2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

amin, senin beklenen doğum tarihi ne zamandı? bende bugün doktora sezaryen olsun bitsin bu özlem demeyi düşündüm aslında ama
bi yandan da normal doğumu o anı o kadar merak ediyorum ki, denemek istiyorum.. zaten normal olmazsa sezaryen olacak bişekilde doğacaklar az kaldı inşallahh

Dün çatı muayenesi oldum 2cm acilma var dedi haftaya doğum olabilir dedi

doğum hikayeni okudum bloğunda, anladığım kadarıyla epiduralsiz normal doğum yapmışsın. okuyunca pek kolay olmamış gibi geliyor? ben epidural normal istiyorum. tamamen ağrısız olmayacağını da biliyorum Allah yardım eder inşallah. senin ekleyeceğin bişey varmı? bu aralar tüm normal doğum yapmışlara soruyorum :)

Dün çatı muayenesi oldum 2cm acilma var dedi haftaya doğum olabilir dedi

oh maşallah, ben çatı muyanesini geçen hafta olmuştum bişey söylemedi. Açılma sadece çatı muayenesinde anlaşılıyor değilmi? nst de açılmayı gösteren bir değer yok mu? o zaman belki senin bu hafta sonuna nişan falan gelebilir. hazırmısın sen psikolojik olarak :)

Hazırım inşallah kolay doğum olur son ana kadar evde geçirmek istiyorum suni sancı korkutuyor doktor dedi inşallah gerek kalmaz çatıya bakınca açıklık var dedi çok şaşırdı benide mutlu ettti

Hazırım inşallah kolay doğum olur son ana kadar evde geçirmek istiyorum suni sancı korkutuyor doktor dedi inşallah gerek kalmaz çatıya bakınca açıklık var dedi çok şaşırdı benide mutlu ettti

ben epidural normal istiyorum, sen de epidural yaptıracakmısın? bebişin kilosu nasıldı?

ben epidural normal istiyorum, sen de epidural yaptıracakmısın? bebişin kilosu nasıldı?

Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler

Gözün aydın,maşallah.boyu kilosu ne güzel.Zehra bir ara detaylı anlat lütfen.Özellikle kan ile ilgili kısmı.Çok şükür inşallah bende sorunsuz atlatırım.

Ben de de hemoglobin 8,9 du.5 kere serum aldım.11 oldu.o kadar endişelendim ki,uykularım kaçtı.dr lazım olursa hemen kızılaydan isteriz dedi.ben yanımda aynı kan grubundan birileri olsun dedim.böyle olmuyormuş, kızılay aracılığıyla getiriliyormuş.inşallah sorunsuz geçer.

Sanırım hemoglobin düşüklüğü yaşayan kimse yok ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan ben baska topiklerede de sorayım o zaman

Ah olmaz mı? Ben varım.Tesadüfen dr tahlil istedim.hemoglobin,feritin,demir çok düşük çıktı.dahiliyeye yönlendirdiler.dr 5 kez kan serumu verdi.ilacının demir değeri düşük diye ,kendi kadın doğum doktoruma kızdı.seni bu hale nasıl getirir dedi.ben demir şurubu kullanıyordum.sonra hapa çevirdi.hergün bir tane içiyorum.biraz yükseldi.

şimdi almışlardır herhalll Allah kolaylık versin dualardasın

Yaa arkadas bu doktorlar niye adami kasiyo bukadar
2 haftadir yedi beynimi normal normal diye
Saat 4 te kontrolum bugun 37+3 dahada
Dur bakalim derse valla kizdirmasin aninda degistiririm yeter ya
Kes al su cocugu cikaramicam seyimden dicem

harikasın yaaa çok güldüm.. tut kız çıkarma

gönlüne kalmış yaramazların benimki de hala karın turlarında bakalım şaka mı yapıyo anlamıyorum yaniii güm pat tekmeleri kafları yiyorum

Canım tansiyonum biraz oynak doktor da telaş yaptı alacak işte 3ünde:))

Canımsın ne güzel işte çok özledim deyip durdun kıza ahanda geliyom dediii.. inşallah saglıcakla huzurla gelsin de...

maşallah canım minigin huzur mutluluk bereket kaynagınız olsun inşallah

inan ki burada böyle şeyler gereksiz olmuş,kimseyi böyle bir sebepten suçlamamalısın,herkes cevap yazmak durumunda değil,senin hoşuna gitmeyen biri ise sen de cevap yazma olsun bitsin

canım gözün aydın
allah sanada bebeğinede kolaylık versin
senle normalde doğum tarihlerimiz aynıymış
neden bu kadar erken aldı doktorun
benim doktorum 40.haftada sezeryan yapacak
benimde salı belli olacak inşallah
maaşallah bir tosuncuk daha gelmiş
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
bu arada sütün hemen geldimi?bende sezeryan olacağım tek korkum sütümün hemen gelmemesi

cnm esragokhana da yazdığım gibi bu son dönemlerde özellikle çok hassaslaştım, komşu kapıma geliyor pasta getirmeye tabağı alırken başlıyorum ağlamaya o derece yani. ben karışmak istemezdim ama işte kendimi biraz mrl nin yerine koydum en ufak şeylere üzülüp ağlıyorum , bir anne adayı olarak onun da üzülmesini istemedim. neyse inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza da hayırlısıyla geçsin bu zor dönemler..
Yaa canim ilk ogrendiginde sende
Allak bullak oldunmu ruh halimi anlatamiyorum
ben ruh halimi anlatabiliyorum o gün bu gündür ağlıyorum Allah sonumu hayır getirsin hem mutluyum hem korkuyorum

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün..

Herkese günaydın.
Doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,doğum yapmak için gün sayanların allah yardımcısı olsun. Askerlik misali hamileliğinde son günleri geçmek bilmiyormuş.

Allah bagislasin canim allah birbirinizden ayirmasin islam uzsrine yasasin
Bol bol sut olsun
Masallah boyuna kuzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…