2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bugun kontrolum vardi hala asagiya inmemis benim kiz :)) yerini cok sevmis.
2 mart son gunu zaten dedi doktor o zamanda gelmezse pazartesi saat 10 da son kez nst ye gircem herhalde sezeryan icin gun verecek ( normal dogum olmasini cok istiyoruk ben ya

odalari gordm cok guzel.arkadsm dogm yapmisti odaya bayildm meger en kucuk oda onunkiymis.suit odalari dusunemiyorm artik.hemsireler doktorlar dogumdan sonrada pir donuyolarms etrafinda.senin dogumuna nagihan hanimmi girdi peki.normal doguma mesai disinda girmiyorz dediler.nobetci dr giriyorms.ben kendi dr um girsn istiyorm.nagihan hanima o kadar guveniyormki o girerse normal dog .korkumu yenip yapabilirim.diye dusunuyorm

ANNE
BDT
DOĞUM TAR.
ŞEKLİ
01.03.14

erkek
Asudeduru
24.03.14
13.02.14
Genel sezaryen
erkek
Llth
01.03.14
16.02.14
normal
erkek
astar
02.03.14
17.02.14
Spinal sezaryen
erkek
mcl
14.03.14
18.02.14
sezaryen
erkek
dizzyblue
08.03.14
20.02.14
Spinal sezaryen
erkek
pose
03.03.14
21.02.14
Epidural sezaryen
kız
Elam77
04.03.14
21.02.14
Spinal sezaryen
kız
iistanbull
03.03.14
23.02.14
normal
kız
Destina38
28.02.14
24.02.14
sezaryen

yekzeban

25.02.14
sezaryen

nemegerekse

26.02.14
sezaryen

zehrayade
11.03.14
26.02.14
sezaryen
kız
pufboregi
12.03.14
28.02.14
SpinaEpidural Seza
kız
Duygu173

03.03.14
sezaryen

maykirella
14.03.14
06.03.14

Baloncuk13

08.03.14
sezaryen

ciroz

10.03.14
sezaryen
kız

Canım benim doğumum planlı sezeryan olduğu için Nagihan Kaya girdi doğumuma bende sorduğumda mesai saati dışında olan doğumlara nöbetçi değilse giremiyormuş ama buradaki bütün doktorlar tecrübeli ve güvenilir demişti.evet doğum öncesi ve sonra hemşireler hasta bakıcılar heran tepenizde bebeğimin altını bile bana hiç bırakmadılar refakatçim olduğu halde emzirirken çok yardımcı oluyorlar etrafınızda resmen pervane dönüyorlar sonra baş hemşire sık sık uğrayıp bir şikayetimizin olup olmadığını soruyorlar hasta memnuniyeti herdaim ilk şartları...1-2 tane küçük oda vardı arkadaşın ona denk gelmiş demekki ben standart odada kaldım ve ultra konforluydu.......suitler zaten muhteşem ultra lüx misafir odası refakatçi odası vs...ayrı ayrı resmen lüx rezidans dairesi gibi ünlüler ve zenginler için tabiiiii:))) zaten her gittiğimizde mutlaka bir ünlü görüyorduk :))) umarım doğumun nagihan hanıma denk gelir herşey gönlünce olur.benim gibi mutlu mesut ayrılırsın bebeşinle hastaneden :)

36.haftamda doğum yaptım zaten bebeğim 2 hafta önden gidiyordu ve kasılmalarım vardı zor bir hamilelik geçirdim kanda pıhtılaşma vs....bir sürü sorun yaşadım canım ..

Ooo maşallah hic erkende degilmis kasilmalarin nasildi clexane mi kullaniyordun? Bebisinin 2 hafta onden gitmesidd cok iyi olmus maşallah ikinizede

insallah bende senin gibi sagsalim bebegimi kucagima alirim.Allah anali babali buyutsun seninkinide canm.nagihan hanm 39.hftda aliriz dedi ama daha oncesinden sancim gelir diye korkuyorm.dr da dedi sen dogumu kolaymi sandn sancin gelirse hastaneye gelirsn ben yoksamda yetisirim sezaryani yaparz dedi.hayirlisi artk herseyin.akisina biraktm

Cok uzun zamandan beri takip etmeme rağmen niyeyse hic üye olup yazma fırsatım olmadı.sanirim okuyucu olarak katılmak kolayıma geldi(gebeligin unutkanlıktan sonraki yan etkisi usengeclik)birde kafamdaki birçok soruya cvp buldum burdaki yazışmalarınızda hepinize farkında olmadan gebelik sürecimde yanımda olduğunuz icin teşekkürü borç bildm sanırım.ayrica gun yaklaştıkça korkular artıyor sorular cesitleniyor sarmaşık gibi bazen düşünmekten basıma ağrılar giriyor brde soğukkanlı olmakla övünürüm pöff!
Benim sıkıntım hemoglobin düşüklüğü bilmem aranızda bunu yaşayan varmi?sezeryanda yaşanan kan kaybından endişe etmelimiyim(usulen soruyorum çünkü deli gibi korkuyorum)tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum herkese kolay gelsin

inş.....Sağol canım burdaki bütün hamileler için dua ediyorum sağsalim kurtulmaları için banada 39.hafta alırız demişti ama aniden sancın gelirse acile gelirsin burdaysam mudahale ederim değilsemde hemen doğurcak halin yok ya mutlaka yetişirim demişti :))) şansım varmış ki denk geldim mesaisine :)) muayene bekleyen hastalarını bırakıp beni doğuma aldı :))) daha öncede ben muayene sıramı beklerken aniden çıkıp doğuma gitmişti neticede muayene bekleyebilir acil durumlarda :)) evet canım herşeyin hayırlısı akışına bırakmakla en iyisini yapmışsın önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğinin ve senin kurtulman gerisi nasip kısmet oluyor:)

bazen kendimi rahatlatıyorum ama bazen de çok kötü oluyorum yaa bana nazar mı değdi ne anlamadım, şu son haftaya kadar hiç doğum korkum yoktu bir kere bile bahsetmedim bu konudan düşünmedim bile, hatta eşim hep şaşırırdı 8 ayı geçtin bir kere bile doğumdan korkuyorum demedin diye ama beni bi anda sardı bu korku ultrason görüntüleri beni de rahatlatıyor biraz kıyafetleri falan da ama bazen de gelenler geliyor işte başlıyorum ağlamayaa.. :26: Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..

amin canım inşallah. evet genel anestezi olacak benim, eğer korkuttuysam gerçekten çok çok özür dilerim :26::26: keşke benim doktorum riskleri anlattıktan sonra yaparım yine de istersen deseydi spinali ben o riskleri alıyorum yapın derdim ama adam genel anestezi dışında yapmam diyor, o yüzden benim anlattığım risklere bakıp da vazgeçme spinalden , kendimi çok kötü hissettim keşke yazmasaydım böyle etkileneceğini bilseydim canım gerçekten özür dilerim :26: herkez oluyor spinal sezeryan kan sulandırıcı kullansa da.eğer sende yaptırmak istiyorsan yap forumda bile benim dışımda kimsenin doktoru ısrar etmemiş genel olacak diye, benim doktorumun kolayına geldi genel anestezi ben öyle düşünüyorum , tekrar tekrar özür diliyorum etkilemek istemezdim seni ..

Allahtan benim doktor hemen kabul etti sezeryan olmak istediğimi söyleyince, yoksa senin dediğin gibi pişman olurdu beni normal doğurtmaya kalksaydı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..

mart anneleri merhaba

ben 2010 da da mart annesiydim inşallah 2014 de de mart annesi olacağım

39+1 günlüğüm şu an ilk doğumum sezeryan ama şimdi normal doğumu bekliyorum

belki bir çoğunuzun haberi yoktur ama artık yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de sezeryan sonrası vajinal doğum gerçekleştiren doktorlar var

bu konuyla ilgili facebookda ssvd isimli bir grup da var.

gördüğüm kadarıyla bir çoğumuz sezeryan olmuş bir çoğumuz olmak istiyor

40 haftası dolan telaşa giriyor eğer bir sorun yoksa gün aşırı nst çektirerek 42 haftaya kadar beklenebilir oysa ki

en azından sezeryan olacaksanız bile bırakın bebekleriniz istediği zaman gelsin.

ben ilk doğumumda sezeryan oldum evet suyum patladı hastaneye gittim suni sancı taktılar herkes hastaneye doldu onların içinde sancı çekiyordum dolayısıyla kendimi kasmaktan açılma gerçekleşmedi ve kendim istedim sezeryanı şimdi ki aklım olsa ahh
ilk doğumda tecrübesiz sabırsız oluyor insan ne yazık ki

ama içimde acısı kaldı. çünkü normal en güzel olanı değil mi
Rabbim anneliği bahşetmiş o anı yaşamak yavrunu kucağına hemen almak ten tene temas ne kadar güzeldir kim bilir inşaallah bu defa başarabilirim.

Sizlere bir tavsiye değil bu sonradan benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye benim gibi ssvd yapmak için çaba harcamayın diye ülkemizde malesef daha meşakkatli her doktor kabul etmiyor ve ne yazık ki insanlar bilmiyor

hep normalden yana olun sevgiler.

merhabalar arkadaşlar tebrikler için çoook teşekkürler oğlumdan fırsat bulup anca geldim ... canım çok saol darısı başına ...
genel anestezi istedim epidural falan dayanamazdım ben yaaa....kendimden beklemediğim şekilde sakin girdim sezryana herkes için dua ederk ...sabah tost yemeseydim uyanmam daha kolay olacaktı ama neyse biraz zor uyandım ....ama ilk yürüme çok kolaydı hiç başım dönmedi hastanede fink atıyodum heheheh ....hemen ertesi günde sütüm geldi başta bebekte bende biraz acemilik yaşadık tabiii...şimdi maşallah deyim hiç mama vermiyorum.

kızlar herkes sezeryan mı oluyor yaa.. normal doğum yapacak olan yok mu? birde herkes nerede kimsecikler görünmüyor? facebook a giden bizi unuttu valla oya hepimizin birbirimizin tecrübelerine ihtiyacı var. normal doğum yapanların hikayelerini merakla beklemedeyim normal doğum düşündüğüm için ama herkes sezeryan oluyor sanırım

Baykaldal BDT:12.3.2014 28.2.2014 sezeryan KIZ sevgilerimle

normal doğumu beklemek de ayrı b heyecanlı ne zaman ne olacağı belli değil. artık dışarı çıkarken yalnız çıkmaya korkuyorum ya suyum gelirse ya sancım başlarsa diye :)

normal doğumu beklemek de ayrı b heyecanlı ne zaman ne olacağı belli değil. artık dışarı çıkarken yalnız çıkmaya korkuyorum ya suyum gelirse ya sancım başlarsa diye :)

Benim sezeryan ama gittiğim yerde suyum gelirse etrafi batirirsam filan diye endişeleniyorum..yakinda cuma ya az kaldi gerçi hasta beziyle gidecem serip öyle oturacagim...bir ara söylemesi ayip idrar kaciriyordum oksurdukce hapsirdikca, ped koyuyordum altima...

Günaydın herkese 36 hafta oldum bakalim bugun kontrolum var dr dogum hakkinda konusacak mi.. sezeryan istyrm ben inşallah hepimizin dogumu kolay olur.. amatt anneleri hep erken doğum yaptı onları görünce çok sabirsizlaniyorum:26:

evet birçok kişi sezeryan oluyor cnm, takip ettiğimkadarıyla şubat annelerinde normal doğum yapanlar daha fazlaydı sanki. facebook grubunun neden böyle birşey yaptığını bende anlamıyorum neden dağıldıkki gerek yoktu bence, halbuki ben dahil birçok kişi facem yok dağılmayalım buradan devam edelim dedik ama neyse sağlık olsun gidenler gitti kalan sağlar bizimdir

günaydın canım inşallah hakkında hayırlısı olurr doğum şeklin, bende sabırsızlanıyorım keşke bdt 1 mart olsaydı şimdiye çoktan doğurmuştum

Meraba arkadaslar teknik arizalardan oturu yazamiyodum
biz 35+3 olduk dr iki hafta onde diyo sanci vs yok simdilik normal dogumu bekliyoruz insallah suyumuz yeter...
Ben kiyafetleri sadece 0-3 ay aldim buyukde mi alsaydim acaba sonra cikip alirim gelisimine gore demistim ama telas yaptim simdi de

çatı muayenesine kadar bende sezeryan taraftarıydım ama cık açılamıyorum ve ben bu sorunu hep yaşıyorum
açılacağımı bilsem normali bekleyeceğim amma yok zerrece açılacağıma inancım yok
bu arada sezeryan doğum yapacaklara göğsünüze sıcak havlu yada sıcak su torbaası koyun arkadaşım tavsiye etti sütün gelmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…