2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Sevgili sezeryan tecrübesi olan anneler,
Sezeryan öncesi ve sonrası için önerileriniz nelerdir?
Yemek içmek, yememek içmemek gerekenler?
Pijama mı gecelik mi?
Ped mi hasta bezi mi?
Aklınıza ne geliyorsa söyleyin lütfen.

Benim kızım dönmediği için sezeryan olacağım kesinleşti gibi.

Arkadaşlar doğum yapalı iki hafta oldu nerdeyse ama hala bu topikten ayrılamıyorum :)) her gün teker teker doğum haberi almak beni mutlu ediyor alttaki bebeş resmini bile kaldırmak gelmiyor içimden bakalım ne zaman kendiğinden gidecek onuda merak ediyorum

cuma gunu belli olucak.. gebeligimin sonunu hic boyle hayal etmemistim. Bebek sekeriyapicaktim. Artik bebeklerimize sag saglim kavusalim da gerisi gelir gecer.

Son düzenleme:

Canım benim 2. sezeryan olalı 2 hafta olacak neredeyse sana tecrübelerimi anlatayım. sezeryan palanlıysa zaten doktorun aç gelmeni isteyecektir yani ön bilgi verecektir.Ben her iki doğumumda hem gecelik hemde pijama tk götürmüştüm ameliyattan çıkınca ilk olarak üzerine geceliği giyiyorsun altında sonda takılı olduğundan pijamayı giyemezsin onuda daha sonradan giymiştim yani her ikiside lazım oluyor hatta yanında mutlaka bir sabahlık bulundur sezeryan sonrası yürütüyorlar koridorda sabahlık şart yani ve çok terliyorsun yanına bolca çamaşır al sütyen alt çamaşır gibi hatta ben iki takım pijama bir gecelik takımı koymuştum hepside lazım oldu kullandım yanımda ped götürmüştüm bolcana ama doktorum hasta bezini önerdi ve hastaneden temin ettiler çok rahat oluyor hasta bezini tavsiye ederim :)) sezeryan sonrası beslenmen açık çay kahve ve bisküviden oluşuyor bol sıvı alıyorsun katı gıda yasak bir süre çünkü gaz problemi çok oluyor malesef...hazır meyve sularında da gaz olduğundan tavsiye etmiyorlar..hastaneden zaten öğün öğününe ne yemek gerekirse getiriyorlar hasta bakıcılar ..annem evden şekersiz kayısı kompostusu yapıp getirmişti bol bol onu içtim ve evdede devam ettim :))) kendini gayet sıcak tutcaksın fazla eğilip doğrulma ağar kaldırma dikişlerin iğleşene kadar ben bu şekilde 2 haftada çok şükür iyileştim sayılır pc başında oturabilim yaniiii o kadarrr :)))) iyi doğumlar canım.

ooo maşallah kaçıncı haftanda doğum yaptın niye erken doğdu bebişin ben pek takip edemedim baya da:)

bugun kontrolumuz vardi. ipek 3kg olmus masallahi var. 38+2yiz. doktor 40i dolduralim dedi.ultrason 9 marti veriyor.10 mart sezaryen tarihi degismezse belki kendiliginden gelir.

20 şubat perşembe öğlen 13.30 da oğluma kavuştum. spinal sezaryenle 3300g 51 cm doğduk. çok şükür sağlıklıyız. şimdi bol bol emip uyuyoruz. darısı hepinizin başına. herkesin dediği gibi annelik , evladını kucağına almak bambaşka ve muhteşem bişey. detayları daha sonra yazarım inşallh

ANNE
BDT
DOĞUM TAR.
ŞEKLİ

Asudeduru
24.03.14

pose

21.02.14
Epidural sezaryen
kız
nemegerekse

26.02.14
sezaryen

yekzeban

25.02.14
sezaryen

Baloncuk13

08.03.14
sezaryen

Duygu173

03.03.14
sezaryen

pufboregi
12.03.14
28.02.14
SpinaEpidural Seza
kız
dizzyblue
08.03.14
20.02.14
Spinal sezaryen
erkek

kızlar kim ne yapmış takip edelim derim. amargi ekleyebilir mi bilmiyorum ilk sayfaya ama olmazsa ben şimdilik toparlayıp yardımcı olmaya çalışayım. cuma doğurcam ztn. sonrası zor olur. o devam eder. şimdilik sayfa aralarında güncellerim. o da son halini ekler rahat olur ona. şimdi bana rica etsem liste boşlukları için bilgilerinizi verir misiniz? bir de ilk doğuran arkadaşlarımızın kim olduğunu.sayfalar çok ilerledi de

ne güsel ne güsel maşallah...gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..darısı başımıza inşallah

13 şubatta doğum yaptım oğlum oldu 3kg 50 cm....genel anesteziyle doğum yaptım.

Arkadaşlar oğluşuma doğum kurabiyeleri yaptırdım hepsi birbirinden güzel isteyen annelerimiz varsa arkadaşım yapıyor hemde oldukça güvenilir ve hijyenik ben aracı olurum bilginize:)))))

Eklentiler

• $image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 45
hastane veriyor hasta bezini.ben almadm o yuzden.dogumdan.ciktiktan sonra altini hastabakicilar baglayip odaya oyle goturuyolarms zaten

Evet hastane veriyor,hatta dogumhaneye giriste ve sonrasinda hastabakicilar degistiriyorlar ama benim kanamam basta biraz fazlaydi hastaneden birkac tane daha isteyip degistirdim.hastanedeki hastabezi yanlardan baglamali ister istemez cikiypr ve bedene gore olmuypr standart.pijamam az da olsa batmisti.evde dependlerden kullandim rahat ettim.tavsiye ederim

ANNE
BDT
DOĞUM TAR.
ŞEKLİ
24.03.14
13.02.14
Genel sezaryen
erkek
dizzyblue
08.03.14
20.02.14
Spinal sezaryen
erkek
pose

21.02.14
Epidural sezaryen
kız
iistanbull
03.03.14
23.02.14
normal
kız
yekzeban

25.02.14
sezaryen

nemegerekse

26.02.14
sezaryen

pufboregi
12.03.14
28.02.14
SpinaEpidural Seza
kız
Duygu173

03.03.14
sezaryen

Baloncuk13

08.03.14
sezaryen

ciroz

10.03.14
sezaryen
kız

ooo maşallah kaçıncı haftanda doğum yaptın niye erken doğdu bebişin ben pek takip edemedim baya da:)

36.haftamda doğum yaptım zaten bebeğim 2 hafta önden gidiyordu ve kasılmalarım vardı zor bir hamilelik geçirdim kanda pıhtılaşma vs....bir sürü sorun yaşadım canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…