor işte başlıyorum ağlamayaa.. :26: Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
amin canım inşallah. evet genel anestezi olacak benim, eğer korkuttuysam gerçekten çok çok özür dilerim :26::26: keşke benim doktorum riskleri anlattıktan sonra yaparım yine de istersen deseydi spinali ben o riskleri alıyorum yapın derdim ama adam genel anestezi dışında yapmam diyor, o yüzden benim anlattığım risklere bakıp da vazgeçme spinalden , kendimi çok kötü hissettim keşke yazmasaydım böyle etkileneceğini bilseydim canım gerçekten özür dilerim :26: herkez oluyor spinal sezeryan kan sulandırıcı kullansa da.eğer sende yaptırmak istiyorsan yap forumda bile benim dışımda kimsenin doktoru ısrar etmemiş genel olacak diye, benim doktorumun kolayına geldi genel anestezi ben öyle düşünüyorum , tekrar tekrar özür diliyorum etkilemek istemezdim seni ..
Allahtan benim doktor hemen kabul etti sezeryan olmak istediğimi söyleyince, yoksa senin dediğin gibi pişman olurdu beni normal doğurtmaya kalksaydıAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..
Meraba arkadaslar teknik arizalardan oturu yazamiyodum
biz 35+3 olduk dr iki hafta onde diyo sanci vs yok simdilik normal dogumu bekliyoruz insallah suyumuz yeter...
Ben kiyafetleri sadece 0-3 ay aldim buyukde mi alsaydim acaba sonra cikip alirim gelisimine gore demistim ama telas yaptim simdi de
bazen kendimi rahatlatıyorum ama bazen de çok kötü oluyorum yaa bana nazar mı değdi ne anlamadım, şu son haftaya kadar hiç doğum korkum yoktu bir kere bile bahsetmedim bu konudan düşünmedim bile, hatta eşim hep şaşırırdı 8 ayı geçtin bir kere bile doğumdan korkuyorum demedin diye ama beni bi anda sardı bu korkuultrason görüntüleri beni de rahatlatıyor biraz kıyafetleri falan da ama bazen de gelenler geliyor işte başlıyorum ağlamayaa.. :26: Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
amin canım inşallah. evet genel anestezi olacak benim, eğer korkuttuysam gerçekten çok çok özür dilerim :26::26: keşke benim doktorum riskleri anlattıktan sonra yaparım yine de istersen deseydi spinali ben o riskleri alıyorum yapın derdim ama adam genel anestezi dışında yapmam diyor, o yüzden benim anlattığım risklere bakıp da vazgeçme spinalden , kendimi çok kötü hissettim keşke yazmasaydım böyle etkileneceğini bilseydim canım gerçekten özür dilerim :26: herkez oluyor spinal sezeryan kan sulandırıcı kullansa da.eğer sende yaptırmak istiyorsan yap forumda bile benim dışımda kimsenin doktoru ısrar etmemiş genel olacak diye, benim doktorumun kolayına geldi genel anestezi ben öyle düşünüyorum , tekrar tekrar özür diliyorum etkilemek istemezdim seni ..
Allahtan benim doktor hemen kabul etti sezeryan olmak istediğimi söyleyince, yoksa senin dediğin gibi pişman olurdu beni normal doğurtmaya kalksaydıAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..
Günaydın herkese dün kontrolüm vardı 38+0 oldum çatı muayenesi yaptı korkulacak birşey yokmus allaha şükür.[/QUOTE
Bu çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor onun için geç yaptırmak gerek diyorlar bi de kanama falan olabiliyomuş sizde oldu mu öyle bişey.
canım benim bi tanıdığım hep 0-3 aylık aldı bebek doğunca pişman oldu büyük gelmişler hep, üzerinde santimi yazanlardan aldı mesela 50-52 yazıyor, hastane çıkışları da ideal oluyormuş ilk başlarda. onun bebiş de öyle küçük de doğmadı 3.500 doğdu, bende artık santim hesabı olanlardan aldım öyle deyinceMeraba arkadaslar teknik arizalardan oturu yazamiyodum
biz 35+3 olduk dr iki hafta onde diyo sanci vs yok simdilik normal dogumu bekliyoruz insallah suyumuz yeter...
Ben kiyafetleri sadece 0-3 ay aldim buyukde mi alsaydim acaba sonra cikip alirim gelisimine gore demistim ama telas yaptim simdi de
mart bebeleri hem sabırsız hem de bir normalgelemediler değil mi sağlık olsun ne yapalım ben de 1 mart cumartesi günü sezeryana giriyorum ilki de sezeryandı bu da öyle olacak
hakkımızda hayırlısı
evet canım şükür herşey yolunda ay bide emzirirken gözümün içine bakıyo yiyesim geliyo sıpayı :125::125::125:oh oh maşallah ne güsell..acemilik normal canım artık birbirinize alışmışsınızdır kuzucukla:) ameliyata aç girmek gerekiyor diye biliyorum sana tostu kim yedirdi:) neyse sağlık olsun ,sen atlattın darısı başımıza hayırlısıyla...
Yok birşey olmadı ama doktor haftaya doğum olabilirGünaydın herkese dün kontrolüm vardı 38+0 oldum çatı muayenesi yaptı korkulacak birşey yokmus allaha şükür.[/QUOTE
Bu çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor onun için geç yaptırmak gerek diyorlar bi de kanama falan olabiliyomuş sizde oldu mu öyle bişey.
amin canım yaa inşallah çok kolay geçer doğumlarımızzzz hepimizinhamileliğin sonlarına doğru yaşadığın bu duygular normal aslında.
bir de bu dönemde nazar çok değiyor bol bol oku kendine,dediğin gibi nazarda olabilir
bol bol temiz hava al,çok düşünmemeye çalış,inşallah hayırlısıyla en kolay doğumları yaparız
yok canım senle ilgisi yok zaten ben baştan beri korkuyordum da, başkaları da var kan sulandırıcı kullanan ama onlara doktorları tavsiye etmiş, senin doktorun niye bu kadar riskli olduğunu söylemiş anlamıyorum. eğer gerçekten bu kadar riskli bişey olsa doktorlar hiç tavsiye etmez diye düşünüyorum..ama yine de korkuyorum iştehakkımızda hayırlısı ne diyelim...
evet canım şükür herşey yolunda ay bide emzirirken gözümün içine bakıyo yiyesim geliyo sıpayı :125::125::125:
canım yeme işi şöyleki ,hastaneye aç gittim nst için sıra bekelerken çok acıktım nasılsa hemen sezeryana almaz diye tost yedim...nst'de suyum gelince 6 saat bekletip sezeryana aldılar ....haliyle geceden aç gitme gibi olmadı ..yoksa biliyorum tabikide aç olmam lazımdı sağlık olsun napalım şükür atlattık...
sen nasılsın mutlu sona az kaldı heyecan varmı?????
az kaldı inşallah valla ne diyim yok böyle bi şey öyle bi güzel kokuyoki içime çekiyom kokusunu ağrı kesici gibi doğumla ilgili hiçbişey hatırlamıyosunmaşallah kuzucuğa yaa çok hevesleniyorum böyle anlatanları görünce,bizde sağ salim ağrısız sızısız güzel bi doğum yapalım inşallah alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla..
Kızzzz benim ne suçum var benle tartışıyonfacedebi konunun takibi kolay ve hızlı oluyor sayfa sayfa gezmek zorunda kalınmıyor anında cevapları aynı konunun altında görünce konuşmalar daha derli toplu gidiyor ama buraya da geliyorum mutlaka okuyorum hep valla benim suçum yok
kızlar yaa karnım çatlamaz diye düşündüm hiçbirşey kullanmadım 36. haftada birkaç gün içindeçatladı şu an 37+4 üm ve aşırı çatlaklarım oldu bu saatten sonra krem kullansam da fayda etmez nasıl bi anda oldu anlamadım ya heryerim çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?