2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın herkese dün kontrolüm vardı 38+0 oldum çatı muayenesi yaptı korkulacak birşey yokmus allaha şükür.

günaydın canım
geçmiş olsun
ben öyle bir anlattım ki muayene olmayanlar korkabilirler.sonuçta bünyeyle alakalı ben muayene bile olurken sıkıntı yaşıyorum kimse benim anlattığımdan etkilenmesin sakın
ben normal doğumun en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum
çatı muayenesine kadarda hep normalden yanaydım ama açılamama durumumun doğum anındada yaşanacağına kanaat getirdim
her bünye farklı kimse bana bakmasın sakın haaaa

mart bebeleri hem sabırsız hem de bir normalgelemediler değil mi sağlık olsun ne yapalım ben de 1 mart cumartesi günü sezeryana giriyorum ilki de sezeryandı bu da öyle olacak
hakkımızda hayırlısı

Ben öncedende altan muayene oldum diye kasmamaya çalıştım şimdilik normal doğum yapabilirim diye görünüyorum tabi zaman ne gösterir bilemem

mart bebeleri hem sabırsız hem de bir normalgelemediler değil mi sağlık olsun ne yapalım ben de 1 mart cumartesi günü sezeryana giriyorum ilki de sezeryandı bu da öyle olacak
hakkımızda hayırlısı

insallah saglıkla kucagına alırsın loveli.. sen buyuk oglusu napcan sezeryan gunu, o da gelcek mi hastaneye..

oh oh maşallah ne güsell..acemilik normal canım artık birbirinize alışmışsınızdır kuzucukla:) ameliyata aç girmek gerekiyor diye biliyorum sana tostu kim yedirdi:) neyse sağlık olsun ,sen atlattın darısı başımıza hayırlısıyla...

yok canım senle ilgisi yok zaten ben baştan beri korkuyordum da, başkaları da var kan sulandırıcı kullanan ama onlara doktorları tavsiye etmiş, senin doktorun niye bu kadar riskli olduğunu söylemiş anlamıyorum. eğer gerçekten bu kadar riskli bişey olsa doktorlar hiç tavsiye etmez diye düşünüyorum..ama yine de korkuyorum işte hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

Ben de 0-3 aldım ama 1 yaşına kadar giyecek kıyafeti oldu. Eşimle hiçbir şey almama kararı aldık, lazım olunca alırız dedik. Sürekli birşeyler geliyor, kimin ne getireceğini bilmediğimiz için aldıklarımız fazla oluyor.

hamileliğin sonlarına doğru yaşadığın bu duygular normal aslında.
bir de bu dönemde nazar çok değiyor bol bol oku kendine,dediğin gibi nazarda olabilir
bol bol temiz hava al,çok düşünmemeye çalış,inşallah hayırlısıyla en kolay doğumları yaparız

canım benim bi tanıdığım hep 0-3 aylık aldı bebek doğunca pişman oldu büyük gelmişler hep, üzerinde santimi yazanlardan aldı mesela 50-52 yazıyor, hastane çıkışları da ideal oluyormuş ilk başlarda. onun bebiş de öyle küçük de doğmadı 3.500 doğdu, bende artık santim hesabı olanlardan aldım öyle deyince
hakkımızda hayırlısı

ne güzel canım tarihin belli olmuş, hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah..

evet canım şükür herşey yolunda ay bide emzirirken gözümün içine bakıyo yiyesim geliyo sıpayı :125::125::125:

canım yeme işi şöyleki ,hastaneye aç gittim nst için sıra bekelerken çok acıktım nasılsa hemen sezeryana almaz diye tost yedim...nst'de suyum gelince 6 saat bekletip sezeryana aldılar ....haliyle geceden aç gitme gibi olmadı ..yoksa biliyorum tabikide aç olmam lazımdı sağlık olsun napalım şükür atlattık...

sen nasılsın mutlu sona az kaldı heyecan varmı?????

kızlar merhaba bende cesaretimi toplayıp 13 martta epidural sezeryan olmak istiyorum ilki genel anestezi idi uyanırken çok ağlamıştım çok acım olmuştu ama bu sefer cesaret edebilirmiyim diye düşünüyorum epidurale

amin canım yaa inşallah çok kolay geçer doğumlarımızzzz hepimizin

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun , sen son olarak neye karar verdin genel mi olacaksın ?

selam hatunlar nasılsınız ??????
sonunda yavaş yavaş normal hayata dönmeye başladım şimdi burda size mesaj yazmak bile o kadar değerli ki ....

maşallah kuzucuğa yaa çok hevesleniyorum böyle anlatanları görünce, bizde sağ salim ağrısız sızısız güzel bi doğum yapalım inşallah alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla..

maşallah kuzucuğa yaa çok hevesleniyorum böyle anlatanları görünce, bizde sağ salim ağrısız sızısız güzel bi doğum yapalım inşallah alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla..
az kaldı inşallah valla ne diyim yok böyle bi şey öyle bi güzel kokuyoki içime çekiyom kokusunu ağrı kesici gibi doğumla ilgili hiçbişey hatırlamıyosun
aminnn canım aminn...senin kaç günün var sezeryandı demi????

kızlar yaa karnım çatlamaz diye düşündüm hiçbirşey kullanmadım 36. haftada birkaç gün içindeçatladı şu an 37+4 üm ve aşırı çatlaklarım oldu bu saatten sonra krem kullansam da fayda etmez nasıl bi anda oldu anlamadım ya heryerim çatladı

valla niye seni gördüm bilmiyorum canım çatır çatır tartışıyorduk yanyana olsak saç baş girerdik heralde neyse öptüm seni cnm

benim ilkinde hic catlamamişti, bunda da 36.haftalarda catladi, artik dogum sonrası catlak kremi kullancaz... duzeldigi kadar... tamamen de duzelmez ama napalim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…