- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
Teşekkürler canım çook sağol :) evet tamda tahmin ettiğin gibi hastanem Medipol mega doktorum Nagihan Kaya ayyy seninde doktorunmuş demek şanslı hastalardanız desene :))) bende çok memnun kaldım hem hastaneden hemde doktorumdan....hastanenin çok büyük olduğundan dolayı kalabalıkmış gibi duruyor milletin gözünü korkutuyor aslında kapasitesi çok geniş olduğundan kimse mağdur olmuyor ve her şey son sistem uluslararası standartların üstünde bir hastane bütün aletleri son ileri teknoloji hatta doktorumun dediğine göre bu hastanede olan çoğu branş başka hiç bir hastanede yokmuş hatta bulunun aletler herkesin bildiği ileri gelen ist göbeğindeki özel hastanelerde bile yokmuş yani daha ne olsun :)))) hasta odalarına bakmanı da tavsiye ederim canım süit odalarda var muhteşem normal odalar bile 5 yıldızlı otel odaları gibi yani umarın sende memnun kalırsın :) ilk doğumumu acı bademde yapmıştım inan bu kadar memnun kalmamıştım her randevu günümde yarım saatten fazla beklediğimi bilirim ama burda acil bir durum olmadığı sürece saatimde gidersem bekleme olayı hiçççç olmuyor :))
ANNE | BDT | DOĞUM TAR. | ŞEKLİ | CİNSİYET |
amargi | 01.03.14 | | | erkek |
Asudeduru | 24.03.14 | 13.02.14 | Genel sezaryen | erkek |
Llth | 01.03.14 | 16.02.14 | normal | erkek |
astar | 02.03.14 | 17.02.14 | Spinal sezaryen | erkek |
mcl | 14.03.14 | 18.02.14 | sezaryen | erkek |
dizzyblue | 08.03.14 | 20.02.14 | Spinal sezaryen | erkek |
pose | 03.03.14 | 21.02.14 | Epidural sezaryen | kız |
Elam77 | 04.03.14 | 21.02.14 | Spinal sezaryen | kız |
iistanbull | 03.03.14 | 23.02.14 | normal | kız |
Destina38 | 28.02.14 | 24.02.14 | sezaryen | |
yekzeban | | 25.02.14 | sezaryen | |
nemegerekse | | 26.02.14 | sezaryen | |
zehrayade | 11.03.14 | 26.02.14 | sezaryen | kız |
pufboregi | 12.03.14 | 28.02.14 | SpinaEpidural Seza | kız |
Duygu173 | | 03.03.14 | sezaryen | |
maykirella | 14.03.14 | 06.03.14 | | |
Baloncuk13 | | 08.03.14 | sezaryen | |
ciroz | | 10.03.14 | sezaryen | kız |
odalari gordm cok guzel.arkadsm dogm yapmisti odaya bayildm meger en kucuk oda onunkiymis.suit odalari dusunemiyorm artik.hemsireler doktorlar dogumdan sonrada pir donuyolarms etrafinda.senin dogumuna nagihan hanimmi girdi peki.normal doguma mesai disinda girmiyorz dediler.nobetci dr giriyorms.ben kendi dr um girsn istiyorm.nagihan hanima o kadar guveniyormki o girerse normal dog .korkumu yenip yapabilirim.diye dusunuyorm
36.haftamda doğum yaptım zaten bebeğim 2 hafta önden gidiyordu ve kasılmalarım vardı zor bir hamilelik geçirdim kanda pıhtılaşma vs....bir sürü sorun yaşadım canım ..
Canım benim doğumum planlı sezeryan olduğu için Nagihan Kaya girdi doğumuma bende sorduğumda mesai saati dışında olan doğumlara nöbetçi değilse giremiyormuş ama buradaki bütün doktorlar tecrübeli ve güvenilir demişti.evet doğum öncesi ve sonra hemşireler hasta bakıcılar heran tepenizde bebeğimin altını bile bana hiç bırakmadılar refakatçim olduğu halde emzirirken çok yardımcı oluyorlar etrafınızda resmen pervane dönüyorlar sonra baş hemşire sık sık uğrayıp bir şikayetimizin olup olmadığını soruyorlar hasta memnuniyeti herdaim ilk şartları...1-2 tane küçük oda vardı arkadaşın ona denk gelmiş demekki ben standart odada kaldım ve ultra konforluydu.......suitler zaten muhteşem ultra lüx misafir odası refakatçi odası vs...ayrı ayrı resmen lüx rezidans dairesi gibi ünlüler ve zenginler için tabiiiii:))) zaten her gittiğimizde mutlaka bir ünlü görüyorduk :))) umarım doğumun nagihan hanıma denk gelir herşey gönlünce olur.benim gibi mutlu mesut ayrılırsın bebeşinle hastaneden :)
insallah bende senin gibi sagsalim bebegimi kucagima alirim.Allah anali babali buyutsun seninkinide canm.nagihan hanm 39.hftda aliriz dedi ama daha oncesinden sancim gelir diye korkuyorm.dr da dedi sen dogumu kolaymi sandn sancin gelirse hastaneye gelirsn ben yoksamda yetisirim sezaryani yaparz dedi.hayirlisi artk herseyin.akisina biraktm
bazen kendimi rahatlatıyorum ama bazen de çok kötü oluyorum yaa bana nazar mı değdi ne anlamadım, şu son haftaya kadar hiç doğum korkum yoktu bir kere bile bahsetmedim bu konudan düşünmedim bile, hatta eşim hep şaşırırdı 8 ayı geçtin bir kere bile doğumdan korkuyorum demedin diye ama beni bi anda sardı bu korkudoğumun o kısmını düşünmeyeye çalışsan :26:
yani daha çok bebeğini kucağına alacağın anı düşün,onun güzel gözlerini düşün...
ben öyle yapıyorum
aklıma hep kızımı getiriyorum sonrada şükrediyorum.
Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize
sen bu aralar biraz yürüyüş yap,kızın için bişeyler yap(oda süsü,kıyafetlerine bakıp hayal kurma vs...) dikkatin dağılsın.
mesela ben sık sık cicilerine bakıyorum fıstığımın.ultrason görüntülerine falan bakıyorum
:26:
amin canım inşallah. evet genel anestezi olacak benim, eğer korkuttuysam gerçekten çok çok özür dilerim :26::26: keşke benim doktorum riskleri anlattıktan sonra yaparım yine de istersen deseydi spinali ben o riskleri alıyorum yapın derdim ama adam genel anestezi dışında yapmam diyor, o yüzden benim anlattığım risklere bakıp da vazgeçme spinalden , kendimi çok kötü hissettim keşke yazmasaydım böyle etkileneceğini bilseydim canım gerçekten özür dilerim :26: herkez oluyor spinal sezeryan kan sulandırıcı kullansa da.eğer sende yaptırmak istiyorsan yap forumda bile benim dışımda kimsenin doktoru ısrar etmemiş genel olacak diye, benim doktorumun kolayına geldi genel anestezi ben öyle düşünüyorum , tekrar tekrar özür diliyorum etkilemek istemezdim seni ..o korku hepimizde var maalesefinşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız canm. senin genel anestezi olacak değil mi? doktorun karşı çıkıyordu..senin yazdıklarından sonra benim spinale azcık cesaretim vardı hepsi gitti
Offf aynen yaa uyusam bugun taa dogum bittikten sonra uyansam
Bide su sezeryan gunum belli olsa doktorum 2 haftadir
Normal dogum icin cesaret vetrmeye calisiyor sokucak beni normale bin
Pisman olucak haberi yok yarin gidicem kismetse net olucam
Sezeryan istiyorum gun ver diyeyiter yaa
canım çok saol darısı başına ...aaaa destinacım gözün aydın canım benim hiç haberim olmadı sancının olduğundan falan gözümden kaçmış demek ki4 gün önce geldi yani oğluşun, hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün, size bağışlasın evladınızı..sezeryanı nasıl oldun canım? genel mi spinal falan mı? uyanman falan nasıl oldu? sütün hemen geldi mi?:) çok sordum bi ara müsait olduğunda detayları yaz canım..oğluşunu kokla bizim için, darısı başımıza inşallah..
Baykaldal BDT:12.3.2014 28.2.2014 sezeryan KIZ sevgilerimle
ANNE
BDT
DOĞUM TAR.
ŞEKLİ
24.03.14
13.02.14
Genel sezaryen
erkek
dizzyblue
08.03.14
20.02.14
Spinal sezaryen
erkek
pose
21.02.14
Epidural sezaryen
kız
iistanbull
03.03.14
23.02.14
normal
kız
yekzeban
25.02.14
sezaryen
nemegerekse
26.02.14
sezaryen
pufboregi
12.03.14
28.02.14
SpinaEpidural Seza
kız
Duygu173
03.03.14
sezaryen
Baloncuk13
08.03.14
sezaryen
ciroz
10.03.14
sezaryen
kız
normal doğumu beklemek de ayrı b heyecanlı ne zaman ne olacağı belli değil. artık dışarı çıkarken yalnız çıkmaya korkuyorum ya suyum gelirse ya sancım başlarsa diye :)
kızlar herkes sezeryan mı oluyor yaa.. normal doğum yapacak olan yok mu? birde herkes nerede kimsecikler görünmüyor? facebook a giden bizi unuttu valla oya hepimizin birbirimizin tecrübelerine ihtiyacı var. normal doğum yapanların hikayelerini merakla beklemedeyim normal doğum düşündüğüm için ama herkes sezeryan oluyor sanırım
Günaydın herkese 36 hafta oldum bakalim bugun kontrolum var dr dogum hakkinda konusacak mi.. sezeryan istyrm ben inşallah hepimizin dogumu kolay olur.. amatt anneleri hep erken doğum yaptı onları görünce çok sabirsizlaniyorum:26:
merhaba, ben sezaryennolmus biri olarak su.anda normal dogum.yapabilirsin denmesini o kadar isterdim ki. sezaryrnde olumsuz ne yasadin derseniz, benim sutum gelmedi ama bunu sadece sezaryene baglayamam tabii ki. dikis agrisi oluyor tabii ki sonucta ameliyatliisiniz.eltimi dogumdan iki gun sonra kurabiye yaparken gorunce gozlerime inanamamistim. bem oturup kalkmakta bile zorlaniyordum.korkunuz varsa ve kendinizi kasiyorsaniz bir sey diyemem ama mumkun mertebe kacinmaya calisin derim. ben istiyorum nirmal dogumu ama doktorum yanasmiyor onceki sezaryenden dolayi. bu arada ilk gun hasta bezi kullandim cunku surekli serum yiyordum ve surekli tuvalete gidecek halim yoktu. sonra normal ped yeterli oldu asiri bir kanama olmadi.mobilden yaziyorum gorunce paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?