Emelcim çok az kalmış hayırlısıyla sağlıkla bi avazda göz açıp kapayınca kavuş bebeğine
Allah yardımcın olsun, inşallah kolay bir doğum olur canm. gelişmelerden bizleri haberdar et, senin dualarını da biz bekleriz:)
ya esracım çok tatlısın ya, gülmekten krize girdim..çıkarmıcan demek şeyinden, hayırlısı olsun canm, takma kafana bu kadar..belki normal doğum çok kolay olcak senin için doktorun cesaretlendiriyordur seni ama sen sezeryan istiyorsun sanırım..hakkında hayırlısı canm
Oyyy oyyy gel bir de bana sor geçmiyooorrr günlerrrrr armaan:)))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) ve arkadaş gibi bende şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyor 39. haftamdayım ben şuan, ilk bebeğim :) 9 martta 40 haftam dolmuş olacak Allahın izniyle normal doğum olacak ne zaman gelir bilemiyorum benim kıymetli oğlum :)GÖzün aydın canım sağlıkla bebeğine kavuşmana çok sevindim. Biz de şafak sayıyoruz artik:))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :) ve arkadaş gibi bende şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyor 39. haftamdayım ben şuan, ilk bebeğim :) 9 martta 40 haftam dolmuş olacak Allahın izniyle normal doğum olacak ne zaman gelir bilemiyorum benim kıymetli oğlum :)
Amin yavrusunu kucağına almayı bekleyen herkesi Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Sizler kaçıncı haftanızdasınız :)Ama ama ama geç katılmişsın aramiza nerelerdesin bu zamana kadarrr:)))
Şaka bir yana da Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine.
Amin yavrusunu kucağına almayı bekleyen herkesi Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Sizler kaçıncı haftanızdasınız :)
5 gün mü kaldı yani bebeğini kucağına almana :) ne güzel Allahım yardımcın olsun bende pazartesi 39+1 de olacağım eğer bebeğim gelmezse pazartesiye kadar :)Ben 36 5 im ama geçen hafta tansiyon sorunum başladı doktor da riske atmamak için pazartesi alacak bebeğimi 37 3 te yani.
doğum yapan arkadaşlar yada doğum yapmak üzere olan arkadaşlar korse aldınız mı aldıysanız nasıl korse aldınız nezaman kullanmaya başlıcaz sezeryan olursa yada normal olursa? benim korsem war bi tane uzun dize kadar gögüs altından onu kullanabilirmiyim acaba yoksa sadce göbek içinmi almalıyız bilemedim ben
iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine 37 hafta çalışamaz raporumu almak için gittim fakat doktor sistem otomatik işliyor bizim bişey yapmamıza gerek yok dedi gönderdi aklım karıştı siz raporunuzu aldınızmı yani herhangi bir işlem yaptınızmı
sistemin otomatik olarak işleyeceğini internetten okumuştum ama yine de 37 .hftamin bitiminde rapor almistim...önemli olan 32haftada calisabilir raporunu almak...yine de nette bir arastir derim sevgilerimlecnm ben devlet hastanesine gitmedim ama 32 haftada çalışabilir raporu aldım 37 haftada da çalışamaz raporu almam gerektiğini söylediler bende çalışamaz raporunu da aldım.sen çalışabilir raporunu almadın mı 32. haftanda?
Merl3683 seni uzun zamandır takip ediyorum ve kimsenin mutluluguna,üzüntüsune,endişesine ortak olmadığını farkettim hep. Hep kendinle alakalı bişeyleri tanışıp fikir alıp sonra da genellikle ortadan kayboldun. O yüzden facebooka girip ordan paylaşımda bulunanları eleştirmen unuttular bizi diyerek serzenişte bulunmak bence en son senin yapacağın iş. Kusura bakma kaçtır aynı şeyi yazıp durduğun için daha fazla dayanamadım
iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine 37 hafta çalışamaz raporumu almak için gittim fakat doktor sistem otomatik işliyor bizim bişey yapmamıza gerek yok dedi gönderdi aklım karıştı siz raporunuzu aldınızmı yani herhangi bir işlem yaptınızmı
Mavera senin doğum ne zaman destina ve seni özellikle merak ediyordum destina kavuştu çok şükür darısı basımıza
Sanırım hemoglobin düşüklüğü yaşayan kimse yok ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan ben baska topiklerede de sorayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?