2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Mavera senin doğum ne zaman destina ve seni özellikle merak ediyordum destina kavuştu çok şükür darısı basımıza

Oyyy oyyy gel bir de bana sor geçmiyooorrr günlerrrrr armaan:)))

Doğrudur canım erken doğum riski çıktığında o hafta durum stabilize edilene kadar hızla gecen o haftalardan sınra günler geçmemişti sanki

Çok şükür sonuna geldin ne mutlu sana kalan 5 gün de son naz yapma fursatı iyi değerlendir bence

Güzel Anne adayları, ben 2013 mart annesiyim, sizin heycanınızı çok iyi anlıyorum az kaldı bugunlerınızın hamileliğinizin tadını çıkarın minik mucizenizi kucağınıza almaya az kaldı dualarım sizinle sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, ben tecrübelerimi anne sütü lohusalık gaz problemi ve daha bir çok yazımı bir blogta topladım tabı normal doğum hikayemle birlikte, google annesininprensi yazarsanız çıkar bloğum, bu arada normal doğumdan sakın kokrmayın muhteşem bir deneyim

GÖzün aydın canım sağlıkla bebeğine kavuşmana çok sevindim. Biz de şafak sayıyoruz artik:))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) ve arkadaş gibi bende şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyor 39. haftamdayım ben şuan, ilk bebeğim :) 9 martta 40 haftam dolmuş olacak Allahın izniyle normal doğum olacak ne zaman gelir bilemiyorum benim kıymetli oğlum :)

Ama ama ama geç katılmişsın aramiza nerelerdesin bu zamana kadarrr:)))
Şaka bir yana da Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine.

iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine 37 hafta çalışamaz raporumu almak için gittim fakat doktor sistem otomatik işliyor bizim bişey yapmamıza gerek yok dedi gönderdi aklım karıştı siz raporunuzu aldınızmı yani herhangi bir işlem yaptınızmı

Ben 36 5 im ama geçen hafta tansiyon sorunum başladı doktor da riske atmamak için pazartesi alacak bebeğimi 37 3 te yani.
5 gün mü kaldı yani bebeğini kucağına almana :) ne güzel Allahım yardımcın olsun bende pazartesi 39+1 de olacağım eğer bebeğim gelmezse pazartesiye kadar :)

Geldim kizlar doktordan catir catir aldim gunu
Nst de kasilmalarim cikti once gelirse bi normali deneriz
Bakalim falan diyoo yaa bende tutmazmiyim
Oglumu 8 marta kadar icerde
Dunya kadinlar gununun ayri bi onemi olucsk
Artik hayatimda...

cnm benim bu konuda hiçbir tecrübem yok ama takip ettiğim hamilelik sitelerinde korse kullanımının faydası olmadığını ,kullanılmaması gerektiğini ifade etmişler.sadece doğuma uygun karın egzersizleri öneriyorlar.

cnm ben devlet hastanesine gitmedim ama 32 haftada çalışabilir raporu aldım 37 haftada da çalışamaz raporu almam gerektiğini söylediler bende çalışamaz raporunu da aldım.sen çalışabilir raporunu almadın mı 32. haftanda?

sistemin otomatik olarak işleyeceğini internetten okumuştum ama yine de 37 .hftamin bitiminde rapor almistim...önemli olan 32haftada calisabilir raporunu almak...yine de nette bir arastir derim sevgilerimle

bu konuda tecrübesiz yeteri kadar bilgim olmadığı için fikir beyan etmediğimi hiç düşünmediniz değil mi? insanların yaşadıklarının üzüntüsünü her şekilde paylaştım geçmişi inceleyebilirsiniz sadece fazla fikir belirtmemeyi tercih ettim. çünkü insanları bilgilendirecek bilgiya sahip değilim. ortadan kaybolma mevzusunda ise sürekli takipte olup sadece kişisel sebeplerden çok yazamadığımı ama her zaman dualarımda olduğunuzu da hemen her yazımda belirttim. eleştirme mevzusuna gelince sadece serzenişte bulundum ki kimseyi itham etmedim suçlamadım. size bu açıklamayı da yapmazdım aslında ama bunca zamandır topiği takip ettiğim için bu ihtiyacı hissettim. ayrıca bu kadar hassas dönemdeyken hepimiz bu çıkışınız ciddi anlamda beni üzdü.

Son düzenleme:

canım eğer ssk li isen sistem değiştiği için elimize kağıt vermiyorlar. Sizin muhasebenizde de ,Sgk'da da sizinle ilgili kısımda da artık otomatik olarak gözüküyor. Ben de 37 hafta raporu almaya gittiğimde aynısı söylendi sgk dan da bilgi aldık artık sistem üzerinden gözükecek elinize rapor vermeyeceğiz dediler. İçin rahat olsun bir sıkıntı yok yani.

Mavera senin doğum ne zaman destina ve seni özellikle merak ediyordum destina kavuştu çok şükür darısı basımıza

Canim benim de yarin kontrolum var yarin netlesecek tarih. Dr. 4-5-6 mart olur demisti en son bakalim bu 3 tarihten biri olacak insallh. Senin ne zaman dogum?

Sanırım hemoglobin düşüklüğü yaşayan kimse yok ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan ben baska topiklerede de sorayım o zaman

Canm senin sorun neydi gecmise baktim goremedim. Kusura bakma. Benim de hgb dusuk, ilac kullaniyorum. 9.9 dan 10.8 e cikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…