Ben normal doğum istememe rağmen bazen sezaryen olacakları kıskanıyorum :) insan beklediği günü bilince sanki zaman daha çabuk geçiyor ben Allah izin verirse normal yapacağımdan ne zaman gelir düşüncesinden sabırsızlıktan heyecandan özlemden bayağı bir yorgun düşmüş durumdayım insan fiziksel bi yorgunluğun yanında daha büyük bir de ruhsal yorgunluk yaşıyor her anlamda en zoruda sabırsızlık bide benim fazla sabırsız olduğumu düşünürsek :) her güne bugün sancılanırmıyım diye her geceye acaba bu gece sancılanacak mıyım diye başlıyorum belkide bugünlerimi özlicem ama oğluma bi an önce kavuşmak istiyorum herşeyimiz hazır babamız hazır ben hazırım en kıymetlimizi alsak bi kucağımıza sağsağlim :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım kıymetlilerimiz ne zaman yüzümüzü güldürecek :)
aynı tarihi bekliyoruz safira, sende normal doğum bekliyosun dimi? bende aynı durumdayım uzanırsam sorun yok uzun süre oturunca kasıklar deli gibi ağrıyor. Uzun süre ayakta kalınca da artık şiddetli başdönmesi oluyor bayılmış gibi uyuyorum yarım saat kendime geliyorum. Kısacası son günler zor gerçekten, sende hiç belirti yokmu? bebiş aşağı inmişmi? ben bari 11 martı geçmese diyorum valla Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Güzel Anne adayları, ben 2013 mart annesiyim, sizin heycanınızı çok iyi anlıyorum az kaldı bugunlerınızın hamileliğinizin tadını çıkarın minik mucizenizi kucağınıza almaya az kaldı dualarım sizinle sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, ben tecrübelerimi anne sütü lohusalık gaz problemi ve daha bir çok yazımı bir blogta topladım tabı normal doğum hikayemle birlikte, google annesininprensi yazarsanız çıkar bloğum, bu arada normal doğumdan sakın kokrmayın muhteşem bir deneyim
Dün çatı muayenesi oldum 2cm acilma var dedi haftaya doğum olabilir dedi
oh maşallah, ben çatı muyanesini geçen hafta olmuştum bişey söylemedi. Açılma sadece çatı muayenesinde anlaşılıyor değilmi? nst de açılmayı gösteren bir değer yok mu? o zaman belki senin bu hafta sonuna nişan falan gelebilir. hazırmısın sen psikolojik olarak :)
Hazırım inşallah kolay doğum olur son ana kadar evde geçirmek istiyorum suni sancı korkutuyor doktor dedi inşallah gerek kalmaz çatıya bakınca açıklık var dedi çok şaşırdı benide mutlu ettti
ben epidural normal istiyorum, sen de epidural yaptıracakmısın? bebişin kilosu nasıldı?[/QUOTE
3050 şimdi ben normal kendi sancıyı beklerim inşallah gerek kalmaz suni sancıya
ben epidural normal istiyorum, sen de epidural yaptıracakmısın? bebişin kilosu nasıldı?[/QUOTE
3050 şimdi ben normal kendi sancıyı beklerim inşallah gerek kalmaz suni sancıya
suni sancı bende istemiyorum. epidural = ağrısız doğum demek. belirli bir açılmadan sonra 3-4 cm açıldıktan sonra iğne vuruuyosun
diğer sancıları hissetmiyosun. Tabi son anda kesiyorlar ağrı kesiciyi doğumda ıkınabilesin diye.. 4-5 saat agrı çekmemiş oluyosn sadece..
ben epidural normal istiyorum, sen de epidural yaptıracakmısın? bebişin kilosu nasıldı?
suni sancı bende istemiyorum. epidural = ağrısız doğum demek. belirli bir açılmadan sonra 3-4 cm açıldıktan sonra iğne vuruuyosun
diğer sancıları hissetmiyosun. Tabi son anda kesiyorlar ağrı kesiciyi doğumda ıkınabilesin diye.. 4-5 saat agrı çekmemiş oluyosn sadece..
İkinma problemi yaşayanlar var aci duymayan ikinmiyor akisina bırakacağım allah yardım etsin herkese banada kolay birşey yok allah yardım eder
Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler
Alıntı yapmayı bilmiyorumumarım bu cvbi okursun.Akdeniz anemisi kaynaklı hemoglobin düşüklüğüm var ama demirim normal zaten takviyede alıyorum en son 8di hgb.hatta bir ünite kan aldım dün umarım ise yaratmıştır p.tesi ölçüm yapılacak duruma gore ameliyat oncesi ve esnasında da kan hazır bulundurulcak iste butun bunlar beni cok düşündürüyor ve endişeleniyorum
Sanırım hemoglobin düşüklüğü yaşayan kimse yok ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan ben baska topiklerede de sorayım o zaman
Kizlar merhaba.dogum yapan arkadaslara Allah anali babali buyutsun diyorum.bekleyen arkadaslarada hayirli dogumlar diliyorum.
Yarin sabah 9:30 sezeryanla bebisim dunyaya gelcek ins.hepinizden dua bekliyorum.cok heyecanliyim.butun duygulari bi arada yasiyorum.
Yaa arkadas bu doktorlar niye adami kasiyo bukadar
2 haftadir yedi beynimi normal normal diye
Saat 4 te kontrolum bugun 37+3 dahada
Dur bakalim derse valla kizdirmasin aninda degistiririm yeter ya
Kes al su cocugu cikaramicam seyimden dicem
evet birde akıntı arttı ıslaklık endişelendiriyor dediğin gibi, ne düşüncelerle gittim doktora ama tık yokmuş :) gerçi belli olmuyor anladığım kadarıyla bıdıklar aniden fikir değiştirip yola çıkabiliyorlar. ben mesela aşağı indi zannediyordum pelvis ağrıları şiddetlenmişti çünkü bu hafta .Gayet de yukarda duruyormuş bıdık inmemiş daha
Canım tansiyonum biraz oynak doktor da telaş yaptı alacak işte 3ünde:))
Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler
Günaydın herkese dün kontrolüm vardı 38+0 oldum çatı muayenesi yaptı korkulacak birşey yokmus allaha şükür.[/QUOTE
Bu çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor onun için geç yaptırmak gerek diyorlar bi de kanama falan olabiliyomuş sizde oldu mu öyle bişey.
canım benim doktorum 39.haftada yada 38.haftada demişti.burda bir arkkadaşın muayeneden sonra açılması olmuştu ve ertesi gün doğum olabilir demişti doktoru
bende kanama olmadı hoş ben muayene olamadım kendimi kastığımdan
daha önce kadın doğuma muayene olanlar rahatlıkla olabilirler bir fark yok ki ben simir bile verirken kendiimi çok çok kasmıştım
Burdaki insanların da 10 tane çocugu yok herkes biryerlerden araştırıp okuyup öğrenip paylaşımda bulunuyor. Sen de tecrübem yok nasıl olsa mart anneleri cevap verir diye sadece sorularını sıralayıp cevaplarını kolayca alıp gidersen ok bu senin doğrundur. Ama ben dahil farklı tercihler yapan arkadaşlarımı sırf sorularına cevap alamama çekincenden dolayı eleştirirsen iste tepkim bu şekilde olur.Aslında paylaşımlarını teker teker okuyup kime ne kattığının araştırmasını yapmak isterdim ama inan zamanım yok.
Allah tez zamanda aklina takılan soruları kolayca cevaplayacak kişileri karşına çıkarsın olur mu.
cnm esragokhana da yazdığım gibi bu son dönemlerde özellikle çok hassaslaştım, komşu kapıma geliyor pasta getirmeye tabağı alırken başlıyorum ağlamayaBaloncuk burda çok fazla paylaşım yapan birisin. Uzüntülere sevinçlere ortak olan birisin. Seni mrl nin konusundan hariç tutuyorum.
kimseyi üzmek gibi bir derdim yok ama bize bişey katmayan,sadece bilgi sömürüsü yapan birinin beni ve benim gibi facebook üzerinden muhabbeti tercih eden insanları elestirmeye hakki yok. Sen yap sonuna kadar haklısın ama mrl nin hakki yok..
ben ruh halimi anlatabiliyorumYaa canim ilk ogrendiginde sende
Allak bullak oldunmu ruh halimi anlatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?